Jump to content

Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)

aeroporos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά επειδή θα το πάρω κι εγώ δεν εχω καταλήξει στο χρώμα.Μου αρέσει το λευκο περισσότερο αλλά σκέφτομαι μήπως αυτή ή τύπου δερματίνη στο πίσω μέρος λερώνει.Οποιος έχει το λευκό ας μου πει είναι γυαλιστερό από πίσω; Δεν πιάνει δηλ βρωμιά από ιδρωμένα χέρια κλπ και αν είναι το υλικό τέτοιο ώστε να καθαρίζει.

Ενας απο τους λογους που δεν το πηρα σε λευκο ειναι αυτος, οσο καθαρα χερια και να εχεις, με την χρηση κατι θα μενει εκει που συνηθως το κρατας. Ετσι ειναι το κινητο μου σε λευκο και το ιδιο μου εχει συμβει και ετσι το πηρα το ταβλετ σε μαυρο.

Οσον αφορα αξεσουαρ γι αυτο, υπαρχει κανενα θεμα εδω μεσα?

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και γω για μαυρο λεω λογω του λερωματος συν οτι μου αρεσει και περισσοτερο. Το κακο ειναι πως ειναι λιγο δυσευρετο στο skroutz και εχει και 50 ευρω παραπανω.. Edited by ardi21

Και γω για μαυρο λεω λογω του λερωματος συν οτι μου αρεσει και περισσοτερο. Το κακο ειναι πως ειναι λιγο δυσευρετο στο skroutz και εχει και 50 ευρω παραπανω..

Αν μπορεις να πας πειραι, παρτο απο εκει που το πηρα κι εγ σημερα. Μονο κοιτα να συ δωσει το σωστο . Με τον σωστο κωδικο.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχει βαλει κανεις tempered glass protection ?

Αν μπορεις να πας πειραι, παρτο απο εκει που το πηρα κι εγ σημερα. Μονο κοιτα να συ δωσει το σωστο . Με τον σωστο κωδικο.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχει βαλει κανεις tempered glass protection ?

Θελω το απλο wi-fi και απ'οτι βλεπω δεν το εχει.

Ενας απο τους λογους που δεν το πηρα σε λευκο ειναι αυτος, οσο καθαρα χερια και να εχεις, με την χρηση κατι θα μενει εκει που συνηθως το κρατας. Ετσι ειναι το κινητο μου σε λευκο και το ιδιο μου εχει συμβει και ετσι το πηρα το ταβλετ σε μαυρο.

Οσον αφορα αξεσουαρ γι αυτο, υπαρχει κανενα θεμα εδω μεσα?

Πιστευω ίσως με μια θήκη που τη θεωρώ απαραίτητη γλυτώνει βρωμιά.Εγώ ήθελα να μας πει κάποιος με λευκό αν το υλικό στην πλάτη στυλ δερματος καθαρίζει σε περίπτωση που λερωθεί.

Φίλε μου μην σ ανησυχεί! !

Έχω το λευκό 4 μήνες και είναι οκ.

δεν λερώνει ευκολα, και αν λερώνει καθαρίζει ευκολα.

Πάρε το χρώμα που γουστάρεις και μην αγχώνεσαι! !

Το έχει κι ας λέει πως δεν είναι διαθέσιμο

Α μαλιστα. Ευχαριστω. Οπως και να 'χει ομως ειναι 50+ ευρω παραπανω οποτε μαλλον για λευκο παω.

βγήκε ελληνικό 4.4.2 για p605 http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=34545 .για όσους θέλουν να εχουν ελληνικη rom

Την έκανα ota σε μια ώρα :) Ευχαριστώ!

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Aν χρησιμοποιει καποιος την εφαρμογη GO SMS PRO για ανταλλαγη sms απο το tablet , ας μου πει πως το κανουμε να μην στελνει μονο 70 χαρακτηρες ανα sms. Εχω δοκιμασει και με κεφαλαια και με μικρα και τα στελνει μονο με 70 χαρακτηρες.

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

καλησπέρα, παιδιά, χρησιμοποιώ πάντα το ταμπλετ σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.. Γενικά δεν βλέπω περισσότερο λαγκ ή κάποιο πρόβλημα.. μπαταρία κ με χαμηλή φωτεινότητα, πάντα wifi βγάζει 8 με 10 ώρες χρήση.. Γενικά δεν υπάρχει κάποιο θέμα με την λειτουργία αυτή ε?

καλησπέρα, παιδιά, χρησιμοποιώ πάντα το ταμπλετ σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.. Γενικά δεν βλέπω περισσότερο λαγκ ή κάποιο πρόβλημα.. μπαταρία κ με χαμηλή φωτεινότητα, πάντα wifi βγάζει 8 με 10 ώρες χρήση.. Γενικά δεν υπάρχει κάποιο θέμα με την λειτουργία αυτή ε?

Αν δεν είσαι απαιτητικός χρήστης και δεν το χρησιμοποιείς αρκετά δεν θα έχεις θέμα, διαφορετικά θα δεις λαγκ στις εφαρμογές, στο schrolling, γενικά στην συμπεριφορά του τάμπλετ που και πάλι δεν είναι σίγουρο. Απλά μειώνεται η ταχύτητα του επεξεργαστή, είναι σαν να έχεις κόφτη σε ένα 50άρκ σκούτερ. :)

Εχω ενα λαπτοπ που κατεβαζω ταινιες , αυτο ειναι συνδεδεμενο στο ιντερνετ στο ρουτερ εκεινο που ειναι συνδεδεμενο και το ταμπλετ. Πως μπορω μεσω ταμπλετ, να βλεπω τις ταινιες που ειναι στο λαπτοπ και γενικα τα αρχεια του λαπτοπ στο ταμπλετ?

Εχω ενα λαπτοπ που κατεβαζω ταινιες , αυτο ειναι συνδεδεμενο στο ιντερνετ στο ρουτερ εκεινο που ειναι συνδεδεμενο και το ταμπλετ. Πως μπορω μεσω ταμπλετ, να βλεπω τις ταινιες που ειναι στο λαπτοπ και γενικα τα αρχεια του λαπτοπ στο ταμπλετ?

Ένας εύκολος τρόπος είναι ο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nityaalabs.airstream ! Εάν μπουτάρεις στο pc σου με κωδικό(κωδικο πρόσβασης) μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το Es εξερεύνηση (πάρα πολύ καλό!!) υπάρχουν και άλλα προγράμματα που κάνουν steaming από pc σε ταβλετ, κινητό......

Edited by alex222800

Ένας εύκολος τρόπος είναι ο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nityaalabs.airstream ! Εάν μπουκάρεις στο pc σου με κωδικό μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το Es εξερεύνηση (πάρα πολύ καλό!!) υπάρχουν και άλλα προγράμματα που κάνουν steaming από pc σε ταβλετ, κινητό......

Δεν μπορώ να καταλάβω πως το χειρίζομαι το air Stream. Πιστεύω θα το βρω αύριο με καθαρό μυαλό.

Edited by jimmys

Δεν μπορώ να καταλάβω πως το χειρίζομαι το air Stream. Πιστεύω θα το βρω αύριο με καθαρό μυαλό.

Όπως ολα τα προγράμματα τέτοιου τύπου αποτελείται απο δύο μέρη(διαβασε περιγραφή) ενα το κανεις εγκατάσταση στο pc και ενα στο ταβλετ .για το pc να εχεις το νου σού να "περνάει" απο firewall !! μετα με μια απλη εγγραφεί μεσα απο το πρόγραμμα του ταβλετ και εισαι μεσα ! Αλλά το ξαναλέω το Es εξερεύνηση πολύ καλύτερο(αυτο χρησιμοποιώ) ,μεγαλύτερη ελευθερία !! ψαξτα και youtube! υπάρχει και το https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.qiss.vega.pro (εχει ενα καλο ο καθένας μπαίνει με ξεχωριστό κώδικο και σε διαφορετικούς φακέλους που εχεις ορίσει απο το pc ,μπορείς να εχεις πρόσβαση σε ποιο πριβε φακέλους!! ενω οι άλλοι οχι ) και αυτο αποτελείται απο δυο μέρη ενα pc και ενα ταβλετ ,εχει ενα κακό, χρησιμοποιεί δικό του player και δεν μου αρέσει

Edited by alex222800

Κατεβάζω και το Es εξερεύνηση. Πω ρε φίλε μου, ξέρεις πολλά εσύ! Σε έχω ζαλίσει!!!

Στο Playstore βρίσκω το διαχειριστής αρχείων ES. Αυτό με το μπλε εικονίδιο σωστά?

Edited by jimmys

Aντιστοιχο με το Qloud Media ειναι και το AirStream.

Παντως ενω το streaming μεσω wi-fi ειναι μια χαρα σε κανενα απο τα 2 δεν εχω καταφερει να δουλεψω μεσω 3G.

Edited by ardi21

Θέλω να βλέπω κάποια τηλεοπτικά κανάλια όπως το Extra 3 αλλά δεν τα παίζει ,υπάρχει κανένα πρόγραμμα για να μπορω να τα παρακολουθώ?

Μου γράφει: Flash version 10,1 or greater is required

You have no flash plugin installed

Download latest version from here

Πατάω και μου γράφει:We're sorry

This content requires abode flash player,which us not supported by your device.This content can be viewed on a desktop computer or on mobile devices that support flash player

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Μου γράφει: Flash version 10,1 or greater is required

You have no flash plugin installed

Download latest version from here

Πατάω και μου γράφει:We're sorry

This content requires abode flash player,which us not supported by your device.This content can be viewed on a desktop computer or on mobile devices that support flash player

κατεβασε το dolphin browser απο play store μετα απο εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=53392629 το adobe hacked.zip

ξεζιπαρετο και καντο εγκατάσταση ! και εισαι ετοιμος, ΑΛΛΑ ΤΟ ξαναγράψω για καλύτερη εμπειρία και καλύτερη εικόνα κανε εγκατάσταση το xbmc !!!

xbmc φιλε και θα βαλεις το addon του lamba,ψαξτο στο internet XBMC GREEK και με λιγο διαβασμα θα δεις οτι κανει απιστευτα πραγματα και βεβαια βλεπεις ολα τα ελληνικα καναλια

Aντιστοιχο με το Qloud Media ειναι και το AirStream.

Παντως ενω το streaming μεσω wi-fi ειναι μια χαρα σε κανενα απο τα 2 δεν εχω καταφερει να δουλεψω μεσω 3G.

περίπου ιδιο ,με Airstrean εχεις πρόσβαση παντού!! και απο τον καθένα, χρησιμοποιείς οποιο player θελεις!! με Qloud Media η πρόσβαση ειναι περιορισμένη ,φαίνονται μονο η φακελοι που εχεις ορίσει (ανάλογος με τον κωδικό )δέχεται πολλαπλούς χρήστες! για 3g δεν βολεύουν ειναι για τοπικά ,οταν απομακρύνετε απο το router το ip αλλάζει!!(είναι διαφορετικό ) για 3g (για πρόσβαση απο οποιαδήποτε μέρος του κόσμου) δοκιμάστε

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tonido.android , πολύ καλό (εξαρτάται απο την σύνδεση ίντερνετ που εχει στο pc ,τι upload κανει )

μπορεις να κανεις streaming μουσική, ταινίες ,να αντιγράψεις αρχεια .... απο οπουδήποτε !!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κατεβάζω και το Es εξερεύνηση. Πω ρε φίλε μου, ξέρεις πολλά εσύ! Σε έχω ζαλίσει!!!

Στο Playstore βρίσκω το διαχειριστής αρχείων ES. Αυτό με το μπλε εικονίδιο σωστά?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop

Edited by alex222800

για 3g δεν βολεύουν ειναι για τοπικά ,οταν απομακρύνετε απο το router το ip αλλάζει!!(είναι διαφορετικό ) για 3g (για πρόσβαση απο οποιαδήποτε μέρος του κόσμου) δοκιμάστε

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tonido.android , πολύ καλό (εξαρτάται απο την σύνδεση ίντερνετ που εχει στο pc ,τι upload κανει )

μπορεις να κανεις streaming μουσική, ταινίες ,να αντιγράψεις αρχεια .... απο οπουδήποτε !!

Ωραιος!! Το μονο που μου δουλεψε με 3G και ειναι κανονικο cloud, μπαινεις και απο browser. Βεβαια εχω ενα αλλο προβλημα. Δεν μου παιζει τους υποτιτλους:p Υπαρχει καμια ρυθμιση γιατι δεν βρισκω κατι.

Edited by ardi21

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)