SAKISART2 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Πριν ένα μήνα είχε 320€ στο σκρουτζ. Τώρα ανέβηκε πολύ, λογικά θα ξαναπέσει πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Κάποια στιγμή λογικά ναι. Το πότε είναι το θέμα. Γκούγκλαρα και είδα πως είχαν αναφέρει και μοντέλο 2015, αλλά μήπως έμειναν στα λόγια; "Ανησυχητικό" πάντως το γεγονός της πορείας τιμής του Note 3 που δεν λέει να πέσει, ακόμα και τόσο καιρό μετά την κυκλοφορία του Note 4. Ελπίζω να είναι απλά θέμα στοκ και να μην σημαίνει κάτι γενικότερο για την τιμολογιακή πολιτική της Samsung... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Κάποια στιγμή λογικά ναι. Το πότε είναι το θέμα. Γκούγκλαρα και είδα πως είχαν αναφέρει και μοντέλο 2015, αλλά μήπως έμειναν στα λόγια; "Ανησυχητικό" πάντως το γεγονός της πορείας τιμής του Note 3 που δεν λέει να πέσει, ακόμα και τόσο καιρό μετά την κυκλοφορία του Note 4. Ελπίζω να είναι απλά θέμα στοκ και να μην σημαίνει κάτι γενικότερο για την τιμολογιακή πολιτική της Samsung... Όσο δεν υπάρχουν αποθέματα (το έχουν λίγα μαγαζιά ) η τιμή δεν θα πέσει.. για note 2015 ίσως στη έκθεση τις Βαρκελώνης τον Μάρτιο .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_1093 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 (edited) Καλησπέρα σας, σε κάποιο post είχε αναφερθεί πως με την χρήση boo cover της Samsung το tablet ανάβει και ανοίγει το ημερολόγιο και το S note. Στην δική μου θήκη το μηχάνημα ανάβει μονό. Υπάρχει κάποια εντολή που πρέπει να ενεργοποιήσω? edit Το βρήκα!! Ρυθμίσεις -> γενικά αξεσουάρ ->daynote Edited January 15, 2015 by Stavros_1093 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgew21 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 παιδιά βλέπω ότι η επίσημη θήκη σε μαύρο δεν υπάρχει διαθέσιμη κάπου.. 1. από τπτ ξένα καταστήματα συμφέρει να πάρω; μεταφορικά από Ευρώπη υπάρχουν; 2. μήπως υπάρχει κάποια καλύτερη κ διαθέσιμη Ελλάδα? thx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_1093 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 παιδιά βλέπω ότι η επίσημη θήκη σε μαύρο δεν υπάρχει διαθέσιμη κάπου.. 1. από τπτ ξένα καταστήματα συμφέρει να πάρω; μεταφορικά από Ευρώπη υπάρχουν; 2. μήπως υπάρχει κάποια καλύτερη κ διαθέσιμη Ελλάδα? thx! Εγώ πήρα την λευκή από εδώ. 28/12 την παρήγγειλα και 9/1 ήταν στο κατάστημα 12 μερούλες.(αμα υπολογίσεις ότι ήταν περίοδος εορτών πολύ καλά μου ήρθε) (είχα πάρει με 6 ευρώ απο plaisio την σιλικόνης) http://buy-more.gr/sams-diary-tasche-wh-ef-bp600--ef-bp600.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Στο FB αν μου στείλει κάποιος φωτογραφία σε pm δεν μπορώ να κάνω προβολή της μικρογραφίας που εμφανίζεται σε full screen αλλά μόνο σε αποθήκευση μπορώ να τη δω σε full screen Με το ES πως μπορώ να μπω από το ταμπλετ στο pc,τα βήματά αν είναι εύκολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpertmode Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Καλησπέρα και από μένα! Διαβάζοντας σε διάφορα forum, είδα οτι το ακόλουθο πρόβλημα το έχουν αρκετοί απλά δεν κατάφερα να διαβάσω κάτι σχετικά με τη λύση του! Αρκετές φόρες, όταν βρίσκομαι μέσα σε κάποιο app, δεν ανταποκρίνονται τα 3 κουμπιά στη βάση (home, back, options), το οποίο έχει ως συνέπεια να μην μπορείς να πλοηγηθείς ή να κλείσεις το App. Το πιθανότερο είναι να είναι θέμα κάποιου software αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω τι ακριβώς είναι. Είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία και βρήκε κάποια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Έβαλα apex launcher και όταν γυρνάω το tablet σε portrait mode φαίνονται στο πάνω μέρος της οθόνης κάτι σαν ειδοποιήσεις, αλλά δεν κάνει κάτι κι αν πατήσω πάνω.. Ανέβασα screenshot για να δείτε τι εννοώ.. Ξέρει κανείς τι ακριβώς είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Ειπαμε οτι εχει κολληματα το tablet. Σε αλλους πολλα σε αλλους λιγα. Και σε μενα κολλαει η τριπλετα των βασικων κουμπιων και το εκανε απο τις πρωτες ημερες χωρις να προλαβω να βαλω κατι επανω. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 (edited) Καλησπέρα και από μένα! Διαβάζοντας σε διάφορα forum, είδα οτι το ακόλουθο πρόβλημα το έχουν αρκετοί απλά δεν κατάφερα να διαβάσω κάτι σχετικά με τη λύση του! Αρκετές φόρες, όταν βρίσκομαι μέσα σε κάποιο app, δεν ανταποκρίνονται τα 3 κουμπιά στη βάση (home, back, options), το οποίο έχει ως συνέπεια να μην μπορείς να πλοηγηθείς ή να κλείσεις το App. Το πιθανότερο είναι να είναι θέμα κάποιου software αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω τι ακριβώς είναι. Είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία και βρήκε κάποια λύση? Για βελτίωση του home ... άνοιξε S voise ..setting..ξεκλικαρουμε το open via the home key.....κλασικά μαθήματα Samsung...όποιος έχει ..είχε samsung συσκευές ξερει:lol: Edited January 19, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) Πήρα αυτή την θήκη τύπου φλιπ αλλά δυστυχώς δεν με βόλεψε :( https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=EcWqVN3gDZfsaLvEgKAM&url=http://www.skroutz.gr/s/4122023/NGS-Tab-Plus-10.html&ved=0CBsQFjAA&usg=AFQjCNGj5KhHgeumneyUsppP_bBDAQIgiQ Είναι πολύ καλή αλλά έχω συνηθίσει μια που έχω που είναι σαν φάκελος :D Να προσθέσω ότι έχω μείνει απόλυτα ικανοποίημενη με το note! !!Το έχω κατευχαριστηθει:love::love: Edited January 21, 2015 by evelinalex Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) Καλησπερα κατοχος ενος p605 ελληνικο ... γνωριζουμε αν το ταμπλετ θα παρει την lollipop? Και αν ναι, πότε ??? Edited January 22, 2015 by Sol_Ballads greeklish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgew21 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 έχει δοκιμάσει να συνδέσει κάνεις εξωτερικό σκληρό δίσκο? 1.τον βλέπει κανονικά? 2. επιτρέπεται από εφαρμογές αντιγραφή κλπ ή κλειδωμένο όπως με sd? 3. τι otg κλπ χρειάζομαι? thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 έχει δοκιμάσει να συνδέσει κάνεις εξωτερικό σκληρό δίσκο? 1.τον βλέπει κανονικά? 2. επιτρέπεται από εφαρμογές αντιγραφή κλπ ή κλειδωμένο όπως με sd? 3. τι otg κλπ χρειάζομαι? thx 1. Μια χαρά θα τον δει αρκεί να του βάλεις εξωτερική τροφοδοσία αν την χρειάζεται 2. Είναι καθαρά θέμα της google αυτό,οπότε σε 4.4.2 και πάνω θα είναι κλειδωμένα (με ρούτ ολα γίνονται..) 3. ενα καλωδιάκι/ανταπτοράκι micro usb -> female usb Με ενα απλό search στο νέτ θα βρείς αμέτρητα τέτοια για κάθε γούστο Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Δηλαδή και στην lollipop υπάρχει το ίδιο θέμα με την εγγραφή στην εξωτερική sd; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 (edited) Μια που πηγα στη vodafone, εκανα συνδεση 4g. Εβαλα κι εγω την καρτα micro sim κανονικα αλλα δεν βλεπω δυκτιο, τιποτα, δεν πιανει vodafone. Πρεπει να κανω κατι παραπανω ?ουτε 2g, 3g, τιποτα. Tο αφηνω να ψαξει δυκτια και δεν βρισκει τιποτα. Οταν ανοιγω το ταμπλετ, μου βγαζει το πληκτρολογιο για να βαλω το pin. Δηλαδη την βλεπει την καρτα... αν αυτο σας βοηθα να βρουμε τι γινετε. Ευχαριστω. Edited January 23, 2015 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Δηλαδή και στην lollipop υπάρχει το ίδιο θέμα με την εγγραφή στην εξωτερική sd;Στην lollipop είναι κἀπως καλύτερα τα πράγματα με την έννοια οτι αρκετές τρίτες εφαρμογές θα μπορέσουν να έχουν πρόσβαση στην sd,αλλά απο οτι έχω δει,δυστυχώς δεν έχουν όλες. Μια που πηγα στη vodafone, εκανα συνδεση 4g. Εβαλα κι εγω την καρτα micro sim κανονικα αλλα δεν βλεπω δυκτιο, τιποτα, δεν πιανει vodafone. Πρεπει να κανω κατι παραπανω ?ουτε 2g, 3g, τιποτα. Tο αφηνω να ψαξει δυκτια και δεν βρισκει τιποτα. Οταν ανοιγω το ταμπλετ, μου βγαζει το πληκτρολογιο για να βαλω το pin. Δηλαδη την βλεπει την καρτα... αν αυτο σας βοηθα να βρουμε τι γινετε. Ευχαριστω. Εχεις ενεργοποιήσει την σύνδεση της sim μεσω κλήσης στη voda? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Στην lollipop είναι κἀπως καλύτερα τα πράγματα με την έννοια οτι αρκετές τρίτες εφαρμογές θα μπορέσουν να έχουν πρόσβαση στην sd,αλλά απο οτι έχω δει,δυστυχώς δεν έχουν όλες. Εχεις ενεργοποιήσει την σύνδεση της sim μεσω κλήσης στη voda? Οχι, πως το κανω αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Οχι, πως το κανω αυτο ?Πρέπει να κάνεις κάποια κλήση σε συγκεκριμένο νούμερο για να γίνει ενεργοποίηση της sim.Δυστυχώς δεν εχω voda και δεν γνωρίζω το πού πρέπει να καλέσεις,μπορείς όμως να μάθεις εἰτε πηγαίνοντας σε κάποιο κατάστημα της vodafone (το καλύτερο),είτε να βρείς μέσα απο το νετ κάποιο τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών για να σε καθοδηγήσουν. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Τους πήρα τηλ και για κάποιο λόγο την απενεργοποιησαν την κάρτα 4g τέλος του χρόνου και πρέπει να πάω σε ένα κατάστημα να μου δώσουν καινούργια. Ευχαριστώ φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Μια που πηγα στη vodafone, εκανα συνδεση 4g. Εβαλα κι εγω την καρτα micro sim κανονικα αλλα δεν βλεπω δυκτιο, τιποτα, δεν πιανει vodafone. Πρεπει να κανω κατι παραπανω ?ουτε 2g, 3g, τιποτα. Tο αφηνω να ψαξει δυκτια και δεν βρισκει τιποτα. Οταν ανοιγω το ταμπλετ, μου βγαζει το πληκτρολογιο για να βαλω το pin. Δηλαδη την βλεπει την καρτα... αν αυτο σας βοηθα να βρουμε τι γινετε. Ευχαριστω. Πρέπει να πας στa advanced settings στις ρυθμίσεις δικτύου και πρέπει να γράφει στο apn Internet μόνο και όχι Internet.vodafone.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Μπορείς να στείλεις ένα μήνυμα σε ένα 4ψήφιο και θα σου έρθουν οι ρυθμίσεις με μορφή SMS. Κι εγώ έτσι έκανα όταν άλλαξα την SIM σε micro. Έτσι μπήκαν και οι ρυθμίσεις για το 4G. Γκούγκλαρε το, "Vodafone 4g sms" ή κάπως έτσι, θα σου το βγάλει.. Άσχετο τώρα αυτό με το ότι σου απενεργοποίησαν την δική σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Κατάλαβα, κάτσε να δω αυτό με το μήνυμα που λες. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά ούτε με μήνυμα γίνετε τίποτα γιατί δεν έχω σήμα δικτύου. Όπως μου είπαν, την απενεργοποιησαν. Θα επισκευτω ένα κατάστημα αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazuzu6 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Βρήκα το REMOTE PC και για το δικό μας μηχάνημα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2624986 Αρκετ κάλο για χρήση του ταπλετ σαν γραφίδα με οθόνη για προγράμματα επεξεργασίας εικόνας (photshop illustrator etc) Και γενικά να ελέγχεις τον υπολογιστή από την ταμπλέτα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts