michanikos Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Γιατί στα μεγάλα μαγαζιά έχει 750 και στα σκρουτζομάγαζα 550? Δεν είναι πολύ μεγάλη η διαφορά? Εγώ πάντα ψώνιζα από γνωστή αλυσίδα, αλλά δεν θέλω να πληρώνω και τσάμπα. Αλλά τόσομμεγάλη διαφορά πως προκύπτει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Παιδιά που μπορούμε να βρούμε πως κάνουμε root και αν γίνει μπορούμε να το επαναφέρουμε για να μην χάσουμε την εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Γιατί στα μεγάλα μαγαζιά έχει 750 και στα σκρουτζομάγαζα 550? Δεν είναι πολύ μεγάλη η διαφορά? Εγώ πάντα ψώνιζα από γνωστή αλυσίδα, αλλά δεν θέλω να πληρώνω και τσάμπα. Αλλά τόσομμεγάλη διαφορά πως προκύπτει? Έχει απαντηθεί πολλές φορές! Εφόσον το κινητό από τα μαγαζιά του Σκρουτζ είναι Ευρωπαϊκό (για αγορές της Ευρώπης δηλαδή) τότε δεν υπάρχει καμία διαφορά και κανένα πρόβλημα.. Το ότι οι τιμές είναι τόσο χαμηλότερες οφείλεται στο ότι εισάγουν μόνα τους τα μαγαζιά αυτά αντί να αγοράζουν από τον Έλληνα εισαγωγέα.. Έτσι κερδίζουν προφανώς το κέρδος του και ίσως πετυχαίνουν καλύτερες τιμές για μεγάλες ποσότητες.. Θεωρώ πλέον χαζό να ψωνίζουμε από τα ακριβά μαγαζιά... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMSDMS Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Γιατί στα μεγάλα μαγαζιά έχει 750 και στα σκρουτζομάγαζα 550? Δεν είναι πολύ μεγάλη η διαφορά? Εγώ πάντα ψώνιζα από γνωστή αλυσίδα, αλλά δεν θέλω να πληρώνω και τσάμπα. Αλλά τόσομμεγάλη διαφορά πως προκύπτει? είναι φίλε μυ το καπέλο που πληρώνουμε γιατί θέλουν να τα περνούν κ όσο να ναι με δόσεις το καταφέρνουν μια χαρά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Έχει απαντηθεί πολλές φορές! Εφόσον το κινητό από τα μαγαζιά του Σκρουτζ είναι Ευρωπαϊκό (για αγορές της Ευρώπης δηλαδή) τότε δεν υπάρχει καμία διαφορά και κανένα πρόβλημα.. Το ότι οι τιμές είναι τόσο χαμηλότερες οφείλεται στο ότι εισάγουν μόνα τους τα μαγαζιά αυτά αντί να αγοράζουν από τον Έλληνα εισαγωγέα.. Έτσι κερδίζουν προφανώς το κέρδος του και ίσως πετυχαίνουν καλύτερες τιμές για μεγάλες ποσότητες.. Θεωρώ πλέον χαζό να ψωνίζουμε από τα ακριβά μαγαζιά... Kοίτα σε γενικές γραμμές συμφωνώ αλλά έχω πετύχει και καλές προσφορές από το Πλαίσιο πχ που είναι στο καρτέλ τιμών όπως Evo 3D και Nexus S και πριν κάτι μέρες το Note 1. Συμφέρει να πάρεις από σκρουτζομάγαζο αλλά αν δεν υπήρχαν και οι κλασικοί δε θα είχαμε που να δούμε τα κινητά πριν τα αγοράσουμε όπως επίσης οι μικροί δεν έχουν ένα στρατό υπαλλήλων να πληρώνουν. Καλό είναι να υπάρχουν όλοι στην αγορά :) Επίσης αν και μου αρέσουν τα χρώματα, Z, Z1, και ultra μόνο μαύρο. Πολύ πιο κυριλέ και ομοιόμορφο σχεδιαστικά. Αν είχε χρώμα και το εμπρός πάνελ, να το σκεφτόμουν. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagailos Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Αν είχε χρώμα και το εμπρός πάνελ, να το σκεφτόμουν. Αυτό σκεφτόμουν και εγώ όταν το κοίταζα στο πλαίσιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Sony confirms new update rolling for Xperia Z1 and Xperia Z Ultra; change log detailed by XB on 15/10/2013 in Firmware, Xperia Z Ultra, Xperia Z1 Sony-Xperia-Z1Sony has just pushed a blog post detailing what new changes can be expected in the latest firmware update for the Xperia Z1, which we reported on earlier. It also says that this “maintenance release” is being released to the Xperia Z Ultra as well. We don’t know which firmware build this relates to, so please get in touch if you’ve received a