orfeas92 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Ναι,για τη γωνία θέασης μιλάω...Δν αλλάζουν τρελά, απλά είναι μια παιδική ασθένια που νόμιζα ότι είχε ξεπερστεί!Η τελευταία είναι η 4,3. Εμένα δεν μ έχει ερθει βέβαια ακόμη, είναι αγγλικό το κινητό μου. το δικο σου?? Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtzimitras Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Ελληνικό είναι, από το "Γερμανό" το πήρα χθες και μόλις το ενεργοποίησα, κατέβασε κάποιες ενημερώσεις μόλις πήρε wifi και μόλις το σύνδεσα με το καλώδιο στο Mac και ενεργοποιήθηκε το sony bridge. Κάνω ενημέρωση λογισμικού και μου λέει ότι είναι ενημερωμένο στην τελευταία έκδοση. Στο θέμα αυτό όμως κάπου πιο πίσω διάβασα για την 4.3 γι' αυτό ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Για κοίτα στις πληροφορίες μπαταρίας τι παίζει με την κατανάλωση μπας και τρέχει τίποτα από πίσω ή κατέβασε το gsam battery monitor για να δεις με περισσότερες λεπτομέρειες. Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε 4.3 πριν λίγες μέρες. Αφού είναι ελληνικό λογικά θα αργήσει λίγο να την πάρει. Φίλε orfeas16speedy, είναι η τεχνολογία της οθόνης τέτοια. Δεν πρόκειται περί "ασθένειας" δηλαδή. Οι TFT LCD οθόνες αλλοιώνουν τα χρώματα υπό γωνία. Κάτι που δεν συμβαίνει σε τέτοιο βαθμό στις Amoled και IPS. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Το γνωρίζω αυτό,αλλα το satio και αργοτερο το p που είχα,δν είχαν φυσικά ips,και όμως σε σχέση με το z1 είχαν απίστευτες γωνίες θέασης..Τι να πω,μπορεί να υπάρχει θέμα στην κατασκευή της λόγω υψηλής ανάλυσης η κάτι άλλο που δν είμαι σε θέση να γνωρίζω..Φυσικά βέβαια παραμένει μια πολύ καλή οθόνη. Την σύγκρινα χθές με ένα s4 που λόγω amoled είχε τέλειες γωνίες θέασης αλλά χάλια φωτεινότητα.. Προτίμησα του z1. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtzimitras Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Για κοίτα στις πληροφορίες μπαταρίας τι παίζει με την κατανάλωση μπας και τρέχει τίποτα από πίσω ή κατέβασε το gsam battery monitor για να δεις με περισσότερες λεπτομέρειες. Κωνσταντίνε αντιγράφω: Αποφόρτιση 91% 9 ω, 17 λ 39 δευτ. με μπαταρία Οθόνη 38% Ετοιμότητα κυψέλης 21% Τηλέφωνο σε αδράνεια 15% Φωνητικές κλήσεις 12% Λειτουργικό συστημα Android 4% Mediaserver 3% Σύστημα Android 3% Τηλέφωνο 3% Αρχική οθόνη Xperia 2% Να πω πάλι ότι από το πρωί δουλεύει με την 1η φόρτιση που του έκανα και δείχνει τα στοιχεία αυτά. Καθόλου "σκάλισμα" 2-3 κλήσεις μονο, καθόλου data, wifi, b/t κ.λπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Σε μερικούς κύκλους η μπαταρία θα στρώσει. Μην ανησυχείς. Θα δεις πολύ καλά νούμερα. Το σήμα σου βλέπω δεν είναι καλό και ψάχνει τις κυψέλες. Γύρισε το σε 2g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Ο,τι ειπε ο φιλος xapos.. Μαλλον εκει που εισαι δεν εχεις καλο σημα γιαυτο και τοσο υψηλα η κυψελη.:) Γενικα το κακο σημα μπορει να "σκοτωσει" την μπαταρια. Γυρισε το πολυ σωστα σε 2g οπου δεν το χρειαζεσαι, κανε και μερικους κυκλους φορτισης ακομα και θα εισαι μια χαρουλα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtzimitras Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 (edited) Τώρα είναι LTE. Το βάζω "Μόνο GSM" ή "WCDMA (προτιμώμενο) GSM ?? Edited December 22, 2013 by jtzimitras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Για κοίτα στις πληροφορίες μπαταρίας τι παίζει με την κατανάλωση μπας και τρέχει τίποτα από πίσω ή κατέβασε το gsam battery monitor για να δεις με περισσότερες λεπτομέρειες. Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε 4.3 πριν λίγες μέρες. Αφού είναι ελληνικό λογικά θα αργήσει λίγο να την πάρει. Φίλε orfeas16speedy, είναι η τεχνολογία της οθόνης τέτοια. Δεν πρόκειται περί "ασθένειας" δηλαδή. Οι TFT LCD οθόνες αλλοιώνουν τα χρώματα υπό γωνία. Κάτι που δεν συμβαίνει σε τέτοιο βαθμό στις Amoled και IPS. Μπα τα ελληνικα unbranded,την πηραν πρωτα πρωτα(όπως παντα). Μαλλον Cosmote είναι του φιλου,και θα περιμενει λιγο?? Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtzimitras Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Μπα τα ελληνικα unbranded,την πηραν πρωτα πρωτα(όπως παντα). Μαλλον Cosmote είναι του φιλου,και θα περιμενει λιγο?? Yes, Cosmote... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Λοιπον τα ελληνικα unbranded,παιρνουν παντα πρωτα τις αναβαθμησεις(την πρωτη ημερα),ανεξαρτήτως μοντελου(Ζ1,Ζ,Τ,SP κτλ) Σε μερικες-οχι συχνες-περιπτωσεις,το πολύ 7 με 10 ημερες,μετα την πρωτη κυκλοφορια!!! Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Μπαινεις στην επαφη,πανω δεξια διπλα στις τελειες εχει για επεξεργασια επαφης,πατας την επεξεργασια,στον πινακα που θα βγαλει,κατω κατω εχει ηχος κλησης,πατας για να σου βγαλει τους ηχους,πανω δεξια εχει την νοτα που ψάχνεις,πατας και...mp3!!!!:D Kalhmera Δεν υπάρχει πεδίο ήχου. Έχει τηλέφωνο, ομάδες,προσθήκη πεδίου. Πατώντας προσθήκη πεδίου έχει αρκετές επιλογές αλλά τίποτε για ήχο. Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2012 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 philipBRAZIL Πας στην επαφή που θέλεις και κάνεις αυτά: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 philipBRAZIL Πας στην επαφή που θέλεις και κάνεις αυτά: Δυστυχώς το μενού που μου δείχνεις, δεν υπάρχει σε μένα. Αυτές τις ενέργειες που μου δείχνεις τις έχω κάνει απο την πρώτη μέρα. Έκανα και 1 screenshot με το κινητό μου και θα προσπαθήσω να στο παραθέσω. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=38860&stc=1&d=1387747023 Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2012 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Δυστυχώς το μενού που μου δείχνεις, δεν υπάρχει σε μένα. Αυτές τις ενέργειες που μου δείχνεις τις έχω κάνει απο την πρώτη μέρα. Έκανα και 1 screenshot με το κινητό μου και θα προσπαθήσω να στο παραθέσω. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=38860&stc=1&d=1387747023 Και εγώ δεν έχω ξαναδεί το δικό σου μενού. :) Ασε να δω το πρωί άλλα 3 Ζ1 που έχω στο μαγαζί και θα σου απαντήσω αν βρω λύση. Εκτός αν κάποιο από τα παιδιά εδώ έχει το ίδιο μενού με εσένα και έχει λύση. (περίεργο όμως στην ίδια συσκευή διαφορετικά μενού) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Εμένα μου εμφανίζει το παρακάτω πατώντας τις 3 τέλειες και διαλέγω μέσα από το Explorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Εμένα μου εμφανίζει το παρακάτω πατώντας τις 3 τέλειες και διαλέγω μέσα από το Explorer. επιλογεας ηχου πατας Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Εξερεύνηση αρχείων. Και πάω στον φάκελο που έχω τον ήχο που θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Τελικά έν έτη 2014 με ένα τέτοιο τέλειο κινητό δεν μπορώ να βάλω ήχους κλήσης σε διαφορετικές επαφές!!!! Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Τελικά έν έτη 2014 με ένα τέτοιο τέλειο κινητό δεν μπορώ να βάλω ήχους κλήσης σε διαφορετικές επαφές!!!! Δοκιμασε μεσω αλλης εφαρμογης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 (edited) Καλησπερα στο team! Πριν λιγο μου εμφανισε το pc companion το update σε 4.3.Θα την κανω το απογευμα και θα γραψω εντυπωσεις, η συσκευη ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας αγορασμενη απο vodafone ( εχει τις κλασσικες χαζοεφαρμογες της voda μεσα discover,cloud κτλ...) EDIT: Κάποιες πρώτες εντυπώσεις από το update, το wifi είναι πολύ δυνατότερο τσεκαρισμένο και με το wifi analyzer (όσο αξιόπιστο μπορεί να είναι), η μπαταρία η έχει κολλήσει η έχει ξεχάσει να αδειάζει!!! Θα δείξει στη πορεία αλλά μέχρι στιγμής με συγχρονισμους, Facebook, viber και λίγα mail έχει κολλήσει στο ίδιο ποσοστό. Edited December 24, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Εμένα τίποτα ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Έβαλα την ελληνική ftf και πλεόν εχω και 160 χαρακτήρες στο μήνυμα.Όλα καλά,κανένα bug μέχρι τώρα.Εδω και το link για όσους ενδιαφέρονται! Βγάζει ότι μπορεί να είναι επικίνδυνη η σελίδα,αλλά δν έχει κάποιο θέμα. http://www.speedyshare.com/naAaB/Z1-14.2.A.0.290-1276-0877-R4B-Generic-GR.ftf Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Χαιρετω. Εγω γραφω στο δικο σας νημα,αν και ειμαι απο αλλου,(Note 2), για να ρωτησω αν καποιος που πηρε την 4.3,εχει και το Sony bluetooth mw1,οπως το εχω και εγω,και το οποιο,μολις αναβαθμιστηκε το τηλεφωνο μου προχτες,σε 4.3 ,τα έπαιξε και αρνειται να δουλεψει. Διαβασα οτι το προβλημα ειναι η smart connect εφαρμογη,η οποια πρεπει να αναβαθμιστει ομοιως,για να δουλεψουν τα διαφορα συστηματα. Υπαρχει καποιο σχολιο; Θοδωρος. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Έβαλα την ελληνική ftf και πλεόν εχω και 160 χαρακτήρες στο μήνυμα.Όλα καλά,κανένα bug μέχρι τώρα.Εδω και το link για όσους ενδιαφέρονται! Βγάζει ότι μπορεί να είναι επικίνδυνη η σελίδα,αλλά δν έχει κάποιο θέμα. http://www.speedyshare.com/naAaB/Z1-14.2.A.0.290-1276-0877-R4B-Generic-GR.ftf υπαρχει καποιο λινκ πιο "επισημο" για την ελληνικη? λεω να δοκιμασω αυτο αλλα εχω καιρο να πειραματιστω με flahtool..μην κανω καμια βλακεια Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts