kutulu26 Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 παιδιά καλημέρα.το tablet μαμα βλέπει φλασάκια η σκληρούς δίσκους (3.5'') φορμαρισμένους σε NTFS; https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.medialogic.usbmounter απλα δε σβηνεις και δεν επεξεργαζεσαι το ntfs flash η δισκο Απο ολα τα προγραμματα που εχω δοκιμασει ειναι το πιο σταθερο. δοκιμασα ακομα και 128 φλασακι και το υποστηριζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 OK.Αυτό ήθελα να μάθω.Αν μπορώ να δω τα αρχεία σε ntfs δίσκους και φλασάκια και να παίζω τις ταινίες μου είμαι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Υπάρχει πρόταση για θήκη? Είχα πάρει από το Πλαίσαιο μια της Tucano αλλά είναι ποιοτικά άθλια (σε ένα τρίμηνο έχει ξεφτίσει στο πλάι), δεν έχει τρύπα για το usb (αναγκαστικά φορτίζει με εκτεθημένη την οθόνη) και όταν διπλώνει η οθόνη σβήνει μερικές φορές. Το θετικό της είναι πως πρόκειται για εξαιρετικό σταντ (ίσως και το καλύτερο που έχω δει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Παιδιά γίνεται με κάποιο τρόπο με κάποιο καλώδιο να μετατραπεί το ταμπλετ σε απλη οθόνη για να συνδέσω το ps4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 τι έγινε ρε παιδιά?...υπάρχει τίποτε νεότερο για καμιά αναβάθμιση?...η έπεσε μούντζα όρθια?:hypno: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 τι έγινε ρε παιδιά?...υπάρχει τίποτε νεότερο για καμιά αναβάθμιση?...η έπεσε μούντζα όρθια?:hypno: Θα αργήσει !! εάν βιάζεσαι και έχεις p605 ..δεν σε ενδιαφέρει η εγγύηση ..υπάρχει Lollipop καί λειτουργεί πολύ καλά!! ...http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-10-2014/development/rom-besonderes-touchwiz-5-0-2-rom-t3117133 (την περνάς με odin!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Θα αργήσει !! εάν βιάζεσαι και έχεις p605 ..δεν σε ενδιαφέρει η εγγύηση ..υπάρχει Lollipop καί λειτουργεί πολύ καλά!! ...http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-10-2014/development/rom-besonderes-touchwiz-5-0-2-rom-t3117133 (την περνάς με odin!!) θα την κάρφωνα αλλά θέλω να κρατήσω την αξία μεταπώλησης πιο ψηλά λόγο εγγύησης....ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 http://www.youmobile.org/blogs/entry/Samsung-Galaxy-Note-10-1-2014-Edition-Official-Android-5-0-2-Lollipop-Update-Confirmed-and-In-development Ωραία πράγματα θα έρθει αναβάθμιση. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 http://www.youmobile.org/blogs/entry/Samsung-Galaxy-Note-10-1-2014-Edition-Official-Android-5-0-2-Lollipop-Update-Confirmed-and-In-development Ωραία πράγματα θα έρθει αναβάθμιση. Θα έρθει σίγουρα ....το θέμα είναι ότι θα αργήσει λίγο ...... τέλος πάντων ...είμαι είδη σε lollipop :D:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Μακάρι να πάρει και 5.1. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alefgr Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Αυτή ή έκδοση SM-P607 ποιά είναι; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Αυτή ή έκδοση SM-P607 ποιά είναι; :wacko: Είναι Αμερικάνικη ,της T Mobile 4g .Δεν έχεις εγγύηση στην Ευρώπη !!!!!!!!!!!!!!!!! ενδέχεται να μην λειτουργουν σωστά τα data ... τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ίδια (snapdragon 800) http://www.pcworld.com/product/1432000/samsung-galaxy-note-10-1-2014-edition-t-mobile-.html ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μακάρι να πάρει και 5.1. Δεν ξέρω για 5.1 (μακάρι ) ,αλλα εάν θελησει το παιδί που έχει κάνει port την ποιο πάνω rom (είναι port από p905 ...note 12.2 ) ..θα έχουμε αναβαθμίσεις για τουλάχιστον 6 μήνες αφότου τελειώνουν για το p605 (πάρα μα πάρα καλή δουλειά ....λειτουργούν τα πάντα !!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Μόλις μου ήρθε μια ενημέρωση, αν την κάνω χάνω τίποτα από data αποθηκευμένα στην συσκευή; (φωτογραφίες, βίντεο) Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Μόλις μου ήρθε μια ενημέρωση, αν την κάνω χάνω τίποτα από data αποθηκευμένα στην συσκευή; (φωτογραφίες, βίντεο) Όχι.δεν χάνεται τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgew21 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 reaver, monitor mode και aircrack είναι συμβατά με την συσκευή μας? *ρωτώ για εκπαιδευτικους λόγους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakiss51 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Ποια ειναι τα ακρως απαραιτητα του λειτουργικου που πρεπει να κρατησουμε στη συσκευη, δεδομενου οτι γεμισε σχεδον με διαφορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