new update from the current Xperia Z Ultra build (14.1.B.1.532). Anyway, changes across both handsets include performance/stability tweaks, a recalibration of the display, economised power consumption and a streamlined Exchange connection. The Xperia Z1 has additional changes relating to the camera. This includes a tweaked camera algorithm and refined Smart Social Camera, to ensure the Xperia camera apps run smoothly. The Xperia Z Ultra has optimized touchscreen sensitivity for both finger gestures and writing with pens/styluses. Τραβήξτε την ίδια φωτογραφία ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ να συγκρίνουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Για ρίξε μια ματιά στην φωτογραφία ενός Γερμανού https://skydrive.live.com/redir?resid=2A185D2868B090BE!13718&authkey=!ABDro575CRudwk0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 (edited) Του Γερμανού:. Λίγοτερο sharpening, σωστότερη ισορροπία λευκού, και το κυριότερο ο θόρυβος δεν έχει έντονο το χρωματικό στοιχείο και είναι πιο ομοιόμορφος. Αυτά για την ωρα! Για την ώρα όμως το Ζ1 βγαίνει το καλύτερο φωτογραφικό που κυκλοφορεί μαζί με το iPhone 5s και ακολουθούν τα 1020 και S4. ΚΥΡΙΩΣ λόγω του καλού βίντεο. (Στις φωτογραφίες μόνο, βγαίνει 5ο) Από το πιο εξειδικευμένο σάιτ μετρήσεων που ξέρω. http://www.dxomark.com/Mobiles/Sony-Xperia-Z1-overview-Serious-challenger-to-Nokia-Lumia-1020 Αντε να βγει και το μικρό Ζ1. :shifty: Edited October 16, 2013 by Logi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 http://www.gsmarena.com/six_way_camera_shootout-review-998.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Του Γερμανού:. Λίγοτερο sharpening, σωστότερη ισορροπία λευκού, και το κυριότερο ο θόρυβος δεν έχει έντονο το χρωματικό στοιχείο και είναι πιο ομοιόμορφος. Αυτά για την ωρα! Για την ώρα όμως το Ζ1 βγαίνει το καλύτερο φωτογραφικό που κυκλοφορεί μαζί με το iPhone 5s και ακολουθούν τα 1020 και S4. ΚΥΡΙΩΣ λόγω του καλού βίντεο. (Στις φωτογραφίες μόνο, βγαίνει 5ο) Από το πιο εξειδικευμένο σάιτ μετρήσεων που ξέρω. http://www.dxomark.com/Mobiles/Sony-Xperia-Z1-overview-Serious-challenger-to-Nokia-Lumia-1020 Αντε να βγει και το μικρό Ζ1. :shifty: Τουλάχιστον ιεροσυλία να μπαίνει στην ίδια κατηγορία το Ζ1 με το μήλο, και το 1020 ένα σκαλί κάτω. Ό,τι να 'ναι... :wacko: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 οτι να ναι, ειπαμε δε συμπαθουμε τα wp αλλα το review ειναι για τα μπαζα. αφου δεν εβγαλαν το note iii νικητη παλι καλα Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Έχει απαντηθεί πολλές φορές! Εφόσον το κινητό από τα μαγαζιά του Σκρουτζ είναι Ευρωπαϊκό (για αγορές της Ευρώπης δηλαδή) τότε δεν υπάρχει καμία διαφορά και κανένα πρόβλημα.. Το ότι οι τιμές είναι τόσο χαμηλότερες οφείλεται στο ότι εισάγουν μόνα τους τα μαγαζιά αυτά αντί να αγοράζουν από τον Έλληνα εισαγωγέα.. Έτσι κερδίζουν προφανώς το κέρδος του και ίσως πετυχαίνουν καλύτερες τιμές για μεγάλες ποσότητες.. Θεωρώ πλέον χαζό να ψωνίζουμε από τα ακριβά μαγαζιά... Είναι απατεώνες, γιατί δεν το λες ξεκάθαρα; Δεν δικαιολογείται τέτοια απόκλιση. Και δεν είναι τα σκρουτζομάγαζα όπως τα λέτε. Φίλη μου στην Γερμανία, πήγε είδε τιμές νέων μοντέλων κινητής και έφριξα με όσα μου είπε!!!! Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Είναι απατεώνες, γιατί δεν το λες ξεκάθαρα; Δεν δικαιολογείται τέτοια απόκλιση. Και δεν είναι τα σκρουτζομάγαζα όπως τα λέτε. Φίλη μου στην Γερμανία, πήγε είδε τιμές νέων μοντέλων κινητής και έφριξα με όσα μου είπε!!!! Εγώ θα έλεγα πως θα μας ενδιέφερε η γνώμη σας για τις φωτογραφικές δυνατότητες του Ζ1, ως επαγγελματιας που είστε. Έτσι για να επανέλθουμε στο θέμα μας :-) Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 http://www.guenstiger.de/Produkt/Sony/Xperia_Z1.html http://www.skroutz.gr/s/3763881/Sony-Xperia-Z1-Honami.html Η τιμή στο αντίστοιχο "γερμανικό" skroutz έχει διαφορά περίπου 20-25 €(όσο κοστίζουν τα μεταφορικά δηλαδή),αν υπολογίσουμε και πως το skroutzoμάγαζο θα προμηθευτεί 5-10 συσκευές από Γερμανό προμηθευτή πχ. θα έχει άλλη τιμή χονδρικής και μεγαλύτερο κέρδος(υπολογίζω χονδρικά 40-70 € κέρδος ανα συσκευή)....όσο για τα ΠΛΑΙΣΙΟ,Γερμανός κλπ. λογικά θα πουλήσουν σχεδόν μόνο μέσω πάροχου(ανανεώσεις συμβολαίου κλπ....) σε αυτές τις τρελλές τιμές.....:wacko::(:lol:;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Από αύριο θα είμαι κάτοχος του τηλ.. μετά από S2 S4, το δεύτερο που είχα το κράτησα 2 μήνες και το πούλησα για την χάλια ποιότητα κατασκευής και κάποια άλλα ελαττώματα που είχε κατασκευαστικά που δεν το κάλυπτε η Samsung, αναφέρομαι στης γνωστές κηλίδες που είχε πάνω στην οθόνη του που εξαφανιζόταν μόνο όταν ήταν πλήρως καθαρό, θήκες και screen protector ενδιαφέρομαι ιδικά για την πίσω επιφάνεια για να μην χαλάσουν η εργοστασιακές δεν βλέπω πουθενά έχετε υπόψιν κανένα μαγαζί, και σχετικά με της εργοστασιακές screen protector που έχει αν γρατσουνιστούν γίνετε να περάσουμε καινούργιες? Pώτησα και στην Sony το ίδιο και μoυ είπαν πως γίνεται μόνο με την διαδικασία του service είναι αλήθεια η έτσι μου το είπαν για να μην με χάσουν από πελάτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Καλημέρα, Είμαι και στη σκεψη να το παρω, αλλα εχω ακούσει οτι εχει προβλήματα αρκετά, με οθονη κυριως με το ηχείο, αυτοί που το έχουν τι πρόβλημα έχουν δει? Επίσης οτι θα βγει το z2 λόγω προβλήματατων του 1 Χριστούγεννα λεω να το παρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agamithite Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Καλημέρα, Επειδή σκέφτομαι σοβαρά να το αγοράσω το Ζ1, έκανα μια βόλτα απ το πλαίσιο να το δω και να το συγκρίνω κιόλας με κάποια άλλα που σκέφτομαι να αγοράσω επίσης: το note 3 και το nokia lumia 1020. Το περιεργάστηκα για πολύ ώρα και μπορώ να το ότι με ενθουσίασε. Η οθόνη του είναι πολύ καλή, το ξέρω ότι η sony θα μπορούσε να φτιάξει ακόμα καλύτερη άλλα και αυτή με ικανοποίησε. Και είναι το μόνο σημείο που δεν είναι κορυφαίο στο κινητό. Τα υπόλοιπα ( ποιότητα κατασκευής, ταχύτητα, δυνατότητες, κάμερα) είναι απλά κορυφαία. Πλεον το σκέφτομαι σοβαρά για άμεση αγορά. Επίσης το παιδί που δούλευε εκεί το είχε αγοράσει και το δούλευε ήδη μια εβδομάδα, προερχόταν δε από iphone5 και απ οτι μου είπε ήταν ενθουσιασμένος με το κινητό και ιδίως από την ταχύτητα πλοήγησης στο διαδίκτυο και δεν θα ξαναγυρνούσε σε iOS. Αυτά και ελπίζω να μην σας κούρασα... Παράθεση Illusionary profit ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) Καλημέρα, είδα ότι υπάρχει καινούριο sw για το Ζ1 και το Ζ ultra (http://blogs.sonymobile.com/2013/10/15/now-rolling-jelly-bean-4-2-firmware-update-for-xperia-z1-and-xperia-z-ultra/) με changelog: For Xperia Z1, we’ve… -tweaked the camera algorithm for even better all round performance -refined Sony’s Smart Social Camera platform, so Xperia Camera apps run more smoothly (particularly Burst Mode, Superior Auto, AR Effect and Sweep Panorama…) For Xperia Z Ultra, we’ve… -optimized touchscreen sensitivity, for both finger gestures and writing / sketching with pencils, metal pens and selected styluses And then across both products, we’ve… -re-calibrated the display ever so slightly, to ensure viewing experiences remain bright & bold -economised power consumption for longer battery life -streamlined Exchange connection for faster email sync, display and download Αν κάποιος το βάλει ας γράψει εντυπώσεις. Είμαι σε σκέψη για αγορά αλλά το θέμα της κάμερας με κρατάει λίγο (είναι και αρκετά τα χρήματα ούτως ή άλλως...) Edited October 17, 2013 by Bruno Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim56 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Το Z1 είδα από κοντά και με βόλεψε πολύ η Οθόνη: 5.0" με Ανάλυση: 1920 x 1080 pixels . όσο για τις εικόνες έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος γτ ήταν φωτεινές και καθαρές και τα χρώματα μια χαρά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Παιδιά παρέλαβα το τηλ.. δεν έχω λόγια είναι τέλειο έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και κάμερα η οθόνη του που ήταν το μεγάλο μειονέκτημα για έμενα δεν υπάρχει πλέον είναι αρκετά καλή ύστερη σίγουρα σε γωνίες θέασης δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, και φυσικά στον ήλιο φαίνεται τέλεια δεν το περίμενα να με εκπλήξει τόσο θετικά, ήμουν χριστής s4 δεν ήμουν τόσο ενθουσιασμένος αρχικά όπως με το Ζ1 και αυτό συνεχίστηκε μέχρι την τελευταία μέρα που το είχα, που βλέπουμε την χώρα προέλευσης του τηλ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Παιδιά παρέλαβα το τηλ.. δεν έχω λόγια είναι τέλειο έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και κάμερα η οθόνη του που ήταν το μεγάλο μειονέκτημα για έμενα δεν υπάρχει πλέον είναι αρκετά καλή ύστερη σίγουρα σε γωνίες θέασης δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, και φυσικά στον ήλιο φαίνεται τέλεια δεν το περίμενα να με εκπλήξει τόσο θετικά, ήμουν χριστής s4 δεν ήμουν τόσο ενθουσιασμένος αρχικά όπως με το Ζ1 και αυτό συνεχίστηκε μέχρι την τελευταία μέρα που το είχα, που βλέπουμε την χώρα προέλευσης του τηλ.. Καλοριζικο φιλε μου! Προσπαθω διαβαζοντας τα μηνυματα των χρηστων εδω μεσα να καταλαβω αν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα με την οθονη ή οχι... Πανω στο κουτι (στο πλαι) θα δεις τα αρχικα των χωρων που προοριζεται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Παιδιά όσοι το έχετε πάρει, έχετε στα κινητά σας κάποια παιδικη ασθένεια μια και η κυκλοφορία είναι ακόμα στις πρώτες παρτίδες, πχ προβλήματα στην οθόνη κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 δεν ξερω τι λετε, εγω εχω ψηθει αγριως να παρω το Ζ1 πουλωντας το νεο μου Ζ, μονο και μονο για αυτο το κατι παραπανω που δινει το cpu του και η καμερα! εβγαλα απιστευτες φωτο με το Ζ τελευταια και πιστευω οτι με το Ζ1 θα κλεισω...του χρονου με βλεπω για νοκια με pureview και πραγματικο ζουμ, αν εχουν προσθεσει 2-3 πραγματακια που μου λειπουν! Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Παιδιά όσοι το έχετε πάρει, έχετε στα κινητά σας κάποια παιδικη ασθένεια μια και η κυκλοφορία είναι ακόμα στις πρώτες παρτίδες, πχ προβλήματα στην οθόνη κλπ? Προσωπικά εκτός της κάμερας στις βραδυνές λήψεις δεν έχω κάποιο παράπονο ή δεν έχω προσέξει κάποια άλλη πραγματική ασθένεια.Πιστεύω όμως ότι με ένα καλό Update θα στρώσει η κάμερα καθώς και πιστεύω ότι η μπαταρία μπορεί να κρατήσει ακόμα πιο πολύ.Αν και μένα μου βγάζει μία μέρα άνετα που το λιώνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts