georgew21 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 χαίρετε παιδιά, εδω και κάτι μερες το ταμπλετακι κανει επανεκιννηση στα ξαφνικα μονο του.. δλδ θα το κανει μια φορα την ημερα εδω κ κατι μερες.. δεν ειναι ζεστο, ειναι σε τελειως ελαφρια χρήση, μονο browser ανοιχτος..το p605 εχω αν παιζει καποιο ρολο.. μηπως ειναι προπομπος σοβαρού προβλήματος και τα παίξει τελείως ξαφνικά ; εχει τυχει σε κανεναν τπτ αντιστοιχο; θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 χαίρετε παιδιά, εδω και κάτι μερες το ταμπλετακι κανει επανεκιννηση στα ξαφνικα μονο του.. δλδ θα το κανει μια φορα την ημερα εδω κ κατι μερες.. δεν ειναι ζεστο, ειναι σε τελειως ελαφρια χρήση, μονο browser ανοιχτος..το p605 εχω αν παιζει καποιο ρολο.. μηπως ειναι προπομπος σοβαρού προβλήματος και τα παίξει τελείως ξαφνικά ; εχει τυχει σε κανεναν τπτ αντιστοιχο; θενκς Πάρε backup και κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (από recovery) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brath Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 καλησπέρα. Επανέρχομαι σε θέμα που με απασχολεί πάρα πολύ. Θέλω να συνδέσω το ταμπλετάκι σε προτζέκτορα για παρουσιάσεις. Υπάρχουν καλώδια για HDMI (π.χ. ρώτησα στο eshop και που είπαν ότι αυτό κάνει δουλειά http://www.e-shop.gr/sandberg-440-67-mhl-hdmi-converter-kit-p-TEL.025292 Βέβαια δεν ξέρω τι διαφορά έχει από το https://www.digitop.gr/item/%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%ac%cf%80%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%8d%ce%bd%ce%b4%ce%b5%cf%83%ce%b7%cf%82-samsung-galaxy-s4-s5-note-3-%cf%83%ce%b5-hdmi-%cf%84%ce%b7%ce%bb%ce%b5%cf%8c%cf%81%ce%b1/ και αν αξίζει τον κόπο τα παραπάνω λεφτά). Εγώ θέλω να μπορώ να το βάλω σε VGA, γιατί δυστυχώς στις περισσότερες περιπτώσεις οι προτζέκτορες είναι με VGA είσοδο. ξέρει κανείς κάτι που να κάνει δουλειά και να πωλείται από ελληνικό κατάστημα; Αν σε αυτό που έβαλα παραπάνω από το eshop βάλω έναν απλό HDMI to VGA αντάπτορα θα παίξει; Αν το έχει δοκιμάσει κανείς ας δώσει τα φώτα του. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_LAVRIO Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Παιδιά εχω το tablet με android 4 και θελω να του βαλω το 5 μηπως και τρέχει καλύτερα. Εχει να μου προτείνει καποιος καποια custom rom ή να βαλω την αυθεντική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Παιδιά εχω το tablet με android 4 και θελω να του βαλω το 5 μηπως και τρέχει καλύτερα. Εχει να μου προτείνει καποιος καποια custom rom ή να βαλω την αυθεντική; Μα εδω και 1 χρονο το tablet εχει παρει την 5.1.1 ..... Πως ξεμεινες με την 4 ;;;;;;; Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_LAVRIO Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Επειδή δεν μου περναει τον 5.1 ΟΤΑ.( Μαλλον επειδη ο προηγουμενος κατοχος το ειχε ροουταρει). Το θέμα μου είναι να βαλω την αυθεντική 5.1 ή καποια custom rom και αν την δευτερη ποια προτεινετε που δεν εχει προβληματα με πενακι κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Έχω φτιάξει ένα mod για το Tw Launcher για το p605 5.1.1 ,το εικονίδιο στην αρχική οθόνη ,στην αριστερή κάτω γωνία να ανοίγει το es εξερεύνηση (την Pro έκδοση μονο) http://s16.postimg.org/jv09zbk6t/Screenshot_2016_09_21_15_01_45.png Οποίος θέλει ας μου στείλει pm .. (χρειάζεται root ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jean07 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Υπάρχει τρόπος κάποιος να αλλάξει την μπαταρία του ταμπλετ; είναι εφικτό ή αν αρχίζει να τα παίζει από διάρκεια μετά κλαίμε το ταμπλετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Υπάρχει τρόπος κάποιος να αλλάξει την μπαταρία του ταμπλετ; είναι εφικτό ή αν αρχίζει να τα παίζει από διάρκεια μετά κλαίμε το ταμπλετ; Υπάρχει και κυκλοφορούν στο Youtube videos. Τσέκαρε εκεί καθώς και μπαταρίες βρίσκεις στο Ebay. (Μπορεί να έχει πάρει και κάποιος από εδώ και να σου δώσει περισσότερες πληροφορίες ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Σε συσκευη (LTE SM-P605V) της Verizon μπορω να περασω (μεσω ODIN) καποια international ROM ? π.χ Γερμανικη SM-P605 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvel1 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 ξέρουμε πόσα Amperes δίνει ο γνήσιος φοριστής του??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 ξέρουμε πόσα Amperes δίνει ο γνήσιος φοριστής του??? Στα 2A είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvel1 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Στα 2A είναι. thank ya!