special_tar Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Η έκδοση lolipop, που αναφέρεται ο Άλεξ, είναι prerooted; Επίσης αξίζει η αναβάθμιση ,γιατί το μηχάνημα πάει πιο σβέλτα ή είναι το ίδιο με τη κιτ κατ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 (edited) Η έκδοση lolipop, που αναφέρεται ο Άλεξ, είναι prerooted; Επίσης αξίζει η αναβάθμιση ,γιατί το μηχάνημα πάει πιο σβέλτα ή είναι το ίδιο με τη κιτ κατ; Όχι δεν είναι ...αυτήν την στιγμή δοκιμάζω αυτή ...http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-10-2014/development/rom-pyrana-sm-p605-aroma-t3166492 (εάν είσαι σε stock 4.4.2 θα δεις μια διαφορά.... εάν είσαι σε custom δεν ξέρω.... ) το καλό με αυτές είναι ότι είναι port από 12.2 και έχει Όλα τα προγράμματα και τα futures της 12.2 Edited July 29, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
special_tar Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Αλεξ όταν κατασταλάξεις , δεν ανεβάζεις ένα κατατοπιστικό οδηγό για newbie, και μή, για να τον περάσουμε όλοι με ασφάλεια; Καλό θα είναι βέβαια να βγει και μια καλή ρουταρισμένη 5.1.1, με overclocking features, (που τέτοια τύχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Αλεξ όταν κατασταλάξεις , δεν ανεβάζεις ένα κατατοπιστικό οδηγό για newbie, και μή, για να τον περάσουμε όλοι με ασφάλεια; Καλό θα είναι βέβαια να βγει και μια καλή ρουταρισμένη 5.1.1, με overclocking features, (που τέτοια τύχη Για tutorials δεν το νομίζω.....Η ποιο πάνω είναι και root ....Μόνο custom recovery χρειάζεται ...τίποτα άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakiss51 Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Το πεννακι εχει καποιου ειδους μπαταρια; Γιατι τελευταια ενω παταω σε συνδεσμο αυτος δεν ανοιγει αμεσως ή και καθολου. Αν επιμεινω ανοιγει το ποπ απ μενου επιλογης ενεργειας, επιλεγω μα...τιποτα. Με Chrome. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakiss51 Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Με ποια εφαρμογη σβηνουμε αρχεια απο την εξωτερικη sd; το 4.4 απαγορευει την διαγραφη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmihalis Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Εκει που δουλευω κανονικά με το ταμπλετ (lte) ξαφνικα παγώνει η οθονη και δεν ανταποκρίνεται σε καμία ενέργεια. Πατάω το power button μια φορά και σβήνει η οθόνη. Το πατάω μια δεύτερη και όλα οκ. Συμβαίνει και σε άλλους ή να το στείλω για service. Είναι εντός εγγύησης. Παράθεση Γεννήθηκα χωρίς να θέλω. Θα πεθάνω χωρίς να θέλω. Αφήστεμε να ζήσω όπως θέλω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Εκει που δουλευω κανονικά με το ταμπλετ (lte) ξαφνικα παγώνει η οθονη και δεν ανταποκρίνεται σε καμία ενέργεια. Πατάω το power button μια φορά και σβήνει η οθόνη. Το πατάω μια δεύτερη και όλα οκ. Συμβαίνει και σε άλλους ή να το στείλω για service. Είναι εντός εγγύησης. Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (αφού πρώτα κάνεις backup τα αρχεία σου) και χωρίς να του βάλεις κάποια τρίτη εφαρμογή το παρακολουθείς για 1-2 μέρες. Αν στο ξανακάνει και τότε, το πας για το service. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Έχω σε μικρογραφιες τις συντομεύσεις σελίδων με τον κλασσικό browser αλλά κάποιες φορές δεν εμφανίζονται. Γνωρίζετε γιατί το κάνει κάποιες φορές αυτό; p600 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts