ksessalonikios Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 ευχαριστώ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Γιατι το Samsung Galaxy Note 10.1 LTE 2014 Edition P6050 (16GB) ειναι πιο φτηνο απο το Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 LTE (16GB) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Γιατι το Samsung Galaxy Note 10.1 LTE 2014 Edition P6050 (16GB) ειναι πιο φτηνο απο το Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 LTE (16GB) ? Το δεύτερο είναι ποιο καινούργιο χρονολογικά απλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Ποτε θα βγει η ρημαδα η 4.4.2 σε ΟΤΑ για τα ελληνικα ταμπλετ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Ας κανω την ιδια ερωτηση για 100η φορα: Γιατι πρεπει να περιμενετε την ελληνικη? Εχουν βγει για 3-4 χωρες της ευρωπης τουλαχιστον... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Ποτε θα βγει η ρημαδα η 4.4.2 σε ΟΤΑ για τα ελληνικα ταμπλετ ? #1105 :w00t::dash: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiriad Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 μπορει να πει καποιος τι κατεβαζουμε (ξανα) και απο που ? θελω να το στειλω σε ενα φιλο για το wifi(p600) που εχει αλλα δεν εχει καμια ιδεα / ασχοληθει ξανα οποτε εαν μπορει καποιος ασ τα πει σαν να τα λεει στο παιδι / ανιψιο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 (edited) μπορει να πει καποιος τι κατεβαζουμε (ξανα) και απο που ? θελω να το στειλω σε ενα φιλο για το wifi(p600) που εχει αλλα δεν εχει καμια ιδεα / ασχοληθει ξανα οποτε εαν μπορει καποιος ασ τα πει σαν να τα λεει στο παιδι / ανιψιο του 1: απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2719750 . κατεβάζεις Spain XXUCND3 (09 May) 2 : απο εδω http://www.samsung.com/levant/support/usefulsoftware/KIES/JSP το kies 3 .καντο εγκατάσταση . 3: απο εδω http://android.sc/download-odin-3-09/ .το odin 4: στη πρώτη σελίδα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2719750 διαβασε αυτο To flash new update: ιδια διαδικασία και για το ταβλετ απο 1:08 και μετα .για download mode πατάς συγχρονος power button + volume - Edited July 23, 2014 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiriad Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 alex ευχαριστω, υποθετω οτι εχει το ταβλετ τα χανει ε? οποτε μετα θελει παλι synchronize με το google acount ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 alex ευχαριστω, υποθετω οτι εχει το ταβλετ τα χανει ε? οποτε μετα θελει παλι synchronize με το google acount ? οχι δεν χάνει τίποτα ΑΛΛΑ καλό ειναι να κανεις factory reset!!!(πριν περασεις την καινούργια ).Επόμενος θα τα περάσεις όλα απο την αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiriad Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 factory reset πως γινεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 απο recovery mode . power+ volume + Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Γνωριζουμε αν θα παρει android L το συγκεκριμενο tablet ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 (edited) Γνωριζουμε αν θα παρει android L το συγκεκριμενο tablet ? φιλε μου το ταβλετ δεν εχει ουτε ενα χρόνο στην αγορά ! δεν εχει βγει ,ανακοινωθεί note καινούργιο ! η εταιρεία αναβαθμίζει για 18 μήνες οπότε τουλάχιστον L θα πάρουμε .(ποτε δεν ξέρεις με samsung ) για άλλη αναβάθμιση δεν ξερω Edited July 23, 2014 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 ειμαι ακομη με 4.3 και Knox 1 (ειχα κανει root και το εβγαλα) σημερα μου εκανε το tablet κατι updates για samsung apps και εβαλε και ενα samsung games το οποιο οποτε το πατω ανοιγει και κρασαρει με την μια ... το αφαιρεσα , ξαναεκανε εγκατασταση μονο του, το πατας να ανοιξει και ξανα κλεινει ... καμια ιδεα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Ποσο κρατάει η μπαταρία σας. Ρωτάω γιατί η ξαδέρφη που το πήρε λέει πως σε 2 ώρες πέφτει από το 100 στο 10!!! Μήπως δεν έκανε τις πρώτες φορτίσεις σωστά; τι λέτε να της πω; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kdaffy Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Ρε παίδες εμένα χωρίς να παίζω παιχνίδια και να το ζορίζω νομίζω ότι ζεσταίνεται αρκετά, κυρίως με σερφαφισμα. Ξέρει κανείς αν αυτό είναι φυσιολογικό; Αν όχι μήπως πρέπει να πάρω κάποια αντιπροσωπία της σαμσουνγκ τηλέφωνο; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Ποσο κρατάει η μπαταρία σας. Ρωτάω γιατί η ξαδέρφη που το πήρε λέει πως σε 2 ώρες πέφτει από το 100 στο 10!!! Μήπως δεν έκανε τις πρώτες φορτίσεις σωστά; τι λέτε να της πω; ευχαριστώ Δεν ξερω τι του κανει αλλα εγω γενικα με browsing συνηθως εχω 3μιση ωρες οθονη με 50-60% υπολοιπο μπαταριας... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 ειμαι ακομη με 4.3 και Knox 1 (ειχα κανει root και το εβγαλα) σημερα μου εκανε το tablet κατι updates για samsung apps και εβαλε και ενα samsung games το οποιο οποτε το πατω ανοιγει και κρασαρει με την μια ... το αφαιρεσα , ξαναεκανε εγκατασταση μονο του, το πατας να ανοιξει και ξανα κλεινει ... καμια ιδεα ? ποιο παιχνίδι ειναι; απο τι στιγμή που εισαι με knox 1 τι σε κρατάει σε 4.3 και δεν κανεις αναβάθμιση; ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποσο κρατάει η μπαταρία σας. Ρωτάω γιατί η ξαδέρφη που το πήρε λέει πως σε 2 ώρες πέφτει από το 100 στο 10!!! Μήπως δεν έκανε τις πρώτες φορτίσεις σωστά; τι λέτε να της πω; ευχαριστώ παιχνίδια παίζει; φωτεινότητα στο 100%; δυο ώρες δεν ειναι φυσιολογικό. ας κανει ενα battery calibration με αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Τωρα που ειπαμε για κρασαρισματα οτι κ να κανω το watchon κρασαρει οτι και να κανω. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 (edited) Ρε παίδες εμένα χωρίς να παίζω παιχνίδια και να το ζορίζω νομίζω ότι ζεσταίνεται αρκετά, κυρίως με σερφαφισμα. Ξέρει κανείς αν αυτό είναι φυσιολογικό; Αν όχι μήπως πρέπει να πάρω κάποια αντιπροσωπία της σαμσουνγκ τηλέφωνο; Ευχαριστώ δεν ξέρω για το πως συμπεριφέρεται το p600. το p605 δεν ζεσταίνεται ! μήπως το εχεις στην πρίζα και ταυτόχρονα ασχολείσαι με το ταβλετ :lol: Τωρα που ειπαμε για κρασαρισματα οτι κ να κανω το watchon κρασαρει οτι και να κανω. κανε απεγκατασταση και ξανά καντο εγκατάσταση. δοκίμασε και αυτο https://mega.co.nz/#F!394nFT7I!PJEU008dH2OwCve-rX4K3w (απο tab S )μου δουλεύει μια χαρα! Επίσης παρα πολύ καλά ειναι και https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy .μπορείς να το βρεις και απο αλλού .... Edited July 24, 2014 by Sol_Ballads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksessalonikios Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 ειμαι ακομη με 4.3 και Knox 1 (ειχα κανει root και το εβγαλα) σημερα μου εκανε το tablet κατι updates για samsung apps και εβαλε και ενα samsung games το οποιο οποτε το πατω ανοιγει και κρασαρει με την μια ... το αφαιρεσα , ξαναεκανε εγκατασταση μονο του, το πατας να ανοιξει και ξανα κλεινει ... καμια ιδεα ? το μονο που μπορώ να σου πω ειναι οτι δεν εισαι ο μονος, και σε μένα το κάνει αλλά λύση δε βρήκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 ποιο παιχνίδι ειναι; μήπως ειναι branded rom ; και ειναι μέρος της rom .μονο με root μπορείς να το σβήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksessalonikios Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 δεν ειναι παιχνίδι, συντομευση για το μαγαζί με τα παιχνίδια της samsung ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 καλησπερα παιδια!! εχεις κανεις προβλημα με το bsplayer?? οταν το ανοιγω για να δω ταινια η εφαρμογη κλεινει.. ενω στο note 3 ειναι μια χαρα. ειμαι σε 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts