Jump to content

tredas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tredas

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

tredas's Achievements

  1. Για γνήσιο θα πάω. Αλλά αν δν κάνω λαθος στο εξωτερικο υπάρχει και 25αρης. Στην Ελλάδα υπάρχει κτ ανάλογο και ας μν ειναι apple?
  2. Παρελαβα σημερα τελικα. ακομα δν το εχω ανοιξει...το απογευμα μετα την δουλεια. Ελπιζω συντομα να παραλαβουν κ οι επομενοι ιδανικα ποιον φορτιστη θΑ προτεινατε να παρω? ασηρματο η μη.
  3. Και εγώ πρώτη φορά πάω σε iPhone. Μόνη επαφή με ios από ενα mac του 2008 π έχω. Για να δούμε.
  4. Προπαραγγελια 20/10 απο πλαισιο Σημερα με καλεσαν να πληρωσω.Την δευτερα ειπαν πως θα το στειλουν. Επανερχομαι μκε νεοτερα. pro max 256
  5. Έχει παραλάβει κάνεις από πλαίσιο?
  6. 20/10 εγω αλλα απο πλασιο Με βλεπω με τον καινουριο χρονο. 😄
  7. Ημερομηνια προπαραγγελιας και καταστημα?
  8. Φοβάμαι μη κολλήσω και άλλο από το φτύσιμο...:lol::lol::lol::lol: Δν άντεξα την απόρριψη...το απεγκατεστησα....Αλλά δν άντεξα κ πάλι μακριά της...το ξαναπερασα και όλα καλά πάλι!!!Μου μιλαει οπως πριν!!!
  9. Υπήρξε καμία αλλαγή με την bixby????την φωνάζω :lol: και μ ανοίγει μόνο το bixby home...δν δέχεται εντολές....Και δν βρίσκω επιλογή για να το αλλάξω...
  10. Την προηγούμενη Παρασκευή το πήρα...Σάββατο μεσημέρι έπεσε κ ράγισε...η πρώτη επαφή με το έδαφος ήταν στην οθόνη edge...Δν είχε κανένα άλλο σημάδι όλο το άλλο κινητό...Αν έβρισκε πρώτα στον κορμό ίσως να είχαμε σώσει κτ...Για τον αισθητήρα δν ξέρω τπτ...μ είπαν πως όταν το ανοιξαν ήταν έτοιμο να φύγει...Ίσως ήταν από την αγορά έτσι...εμένα πάντως δν μ έδειξε κανένα πρόβλημα...
  11. Το πρωί πήγα το κινητό με την ραγισμενη οθόνη στην Samsung.4ηωρα ήταν ετοιμο.Αλλαξαν όλη την οθόνη κ το "μεταλλικό" γύρο από αυτην.Επιπλεον αλλαξαν μπαταρια.Μου είπαν πως φουσκώνει όταν αφαιρείς την οθόνη.Ειδαν πρόβλημα στον αισθητήρα δαχτυλικων αποτυπωμάτων και τον αλλαξαν κ αυτον(εγω δν ειχα διακρινει προβλημα...)Ολα εκτος απο την οθονη τα δικαιολογει η εγγυηση.Η οθόνη κόστισε 285 τελική τιμή όπως μ είχαν πει εξαρχής!!
  12. Από θήκες κ γυαλιά δν έχω ιδέα γτ ποτέ δν έβαλα σε κανένα note...Και ποτέ δν είχα πρόβλημα...Μετά από πολλούς μήνες τα έκανα τα σημαιάκια μ στο κινητό αλλά δν με ενοχλούσε...Τώρα το πήρα την Παρασκευή κ Σάββατο έπεσε κ ράγισε η οθόνη στην γωνία αριστερά...Ο κορμός δν έχει Ούτε το πιο μικρό ψεγάδι...η πτώση βρήκε μόνο οθόνη...ακριβώς πάνω στο edge...τρέλα πράγματα...θα ψάξω λίγο ακόμα κ οταν το φτιάξω θα ενημερώσω... Μου πρότειναν το whitestone dome...Από τα βίντεο π είδα με έπεισε αλλά κ πάλι δν με βλέπω να βάζω τπτ από αυτά...Ίσως ασφάλεια οθόνης!! Επίσης για smarter Καλή περίπτωση μ φαίνεται αλλά είναι Χαϊδάρι κ το service της Samsung 5 στενά κάτω από το σπίτι μ..για 15 ευρώ δν νομίζω πως αξίζει να πάω από Καλλιθέα Χαϊδάρι 2 φορές..
  13. Επανέρχομαι στο θέμα της ραγισμένες μου οθόνης...Στην επίσημη αντιπροσωπία μ είπαν 285 τελική τιμή.Το δίνω το πρωί κ το παίρνω το απόγευμα.Πολυ λίγα μ φαίνονται.Στο τηλέφωνο π έκανα στο thefixers μου είπαν 310 τελική τιμή...Ενώ στο site γράφουν 250...με 3 ώρες εργασίας.
  14. Έβαλα μια φωτο με ανοιχτή την οθόνη και μια με αντανάκλαση όπου φαίνεται το σπάσιμο...Με γυμνό μάτι και βλέποντας κάθετα την οθόνη δν το βλέπεις...αν την στρίψεις φαίνεται..προσπαθώ να τις ανεβάσω εδώ..
×
×
  • Create New...