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakiss51 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Στα 2A είναι. Αμ δε! Κατεβασε την εφαρμογη Αmpere και θα εκπλαγεις... δυσαρεστα πολυ! Μεχρι 790mA:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Μην βασίζεστε και πολύ στο Ampere. Δεν δείχνει πάντα τα πραγματικά. Στο Note3 μου δε, δείχνει ό,τι να'ναι.. Τέλος πάντων, για root σε P600 (μόνο WiFi) έχουμε κάτι σίγουρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-10-2014/development/rom-android-6-marshmallow-t3254901 Αυτη η ROM δεν ειναι καλη για να εχουμε android 6 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-10-2014/development/rom-android-6-marshmallow-t3254901 Αυτη η ROM δεν ειναι καλη για να εχουμε android 6 ? Δεν είναι tw rom ,έχει bug και οι Extra λειτουργιες με την πένα δεν υπάρχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Άποψη μου, μείνετε με την μαμά rom που έχει όλα τα καλούδια της spen. Δεν αξίζει ο πειραματισμος σε αυτό το ταμπλετ Sent from my SM-P605 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brath Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Μιας και αναφέρθηκε πιο πάνω...το Ampere δείχνει τόσο όταν η συσκευή είναι αναμμένη. Άρα καταλώνει παράλληλα. Χωρίς να έχει φορτιστή πάνω δείχνει να καταναλώνει 1000-1400 mA. Όταν λοιπόν δείχει με το φορτιστή ότι παίρνει 600-800, στην πραγματικότητα παίρνει κοντά στα 2000 (1400+600=2000). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_LAVRIO Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Καλησπέρα τον τελευταίο καιρό έχω ένα θέμα με το WIFI. Αν αφήσω πολύ ώρα την ταμπλέτα μου χωρίς να την χρησιμοποιώ μετά συνήθως δεν μπορώ να μπω στο Ιντερνετ. Ενώ φαίνεται ότι έχω σήμα δεν δουλεύει. Για να φτιάξει πρέπει να κλείσω το wifi από την ταμπλέτα μου να το ξανανοίξω και μόνο τότε θα δουλέψει. Τι μπορεί να φταίει???? Στην άλλες συσκευές που έχω στο σπίτι (κινητο & λαπτοπ) δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Καλησπέρα τον τελευταίο καιρό έχω ένα θέμα με το WIFI. Αν αφήσω πολύ ώρα την ταμπλέτα μου χωρίς να την χρησιμοποιώ μετά συνήθως δεν μπορώ να μπω στο Ιντερνετ. Ενώ φαίνεται ότι έχω σήμα δεν δουλεύει. Για να φτιάξει πρέπει να κλείσω το wifi από την ταμπλέτα μου να το ξανανοίξω και μόνο τότε θα δουλέψει. Τι μπορεί να φταίει???? Στην άλλες συσκευές που έχω στο σπίτι (κινητο & λαπτοπ) δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. ρυθμίσεις /ρυθμίσεις δικτύου/wifi/για προχωρημένους/Διατηρήστε ενεργοποιημένο το Wifi κατά την κατάσταση αδράνειας ....Επέλεξε Πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Καλησπέρα τον τελευταίο καιρό έχω ένα θέμα με το WIFI. Αν αφήσω πολύ ώρα την ταμπλέτα μου χωρίς να την χρησιμοποιώ μετά συνήθως δεν μπορώ να μπω στο Ιντερνετ. Ενώ φαίνεται ότι έχω σήμα δεν δουλεύει. Για να φτιάξει πρέπει να κλείσω το wifi από την ταμπλέτα μου να το ξανανοίξω και μόνο τότε θα δουλέψει. Τι μπορεί να φταίει???? Στην άλλες συσκευές που έχω στο σπίτι (κινητο & λαπτοπ) δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. αν δεν βρεις λύση σε θέμα αποσυνδέσεων με τη ρύθμιση που σου έγραψε ο φίλος.... τηλέφωνο.....*#0011#.....αριστερό touch button....τέρμα κάτω wifi.....εκεί που λέει ενεργό το κάνεις ανενεργό...επανεκκίνηση από την θέση που είσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_LAVRIO Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 ρυθμίσεις /ρυθμίσεις δικτύου/wifi/για προχωρημένους/Διατηρήστε ενεργοποιημένο το Wifi κατά την κατάσταση αδράνειας ....Επέλεξε Πάντα Αυτη την επιλογη εχω . Το προβλημα μου ειναι οτι δεν κλεινει το wifi. Παραμενει ανοιχτο δειχνει οτι εχω σημα απλως δεν μπορει να μπει στο ιντερνετ.. ξαναδουλευει μονο οταν κλεισω το wifi και το ξανανοιξω.. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν δεν βρεις λύση σε θέμα αποσυνδέσεων με τη ρύθμιση που σου έγραψε ο φίλος.... τηλέφωνο.....*#0011#.....αριστερό touch button....τέρμα κάτω wifi.....εκεί που λέει ενεργό το κάνεις ανενεργό...επανεκκίνηση από την θέση που είσαι. Που να πατησω *#0011# δεν καταλαβωνω. Το ταμπλετ μου δεν περνει τηλεφωνο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Αυτη την επιλογη εχω . Το προβλημα μου ειναι οτι δεν κλεινει το wifi. Παραμενει ανοιχτο δειχνει οτι εχω σημα απλως δεν μπορει να μπει στο ιντερνετ.. ξαναδουλευει μονο οταν κλεισω το wifi και το ξανανοιξω.. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Που να πατησω *#0011# δεν καταλαβωνω. Το ταμπλετ μου δεν περνει τηλεφωνο ... Για σβήσε μια το router και από το ταμπλετ διαγραψε τον κωδικό (να μην γίνε απομνημονευση δίκτυου). Μετά άνοιξε ξανα το router και ξανασυνδεσου από το ταμπλετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_LAVRIO Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Για σβήσε μια το router και από το ταμπλετ διαγραψε τον κωδικό (να μην γίνε απομνημονευση δίκτυου). Μετά άνοιξε ξανα το router και ξανασυνδεσου από το ταμπλετ Το εκανα κι αυτο... Τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts