galanakop Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Κώστα για εμάς που μίνιμουμ χρειαζόμαστε 2 συσκευές το compact είναι ασύλληπτα καλό. Γρήγορο σμουθ και καταπληκτική μπαταρία. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Κώστα για εμάς που μίνιμουμ χρειαζόμαστε 2 συσκευές το compact είναι ασύλληπτα καλό. Γρήγορο σμουθ και καταπληκτική μπαταρία. Ναι αλλά να είναι όπως πρέπει. Όχι να το πάρεις και να λες μου έτυχε η κακή οθόνη η κακή κάμερα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Γι αυτό το πέπλο στην περιφέρεια του πλάνου, εχω διαβάσει σε κάποιο review αλλά δεν θυμάμαι σε ποιό. Είναι κρίμα για την Sony να έχει τόσο premium συσκευές και να τα χαλάει στο hardware για λόγους οικονομίας. Δεν βλέπω αλλη αιτία για τις κακές οθόνες περα απο την μείωση του κόστους. Αν το κάνει και στην κάμερα ....... Σκεφτόμουν παρα πολυ το compact. Αν όμως η αγορά του είναι λαχείο, να μου λείπει. Το compact είναι πιο δύσκολο λαχείο απ' ότι φαίνεται! http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z1-Compact/Sony-Z1-Compact-why-is-the-camera-so-poor-Comparison-shots/td-p/541415/highlight/false/page/3 Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Το compact είναι πιο δύσκολο λαχείο απ' ότι φαίνεται! http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z1-Compact/Sony-Z1-Compact-why-is-the-camera-so-poor-Comparison-shots/td-p/541415/highlight/false/page/3 Εμ αυτά είναι που με κρατούν μακριά. Ήδη σε κάποια review το δίνουν χειρότερο από το Z1 στο θέμα κάμερα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Χαιρετω. Ερχομαι απο Samsung μεριά,και ρωταω,αν το Ζ1,εχει την 4.3 ,ειτε μαμα,ειτε απο αναβαθμιση. Αν την εχει,τοτε ρωταω,αν καποιος,εχει και το Sony ΜW1 BT,επειδη το εχω και εγω,και απο τοτε που και το Note2 που ειχα,αναβαθμιστηκε και πηρε την 4.3 ,απο την 4.1.2,σταματησε , το ΒΤ,να δουλευει σωστα,και το ιδιο κανει και το Note 3,που την εχει την 4.3 απο τη μανα του. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 @Te_salat εχεις απολυτο δικιο και εχουν φαει πολυ κρα για το software.Απλα απαραδεκτο να εχεις καλυτερα αποτελεσματα σε auto settings με 3rd party apps απο το "μαμα" προγραμμα. @teo_notis σκοπος μου δεν ειναι να σου κανω τον εξυπνο αλλα να σε βοηθησω να λυσεις το προβλημα.Κι'εγω οταν προσπαθησα να τραβηξω τις πρωτες φωτογραφιες απλα ξενερωσα (ερχομουν απο note 2 που ειχε παρα πολυ καλη φωτογραφικη).Αν μπηκες στον κοπο να δεις αυτα που σου ειπα τοτε θα ειδες και τις φωτογραφιες που εχουν τραβηξει με αυτο το τηλεφωνο.Και δεν ειναι ενας η δυο χρηστες που εχουν ανεβασει φωτογραφιες στο συγκεκριμενο νημα του xda αλλα δεκαδες.Αυτο που λες για ασπρο πεπλο δεν το εχω παρατηρησει στο δικο μου και δεν εχω δει και αναφορες στο φορουμ.Θα σου προτεινα να προσπαθησεις ξανα (αφου μαθεις καποια βασικα πραγματακια για τη φωτογραφια) και να εισαι σιγουρος οτι το αποτελεσμα θα σε ικανοποιησει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libero1899 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Από τη στιγμή που όπως λέτε υπάρχουν προβλήματα αλλά λύνονται απο applications γιατι ψυρίζουμε τη μαιμου?Ολα τα κινητά έχουν κάποια μικροπλοβλήματα και σε πολύ ακριβότερες τιμές.Απο τη στιγμή που λύνονται δεν νομίζω οτι υπάρχει πρόβλημα....βέβαια να μου πεις κουβέντα να γίνεται τι θα συζητάμε μετα?? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditheo Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 μια ερώτηση να σας κάνω; έχω ένα Ζ1 από γερμανία t-mobile με 4.2.2 πως μπορώ να βάλω την ελληνική ftf? γιατί προσπάθησα με flashtool και δεν μπορούσε μετά να ξεκινήσει το σύστημα... στο xda λένε πως πρέπει να ξετσεκάρω το system... μήπως μπορεί να γράψει κάποιος τα βήματα; Παράθεση Δημοσθένης Θεοχαρίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Εγώ πάντως δεν άντεξα άλλο και έφυγε το πάλευα για 9 μέρες να συμβιβαστω. ..ξαναγύρισα Sammy και note 3 που προσφέρει ότι λέει. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditheo Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Εντάξει κατάφερα να περάσω την γερμανική generic και τώρα κάνει update στην τελευταία έκδοση Παράθεση Δημοσθένης Θεοχαρίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kartskostas Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 καλησπερα, εχω το z κ ειχα απορια αν το Ζ1 υποστιριζει βιντεοκληση η ειναι σαν το ζ που δεν εχει. εννοω μεσω δικτυου, οχι με εφαρμογες τυπου viber Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 καλησπερα, εχω το z κ ειχα απορια αν το Ζ1 υποστιριζει βιντεοκληση η ειναι σαν το ζ που δεν εχει. εννοω μεσω δικτυου, οχι με εφαρμογες τυπου viber Δεν το υποστηριζει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelk Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Καλημέρα. Έχω παρατηρήσει ότι το πορτάκι της USB δεν εφαρμόζει τόσο καλά όσο τα άλλα πορτάκια. Ενώ τα άλλα κλείνουν με τέλεια εφαρμογή αυτό μοιάζει να μην είναι τόσο εφαρμοστό. Μιλαω για περίπου 1/4 -1/2 του χιλιοστού απλά το νιώθεις με το το νύχι αλλά και οπτικά και αν το πιέσω βλέπω ότι πάει λίγο πιο μέσα αλλά ξαντεπιστρέφει . Δεν ξέρω αν είναι και σε εσάς έτσι. Και σίγουρα δεν έγινε από την χρήση γιατί από την πρώτη μέρα χρησιμοποιώ την επαγωγική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Καλημέρα. Έχω παρατηρήσει ότι το πορτάκι της USB δεν εφαρμόζει τόσο καλά όσο τα άλλα πορτάκια. Ενώ τα άλλα κλείνουν με τέλεια εφαρμογή αυτό μοιάζει να μην είναι τόσο εφαρμοστό. Μιλαω για περίπου 1/4 -1/2 του χιλιοστού απλά το νιώθεις με το το νύχι αλλά και οπτικά και αν το πιέσω βλέπω ότι πάει λίγο πιο μέσα αλλά ξαντεπιστρέφει . Δεν ξέρω αν είναι και σε εσάς έτσι. Και σίγουρα δεν έγινε από την χρήση γιατί από την πρώτη μέρα χρησιμοποιώ την επαγωγική. αν δεν ειναι η ιδεα σου, 2 ενδεχομενα παιζουν, το λαστιχακι να μην καθεται καλα, απο μεσα, 2ον καθως παταει, να δημιουργει αυτη την αποσταση αφου λες οτι επιστρεφει. για μενα δες το σε σχεση με αλλα Ζ1. δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο παντως. Αν φαινεται με το ματι, μια φωτογραφια ισως να βοηθησει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellapo Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Καλημέρα, έχω πρόβλημα και θέλω τη βοήθειά σας. Έχω το Ζ1 σε μαμά κατάσταση. Όλα καλά μέχρι και σήμερα. Είχε μπαταρία κάπου στο 20%. Δέχτηκα κλήση την οποία λόγω δουλειάς δεν απάντησα. Μετά από κανά 5λεπτο πιάνω το κινητό στα χέρια μου και διαπιστώνω ότι δεν άνοιγε!!! Όσες φορές και αν προσπάθησα με το power button τίποτα.... Θεώρησα ότι έκλεισε από μπαταρία (αν και απίθανο από το 20% στο 0% σε λιγότερο από 10` και χωρίς χρήση). Το βάζω στον φορτιστή αλλά και πάλι τίποτα. Ούτε καν η λυχνία φόρτισης δεν ανάβει! Οπότε και είμαι χωρίς κινητό εδώ και κανά μισάωρο!!! Καμιά ιδέα κανείς???? Υ.Γ. χτές μου έκανε αναβάθμιση λογισμικού στο 4.3, απλά το αναφέρω μπας και παίζει το ρόλο του και αυτό.- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellapo Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 (edited) Καλημέρα, έχω πρόβλημα και θέλω τη βοήθειά σας. Έχω το Ζ1 σε μαμά κατάσταση. Όλα καλά μέχρι και σήμερα. Είχε μπαταρία κάπου στο 20%. Δέχτηκα κλήση την οποία λόγω δουλειάς δεν απάντησα. Μετά από κανά 5λεπτο πιάνω το κινητό στα χέρια μου και διαπιστώνω ότι δεν άνοιγε!!! Όσες φορές και αν προσπάθησα με το power button τίποτα.... Θεώρησα ότι έκλεισε από μπαταρία (αν και απίθανο από το 20% στο 0% σε λιγότερο από 10` και χωρίς χρήση). Το βάζω στον φορτιστή αλλά και πάλι τίποτα. Ούτε καν η λυχνία φόρτισης δεν ανάβει! Οπότε και είμαι χωρίς κινητό εδώ και κανά μισάωρο!!! Καμιά ιδέα κανείς???? Υ.Γ. χτές μου έκανε αναβάθμιση λογισμικού στο 4.3, απλά το αναφέρω μπας και παίζει το ρόλο του και αυτό.- κανείς κάποια ιδέα γιατί είμαι χωρίς κινητό και έχω θέμα με τη δουλειά μου...! Edited February 12, 2014 by dellapo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 (edited) κανείς κάποια ιδέα γιατί είμαι χωρίς κινητό και έχω θέμα με τη δουλειά μου...! Δοκιμασες να το κρατησεις πατημενο 10-12 δευτερολεπτα το on/off? επισης διαβασε λιγο εδω: http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z1-Z1s/Xperia-Z1-suddenly-dead-Nothing-works/td-p/389635 επισης καπου διαβασα οτι παιζει να συμβει αυτο και αν το αφησεις ησυχο κανα μισαωρο, ξεμπλοκαρει και ανοιγει, απο μονο του.(εννοω οτι ξεμπλοκαρει χωρις να κανεις κατι, και απλα αν πατησεις να αναψει, αναβει) Edited February 12, 2014 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellapo Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Δοκιμασες να το κρατησεις πατημενο 10-12 δευτερολεπτα το on/off? ναι αλλά και πάλι τίποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 ναι αλλά και πάλι τίποτα.... κανε και τα υπολοιπα που σου εγγραψα, εκει στο λινκ λεει να παιξεις αλλιως με τα κουμπια volume down/Power, κανε τα και αυτα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellapo Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 κανε και τα υπολοιπα που σου εγγραψα, εκει στο λινκ λεει να παιξεις αλλιως με τα κουμπια volume down/Power, κανε τα και αυτα. OK με πατημένα τα volume up+down και το power button έκανε μια δόνηση και μετά έδειξε την μπαταρία κοκκινισμένη ενώ η λυχνία φόρτισης άναψε. Δεν ανοίγει ακόμα αλλά λογικά μετά από κανά τεταρτάκι φόρτισης θα ανοίξει. Το θέμα είναι ότι όλη αυτή η συμπεριφορά δείχνει κινητό που "ξέμεινε" από μπαταρία, ενώ έδειχνε τελευταία φορά που το κοίταξα 20%!!! Περίεργο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 OK με πατημένα τα volume up+down και το power button έκανε μια δόνηση και μετά έδειξε την μπαταρία κοκκινισμένη ενώ η λυχνία φόρτισης άναψε. Δεν ανοίγει ακόμα αλλά λογικά μετά από κανά τεταρτάκι φόρτισης θα ανοίξει. Το θέμα είναι ότι όλη αυτή η συμπεριφορά δείχνει κινητό που "ξέμεινε" από μπαταρία, ενώ έδειχνε τελευταία φορά που το κοίταξα 20%!!! Περίεργο.... βασικα μπορει να παιζουν πολλα. αν σου ξεμεινε με 20% αλλα του ειχες κανει πολλη χρηση τοτε ισως ειναι λογικο να ξεμεινει, οχι λογικο το να λεει 20%. Αν ξεμεινε ομως με χρηση που δεν δικαιολογειται, τοτε ισως θελει και ψαξιμο παραπανω. Γενικα αυτο συμβαινει στα Ζ1 καμια φορα και νομιζω το εξηγουν εκει (εκτος αν το διαβασα αλλου), απανεργοποιεις και μια λειτουργια και δεν το ξανακανει, δε θυμαμαι ποια. παρολα αυτα πιστευω οτι και να το αφηνες ησυχο για λιγο, παλι θα επαιζε. απλα τωρα ειναι σα να του εβγαλες και εβαλες την μπαταρια. Δεν εχω χρονο να το ψαξω περισσοτερο, γενικα αυτα ειναι προβληματα ακυρα τελειως που απλα ειναι να μην σου εμφανιστουν γιατι ψαχνεσαι για κατι που ισως να μην υπαρχει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellapo Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 βασικα μπορει να παιζουν πολλα. αν σου ξεμεινε με 20% αλλα του ειχες κανει πολλη χρηση τοτε ισως ειναι λογικο να ξεμεινει, οχι λογικο το να λεει 20%. Αν ξεμεινε ομως με χρηση που δεν δικαιολογειται, τοτε ισως θελει και ψαξιμο παραπανω. Γενικα αυτο συμβαινει στα Ζ1 καμια φορα και νομιζω το εξηγουν εκει (εκτος αν το διαβασα αλλου), απανεργοποιεις και μια λειτουργια και δεν το ξανακανει, δε θυμαμαι ποια. παρολα αυτα πιστευω οτι και να το αφηνες ησυχο για λιγο, παλι θα επαιζε. απλα τωρα ειναι σα να του εβγαλες και εβαλες την μπαταρια. Δεν εχω χρονο να το ψαξω περισσοτερο, γενικα αυτα ειναι προβληματα ακυρα τελειως που απλα ειναι να μην σου εμφανιστουν γιατι ψαχνεσαι για κατι που ισως να μην υπαρχει. οκ άνοιξε τελικά. Τώρα γιατί συνέβει.... ένας θεός ξέρει. Πάντως όταν το είδα στο 20% δεν το "ξαναπείραξα" ώστε να ρουφήξει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα την μπαταρία. Τεσπά... τέλος καλά όλα καλά.- thanks για τη βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 οκ άνοιξε τελικά. Τώρα γιατί συνέβει.... ένας θεός ξέρει. Πάντως όταν το είδα στο 20% δεν το "ξαναπείραξα" ώστε να ρουφήξει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα την μπαταρία. Τεσπά... τέλος καλά όλα καλά.- thanks για τη βοήθεια. τωρα ποσο δειχνει? αν ηταν αδεια η μπαταρια πρεπει να δειχνει λιγοτερο.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellapo Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 τωρα ποσο δειχνει? αν ηταν αδεια η μπαταρια πρεπει να δειχνει λιγοτερο.. μόλις το άνοιξα έδειχνε 18%.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelk Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 http://imageshack.com/a/img856/7350/lmjj.jpg http://imageshack.com/a/img802/5504/i3r4.jpg http://imageshack.com/a/img843/8162/qwxp.jpg http://imageshack.com/a/img811/788/g7pn.jpg http://imageshack.com/a/img839/2177/gpwy.jpg ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν δεν ειναι η ιδεα σου, 2 ενδεχομενα παιζουν, το λαστιχακι να μην καθεται καλα, απο μεσα, 2ον καθως παταει, να δημιουργει αυτη την αποσταση αφου λες οτι επιστρεφει. για μενα δες το σε σχεση με αλλα Ζ1. δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο παντως. Αν φαινεται με το ματι, μια φωτογραφια ισως να βοηθησει. http://imageshack.com/a/img856/7350/lmjj.jpg http://imageshack.com/a/img802/5504/i3r4.jpg http://imageshack.com/a/img843/8162/qwxp.jpg http://imageshack.com/a/img811/788/g7pn.jpg http://imageshack.com/a/img839/2177/gpwy.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts