Jump to content

Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)

aeroporos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

προσωπικά οχι . ειμαι με custom rom βέβαια ! (με knox 0x1).την official μονο για 2 μέρες την δοκίμασα . ποιο note εχεις ;

Το LTE έχω. Ποια custom του έχεις περάσει?

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το LTE έχω. Ποια custom του έχεις περάσει?

εαν τo κανεις μονο ροοτ μπορείς να επιστρέψεις σε εγγύηση!!! (2 λεπτα υπόθεση ,δεν θέλεις υπολογιστή!). ροοτ απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2785804 .το knox θα παραμείνει 0! εαν προχωρήσεις σε custom rom χρειάζεται custom recovery ( αυτο θα ενεργοποίηση το knox και απο 0χ0 θα πάει 0χ1 ) η εγγύηση ΤΕΛΟΣ . εγω εχω περάσει αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2774680 . εαν θέλεις να την περασεις περνας πρώτα την official P605XXUCNE2 NEE (γιατι χρειάζεται ο καινούργιος bootloader ) με odin μετα TWRP 2.7.0.1LTE ξανα με odin και μετα την rom . η ρομ πολύ σταθερή και γρήγορη με πολλά Extra

εαν τo κανεις μονο ροοτ μπορείς να επιστρέψεις σε εγγύηση!!! (2 λεπτα υπόθεση ,δεν θέλεις υπολογιστή!). ροοτ απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2785804 .το knox θα παραμείνει 0! εαν προχωρήσεις σε custom rom χρειάζεται custom recovery ( αυτο θα ενεργοποίηση το knox και απο 0χ0 θα πάει 0χ1 ) η εγγύηση ΤΕΛΟΣ . εγω εχω περάσει αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2774680 . εαν θέλεις να την περασεις περνας πρώτα την official P605XXUCNE2 NEE (γιατι χρειάζεται ο καινούργιος bootloader ) με odin μετα TWRP 2.7.0.1LTE ξανα με odin και μετα την rom . η ρομ πολύ σταθερή και γρήγορη με πολλά Extra

Του πέρασα την official kitkat και root κανονικά οπότε όλα καλά. Τώρα μένει να το φορτώσω με τα καλά του pro... Σε ευχαριστώ για ακόμα μια φορά!

Του πέρασα την official kitkat και root κανονικά οπότε όλα καλά. Τώρα μένει να το φορτώσω με τα καλά του pro... Σε ευχαριστώ για ακόμα μια φορά!

εαν χρειαστείς τιποτα άλλο τώρα που εισαι root ......

Καλησπέρα στην παρέα. Έχω κλείσει στο Πλαίσιο το P605 και πραγματικά είμαι σε δίλημμα. Αξίζει η αγορά του; Μου αρέσει σας tablet, το λειτουργικό του και όλα. Οποιαδήποτε άποψη είναι δεκτή. ( Υπ όψην είμαι κάτοχος Note 2 ). Ευχαριστώ!!!!!!

Παιδιά, μεγάλη βλακεια έκανα κ έσπασα την γραφίδα... Κυκλοφορεί στο εμπόριο ίδια; μήπως είναι μαϊμού κάποιες π είδα σε σκρουτζομαγαζα; ευχαριστώ

Πώς την

έσπασες;;

Καλησπέρα στην παρέα. Έχω κλείσει στο Πλαίσιο το P605 και πραγματικά είμαι σε δίλημμα. Αξίζει η αγορά του; Μου αρέσει σας tablet, το λειτουργικό του και όλα. Οποιαδήποτε άποψη είναι δεκτή. ( Υπ όψην είμαι κάτοχος Note 2 ). Ευχαριστώ!!!!!!

Αξίζει κατά την γνώμη μου.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

To πήρα και εγώ το P-605 σε λευκό,πως φαίνεται όταν συνδέεται σε 4g, εννοώ το γράφει κάπου?Πάντως και εδώ δίπλα στο Πύργο των Αθηνών αλλά και στο Λαγωνήσι (δίπλα απο το Resort) δεν είδα να γράφει κάπου 4G μόνο H+.

Χρησιμοποιώ το δίκτυο της cosmote έχοντας ενεργοποιήσει την αντίστοιχη υπηρεσία, μήπως παίζει ρόλο οτι η sim δεν είναι 4g και είναι κλωνοποιημένη?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Αξιζει αλλα το πλαισιο δεν βλεπω καν να το εχει στο site του. ΟΤΑΝ το ειχε ειχε κοντα 600 ευρω που θεωρω οτι εννοειται δεν αξιζει. Το παιρνεις εκει γυρω στα 450-470 που παιζει και τελειωνεις...

ΥΓ ακυρο το ειδα 550 το εχουν. Γιατι να δωσεις 100 ευρω παραπανω απο οτι εχει?

Μάριος...

Αξιζει αλλα το πλαισιο δεν βλεπω καν να το εχει στο site του. ΟΤΑΝ το ειχε ειχε κοντα 600 ευρω που θεωρω οτι εννοειται δεν αξιζει. Το παιρνεις εκει γυρω στα 450-470 που παιζει και τελειωνεις...

ΥΓ ακυρο το ειδα 550 το εχουν. Γιατι να δωσεις 100 ευρω παραπανω απο οτι εχει?

Με την προσφορά που είχε το Weekend το έχω κλείσει, εννοείται στα 469 όχι παραπάνω.

Ούτε με το Samsung Hub μπορώ να αποθηκεύσω στην ext sd, ούτε με το XBMC να διαβάσω από αυτήν...

Και γ@@@ τα updates η kitkat....

Galaxy Note Edge, Galaxy Note II, HTC Trophy, Nokia N900,

Galaxy Note 10.1 2014 LTE (SM-P605), Nokia Lumia 630 DS

To πήρα και εγώ το P-605 σε λευκό,πως φαίνεται όταν συνδέεται σε 4g, εννοώ το γράφει κάπου?Πάντως και εδώ δίπλα στο Πύργο των Αθηνών αλλά και στο Λαγωνήσι (δίπλα απο το Resort) δεν είδα να γράφει κάπου 4G μόνο H+.

Χρησιμοποιώ το δίκτυο της cosmote έχοντας ενεργοποιήσει την αντίστοιχη υπηρεσία, μήπως παίζει ρόλο οτι η sim δεν είναι 4g και είναι κλωνοποιημένη?

ψάξε ρυθμίσεις δίκτυα κινητης τηλεφωνίας ,λειτουργία δικτύου .σου εχει επιλογή για lte, 4g .εαν όχι κατι θα παίζει με τον παροχέα σου (η sim μάλλον)

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ούτε με το Samsung Hub μπορώ να αποθηκεύσω στην ext sd, ούτε με το XBMC να διαβάσω από αυτήν...

Και γ@@@ τα updates η kitkat....

το έχουμε ξαναπεί η kit kat ΟΛΩΝ των εταιριών ανεξαρτήτως εχουν πρόβλημα με εξωτερική καρτα !φταίει η Google! λύση υπάρχει μονο με ροοτ δυστυχώς. στο xbmc ψαξε εκει που γράφει root filesystems μετα mnt μετα extsdcard

Edited by alex222800

μόλις αναβαθμίστηκε ΤΟ 605 μου , μέσω OTA (CNE kitkat σε CNF kitkat (NEE FW)

-----------------------------

LG G4

-----------------------------

στο xbmc ψαξε εκει που γράφει root filesystems μετα mnt μετα extsdcard

Πού tf είναι αυτό;

να μπορέσει να μου διαβάσει από την κάρτα

να μπορέσει να μου διαβάσει από την κάρτα

τι ακριβώς; θελεις να προσθέσεις video,ταινιες , να προσθεσεις addon; όπως σου γράφω ποιο πάνω την εξωτερική την βρίσκεις στις ακόλουθες διευθύνσεις: root filesystems μετα mnt μετα extsdcard οπου η extsdcard η εξωτερική σου καρτα

να προσθέσω βίντεο, ταινίες, και addons...

αυτή τη διαδρομή που μου λες, μέσα στο xbmc θα τη βρω; που;

να προσθέσω βίντεο, ταινίες, και addons...

αυτή τη διαδρομή που μου λες, μέσα στο xbmc θα τη βρω; που;

για addon :system, setting, add-on,install from zip,μετα root filesystems μετα mnt μετα extsdcard . στην extsdcard βρίσκεις το φάκελο που εχεις τα addon σου . εδω εχω ανεβάσει οτι χρειάζεσαι ,δες κάποιες φωτογραφίες+ video για την εξωτερική κάρτα https://mega.co.nz/#F!28QiRLJY!K1VPNCEyr2mzM2MWXxdKnw

Edited by alex222800

Παιδια εχετε να προτεινεται κανενα παιχνιδι για το tablet? Το asphalt καλο αλλα με τοσο μεγαλη αναλυση ζοριζεται. Το εριξα medium detail και παλι κολλαει αν κανω drift καποιες φορες... Ελεος... :P

Εχει κανεις δοκιμασει το νεο firmware που βγηκε (μαλλον σημερα γιατι τις προηγουμενες μερες δεν το ειχα δει) για νορβηγικες χωρες παλι? Αν ναι με το root τι παιζει? Με το παλιο ΝΕΕ με το towelroot το knox μενει 0x0. Τωρα?

Edited by icy20
Μάριος...

Παιδια εχετε να προτεινεται κανενα παιχνιδι για το tablet? Το asphalt καλο αλλα με τοσο μεγαλη αναλυση ζοριζεται. Το εριξα medium detail και παλι κολλαει αν κανω drift καποιες φορες... Ελεος... :P

Εχει κανεις δοκιμασει το νεο firmware που βγηκε (μαλλον σημερα γιατι τις προηγουμενες μερες δεν το ειχα δει) για νορβηγικες χωρες παλι? Αν ναι με το root τι παιζει? Με το παλιο ΝΕΕ με το towelroot το knox μενει 0x0. Τωρα?

ο φιλος σου απάντησε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2785804&page=4 .παιχνίδι Need for Speed™ Most Wanted . για να μην κουράζεσαι ********* .

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Σύμφωνα με τους Ο.Π.Χ απαγορεύονται αυστηρά τυχόν warez σύνδεσμοι.

Edited by Sofos_5
Warez link inc

Εγώ χθες του πράσα το κιτκατ και το ρουταρα και όλα είναι καλά το knox παραμένει 0x0.

Επίσης να αναφέρω ότι έχω διαπιστώσει τεράστια διαφορά στην μπαταρία δεν ξέρω αν οφείλεται αποκλειστικά στο ότι έχω αφαίρεση τα bloat...

BTW

Ισχύει ότι το note μας δεν έχει πάρει λειτουργίες, λογισμικό κτλπ από το pro?

Εγώ χθες του πράσα το κιτκατ και το ρουταρα και όλα είναι καλά το knox παραμένει 0x0.

Επίσης να αναφέρω ότι έχω διαπιστώσει τεράστια διαφορά στην μπαταρία δεν ξέρω αν οφείλεται αποκλειστικά στο ότι έχω αφαίρεση τα bloat...

BTW

Ισχύει ότι το note μας δεν έχει πάρει λειτουργίες, λογισμικό κτλπ από το pro?

σε 4.4.2 δεν νομίζω να πάρει τιποτα απο pro . ψαξε στο xda θα δεις οτι μπορείς να "εγκαταστήσεις" πολλά προγράμματα αυτες τις εκδόσεις . εγω εχω launcher ,keyboard + διάφορα άλλα .οσο για μπαταρία εξαρτάται από πολλούς παράγοντες

για addon :system, setting, add-on,install from zip,μετα root filesystems μετα mnt μετα extsdcard . στην extsdcard βρίσκεις το φάκελο που εχεις τα addon σου . εδω εχω ανεβάσει οτι χρειάζεσαι ,δες κάποιες φωτογραφίες+ video για την εξωτερική κάρτα https://mega.co.nz/#F!28QiRLJY!K1VPNCEyr2mzM2MWXxdKnw

Ευχαριστώ πολύ και πάλι...

Παιδιά καλησπέρα.Επειδη το πηρε μια ξαδερφη,ηθελα νακανω μερικες ερωτησεις.

1.Μπορει να διαβασει εξωτερικο σκληρο? για να βλεπει ταινιες,μουσικη κ.λ.π.

2.Για να γινει αυτο χρειαζεται καλωδιο microusb to usb μονο? Εχετε κατι να προτεινετε?

3.Καμια καλη θήκη?

4.Μηπως μπορειτε να αναφερετε ποια ειναι τα bloatware προγραμματα για να τα αποκλεισει?

Ευχαριστω πολυ.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)