Jump to content

Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)

aeroporos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάντως παιδιά μετά από μια εβδομάδα χρήσης είμαι απόλυτα ικανοποιημένος....βέβαια δεν έχω ακόμα μάθει τα κόλπα με το πενάκι αλλά με την μεχρι στιγμής δοκιμή, άνετα το συγκρίνουν με το iPad 4 που έχω ακόμα. Βέβαια θα δούμε στην συνέχεια πως θα εξελιχθεί καθώς το ipadτο έχω 2 και χρόνια και ακόμα ειναι σαν καινούργιο, γιαυτο άλλωστε το κρατώ για μένα και το note πήδηξε για τα παιδιά αν και καινούργιο. Πάντως η αλήθεια ειναι πως εντυπωσιάστηκα καθώς από τη χρήση του pro ήμουν τελείως απογοητευμένος.

Για να δούμε για ποσό θα κρατήσω αυτήν την αποψη

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για θήκη με καπάκι που θα ανοιγοκλείνει και η οθόνη μόνο την επίσημη κοιτάω; Θα ξαναδιαβάσω και το thread μια και έχει περάσει καιρός από τότε που το διάβασα από την αρχή αλλά αν κάποιος ξέρεις ας μου πει. Καλύτερη τιμή βρήκα στο e-shop στα 39,90€.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Rock elegant case έχω εγώ. Κλείνω τη θήκη κλείνει και η οθόνη. Ανοίγω θήκη, ανοίγει οθόνη.
lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy

Και εγώ έψαχνα για θήκη που να έχει μαγνήτες.(για να λειτουργεί με την οθόνη).

Αλλά διάβασα σε ξένα site ότι με τον καιρό δημιουργούν πρόβλημα στο tablet, και έτσι άφησα αυτήν που έχω.

Κοίταξα και για εφαρμογή που λειτουργεί με τον αισθητήρα φωτός αλλά δεν βρήκα κάποια που να λειτουργεί.

Rock elegant case έχω εγώ. Κλείνω τη θήκη κλείνει και η οθόνη. Ανοίγω θήκη, ανοίγει οθόνη.

Απο Ελλάδα την πήρες φίλε?Μπορείς να μου πεις το μαγαζι να αγορασω και εγω?Γιατι βαρεθηκα να παραγγελνω απο ebay και να ερχονται σε 20+μερες.

Απο Ελλάδα την πήρες φίλε?Μπορείς να μου πεις το μαγαζι να αγορασω και εγω?Γιατι βαρεθηκα να παραγγελνω απο ebay και να ερχονται σε 20+μερες.

Καλό μήνα.

Έχεις pm.

lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy

Καλημέρα.

Στο Note 10.1 έσπασε το τζαμάκι το εξωτερικό.

Αγόρασα ένα από aliexpress και πήγα να το αλλάξω αλλά είδα ότι είναι "κολλημένο"

με την εσωτερική LCD οθόνη.

Τι να κάνω? Στην Samsung ζητάνε 230 ευρώ να το αλλάξουν όλο.

Έχετε βρει κάτι πιο οικονομικό? Έχω δει κάποια digitizer + LCD πακέτο αλλά πάνε στα 150 ευρώ.

Αν κάποιος ξέρει ας βοηθήσει σας παρακαλώ.

Ευχαριστώ

Καλημέρα.

Στο Note 10.1 έσπασε το τζαμάκι το εξωτερικό.

Αγόρασα ένα από aliexpress και πήγα να το αλλάξω αλλά είδα ότι είναι "κολλημένο"

με την εσωτερική LCD οθόνη.

Τι να κάνω? Στην Samsung ζητάνε 230 ευρώ να το αλλάξουν όλο.

Έχετε βρει κάτι πιο οικονομικό? Έχω δει κάποια digitizer + LCD πακέτο αλλά πάνε στα 150 ευρώ.

Αν κάποιος ξέρει ας βοηθήσει σας παρακαλώ.

Ευχαριστώ

καλα με 230 σου αλλαζουν μητρικη λολ αποψη μου αν δεν βρεις κατι οικονομικο μην ασχοληθεις παρε κατι αλλο .

Πέρασα στο μηχάνημα τη Λολιποπ που έχει γίνει port απο το note pro και το tablet ειναι φανερα καλύτερο.Αν δε σας νοιαζει να γράψει ο knox τοτε την προτεινω.

Απλα να ενημερωσω οτι δεν ειναι prerooted οπερ μεθερμηνευομενον, πρεπει εκ των υστερων να το ρουταρετε.Αξιζει παντως να τη δοκιμασετε.

Caer esta permitido, levantarse es obligatorio

Πέρασα στο μηχάνημα τη Λολιποπ που έχει γίνει port απο το note pro και το tablet ειναι φανερα καλύτερο.Αν δε σας νοιαζει να γράψει ο knox τοτε την προτεινω.

Απλα να ενημερωσω οτι δεν ειναι prerooted οπερ μεθερμηνευομενον, πρεπει εκ των υστερων να το ρουταρετε.Αξιζει παντως να τη δοκιμασετε.

περνα μετα την deodex ..και στην συνέχεια xposed (εάν σε ενδιαφέρει ) έχω κάνει post στο xda για το πως.....

Νομιζω εισαι σε λαθος θεμα.

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Είσαι σε λάθος νήμα ... καλύτερο είναι το p600 (έχει 3 gb μνήμη ,πενάκι ) ,στα υπόλοιπα είναι ίδια (οθόνη,επεξεργαστή)..το μόνο + στο tab pro είναι ότι θα πάρει επιπλέον αναβαθμίσεις ..(έχει βγη λίγους μήνες αργότερα ...) ..

Τέλος πάντων ..Εγώ χαίρομαι το p605 με LOLLIPOP και ΟΛΑ τα Extra του note 12.2 !!!

Αν μπορεις να διαθεσεις παραπανω λεφτα μην βιαζεσαι ακομα. Περιμενε κανα 2 μηνο. Ηδη βγαινουνε πολυ καλυτερα tablet .

θα περιμενα εγω να δω τα tab s2 πρωτα.

εγω προσωπικα τωρα γυρω στο 300+ θα επερνα το mipad αν δεν μου ενοιαζε το πενακι.Εχει βγει και cyanogen απο οτι βλεπω

Edited by kutulu26

Είσαι σε λάθος νήμα ... καλύτερο είναι το p600 (έχει 3 gb μνήμη ,πενάκι ) ,στα υπόλοιπα είναι ίδια (οθόνη,επεξεργαστή)..το μόνο + στο tab pro είναι ότι θα πάρει επιπλέον αναβαθμίσεις ..(έχει βγη λίγους μήνες αργότερα ...) ..

Τέλος πάντων ..Εγώ χαίρομαι το p605 με LOLLIPOP και ΟΛΑ τα Extra του note 12.2 !!!

καλησπερα μπορεις να μου πεις ποια rom περασες και αν εχει ολα τα καλα του spen? Eυχαριστω :)

καλησπερα μπορεις να μου πεις ποια rom περασες και αν εχει ολα τα καλα του spen? Eυχαριστω :)

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-10-2014/development/rom-besonderes-touchwiz-5-0-2-rom-t3117133 (εάν το αποφασίσεις δες και # 96 και #82)

περνα μετα την deodex ..και στην συνέχεια xposed (εάν σε ενδιαφέρει ) έχω κάνει post στο xda για το πως.....

Μιλάμε μόνο για P605; Ή και για P600; Αν πρόκειται για το P600 που έχω, κάποιο link;

Και κάτι άσχετο. Τελικά έχει δοκιμάσει κανείς εναλλακτική γραφίδα; Προσωπικά το χρησιμοποιώ καθημερινά για σημειώσεις και με έχει καραβολέψει, αλλά κάτι μου λέει ότι με γραφίδα σε μέγεθος κανονικού στυλό θα είναι πιο άνετο το γράψιμο. Διαβάζω για την Bamboo Feel (την V2, δηλαδή CS300UK2) αλλά δεν έχω βρει ΣΙΓΟΥΡΑ σχόλια ότι δουλεύει 100% καλά. Είναι κάποιοι που παραπονιούνται για offset.

Μιλάμε μόνο για P605; Ή και για P600; Αν πρόκειται για το P600 που έχω, κάποιο link;

Και κάτι άσχετο. Τελικά έχει δοκιμάσει κανείς εναλλακτική γραφίδα; Προσωπικά το χρησιμοποιώ καθημερινά για σημειώσεις και με έχει καραβολέψει, αλλά κάτι μου λέει ότι με γραφίδα σε μέγεθος κανονικού στυλό θα είναι πιο άνετο το γράψιμο. Διαβάζω για την Bamboo Feel (την V2, δηλαδή CS300UK2) αλλά δεν έχω βρει ΣΙΓΟΥΡΑ σχόλια ότι δουλεύει 100% καλά. Είναι κάποιοι που παραπονιούνται για offset.

μόνο για p605 !! πάρα πολύ καλή rom (πάντα για stock rom ) ....

Για P600 δεν υπάρχει κάτι;

Επίσης, όσοι χρησιμοποιείτε S-Note έχετε προσέξει ότι δεν επιτρέπει πια να κάνεις εισαγωγή βιντεάκι youtube;

Παιδια καλημερα,καποια καλη rom με ιδιαιτερη προσοχη στην μπαταρια και χωρις να χασω τα καλα του spen εχει καποιος να προτεινει?

• 2 weeks later...
παιδιά καλημέρα.το tablet μαμα βλέπει φλασάκια η σκληρούς δίσκους (3.5'') φορμαρισμένους σε NTFS;

κανε εγκατάσταση το es εξερεύνηση και θα τους διαβάσει !! (με μαμά file manager δεν τους διαβάζει!!)

επίσης με ενα απλό root δεν μπορείς να γράψεις και να σβήσεις σε ntfs (δεν είναι τόσο απλό !) χρειάζονται και άλλα πράγματα !!

Edited by alex222800

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)