Jump to content

Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)

aeroporos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το γραφει! Ενα σε καθε μαγαζι, απο αυτα που ειχαν στον παγκο και τα "περασαν" μερικες εκατονταδες ολη μερα, καθε μερα, ολες τις ωρες εν λειτουργια!

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια καλημέρα,

εχω και εγω το μηνανιμα εδω και μερικες ημερες ... εχετε βγαλει καποια απο τις εφαρμογες που εχει επανω ? κανει update διαφορα καλουδια που δεν ξερω καν τι κανουνε :) σαν παιδακι 10 χρονων κανω ε ? το αφηνω να τα κανει ολα update ?

παιδια καλημέρα,

εχω και εγω το μηνανιμα εδω και μερικες ημερες ... εχετε βγαλει καποια απο τις εφαρμογες που εχει επανω ? κανει update διαφορα καλουδια που δεν ξερω καν τι κανουνε :) σαν παιδακι 10 χρονων κανω ε ? το αφηνω να τα κανει ολα update ?

Αστο να βαραει updates....δεν παθαίνει τιποτα....απλα με τον καιρο απενεργοποίησε οτι δεν χρησιμοποιεις για να μην σου τρωει μπαταρια....καλοδουλευτο το εργαλείο....

2i6fhs-5.png

Το γραφει! Ενα σε καθε μαγαζι, απο αυτα που ειχαν στον παγκο και τα "περασαν" μερικες εκατονταδες ολη μερα, καθε μερα, ολες τις ωρες εν λειτουργια!

Τώρα έχουν μείνει τα εκθεσιακά.

Την πρωτομαγιά που βγάλαν την προσφορά ήταν για συσκευές σφραγισμένες στο κουτί τους, όπως αυτή που πήρα εγώ, αλλά από την Δευτέρα και μετά έχουν μείνει μόνο τα εκθεσιακά και αυτά σε μερικά καταστήματα.

M @ X

Ως κάτοχος του Wi-fi εδώ και 6 μήνες (το πούλησα όμως και πήρα το LTE) έχω να πω τα κάτωθι.

Δεν υπάρχει παρόμοιο tablet. Τέλος. Το πενάκι σε επαγγελματίες (συναντήσεις) είναι ασύλληπτο όταν συνδιάζεται με προγράμματα όπως πχ το papyrus. Γράφεις Notes, κάνεις import pdf και σημειώνεις πάνω τους κλπ

Το Multiwindow λύνει χέρια....

Αν αφαιρέσεις όλες τις βλακείες που τρέχουν (bloatware. απλά disable στα apps), βάλεις nova launcher και το αφήσεις να αναπνεύσει, τότε πετάει. Το είδε φίλος που το είχε απείραχτο και δεν πίστευε την διαφορά.

Το wi - fi το είχα αναβαθμίσει σε USA Kit Kat. Δεν μπορείτε να φανταστείτε απόκριση. Ταχύτατο, 0 lag χωρίς υπερβολές. Βέβαια με ξηλωμένα bloatwares. Το δε "users" ήταν ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει. Ειδικά αν μοιράζεστε το tablet.

Το LTE το έχω ακόμα στην 4.3 αφού δεν έχει βγει Kit Kat. Ανταποκρίνεται άψογα.

ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω τι θα μου προσφέρει ένα Ipad. ΔΕΝ θα έχω Multiwindow (πχ youtube και παράλληλο παράθυρο να σερφάρω) ΔΕΝ θα έχω πενάκι ΔΕΝ θα έχω περίπου 80GB χωρητικότητας και πολλά άλλα.

Κατ εμέ, το μόνο λάθος της Samsung είναι ότι το μηχάνημα out of the box δείχνει να σέρνεται, διότι απλά από πίσω τρέχει τα πάντα. Κλείστε αυτά τα άχρηστα πάντα και θα απολαύσετε ένα υπέροχο tablet.

ΟΜΩΣ (παντού υπάρχει ένα όμως)

οντως παρουσιάστηκαν προβληματάκια. Πχ εμένα μου άλλαξαν την οθόνη, μετά την μπαταρία και έπειτα υπήρχε πρόβλημα με τον card reader. Έχανε την κάρτα μετά από λίγη χρήση. Είτε exfat, είτε fat32 είτε sandisk είτε samsung. Είδα ότι το αντιμετώπισαν κι άλλοι. Σίγουρα όλα αυτά λύθηκαν στη εγγύηση, αλλά προφανώς κάτι δεν πάει καλά στις παρτίδες και στο quality check της Samsung.

Ελπίζω το LTE μου (το οποίο είναι Ρουμάνικο.....) να βγει με καλύτερο ανοσοποιητικό :)

-----------------------------

LG G4

Εγώ που στο σπίτι υπάρχουν και air και note έχω βαρεθεί να βλέπω το note δίπλα στη πρίζα, καλό το πενάκι δεν λέω αλλά το να είμαι συνέχεια με το άγχος αν θα φτάσει η μπαταρία δεν το παλεύω

ερωτηση: χρειαζετε να βαλουμε μεμβρανη μπροστα η η οθονη μας ειναι μια χαρα και δεν γρανζουναει ?

ερωτηση 2: με το otg καλωδιο μεχρι τι δισκο μπορεις να συνδεσεις ? περνει πχ δισκο 500 gb η μονο USB stick ? τι format πρεπει να εχει το usb stick ? ntfs το διαβαζει κανονικα ?

Ως κάτοχος του Wi-fi εδώ και 6 μήνες (το πούλησα όμως και πήρα το LTE) έχω να πω τα κάτωθι.

Δεν υπάρχει παρόμοιο tablet. Τέλος. Το πενάκι σε επαγγελματίες (συναντήσεις) είναι ασύλληπτο όταν συνδιάζεται με προγράμματα όπως πχ το papyrus. Γράφεις Notes, κάνεις import pdf και σημειώνεις πάνω τους κλπ

Αν αφαιρέσεις όλες τις βλακείες που τρέχουν (bloatware. απλά disable στα apps), βάλεις nova launcher και το αφήσεις να αναπνεύσει, τότε πετάει. Το είδε φίλος που το είχε απείραχτο και δεν πίστευε την διαφορά.

Το wi - fi το είχα αναβαθμίσει σε USA Kit Kat. Δεν μπορείτε να φανταστείτε απόκριση. Ταχύτατο, 0 lag χωρίς υπερβολές. Βέβαια με ξηλωμένα bloatwares. Το δε "users" ήταν ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει. Ειδικά αν μοιράζεστε το tablet.

ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω τι θα μου προσφέρει ένα Ipad. ΔΕΝ θα έχω Multiwindow (πχ youtube και παράλληλο παράθυρο να σερφάρω) ΔΕΝ θα έχω πενάκι ΔΕΝ θα έχω περίπου 80GB χωρητικότητας και πολλά άλλα.

Κατ εμέ, το μόνο λάθος της Samsung είναι ότι το μηχάνημα out of the box δείχνει να σέρνεται, διότι απλά από πίσω τρέχει τα πάντα. Κλείστε αυτά τα άχρηστα πάντα και θα απολαύσετε ένα υπέροχο tablet.

οντως παρουσιάστηκαν προβληματάκια. Πχ εμένα μου άλλαξαν την οθόνη, μετά την μπαταρία και έπειτα υπήρχε πρόβλημα με τον card reader. Έχανε την κάρτα μετά από λίγη χρήση. Είτε exfat, είτε fat32 είτε sandisk είτε samsung. Είδα ότι το αντιμετώπισαν κι άλλοι. Σίγουρα όλα αυτά λύθηκαν στη εγγύηση, αλλά προφανώς κάτι δεν πάει καλά στις παρτίδες και στο quality check της Samsung.

Ελπίζω το LTE μου (το οποίο είναι Ρουμάνικο.....) να βγει με καλύτερο ανοσοποιητικό :)

Μιας και πέρασε και το octacore από τα χέρια σου αλλά και το snapdragon ποιο θεωρείς πιο smooth; Ή δεν υπάρχει διαφορά;

Μιας και πέρασε και το octacore από τα χέρια σου αλλά και το snapdragon ποιο θεωρείς πιο smooth; Ή δεν υπάρχει διαφορά;

τις εφαρμογες τις απενεργοποιησεις απο την διαχειρηση εφαρμογων;και ποια απενεργοποιησες τελειως;

Ιδια ερωτηση κανω και εγω. Ακομη τα προβληματα που περιεγραψε ο φιλις λιγο ποιο πανω, αλλαγη οθονης_μπαταριας, cart reder μετα απο ποσο καιρο παρουσιαστηκαν. Εγω το εχω λιγες μερες αγορασμενο με την προσφορα και φτου φτου ολα πανε καλα. Ουτε ρομ δεν θελω να αλλαξω. Η μπαταρια με αρκετη λειτουργεια 2 μερες με βγαζει. Οσο περιπου και το tab 2 10.1 που ειχα.

η μπαταρία μια χαρά είναι.... καμία σχέση με φόρτιση όλη την ώρα. Πάνω από τον μέσο όρο.

σε σχέση με το wi fi είναι πιο snappy. Αλλά το wi fi με κιτ κατ ήταν απλά άψογο....

LG G4

Αυτο με το φως στο κατω μέρος της οθόνης το είδα και εγω, αλλα μονο σε μαύρο φόντο και με τέρμα φωτεινοτητα. Νομίζω ειναι φυσιολογικό για τις οθόνες αυτές. Και ενα lg pad 8 που ειχε περάσει απο τα χέρια μου το εκανε. Δεν με βλέπω για service μονο με αυτο.

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Φίλε κι εγώ Ρουμάνικα έχω. Μπορείς να στείλεις οδηγίες για το πώς να το ξαλαφρωσω Γιατί δε ξέρω ούτε ρουτ ούτε τέτοια να κανω

Φίλε κι εγώ Ρουμάνικα έχω. Μπορείς να στείλεις οδηγίες για το πώς να το ξαλαφρωσω Γιατί δε ξέρω ούτε ρουτ ούτε τέτοια να κανω

Mε root χάνεις εγγύηση γιατι ενεργοποείται ο Knox counter.

Το να κανεις freeze κάποια προγράμματα και να περάσεις έναν άλλο launcher δεν θέλουν root αλλα να πρεπει να κανεις παρεμβάσεις για να παίζει ομαλά τέτοιο hardware τούμπανο μονο η samsung με τις υλοποίησεις της το ξέρει.

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Μπορεί κάποιος με ρουμάνικο LTE να μου πει αν πέρασε με το Kies άλλο λογισμικό;

Έχω τελικά την εντύπωση ότι άλλο πρέπει να ναι το ρουμάνικο και άλλο το ευρωπαϊκό.

Να ζητήσω και link αν γίνεται για να το κατεβάσω;

Ευχαριστώ!

Galaxy Note Edge, Galaxy Note II, HTC Trophy, Nokia N900,

Galaxy Note 10.1 2014 LTE (SM-P605), Nokia Lumia 630 DS

Μπορεί κάποιος με ρουμάνικο LTE να μου πει αν πέρασε με το Kies άλλο λογισμικό;

Έχω τελικά την εντύπωση ότι άλλο πρέπει να ναι το ρουμάνικο και άλλο το ευρωπαϊκό.

Να ζητήσω και link αν γίνεται για να το κατεβάσω;

Ευχαριστώ!

Εχω ρουμανικο lte και δεν μου εχει ερθει αναβαθμιση ακομη.

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Για το θεμα των εγγυησεων απο μαγαζια εκτος των μεγαλων (τυπου Mediamarkt , Κωτσο κλπ) που εχουν μεγαλες διαφορες στην τιμη, υπαρχει κανενα προβλημα ή ισχυει οτι με τα αλλα; Εχει κανεις σχετικη εμπειρια;

Για το θεμα των εγγυησεων απο μαγαζια εκτος των μεγαλων (τυπου Mediamarkt , Κωτσο κλπ) που εχουν μεγαλες διαφορες στην τιμη, υπαρχει κανενα προβλημα ή ισχυει οτι με τα αλλα; Εχει κανεις σχετικη εμπειρια;

Ισχύει ότι και με τα άλλα. Καμία διαφορά.

Παιδιά καλησπέρα έχω το iPad 4 και θελω να πάρω Samsung galaxy 10.1 (2014 Edition ) θα ήθελα να μου πείτε αξίζει αυτή η αλλαγή ; Μπορώ να βάλω στικακι να βλέπω ταινίες θα σας ήμουν υποχρεως αν μου απαντούσατε έχω Samsung s4 θα μπορώ οτι βλέπω στο note να το βλέπω και στην τηλεόραση ; Σας ευχαριστώ πολυ

Παιδιά καλησπέρα έχω το iPad 4 και θελω να πάρω Samsung galaxy 10.1 (2014 Edition ) θα ήθελα να μου πείτε αξίζει αυτή η αλλαγή ; Μπορώ να βάλω στικακι να βλέπω ταινίες θα σας ήμουν υποχρεως αν μου απαντούσατε έχω Samsung s4 θα μπορώ οτι βλέπω στο note να το βλέπω και στην τηλεόραση ; Σας ευχαριστώ πολυ

Οπως στο s4 εαν εχει η τηλεοραση σου wifi θα μπορεις να streemareis περιεχομενο αλλιως χρειαζεσαι ενα ανταπτορα που ονομαζεται MHL.

Ένα Samsung text to speech από που απενεργοποιειται?

όλα τα περιττά (ή τουλάχιστον τα πιο πολλά) συμπεριλαμβανομένου του text to speech τα απενεργοποιείες μόνιμα από system settings - general - application manager - all

πατάς πάνω σε κάθε ένα που θες και επιλέγεις "Disable"

LG G4

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)