godjet Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Καλησπέρα ήθελα να ευχαριστήσω για τη συμβουλή που μου δώσατε η οθόνη αντικαταστάθηκε και όλα είναι μία χαρά το tablet είναι πάλι καινούργιο Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreno Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Μόλις πήρα καινούργια ενημέρωση την 5.1.1 Η μονη διαφορα που ειδα μεχρι στιγμης είναι ενα εικονίδιο ενσωματωμένο στην αρχικη οθόνη κατω αριστερά που σε μεταφέρει στα "αρχεια μου" Νομιζω εγινε κ ακομα ποιο γρήγορο απο οτι ήταν Στάλθηκε από το SM-P600 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matthiasscorp Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Μου έφερε φίλος ένα SM-P600 απλά ρουταρισμένο , που είχε πρόβλημα με την οθόνη...είχε επάνω ακόμη 4.4.2 μαμίσια.... Το φτιάξαμε, και πήγα να του περάσω με smart switch την τελευταία ελληνική lollipop... H οθόνη καμπάνα, το τάμπλετ πετάει από απόκριση, αλλά ...ήχος μηδέν, βίντεο στο you tube δεν παίζει, εγγραφή βίντεο με την κάμερα ΔΕΝ μπορεί να κάνει! Δοκίμασα επαναφορά εργοστασιακών, τίποτα... Μια κουβέντα που έκανα με το επίσημο service, μου είπανε ότι φταίει το root και γι αυτό δεν έκατσε καλά η αναβάθμιση...δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο...να πω την αλήθεια δεν κοίταξα πριν την κάνω αν δούλευαν καλά όλα αυτά, νομίζω όμως ότι δεν υπήρχε πρόβλημα, απ ότι μου είπε και ο προηγούμενος κάτοχος που το είχε θέσει σε αχρηστία. Υπάρχει κάποιο τρικάκι για να επαναφέρουμε το εργαλείο; ( πέρασμα με odin και τικάρισμα στο repartition; ) βοηθείστε παρακαλώ οι γνωρίζοντες.... Παράθεση Galaxy Note Edge, Galaxy Note II, HTC Trophy, Nokia N900, Galaxy Note 10.1 2014 LTE (SM-P605), Nokia Lumia 630 DS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Μου έφερε φίλος ένα SM-P600 απλά ρουταρισμένο , που είχε πρόβλημα με την οθόνη...είχε επάνω ακόμη 4.4.2 μαμίσια.... Το φτιάξαμε, και πήγα να του περάσω με smart switch την τελευταία ελληνική lollipop... H οθόνη καμπάνα, το τάμπλετ πετάει από απόκριση, αλλά ...ήχος μηδέν, βίντεο στο you tube δεν παίζει, εγγραφή βίντεο με την κάμερα ΔΕΝ μπορεί να κάνει! Δοκίμασα επαναφορά εργοστασιακών, τίποτα... Μια κουβέντα που έκανα με το επίσημο service, μου είπανε ότι φταίει το root και γι αυτό δεν έκατσε καλά η αναβάθμιση...δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο...να πω την αλήθεια δεν κοίταξα πριν την κάνω αν δούλευαν καλά όλα αυτά, νομίζω όμως ότι δεν υπήρχε πρόβλημα, απ ότι μου είπε και ο προηγούμενος κάτοχος που το είχε θέσει σε αχρηστία. Υπάρχει κάποιο τρικάκι για να επαναφέρουμε το εργαλείο; ( πέρασμα με odin και τικάρισμα στο repartition; ) βοηθείστε παρακαλώ οι γνωρίζοντες.... αν εχει ηδη πειραχτεί το knox δοκιμασε και κανενα custom να δεις. Αυτό που σου ειπανε από το service μαλλον αστειο είναι λολ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 (edited) Μου έφερε φίλος ένα SM-P600 απλά ρουταρισμένο , που είχε πρόβλημα με την οθόνη...είχε επάνω ακόμη 4.4.2 μαμίσια.... Το φτιάξαμε, και πήγα να του περάσω με smart switch την τελευταία ελληνική lollipop... H οθόνη καμπάνα, το τάμπλετ πετάει από απόκριση, αλλά ...ήχος μηδέν, βίντεο στο you tube δεν παίζει, εγγραφή βίντεο με την κάμερα ΔΕΝ μπορεί να κάνει! Δοκίμασα επαναφορά εργοστασιακών, τίποτα... Μια κουβέντα που έκανα με το επίσημο service, μου είπανε ότι φταίει το root και γι αυτό δεν έκατσε καλά η αναβάθμιση...δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο...να πω την αλήθεια δεν κοίταξα πριν την κάνω αν δούλευαν καλά όλα αυτά, νομίζω όμως ότι δεν υπήρχε πρόβλημα, απ ότι μου είπε και ο προηγούμενος κάτοχος που το είχε θέσει σε αχρηστία. Υπάρχει κάποιο τρικάκι για να επαναφέρουμε το εργαλείο; ( πέρασμα με odin και τικάρισμα στο repartition; ) βοηθείστε παρακαλώ οι γνωρίζοντες.... αν θες δοκίμασε hard reset με τα buttons,κανοντας πρώτα wipe cache data κι έπειτα factory reset. ρίξε και μια ματιά στην προσβασιμότητα μήπως είναι απενεργοποιημένοι οι ήχοι. Edited May 25, 2016 by tarif16nikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matthiasscorp Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Δεν λειτούργησε, δυστυχώς...με την προσβασιμοτητα δεν ήταν απενεργοποιημένοι οι ήχοι Στα ίδια είμαστε Παράθεση Galaxy Note Edge, Galaxy Note II, HTC Trophy, Nokia N900, Galaxy Note 10.1 2014 LTE (SM-P605), Nokia Lumia 630 DS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
special_tar Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα μικροπρόβλημα με την οθόνη που φλασάρει , και θα το παω για σέρβις. Το τάμπλετ είναι ρουταρισμένο, χωρίς να έχει γράψει το knox.Επίσης έχω περάσει tempered glass από τη πρώτη μέρα. Θέλω να ρωτήσω, πρέπει να το ξερουτάρω ή και ενδεχομένως να βγάλω και το tempered glass; 'Η δεν υπάρχει πρόβλημα και να το πάω όπως είναι; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Κανονικά δεν θα πρέπει να έχεις θέμα εφόσον δεν εγραψε ο ΚΝΟΧ αλλά εξαρτάται απο το άτομο στο service. Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
special_tar Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Με εργοστασιακές ρυθμίσεις ξερουτάρεται; Εχω καιρό να ασχοληθώ, ή θέλει φλασάρισμα πάλι; Θα χρησιμοποιήσω το titanium backup μάλλον να κρατήσω δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 (edited) Ότανλες φλασαρει η οθόνη τι εννοεις? Μήπως απλα έχασε την επαφη το καλωδιακι της οθόνης και εμένα αρκετές φορες μετα απο πτώσεις έχανε την επαφη το καλώδιο και μου έδειχνε τα χρωματα κοκκινωπα η αναβοσβηνε η οθονη Δεχρειαζεται να το πας στο service και μόνος σου μπορείς αν βγαλεις προσεκτικά το καπακι Edited May 31, 2016 by kutulu26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
special_tar Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Ίσως να ναι αυτό που λες γιατί μου χει πέσει κανά δυο φορες, αλλά γιατί να μη το πάω για σέρβις μια που είναι στην εγγύηση; Ένα καλό καθαρισματάκι ή ίσως και και μια αλλαγή μπαταρίας(απ ότι ξέρω η μπαταρία δε καλύπτεται από 2 αλλά από ένα χρόνο εγγύησης). Επίσης έχω 2 με 3 φωτεινά στίγματα στο κάτω μέρος της οθόνης, δε ξέρω αν μπορώ να διεκδικήσω αλλαγή οθόνης. Απλά αυτό που με απασχολεί είναι ότι έχει ρουταριστεί(έχω βάλει παράδειγμα το πληκτρολόγιο από τα 12άρια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 (edited) Ίσως να ναι αυτό που λες γιατί μου χει πέσει κανά δυο φορες, αλλά γιατί να μη το πάω για σέρβις μια που είναι στην εγγύηση; Ένα καλό καθαρισματάκι ή ίσως και και μια αλλαγή μπαταρίας(απ ότι ξέρω η μπαταρία δε καλύπτεται από 2 αλλά από ένα χρόνο εγγύησης). Επίσης έχω 2 με 3 φωτεινά στίγματα στο κάτω μέρος της οθόνης, δε ξέρω αν μπορώ να διεκδικήσω αλλαγή οθόνης. Απλά αυτό που με απασχολεί είναι ότι έχει ρουταριστεί(έχω βάλει παράδειγμα το πληκτρολόγιο από τα 12άρια). Οπως σε βολευει αν σου αλλαξουν και οθονη οκ απλα συμφωνα με την εμπειρια μου μετα θα βγαινει το καλωδιο πολυ ευκολα , στο τελος θα αναφκαστεις να το φτιαχνεις εσυ λολ.οσο για το tempered glass που εχεις λογο του οτι ειναι ταμπλετ θα σου προτεινα καλυτερα μια καλη διαφανεια να βαλεις(ultimate shock absortion )τυπου για να υπαρχει καποια ελαστικοτητα.) Edited June 2, 2016 by kutulu26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Ακουγεται τπτ για ΝΟΤΕ 10.1 2016. Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Ακουγεται τπτ για ΝΟΤΕ 10.1 2016. Όχι! Δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiriad Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 παιδια τι υπαρχει για ροοτ / και νεα έκδοση ? μπορει καποιος να βαλει λινκ τι πρεπει να κατεβαζουμε και απο που ? τωρα εχω 5.1.1 με κερνελ 3.4.39-6086244 23/oct/2015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 παιδια τι υπαρχει για ροοτ / και νεα έκδοση ? μπορει καποιος να βαλει λινκ τι πρεπει να κατεβαζουμε και απο που ? τωρα εχω 5.1.1 με κερνελ 3.4.39-6086244 23/oct/2015 Ρώτα εδώ http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-10-2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Όχι! Δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα Δε μ'αρεσε η απάντησή σου :) ευχαριστώ anyway Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 (edited) Δε μ'αρεσε η απάντησή σου :) ευχαριστώ anyway μια χαρα ακομα αντεχει εχουμε και πληθωρα ρομ aosp cm13.. κτλ μην το ματιασουμε το μηχανημα.λολ ενας custom kernel μονο λειπει καλος Με την κατηφορα που χουν τα ταμπλετ δεν βλεπω στον οριζοντα δυνατα ταμπλετ (snapdragon 820 6 gb memory ktl) Edited June 30, 2016 by kutulu26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiriad Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Ρώτα εδώ http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-10-2014 ευχαριστω πολυ, το εκανα root ηταν ευκολο και απορω πως τοσο καιρο δεν το ειχα κανει ... εβγαλα σχεδον οοοοοοοοολα απο την εσωτερικη καρτα και τα πηγα στην sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tredas Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Καλησπερα...Το σημα του wifi στο ταμπλετ μου ειναι αδυναμο...ενω στο σε ολες ρις αλλες συσκευες ειναι φουλ!!!ακομα κ κοντα στο ρουτερ ειναι στην μεση...εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα δν αλλαξε κτ..τι επιλογες εχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Καλησπερα...Το σημα του wifi στο ταμπλετ μου ειναι αδυναμο...ενω στο σε ολες ρις αλλες συσκευες ειναι φουλ!!!ακομα κ κοντα στο ρουτερ ειναι στην μεση...εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα δν αλλαξε κτ..τι επιλογες εχω? δοκιμασε στα 5ghz να συνδεθεις . γενικως ειναι πολυ καλο το σημα του ταμπλετ μηπως εχεις παλιο ρουτερ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tredas Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Πως το αλλαζω αυτο???Εχει επιλογη στις ρυθμισεις...Το ιδιο ρουτερ ειναι...αλλα εβαλα κ αλλο..δν αλλαξε τπτ...ολες οι αλλες συσκευες δν εχουν προβλημα...θα κοιταξω αυτο π ειπες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksessalonikios Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 δοκιμασε στα 5ghz να συνδεθεις . γενικως ειναι πολυ καλο το σημα του ταμπλετ μηπως εχεις παλιο ρουτερ? Τα 5ghz εχουν μικροτερη εμβελεια, οποτε αν στα 2.4 δεν πιανει καλά στα 5 δεν θα πιανει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tredas Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Που ειναι η επιλογη για να το ρυθμισω αυτο?Δν την βρισκω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksessalonikios Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 απο το ρουτερ το ρυθμιζεις εφοσον υποστηρίζει αυτην την μπαντα αλλά και παλι μην πολυελπιζεις οτι θα αλλαξει κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts