Jump to content

Sony Xperia Z1

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αγόρασα το παρά τους ενδοιασμούς μου το Z1.

Σας λέω ειλικρινά. ΕΞΕΡΕΤΙΚΟ. Από όλες τις απόψεις. Κατασκευή, ΟΘΌΝΗ, μπαταρία (βάζω συνεχώς το youtube για να τελειώσει η μπαταρία ώστε να το φορτίσω και δεν τελειώνει)

το κινητο αυτο αν ειχε πιο προσεγμενο λογισμικο για την καμερα θα ηταν το καλυτερο της αγορας..

Εγω 3 ενστασεις εχω, 1ον αν η αδιαβροχοποιηση εχει προβλημα στα σονυ γενικα, πολλα προβληματα διαβασα την τελευταια εβδομαδα, απανωτα, και αγχωθηκα λιγο..ενω γενικα πιστευα οτι δεν εχουν κανενα θεμα (μιλαω παντα για βυθιση σε νερο, με το σκεπτικο οτι δε θα χαλασει απο τη βυθιση, ασχετως αν ειναι στη θαλασσα και το παρατησεις μετα με τα αλατια..στη βυθιση πρεπει να αντεχει τουλαχιστον για λιγα εκατοστα και με καλα κλεισμενες ταπες)

2ον με Manual ρυθμισεις πετυχαινεις πολυ καλα αποτελεσματα στην καμερα αλλα οταν οι αλλοι χρησιμοποιουν αισθητηρες σονυ και στο αυτοματο εχουν καλυτερα αποτελεσματα, η σονυ δεν δικαιολογιεται..

3ον εγω προσωπικα εχω βαρεθει λιγο αυτο το σχεδιο και θα ηθελα κατι νεο

Κατα ταλλα, ειναι best value for money πλεον.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδια. εχει δοκιμασει κανεις να πάρει βιντεο σε χωρο με δυνατή Μουσική? ειναι καλος ο ηχος?

Έχω στα χέρια μου ένα πανέμορφο άσπρο Ζ1 με 4.4.4 (τώρα αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό..:p ) ρουταρισμένο με dual recovery.. *.*

Καλώς ήρθα στην παρέα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω στα χέρια μου ένα πανέμορφο άσπρο Ζ1 με 4.4.4 (τώρα αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό..:p ) ρουταρισμένο με dual recovery.. *.*

Καλώς ήρθα στην παρέα!

Καλοδούλευτο Κωνσταντίνε !

Αν θέλεις κάνε και ένα συγκριτικό με το Ζ , όταν μπορέσεις. Οι οθόνες έχουν διαφορά;

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Mε γειά! Φρέσκιας παραγωγής είναι;

Ευχαριστώ φίλε μου. Πες μου που ακριβώς να κοιτάξω ώστε να δω εβδομάδα παραγωγής.

Καλοδούλευτο Κωνσταντίνε !

Αν θέλεις κάνε και ένα συγκριτικό με το Ζ , όταν μπορέσεις. Οι οθόνες έχουν διαφορά;

Ευχαριστώ ρε παίχτη! :)

Θα μπορούσα να κάνω ένα συγκριτικό αλλά θα μας κυνηγάει ο ΖΧR... :lol:

Η οθόνη του μάρεσει πάρα πολύ. Ούτως ή άλλως ποτέ δεν ήμουν των καρτουνίστικων χρωμάτων. Πιο έντονα χρώματα και καλύτερες γωνίες από το Ζ.

Που είσαι Nikos_Mpl να σου δείξω το εικονίδιο του Viber να μου πεις ποια οθόνη έχω;; :lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο "ντουλαπάκι" που μπαίνει η sim, υπάρχει ένα κίτρινο κουμπί για reset. Βάζεις εκεί το νύχι σου και τραβάς προς τα έξω ένα καρτελάκι που έχει τυπωμένη την ημερομηνία παραγωγής με τύπο πχ. 13W51, δηλαδή 51η εβδομάδα του 2013.

Η οθόνη είναι μια πολύ ωραία οθόνη με ανάλυση που ξεπερνάει τις δυνατότητες του ματιού του μέσου ανθρώπου και σε καμία περίπτωση δεν είναι για τα μπάζα σύμφωνα με κάποιους ισχυρισμούς.

Δεν υπάρχει 51η εβδομάδα παραγωγής .. μέχρι 48η υπάρχει!! χαχαχα:p

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Ευχαριστώ φίλε μου. Πες μου που ακριβώς να κοιτάξω ώστε να δω εβδομάδα παραγωγής.

Ευχαριστώ ρε παίχτη! :)

Θα μπορούσα να κάνω ένα συγκριτικό αλλά θα μας κυνηγάει ο ΖΧR... :lol:

Η οθόνη του μάρεσει πάρα πολύ. Ούτως ή άλλως ποτέ δεν ήμουν των καρτουνίστικων χρωμάτων. Πιο έντονα χρώματα και καλύτερες γωνίες από το Ζ.

Που είσαι Nikos_Mpl να σου δείξω το εικονίδιο του Viber να μου πεις ποια οθόνη έχω;; :lol::lol::lol:

χαχαχαα, με γεις και ελπιζω να το ευχαριστηθεις!

Οσο για την οθονη, χθες πηρα ενα compact για εναν ξαδερφο μου, και το ειχα εδω διπλα στου πατερα μου και σε ενα ακομα που εχω τις τελευταιες μερες, και το καινουριο ειχε auo πανελ, ιδιο δηλαδη με του πατερα μου (δεν ετρεξα προγραμμα να δω αλλα ηταν σε ολα ιδιο), ενω με το αλλο ειχε μεγαλη διαφορα. Τωρα ποιο ειναι καλυτερο, ο καθενας ο,τι θελει, εγω προτιμω τα πιο ζωντανα χρωματα.

Παρολα αυτα, θα σου στειλω το μαιλ μου και περιμενω φωτο του κινητου με εικονιδια viber/fb απο ψηφιακη ή απο αλλο κινητο, και θα σου πω ποια εχεις..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλημέρα παιδια. Ηθελα να ρωτησω, επειδη ενδιαφερεται να το παρει το αδερφακι μου μιας και εχει πεσει αρκετα τωρα η τιμη, σαν συσκευη τι λεει? Ξερω οτι εχει καλη κάμερα, αυτό που ρωταω ειναι στα υπολοιπα πως παει...μπαταρια, ηχος ακουστικου-ποιοτητα συνομιλιας ,gps κτλ. Ευχαριστω εκ των προτερων

Εξαιρετικη. Μπαταρια θηριο, καμερα πολυ καλη, απο ηχο στα ακουστικα πολυ καλος και καθαρος (εξαρταται και απο τα ακουστικα και απο το προγραμμα αναπαραγωγης), ηχος μεγαφωνου καλος. Σιγουρα καλυτερος απο του Ζ. GPS δεν δοκιμασα ακομα αλλα γιατι να χει προβλημα;

χαχαχαα, με γεις και ελπιζω να το ευχαριστηθεις!

Οσο για την οθονη, χθες πηρα ενα compact για εναν ξαδερφο μου, και το ειχα εδω διπλα στου πατερα μου και σε ενα ακομα που εχω τις τελευταιες μερες, και το καινουριο ειχε auo πανελ, ιδιο δηλαδη με του πατερα μου (δεν ετρεξα προγραμμα να δω αλλα ηταν σε ολα ιδιο), ενω με το αλλο ειχε μεγαλη διαφορα. Τωρα ποιο ειναι καλυτερο, ο καθενας ο,τι θελει, εγω προτιμω τα πιο ζωντανα χρωματα.

Παρολα αυτα, θα σου στειλω το μαιλ μου και περιμενω φωτο του κινητου με εικονιδια viber/fb απο ψηφιακη ή απο αλλο κινητο, και θα σου πω ποια εχεις..

Ευχαριστω φιλαρακι μου! Δεν μπορουσα να μεινω μακρυα απο την οικογενεια των Ιαπωνων.. :p

η φωτο θες ναναι με τον μαμα λαουντσερ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εξαιρετικη. Μπαταρια θηριο, καμερα πολυ καλη, απο ηχο στα ακουστικα πολυ καλος και καθαρος (εξαρταται και απο τα ακουστικα και απο το προγραμμα αναπαραγωγης), ηχος μεγαφωνου καλος. Σιγουρα καλυτερος απο του Ζ. GPS δεν δοκιμασα ακομα αλλα γιατι να χει προβλημα;

Ευχαριστω φιλαρακι μου! Δεν μπορουσα να μεινω μακρυα απο την οικογενεια των Ιαπωνων.. :p

η φωτο θες ναναι με τον μαμα λαουντσερ;

ναι, με τον μαμα γιατι με τους αλλους μπορει να διαφερει. εγω οποτε εχω δει με μαμα, 2 αποχρωσεις εχω δει συγκεκριμενες σε ολες τις συσκευες.

Παίδες, ποιο από όλα τα γυαλάκια να προτιμήσω;;

http://www.skroutz.gr/c/612/palmtop-prostasia-othonis.html?keyphrase=xperia+z1+glass

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παίδες, ποιο από όλα τα γυαλάκια να προτιμήσω;;

http://www.skroutz.gr/c/612/palmtop-prostasia-othonis.html?keyphrase=xperia+z1+glass

Θα σου προτείνω ανεπιφύλακτα το nillkin αλλά οι τιμές του σκρουτζ είναι πέραν λογικής όταν το βρίσκεις από ebay με 6-8 ευρώ.

Τα άλλα δεν τα έχω δει ούτε δοκιμάσει

Θα σου προτείνω ανεπιφύλακτα το nillkin αλλά οι τιμές του σκρουτζ είναι πέραν λογικής όταν το βρίσκεις από ebay με 6-8 ευρώ.

Τα άλλα δεν τα έχω δει ούτε δοκιμάσει

Θα παρω αυτο απο το play24 μαλλον που ειναι και κοντα στη δουλεια μου. Στη χειροτερη αφηνω τη ζελατινα που εχω περασει και το βαζω απο πανω. Απο ebay δεν ξαναπαραγγελνω. Αφενος δεν ξερεις τι σου ερχεται αφετερου δυο φορες εχει τυχει να μην μου εχει ερθει ποτε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδεια καλησπερα ειμαι αναμεσα στο Ζ1 compact και στο Z1.Πoio απο τα δυο εχει καλητερη οθονη και ποιο μου προτεινετε απο αυτα τα δυο κινητα;Εχω διαβασει πως το compact αν και δεν ειναι full hd εχει καλητερη οθονη απο το Ζ1 που εχει full hd ισχυει κατι τετειο;

Kατα τα αλλα εχουν τα ιδια χαρακτηρηστικα; Στο ANTUTU εχουν το ιδιο σκορ;Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα εχω πελαγωσει!!! :(

Καταρχήν πώς γίνεται να είσαι ανάμεσα σε 2 διαφορετικές κατά πολύ σε μέγεθος συσκευές; :p

Όποιο και να πάρεις θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο. Το μόνο σημείο που έχουν διαφορά είναι το μέγεθος.. Αυτονομία πάνω κάτω τα ίδια. Οθόνη πάνω κάτω τα ίδια. Το ίδιο ταχύτατα και τα δύο.. Δες τα από κοντά και αποφάσισε τι σε βολεύει στο χέρι γιατί κατά τα άλλα είναι δύο ίδια κινητά σε διαφορετικό μέγεθος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καταρχήν πώς γίνεται να είσαι ανάμεσα σε 2 διαφορετικές κατά πολύ σε μέγεθος συσκευές; :p

Όποιο και να πάρεις θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο. Το μόνο σημείο που έχουν διαφορά είναι το μέγεθος.. Αυτονομία πάνω κάτω τα ίδια. Οθόνη πάνω κάτω τα ίδια. Το ίδιο ταχύτατα και τα δύο.. Δες τα από κοντά και αποφάσισε τι σε βολεύει στο χέρι γιατί κατά τα άλλα είναι δύο ίδια κινητά σε διαφορετικό μέγεθος.

Το θεμα ειναι οτι στην επαρχια δεν υπαρχει καποιο μαγαζι που να τα εχει για να τα δω αποκοντα για να αποφασισω.

Και οσο για το Ζ1 εχω διαβασει πως αν και full hd εχει χειροτερη οθονη απο το Ζ1 compact που εχει hd.

Το θεμα ειναι οτι στην επαρχια δεν υπαρχει καποιο μαγαζι που να τα εχει για να τα δω αποκοντα για να αποφασισω.

Και οσο για το Ζ1 εχω διαβασει πως αν και full hd εχει χειροτερη οθονη απο το Ζ1 compact που εχει hd.

Τότε καλό

φίλε μου..

Για τις οθόνες έχει γίνει πολύς λόγος.. Με 2 διαφορετικά panel για το κάθε ένα. Άλλο με μεγαλύτερη φωτεινότητα, άλλο με πιο ζωντανά χρώματα. Τώρα τι θα σου πέσει εσένα δεν ξέρω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια επειδη εχω μπερδευτει λιγο, υπαρχει καποια διαφορα μεταξυ του Z1 και του Z1 Honami C6903 ή μιλαμε για την ιδια συσκευη; Γνωριζετε μηπως αν γινεται αλλαγη μπατατιας στο συγκεκριμενο κινητο οταν χρειαστει, μιας και δεν ανοιγει λογω αδιαβροχης κατασκευης;

Σας ευχαριστω πολυ.

:)Καλημέρα Κωνσταντίνε βλέπω αποχωρίστηκες νωρίς το θηρίο (Z ultra):D:D θέλω να δώσεις τα φώτα σου για το Ζ1 σε γενικές γραμμές καθώς έχω μια επιδότηση και σκέφτομαι την αγορά της συσκευής:) :)

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Στη προηγούμενη σελίδα ήταν.

και να πεις οτι δεν εψαξα αρκετες σελιδες εχτες...μαλλον το προσπερασα, ευχαριστω

:)Καλημέρα Κωνσταντίνε βλέπω αποχωρίστηκες νωρίς το θηρίο (Z ultra):D:D θέλω να δώσεις τα φώτα σου για το Ζ1 σε γενικές γραμμές καθώς έχω μια επιδότηση και σκέφτομαι την αγορά της συσκευής:) :)

Καλημερα παιχτη μου και καλοριζικο!! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια επειδη εχω μπερδευτει λιγο, υπαρχει καποια διαφορα μεταξυ του Z1 και του Z1 Honami C6903 ή μιλαμε για την ιδια συσκευη; Γνωριζετε μηπως αν γινεται αλλαγη μπατατιας στο συγκεκριμενο κινητο οταν χρειαστει, μιας και δεν ανοιγει λογω αδιαβροχης κατασκευης;

Σας ευχαριστω πολυ.

Μιλάμε για την ίδια συσκευή, όσο για την μπαταρία αλλάζει στο σέρβις χωρίς να ξέρω κόστος. Μπορείς να πάρεις την arvato να σου πει..

Πάντως δύο χρόνια αντέχει σίγουρα..

• The title was changed to Sony Xperia Z1