Nikos_Mpl Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Μετά από μια ολόκληρη μέρα χαράς ότι έστρωσε το πρόβλημα με τον ήχο μετά από καθαρή εγκατάσταση της 4.4 ήρθε η ώρα να σας πω πως έχουμε πάλι τα ίδια, χωρίς να συνδέσω ούτε ακουστικά, ούτε καμοα συσκευή όπως είπε πιο παμω ένας φίλος!!! Η μοναδική λύση είναι η 4.3???? Κρίμα πραγματικά. Έτσι μου έρχεται να φτιάξω ένα ftf να δούμε αν θα παίξει σωστά. Βάλε 4.3 και άραξε μέχρι νεοτέρας.. Δεν χάνεις και τίποτα.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkists Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Βασικά, αυτό είναι τπ μόνο πρόβλημα που εχεο παρουσιάσει η 4.4!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Βασικά, αυτό είναι τπ μόνο πρόβλημα που εχεο παρουσιάσει η 4.4!!!! Και το να μη μπορεί πολύς κόσμος να επεξεργαστεί αρχεία (πχ. copy/paste) στην sdcard με 3rd party εφαρμογές. Στου αδερφού μου δεν διαβάζει καν τα αρχεία για να μπορέσει να ανοίξει το Sygic. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Ξέρει κανείς πως φεύγει η ειδοποίηση ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση του συστήματος?(τρισκαταρατη 4.4) Μου ήρθε και μέσω ota στο κινητό σήμερα και φυσικά δεν θέλω να την περάσω για 30η φορά. Ναι 30 φορες την πέρασα με ότι τρόπο μπορεί να φανταστεί κανείς και το πρόβλημα με τον ήχο στο ακουστικό παρεμεινε. Έχω γυρίσει σε 4.3 και τωρα μου μοστράρει η 4.4 στην μπάρα ειδοποιήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Ξέρει κανείς πως φεύγει η ειδοποίηση ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση του συστήματος?(τρισκαταρατη 4.4) Μου ήρθε και μέσω ota στο κινητό σήμερα και φυσικά δεν θέλω να την περάσω για 30η φορά. Ναι 30 φορες την πέρασα με ότι τρόπο μπορεί να φανταστεί κανείς και το πρόβλημα με τον ήχο στο ακουστικό παρεμεινε. Έχω γυρίσει σε 4.3 και τωρα μου μοστράρει η 4.4 στην μπάρα ειδοποιήσεων. Ναι αδελφε χασαμε.....Για την μια από αυτές τις τριαντα φταιω εγω::rolleyes: Για δυο ημερες νομιζα.......αλλα μπα. Τουλάχιστον εγω με 5-6 "περασματα", ειχα δυο ημερες,εσυ όπως καταλαβα με 30 ουτε μια:):) Ελπιζω σε καποιο γρηγορο update,γιατι εδώ που τα λεμε μου αρεσει η ριμαδα. Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Ναι αδελφε χασαμε.....Για την μια από αυτές τις τριαντα φταιω εγω::rolleyes: Για δυο ημερες νομιζα.......αλλα μπα. Τουλάχιστον εγω με 5-6 "περασματα", ειχα δυο ημερες,εσυ όπως καταλαβα με 30 ουτε μια:):) Ελπιζω σε καποιο γρηγορο update,γιατι εδώ που τα λεμε μου αρεσει η ριμαδα. Με τρωει τώρα να την περάσω (για 31η φορά) και μέσω Ota μηπως και γίνει το "θαύμα ". Είναι μόνο 332mb πολυ πιο μικρή από αυτές που περνούσα με SUS, flashtool και pc companion. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyroslovesblues Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Πρόβλημα με τον ήχο; Το πρόβλημα με το τελευταίο update είναι ότι κάθε φορά που το ανοίγεις κάνει restart και την sd! και χάνεις οτιδήποτε είχες αποθηκεύσει σαν track info στο Walkman! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2012 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Παιδιά πως κάνω format στην sd? συνδέω το κινητό στο pc, δεξί κλικ στην κάρτα αλλά δεν μου έχει επιλογή για διαμόρφωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyroslovesblues Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Συνονόματε, γιατί δεν βάζεις την sd σ' ένα ανταπτοράκι και να την καρφώσεις κατευθείαν στο pc σαν στικάκι; (αλλά γιατί να θες να την κάνεις format;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2012 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Συνονόματε, γιατί δεν βάζεις την sd σ' ένα ανταπτοράκι και να την καρφώσεις κατευθείαν στο pc σαν στικάκι; (αλλά γιατί να θες να την κάνεις format;) Είπα να ξαναδοκιμάσω να περάσω την αναβάθμιση αλλά κάνοντας και format στην sd μπας και. Αλλά από ότι διαβάζω εδώ ούτε αυτό θα βοηθήσει. Αν και πρέπει να έχω τα περισσότερα προβλήματα από όλους με την 4.4. Περιμένω να τα μαζέψω όλα και θα τα ανεβάσω σε επόμενο ποστ. Και μια ερώτηση ρε παιδιά: τι καινούργιο (υποτίθεται) θα έφερνε η kitkat; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Ξέρει κανείς πως φεύγει η ειδοποίηση ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση του συστήματος?(τρισκαταρατη 4.4) Μου ήρθε και μέσω ota στο κινητό σήμερα και φυσικά δεν θέλω να την περάσω για 30η φορά. Ναι 30 φορες την πέρασα με ότι τρόπο μπορεί να φανταστεί κανείς και το πρόβλημα με τον ήχο στο ακουστικό παρεμεινε. Έχω γυρίσει σε 4.3 και τωρα μου μοστράρει η 4.4 στην μπάρα ειδοποιήσεων. Πατάς παρατεταμένα πάνω στην ειδοποίηση, ανοίγεις την εφαρμογή (Update κάτι λέγεται) και κάνεις αναγκαστική διακοπή. Ειδοποίηση τέλος! Έτσι έχω κάνει και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyroslovesblues Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Είπα να ξαναδοκιμάσω να περάσω την αναβάθμιση αλλά κάνοντας και format στην sd μπας και. Αλλά από ότι διαβάζω εδώ ούτε αυτό θα βοηθήσει. Αν και πρέπει να έχω τα περισσότερα προβλήματα από όλους με την 4.4. Περιμένω να τα μαζέψω όλα και θα τα ανεβάσω σε επόμενο ποστ. Και μια ερώτηση ρε παιδιά: τι καινούργιο (υποτίθεται) θα έφερνε η kitkat; Έχει βελτιώσει αισθητά τις φωτογραφίες στις σκοτεινές λήψεις μειώνοντας τους κόκους, αλλά έχει καταστρέψει τις πληροφορίες τραγουδιών στο Walkman! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Πατάς παρατεταμένα πάνω στην ειδοποίηση, ανοίγεις την εφαρμογή (Update κάτι λέγεται) και κάνεις αναγκαστική διακοπή. Ειδοποίηση τέλος! Έτσι έχω κάνει και εγώ. Σωστός ρε φίλε ευχαριστώ πολύ. Πήγε στα τσακίδια η 4.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Παιδιά πως κάνω format στην sd? συνδέω το κινητό στο pc, δεξί κλικ στην κάρτα αλλά δεν μου έχει επιλογή για διαμόρφωση. εγω εχω ανταπτορα και την κανω σαν φλασακι..αλλιως καντην μονο απο το κινητο. εξαλλου ας ειμαστε ειλικρινεις, γιατροσοφια κανουμε και πονταρουμε στην τυχη..αν ηταν ετσι να δουλευει σιγουρα σωστα τοτε θα ειχαμε μεινει στα 3310.. Απλα αν σε καποιον ετσι εχει λειτουργησει σωστα, ελπιζεις και εσυ. εγω ξαναλεω, σκεφτομαι μηπως φτιαξω ftf. αν ριξει καποιος τις οδηγιες ισως το φτιαξω σημερα.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2012 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Θα περιμένω την Δευτέρα την απάντηση από την Sony (περίεργος να δω τι θα μου πούνε) και θα σας ανεβάσω την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Όσον αφορά το πρόβλημα του ήχου δοκιμάστε να κάνετε disable το smart connect της Sony. Από χτες που το ανέφερε χρήστης στο xda δεν μου έτυχε ακόμα να γυρνάει στο ακουστικό. Είναι νωρίς ακόμα αλλά μπορεί να είναι μια λύση. Οπωσδήποτε ένα reboot μετά την απενεργοποιηση της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Όσον αφορά το πρόβλημα του ήχου δοκιμάστε να κάνετε disable το smart connect της Sony. Από χτες που το ανέφερε χρήστης στο xda δεν μου έτυχε ακόμα να γυρνάει στο ακουστικό. Είναι νωρίς ακόμα αλλά μπορεί να είναι μια λύση. Οπωσδήποτε ένα reboot μετά την απενεργοποιηση της εφαρμογής. Γύρισα πάλι σε 4.4 και μόλις το δοκίμασα. Όχι, πάλι τα ίδια σε μένα. Το πρόβλημα