Jump to content

Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)

aeroporos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά.Είναι εύκολο να προμηθεύσει κάποιος τον kernel από την τελευταία έκδοση για την ελληνική 4.4.2.

Δε μπορώ με τπτ να την κατεβάσω από το sammobile.Ευχαριστω πολύ

Caer esta permitido, levantarse es obligatorio

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά.Είναι εύκολο να προμηθεύσει κάποιος τον kernel από την τελευταία έκδοση για την ελληνική 4.4.2.

Δε μπορώ με τπτ να την κατεβάσω από το sammobile.Ευχαριστω πολύ

kernel απο sammobile ...δεν το νομίζω ..rom ίσως....

θα χρειαστείς την rom που σε ενδιαφέρει ...

7zip

και tar-Tool_Odin3-v3.07_by_mkh.mourad.zip απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2446269

για το πως κανουμε extract και μετατροπή σε tar μπορείς να ρωτήσεις τον haHa ...απο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=384588&page=99

Edited by alex222800

Καλημέρα παιδιά, τελικά εχθές λειτούργησε το otego μια χαρά... το μόνο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι ότι παρατήρησα ότι στην δεξιά πλευρά χαμηλά, ενώ σε όλη την επιφάνεια η μεταλλική επιφάνεια είναι πιο πάνω από την οθόνη, στο σημείο αυτό η οθόνη είναι τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο με το μεταλλικό πλαίσιο και ίσως προεξεχει λίγο. Βέβαια δεν έχω διαπιστώσει κανένα θέμα σταθερότητας και η οθόνη φαίνεται να δένει καλά πάνω στο πλαίσιο. Αξίζει να ασχοληθώ περαιτέρω ή να μη δώσω σημασία?

kernel απο sammobile ...δεν το νομίζω ..rom ίσως....

θα χρειαστείς την rom που σε ενδιαφέρει ...

7zip

και tar-Tool_Odin3-v3.07_by_mkh.mourad.zip απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2446269

για το πως κανουμε extract και μετατροπή σε tar μπορείς να ρωτήσεις τον haHa ...απο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=384588&page=99

Τί εννοω:

επειδη εχω θεμα με των κωδικο μου στο sammobile ωστε να κατεβασω την ελληνικη ρομ

και να παρω τον stock kernel, εχει κανεις τον μαμίσιο της έκδοσης του 02.2015 της ελληνικής ρομ ?

Δε ρωταω πώς να βγαλω τον κερνελ από τη ρομ.

Ευχαριστω

Caer esta permitido, levantarse es obligatorio

Παιδιά Καλησπέρα, μια ερώτηση ακόμα θα ήθελα να σας κάνω. Επειδή τώρα παίζω συνέχεια με το tablet, προσπαθώντας να μάθω τα κόλπα του, όταν κάνω ενεργοποίηση μου βγάζει άμεσως το σήμα της κινητής και την εντολή να πληκτρολογησω το pin για την κάρτα sim. Αν εγώ δεν θέλω να έχω ενεργή την κινητή σύνδεση αλλά μόνο το wifi, υπάρχει δυνατότητα να την απομονώσω?

Παιδιά Καλησπέρα, μια ερώτηση ακόμα θα ήθελα να σας κάνω. Επειδή τώρα παίζω συνέχεια με το tablet, προσπαθώντας να μάθω τα κόλπα του, όταν κάνω ενεργοποίηση μου βγάζει άμεσως το σήμα της κινητής και την εντολή να πληκτρολογησω το pin για την κάρτα sim. Αν εγώ δεν θέλω να έχω ενεργή την κινητή σύνδεση αλλά μόνο το wifi, υπάρχει δυνατότητα να την απομονώσω?

απενεργοποίησε απλα τα data της κινητής(στην μπαρα των συντομευσεων.. τα δεδομένα κινητου ..το εικονίδιο που δείχνει δυο βελάκια παράλληλα ...)

εαν θελεις να βγαλεις το pin της sim ...ρυθμίσεις ...γενικά..ασφάλεια..ρύθμιση κλειδώματος κάρτας sim...το ξεκλικαρεις...

To πρόβλημα δεν είναι τα data, αυτό είναι πολύ εύκολο να το απομονωσεις, αλλά το σήμα αυτό καθαυτό. Δηλαδή αν μπορώ να απενεργοποιήσω τελείως το σήμα της κινητής οπότε θέλω εγώ και να έχω μόνο wifi?

To πρόβλημα δεν είναι τα data, αυτό είναι πολύ εύκολο να το απομονωσεις, αλλά το σήμα αυτό καθαυτό. Δηλαδή αν μπορώ να απενεργοποιήσω τελείως το σήμα της κινητής οπότε θέλω εγώ και να έχω μόνο wifi?

δεν γίνεται!! (μονο σε κατι κινέζικα το εχω δει...)

Να ρωτήσω κάτι: σε μαύρο φόντο βλέπω γύρω γύρω σε ορισμένα σημεία ένα αχνό light bleet (σε κάποια σημεία ας πούμε πιο έντονο, π.χ. μεταξύ hard button και back button - όχι τίποτα φοβερό αλλά επειδή το έψαχνα το παρατήρησα και μόνο σε μαύρο φόντο). Συμβαίνει και σ' εσάς; Να το πάω πίσω (είμαι ακόμα σε DOA);

δεν γίνεται!! (μονο σε κατι κινέζικα το εχω δει...)

Σήμερα έμαθα ότι γίνεται με flight Mode. Θα το δοκιμάσω το βράδυ.

Δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι , με την λειτουργια πτησης απομονωνεις τα δικτυα κινητης.

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Σήμερα έμαθα ότι γίνεται με flight Mode. Θα το δοκιμάσω το βράδυ.

νομιζα οτι το ήξερες για λειτουργια πτησης...(το θεωρούσα δεδομένο)

Να ρωτήσω κάτι: σε μαύρο φόντο βλέπω γύρω γύρω σε ορισμένα σημεία ένα αχνό light bleet (σε κάποια σημεία ας πούμε πιο έντονο, π.χ. μεταξύ hard button και back button - όχι τίποτα φοβερό αλλά επειδή το έψαχνα το παρατήρησα και μόνο σε μαύρο φόντο). Συμβαίνει και σ' εσάς; Να το πάω πίσω (είμαι ακόμα σε DOA);

Κ εγω εχω δει κατι αντιστοιχο σε ελαχιστη μορφη βεβαια...αλλα δεν ξερω αν ειναι λογος για να το πας πισω!!

Ασε που εχεις κ 2 χρονια εγγυηση(χτυπα ξυλο).

Ακριβώς επειδή είναι σε ελάχιστη μορφή διστάζω να το πάω πίσω. Άντε και στο αλλάζουν, αν σου τύχει κάνα χειρότερο (διάβασα περιπτώσεις στο xda που το γύρισαν πίσω 3 φορές - να μου λείπει); Καλά για service δεν το συζητάω, μόνο για αλλαγή. Γι' αυτό λέω τώρα που είμαι σε DOA ακόμα. Αλλά φαίνεται λίγο μόνο σε ταινίες στην κάτω μαύρη μπάρα κι αυτό επειδή το έψαχνα επίτηδες, άσε που πέφτουν κι οι υπότιτλοι από πάνω και το λίγο που φαίνεται το καλύπτουν. Δεν είναι ότι η γωνία είναι πιο φωτεινή, κάνα δυο σημεία μόνο...

Πάντως για αυτους που το θέλουν κυρίως για τη γραφίδα,εγώ απο προσωπικη εμπειρία θα πω οτι δεν ειναι τόσο βολική όσο νόμιζα στην αρχή.Και καλά νόμιζα θα καταργούσα το χαρτί και το στυλό για γρήγορες σημειώσεις,αλλα δέεεν...Για μεγάλα κείμενα πάλι, ούτε εκεί πολυβολευει η γραφίδα και τελικά καταλήγεις να χρησιμοποιείς το παραδοσιακό keyboard για να γράφεις μεγάλα κείμενα στο τσακ-μπαμ.Σε note 3 ας πούμε για γρήγορες σημειώσεις,πιθανώς λόγω της χαμηλότερης ανάλυσης,η γραφίδα είναι όντως χρήσιμη και γρήγορη για μικρά κείμενα.

Αν ήθελα σήμερα οπωσδήποτε γραφίδα, επειδή στην φαντασίωση μου θα λειτουργούσε τέλεια,θα αγόραζα το κινητό note 3.Σε tablet θα πήγαινα στο πρόσφατο surface 3.Πιθανόν να laggαρει και αυτό-δεν το έχω δοκιμάσει-αλλα σίγουρα το note 10.1 με έχει απογοητεύσει οσοναφορά το πως ήλπιζα να λειτουργούν οι σημειώσεις με γραφίδα,η μετατροπή κειμένου απο χειρόγραφο σε κανονικό,η αναγνώριση γραφικού χαρακτήρα κτλ.

Τώρα για κάποιον που δεν θέλει γραφίδα, τότε εγώ προσωπικα δεν θα πρότεινα αυτό το tablet.'Oντας κάτοχος nexus 7 FHD απλα οσοναφορα ταχύτητα,σπιρτάδα,περιβάλλον εργασίας είναι μέρα με τη νύχτα.Το nexus πάει σφαίρα,το note καίει κάρβουνο.Άρα εγω σε 9-10 ίντσες για surfing,e-mail,videos,fb,candy,youtube κτλ θα πήγαινα σούμπιτος σε nexus 9 ή κάποιο άλλο 10ιντσο σφαιράτο tablet με ελαφρύ ui.Άρα αμα έχεις συνηθίσει στην σπιρτάδα tablets όπως τα xperia, nexus 7,lg g pad και κινητών όπως xperia z,lg g2,nexus 4-5,ascend p7 κτλ απλά θα βρείς το note 10.1 αρκετά "βαρύ" και κουραστικό.Πάντα μιλάω για αρουτάριστο note με μαμα rom.

Εμένα πάλι με εξέπληξε ευχάριστα (το LTE μοντέλο, δεν έχω ασχοληθεί με το WiFi). Είναι πολύ γρήγορο και ειδικά το πενάκι φοβερό! Αναγνώριση γραφικού χαρακτήρα με ελάχιστα λάθη και πολύ άμεση ανταπόκριση. Άνετα το χρησιμοποιείς για να κρατάς σημειώσεις, αν συνηθίσεις τη λειτουργία του. Μιλάω για αρουτάριστο, μαμά rom με λίγες όμως εφαρμογές.

Να σημειώσω βέβαια ότι όταν το είδα στο ΠΛΑΙΣΙΟ η γραφίδα είχε πολύ πιο αργή ανταπόκριση, σε σημείο που είπα ότι τελικά δεν αξίζει σα λειτουργικότητα - αλλά δε μ' ενδιαφέρει τόσο το πενάκι οπότε δεν ήταν κριτήριο αγοράς. Επίσης το ίδιο το tablet ήταν γενικά πιο αργό. Οπότε δεν ξέρω τι θα γίνει σε κάνα εξάμηνο ή αν το φορτώσω εφαρμογές - επί του παρόντος πάντως είναι πολύ καλό.

Επίσης σχετικά με την ταχύτητα, δε θα διαφωνήσω ότι τα nexus για παράδειγμα που έχουν πιο ελαφρύ UI είναι πιο σπιρτόζικα και πιο ομαλά στη λειτουργία. Αλλά είναι κάτι που δε με απασχολεί. Μπορεί στο scrolling πχ να παρατηρήσω κάποια μικροκαθυστέρηση αλλά εν τέλει αυτό έχει να κάνει με το τι κοιτάζει ο καθένας.

Να σημειώσω ότι θεωρώ απολύτως θεμιτό κάποιος να θέλει το tablet του να είναι απολύτως ομαλό και να μην κολλάει πουθενά. Οπότε προσωπικά δεν μπορώ να πω αν το προτείνω ή όχι γιατί εξαρτάται σε ποιον απευθύνεσαι. Αν κάποιος θέλει να έχεις το πιο γρήγορο, αλαγκάριστο και ομαλό tablet, αν εκνευρίζεται με την όποια μικρή καθυστέρηση ίσως είναι καλύτερα να κοιτάξει αλλού (δεν ξέρω βέβαια τι γίνεται με root/άλλη rom κτλ. και βασικά δε με απασχολεί). Αν κάποιος θέλει μια συσκευή με πολλές δυνατότητες σε λογική τιμή - εντάξει αυτό είναι υποκειμενικό - που μπορεί να κάνει τη δουλειά του θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Υπάρχει κάποια Samsung based, custom rom ξαλαφρωμένη από το bloat με μαζί με τον kernel της, που να είστε ευχαριστημένοι τόσο σχετικά με τις επιδόσεις όσο και τη μπαταρία?

Εχω τσεκάρει καποιες aosp αλλά σκέφτομαι ότι δεν θα ήθελα να χάσω το πενάκι και τις ευκολίες του.

Όπως λες και εσύ σαφώς δεν αξίζει να βάλεις aosp. Σε αυτήν την περίπτωση απλά διάλεξες λάθος μηχανάκι. Απλά μην ξεχνάς ότι με custom rom χάνεις οριστικά την εγγύηση.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Παιδιά Καλησπέρα, κάποια καλή εφαρμογή που να μπορείς να ελέγχεις από το tablet και τηλεόραση και nova? Σας ευχαριστώ

Παιδιά Καλησπέρα, κάποια καλή εφαρμογή που να μπορείς να ελέγχεις από το tablet και τηλεόραση και nova? Σας ευχαριστώ

"ZappIR pro" τέλειο.

Όπως λες και εσύ σαφώς δεν αξίζει να βάλεις aosp. Σε αυτήν την περίπτωση απλά διάλεξες λάθος μηχανάκι. Απλά μην ξεχνάς ότι με custom rom χάνεις οριστικά την εγγύηση.

Φίλε μου στα 350 κατοστάρικα που είχε το lte, είναι σούπερ το μηχανάκι. Η επιλογή του έγινε επειδή ακριβώς είχε πενάκι.

Όμως, σου δίνει την εντύπωση οτι το software είναι βαρύ για το hardware. Ακόμη και η γραφή με το πενάκι έχει μια μικρή καθυστέρηση (συγκριτικά με ενα note4 ή ακόμα και το note3).

Αυτοί είναι οι λόγοι που ψάχνομαι με custom ρομ. Η ενεργοποίηση του knox δε με απασχολεί.

Φίλε μου στα 350 κατοστάρικα που είχε το lte, είναι σούπερ το μηχανάκι. Η επιλογή του έγινε επειδή ακριβώς είχε πενάκι.

Όμως, σου δίνει την εντύπωση οτι το software είναι βαρύ για το hardware. Ακόμη και η γραφή με το πενάκι έχει μια μικρή καθυστέρηση (συγκριτικά με ενα note4 ή ακόμα και το note3).

Αυτοί είναι οι λόγοι που ψάχνομαι με custom ρομ. Η ενεργοποίηση του knox δε με απασχολεί.

προτείνω tou schischu την aosp 5.1.1

Είναι η πιο γρηγορη ρομ από ολες, το μηχάνημα κυριολεκτικά πετάει!

Για εφαρμογες να χρησιμοποιουν το πενακι προτείνω papyrus, stylus beta

Εχει και kitkat version που ναι επίσης πολύ γρηγορη ( to xposed δουλεύει λίγο καλύτερα εκεί)

Edited by kutulu26

προτείνω tou schischu την aosp 5.1.1

Είναι η πιο γρηγορη ρομ από ολες, το μηχάνημα κυριολεκτικά πετάει!

Για εφαρμογες να χρησιμοποιουν το πενακι προτείνω papyrus, stylus beta

Εχει και kitkat version που ναι επίσης πολύ γρηγορη ( to xposed δουλεύει λίγο καλύτερα εκεί)

εχει αρχκετα bugs ακόμα...

εχει αρχκετα bugs ακόμα...

Το πιο σοβαρο bug νομιζω ειναι το gps που υπηρχε και απο την kitkat version , κλειδωνει 4 δορυφορους μονο αλλα συνδεεται

κατα τα αλλα το χρησιμοποιω απο την kitkat version σαν καθημερινη rom .

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)