Jump to content

Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)

aeroporos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα είναι ρουμανικό...αλλά πέρασα σήμερα με odin την ελληνική Rom και πάλι τα ίδια.

Δεν θα έπρεπε όμως να μου έχει κάνει wipe η εγκατάσταση και να τα στήσω όλα από την αρχή;

Όχι απαραίτητα αλλά κάνε μόνος σου περνά την ρομ και κάνε wipe εσύ;)

Ψαξε ebay για tempered glass...πολυ καλυτερο απο απλη ζελατινα

Πολλα δεν ειναι 17€ για μια ζελατινα; http://www.ebay.com/itm/9H-Premium-Tempered-Glass-Screen-protector-For-Samsung-Galaxy-Note-10-1-SM-P600-/251529931641?pt=US_Tablet_eReader_Screen_Protectors&hash=item3a905a2b79

Tempered Glass = Γυαλί, όχι πλαστικό, όχι ζελατίνα.. με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ένα καλής ποιότητας tempered glass συνήθως είναι αρκετά ακριβό αλλά προσφέρει και την ανάλογη ποιότητα, νιώθεις σαν να μην έχεις κάτι επάνω στην οθόνη συν φυσικά όμως τους όποιους κινδύνους (αν δεν το περάσεις καλά μπορεί και να σπάσει).

Στα τηλέφωνα προσωπικά το θεωρώ "must", σε tablets δεν γνωρίζω προσωπικά.

Edited by Sofos_5

Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Βλέπω οτι στην αγορά παιζει γενικά η έκδοση με τα 16gb. Τα 32 gb τα έχουν 2-3 καταστήματα, κι αυτά όχι ετοιμοπαράδοτα. Δεν πιστεύετε ότι αξίζει καλύτερα το 32άρι; Δεδομένου ότι μιλάμε για tablet, και οι εφαρμογές είναι μεγαλύτερες.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Βλέπω οτι στην αγορά παιζει γενικά η έκδοση με τα 16gb. Τα 32 gb τα έχουν 2-3 καταστήματα, κι αυτά όχι ετοιμοπαράδοτα. Δεν πιστεύετε ότι αξίζει καλύτερα το 32άρι; Δεδομένου ότι μιλάμε για tablet, και οι εφαρμογές είναι μεγαλύτερες.

εάν κανείς root το ταβλετ υπάρχουν αρκετά προγράμματα για να μεταφέρεις τα μεγάλα (συνήθως είναι τα παιχνίδια) στην εξωτερική κάρτα

Εγώ το 32άρι έχω και δεν αγοράζω ποτέ 16 σε ταμπλέτα.

Δυο-τρεις μεγάλες εφαρμογές να βάλεις και μια ταινία, πάει το 16αρι. Έχεις βέβαια την κάρτα, αλλά είναι αλλιώς.

Πρόσφατα πχ φόρτωσα βιβλία στο βιβλία play και γεμίζει πολύ ο εσωτερικός χώρος.

Αν έχεις πολλές εφαρμογές (και παιχνίδια) θα ζοριστείς με το 16άρι.

Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime

Το 16 επαρκούν για τις εφαρμογές. Ταινίες, μουσική κλπ κλπ τα βάζεις στην sd κάρτα και δεν θες περισσότερο χώρο εσωτερικά

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Εγώ το 32άρι έχω και δεν αγοράζω ποτέ 16 σε ταμπλέτα.

Δυο-τρεις μεγάλες εφαρμογές να βάλεις και μια ταινία, πάει το 16αρι. Έχεις βέβαια την κάρτα, αλλά είναι αλλιώς.

Πρόσφατα πχ φόρτωσα βιβλία στο βιβλία play και γεμίζει πολύ ο εσωτερικός χώρος.

Αν έχεις πολλές εφαρμογές (και παιχνίδια) θα ζοριστείς με το 16άρι.

Ki εγώ γι αυτό το λόγο σκεφτόμουν το 32αρι. Καλή είναι και η κάρτα βέβαια, αλλά η μεγάλη εσωτερική μνήμη παίζει ρόλο. Και επιπλέον δεν είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις root για να μεταφέρεις τις εφαρμογές. Αλλά είναι δυσεύρετο το άτιμο:(

Αν τις βαλεις στην εξωτερικη καρτα, δεν παιζουν;

Δεν μπορώ να σου απαντήσω, γιατί ακόμα σκέφτομαι την αγορά του. Στο note 2 θα το δοκιμάσω

χωρίς root στην εξωτερική κάρτα μπορείς να βάλεις ( ταινίες, mp3, φωτο,pdf κλπ και να μεταφέρεις μικρά πρόγραμματα από εσωτερική στην εξωτερική) εάν είσαι root μπορείς να μεταφέρεις και τα μεγάλα προγράμματα πχ τα παιχνίδια που είναι από λίγα mb έως πολλά gb και να τρέξουν από την εξωτερική. Έτσι με μια κάρτα 64 - 128gb είσαι κομπλέ:D

Όχι απαραίτητα αλλά κάνε μόνος σου περνά την ρομ και κάνε wipe εσύ;)

Το έκανα αλλά και πάλι το θέμα παραμένει....

Ευχαριστώ πάντως για το τίπ....

Galaxy Note Edge, Galaxy Note II, HTC Trophy, Nokia N900,

Galaxy Note 10.1 2014 LTE (SM-P605), Nokia Lumia 630 DS

Παιδια,αν βαλει κανεις την 4.4.2 κιτκατ περιμενουμε εντυπωσεις....γιατι η 4.3 ειναι για πολλα γελια....για το p605 lte
2i6fhs-5.png

Παιδια,αν βαλει κανεις την 4.4.2 κιτκατ περιμενουμε εντυπωσεις....γιατι η 4.3 ειναι για πολλα γελια....για το p605 lte

Εισαι λίγο υπερβολικός. Είχα το wi fi με kitkat και ήταν όντως άψογο. Είχα γράψει αναλυτικές εντυπώσεις κάποιες σελίδες πιο πίσω (όταν είχε πρωτοβγεί η κολομβιανή KK).

Τώρα έχω το LTE με 4.3 , nova launcher, disabled bloatware και dolhpin browser. Μια χαρά ταμπλετάκι, γρήγορο και χθες έκανα 8 ώρες screen time (το έχω και σε printscreen). Και το πιέζω.... όχι μόνο παιχνιδάκια και browsing.

Μόνο για γέλια δεν το λες

-----------------------------

LG G4

Εισαι λίγο υπερβολικός. Είχα το wi fi με kitkat και ήταν όντως άψογο. Είχα γράψει αναλυτικές εντυπώσεις κάποιες σελίδες πιο πίσω (όταν είχε πρωτοβγεί η κολομβιανή KK).

Τώρα έχω το LTE με 4.3 , nova launcher, disabled bloatware και dolhpin browser. Μια χαρά ταμπλετάκι, γρήγορο και χθες έκανα 8 ώρες screen time (το έχω και σε printscreen). Και το πιέζω.... όχι μόνο παιχνιδάκια και browsing.

Μόνο για γέλια δεν το λες

Εχεις δικιο.....για πολλα γελια ειναι....αν με την κιτκατ δεν στρωσει θα παει αδιαβαστο,οσο οσο...η τελευταία του ευκαιρια!!!...πιο λαγκ δεν γινετε,ενα καρο λεφτα και το νεξους 4 που εχω παει πολυ smooth μπροστα του,σχεδον φαινετε αστειο.

Βαλε τον εναν launcher βγαλε τον αλλον,βαλε τον εναν browser βγαλε τον αλλον....email app εχω πεθανει!!!....οταν ριχνεις 500 περιμενεις τα αυτονοητα out of the box...να το ρουταρεις?.εγγυηση παπαλα....

Δεν περιμανω απαντηση γι αυτα που βλεπουν τα ματακια μου....ειπαμε αν στρωσει με κιτκατ εχει καλως....αλλιως επιστροφη στο ipad.:sick::sick:

2i6fhs-5.png

Εχεις δικιο.....για πολλα γελια ειναι....αν με την κιτκατ δεν στρωσει θα παει αδιαβαστο,οσο οσο...η τελευταία του ευκαιρια!!!...πιο λαγκ δεν γινετε,ενα καρο λεφτα και το νεξους 4 που εχω παει πολυ smooth μπροστα του,σχεδον φαινετε αστειο.

Βαλε τον εναν launcher βγαλε τον αλλον,βαλε τον εναν browser βγαλε τον αλλον....email app εχω πεθανει!!!....οταν ριχνεις 500 περιμενεις τα αυτονοητα out of the box...να το ρουταρεις?.εγγυηση παπαλα....

Δεν περιμανω απαντηση γι αυτα που βλεπουν τα ματακια μου....ειπαμε αν στρωσει με κιτκατ εχει καλως....αλλιως επιστροφη στο ipad.:sick::sick:

Δεν έχω ρουτάρει. Δεν συμφωνώ με τίποτε από όσα λες, αλλά οκ, άποψη σου :)

Προσωπικά δεν εχω ΙΧΝΟΣ lag, το δουλεύω καθημερινά και για διασκέδαση αλλά ΚΑΙ επαγγελματικά (multiwindow, multitasking, excel etc). Αν σε χαλάει το 5λεπτο για να βάλεις εναν launcher και έναν browser τι να πω. Πάρε ipad

Αν ομως το δικο σου ειναι για πολλά γέλια για ξαναδεστο, μηπως κάτι δεν πάει καλα με την συσκευή σου.

Edited by STELSTEL

LG G4

Δεν έχω ρουτάρει. Δεν συμφωνώ με τίποτε από όσα λες, αλλά οκ, άποψη σου :)

Προσωπικά δεν εχω ΙΧΝΟΣ lag, το δουλεύω καθημερινά και για διασκέδαση αλλά ΚΑΙ επαγγελματικά (multiwindow, multitasking, excel etc). Αν σε χαλάει το 5λεπτο για να βάλεις εναν launcher και έναν browser τι να πω. Πάρε ipad

Αν ομως το δικο σου ειναι για πολλά γέλια για ξαναδεστο, μηπως κάτι δεν πάει καλα με την συσκευή σου.

Συμφωνω μαζι σου εχω το P-600 WIFI παει σφεντονα με 4.3 και nova και με dolphin εχω υπεροχο flashκατι που στο ipad 3 που ειχα το ειχα με puffin που κολαγε συνεχεια,δηλωνω πολυ ευχαριστημενος και σαν παλιος κατοχος ipad ευχαριστω το android που υπαρχει εστω και σε συσκευες που κολανε...:)

όσοι δεν είναι root και θελουν αξιοπρεπές σερφαρισμα να κάνουν εγκατάσταση αυτά http://plus.url.google.com/url?sa=z&n=1401789321901&url=http%3A%2F%2Fgoo.gl%2FhPs5eu&usg=YM3lyUwzJNwtUceQu6bUCkFYrU8

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dolphin.browser.engine

http://dolphin.com/lab/en

και τα επίσημα επιπρόσθετα (addon) YouTube search, sent to browser, dolphin translate

όσοι δεν είναι root και θελουν αξιοπρεπές σερφαρισμα να κάνουν εγκατάσταση αυτά http://plus.url.google.com/url?sa=z&n=1401789321901&url=http%3A%2F%2Fgoo.gl%2FhPs5eu&usg=YM3lyUwzJNwtUceQu6bUCkFYrU8

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dolphin.browser.engine

http://dolphin.com/lab/en

και τα επίσημα επιπρόσθετα (addon) YouTube search, sent to browser, dolphin translate

ειναι διαφορετική έκδοση απο αυτόν στο google play? https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.mgeek.TunnyBrowser

LG G4

είναι η 11.1.3 η τελευταία !!!

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Το μόνο που με σταματά από να την εγκαταστήσω είναι το ότι έχουν αφαιρέσει την δυνατότητα απενεργοποίησης του δεξι/αριστερου (ή και των δύο) slides :(

τουλάχιστον αυτό διάβασα κάπου.... ισχύει?

LG G4

Το δικό μου δεν έχει κανένα ίχνος lag και είναι τελείως στοκ. Με τον μαμά launcher και 4.3 δουλεύει τέλεια.

Browsing με Opera επίσης πετάει. Και είναι φορτωμένο με εφαρμογές και widget.

Το lag που το βλέπουν δεν μπορώ να καταλάβω. Και επειδή το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες συσκευές αρχίζω να πιστεύω ότι κάποιοι είναι υπερβολικοί ή απλά βλέπουν φαντάσματα.

Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Το μόνο που με σταματά από να την εγκαταστήσω είναι το ότι έχουν αφαιρέσει την δυνατότητα απενεργοποίησης του δεξι/αριστερου (ή και των δύο) slides :(

τουλάχιστον αυτό διάβασα κάπου.... ισχύει?

Τα δύο slide υπάρχουν . τα επανέφεραν

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)