παραμένει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfRathmA Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Ακόμα καμιά ενημέρωση από τη SONY; Δηλαδή θα περιμένουμε για πολύ ακόμα να διορθώσει το πρόβλημα με τον ήχο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2012 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Ακόμα καμιά ενημέρωση από τη SONY; Δηλαδή θα περιμένουμε για πολύ ακόμα να διορθώσει το πρόβλημα με τον ήχο; Σήμερα με κάλεσαν από την Sony και η επίσημη θέση είναι ότι δεν υπάρχει ακόμα επίσημη θέση. Ακόμα ψάχνουν τι προκάλεσε το πρόβλημα, και θα δώσουν διορθωτικό update. Απλά δεν ξέρουν το πότε ακόμα. Οπότε περιμένουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2012 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Και ναι. Μόλις με ενημέρωσαν επίσημα από την sony ότι το διορθωτικό update θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί την Δευτέρα 07/04/2014 και σταδιακά θα αρχίσουμε να το παίρνουμε όλοι. Ελπίζω αυτό να φέρει λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Και ναι. Μόλις με ενημέρωσαν επίσημα από την sony ότι το διορθωτικό update θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί την Δευτέρα 07/04/2014 και σταδιακά θα αρχίσουμε να το παίρνουμε όλοι. Ελπίζω αυτό να φέρει λύση. Εννοείς διορθωμένο KitKat-based firmware; Φαντάζομαι θα δοθεί για όλες τις συσκευές που έχουν πρόβλημα, δηλαδή και το Ζ1c. Καλά νέα, εύχομαι να τελειώσει εδώ το όλο θεματάκι, γιατί έχει αναστατωθεί πολύς κόσμος. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2012 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Εννοείς διορθωμένο KitKat-based firmware; Φαντάζομαι θα δοθεί για όλες τις συσκευές που έχουν πρόβλημα, δηλαδή και το Ζ1c. Καλά νέα, εύχομαι να τελειώσει εδώ το όλο θεματάκι, γιατί έχει αναστατωθεί πολύς κόσμος. Δεν ξέρω αν θα είναι απλά μόνο η διόρθωση, η ξανά όλη η kitkat αλλά σωστή αυτή την φορά. Απλά όπως μου είχαν υποσχεθεί, μόλις θα έχουν κάτι τελικό θα είμαι ο πρώτος που θα το μάθω. Και ναι πιστεύω ότι αφορά όλα τα xperia που πήραν 4.4 (Z1 - Z1c - Zultra) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Κρατειστε μια πισινη παιδια. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2012 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Κρατειστε μια πισινη παιδια. :) Και δύο και τρεις. :p Απλά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα ξανακάνουν το ίδιο λάθος. Δηλαδή να δώσουν πάλι ένα προβληματικό update. :mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Και δύο και τρεις. :p Απλά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα ξανακάνουν το ίδιο λάθος. Δηλαδή να δώσουν πάλι ένα προβληματικό update. :mad: :mad: Εχοντας ακολουθησει την Sony (Ericsson) απο τα πρωτα της βηματα στα Android smartphones το 2011, απλα λεω να μην ειστε πολυ αισιοδοξοι μην απογοητευτειτε μετα. Οχι οτι δεν μπορει να εξαλειψει το προβλημα (δεν μπορει να κανει και αλλιως. Μιλαμε για 3 απο τις σημαντικοτερες συσκευες τους! ) αλλα μπορει να δημιουργηθουν αλλα bugs μετα το νεο bug fix. Επισης, απο την εμπειρια που ειχα με συσκευες της με ICS παρολο που σε μενα ετρεχε παρα πολυ καλα η εκδοση ενω σε αλλους οχι, ειχαν κανει δυο bug fixes update και τελικα δεν ειχαν διορθωσει τα σημαντικοτερα λαθη που ειχε βουιξει το ιντερνετ. Τελικα τα παρατησε ετσι και ολοι ψαχνανε να γυρισουν στην υποδειγματικη 2.3. Βεβαια, απο τοτε εχουν περασει 3 χρονια και φαινεται οτι εβαλε μυαλο σε μερικα πραγματα η εταιρια.. αλλιως σας βλεπω να μενετε με την 4.3 πολυ καιρο. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts