Nikos_Mpl Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Ρε σεις ,οσοι εχετε συγκρινει το κινητο σας με κινητο πλαισιο κλπ εχετε δωσει βαση σε κατι? Εγω που το ξανα κοιταγα και ελεγα οτι εχω πεσει σε κακη οθονη εκανα το εξης .ειδα οτι η φψτειν οθονης ειναι και στα δυο στο φουλ ΑΛΛΑ στο κινητο του πλαισιου δεν ειχε ενεργη την λειτουργ για την αυτοματη ρυθμση .Μολις την εβγαλα και γω ηταν το ιδιο λαμπερες!αρα η δεν εχω προβλημα η εχω κατααβει λαθος η βρηκα λυση!!! Εγω που ειχα αναφερει διαφορες, και οσοι ειχαμε αναφερει διαφορες προφανως εννοουμε με ιδιες ρυθμισεις ακριβως, ειτε στο τερμα, ειτε στη μεση, ειτε με κλικαρισμενο ειτε χωρις κλικ. αρκει να ειναι ιδιο και στα 2. και το λεω ετσι διοτι στην τερμα φωτεινοτητα εγω δεν το βαζω ποτε, επομενως το συγκρινα και σε χαμηλοτερη, κατω απο τη μεση και με αυτοματο και χωρις αυτοματο. παλι ειχα διαφορα, που εκανε μπαμ, δεν ηταν στο μυαλο μου. το ειδε και ο υπαλληλος. Εξαλλου δε μιλαμε για το ποσο λαμπερες ειναι, αλλα για το αν το λευκο κιτρινιζει.πχ στα ΣΜΣ ή γενικα μεσα σε εφαρμογες με λευκο φοντο θα δεις τη διαφορα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Παιδιά αυτό συμβαίνει πολλά χρόνια και σε πολλές συσκευές (όχι μόνο σε κινητά)...Έβρισκα σχεδόν πάντα διαφορές ακόμα και την εποχή του sharp gx15! Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω το γιατί... Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkists Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Υπαρχει τροπος να τραβαμε φωτο με 20mp στην αυτοματη λειτουργια???? Εχθες περασα την 4.3 με το flashtool και ολα οκ... Ευχαριστω οσους με βοηθησαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Τελικά οι διαφορές της 4.3 ποιες είναι; Είδα S4 με 4.3 και τρόμαξα με το lag του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 (edited) Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα από την μέρα που έκανα αναβάθμιση στην 4.3 με αγγλική rom μου ανοίγει στα καλά καθούμενα το wi-fi χωρείς να το πειράξω καθόλου το έκανα και επανεκκίνηση αλλά τίποτα, και κάτι άλλο αν κάνουμε root στο Ζ1 θα έχω κανένα πρόβλημα με την κάμερα η με τίποτα άλλο είναι κάτι που πρέπει να προσέξω. Edited January 14, 2014 by johntsia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Τελικά οι διαφορές της 4.3 ποιες είναι; Είδα S4 με 4.3 και τρόμαξα με το lag του. Βασικα η 4.3 εχω μια υποψια οτι ειναι μαπα, απο την ιδια την google. Εγω με το Ζ1 δεν ειδα μεγαλες διαφορες αλλα βλεπω μια ασταθεια στο wifi κτλ. παρολα αυτα σε παλιοτερα κινητα εχει διαφορα, ειδικα αν δεν ειχαν παρει 4.2. ή αν απλα πηραν και εφαρμογες του Ζ1, οπως το Ζ που εμπλουτιστηκε. Κατα ταλλα, φιλοι με S3 που πηραν παλι 4.3 βριζουν, απειρο λαγκ και προβληματα. πχ απο αλμπουμ δεν μπορουν να στειλουν αρχειο, δεν δουλευει το κουμπι που κανει share και κρασαρει ολη η εφαρμογη αλμπουμ. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα από την μέρα που έκανα αναβάθμιση στην 4.3 με αγγλική rom μου ανοίγει στα καλά καθούμενα το wi-fi χωρείς να το πειράξω καθόλου το έκανα και επανεκκίνηση αλλά τίποτα, και κάτι άλλο αν κάνουμε root στο Ζ1 θα έχω κανένα πρόβλημα με την κάμερα η με τίποτα άλλο είναι κάτι που πρέπει να προσέξω. Το root δεν σε επηρεάζει σε κάτι εκτός από το ότι χάνεις (???) την εγγύηση. Αλλά το επαναφέρεις με ένα φλασάρισμα μαμάς ROM. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panostr10 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 (edited) σου εχει ερθει η 4.3 ενω ειναι ολλανδικο???κ εμενα ολλανδικο ειναι αλλα ακομα τιποτα:(:( Οχι οταν το ανοιξα μου εβγαλε ειδοποιηση για καποια ενημερωση της 14.1.Χ.Χ.ΧΧΧ αλλα δεν την εκανα.Κατεβασα εγω την ελληνικη 4.3 απο το λινκ που εχω ποσταρει μερικα ποστς πισω και την περασα με flashtool σιγα μην περιμενα.Ξεφορτωθηκα και τη σαβουρα της T-Mobile συν οτι πλεον εχω επιλογη και για δικτυο 4g ενω με την Ολλανδικη μονο μεχρι 3g ειχα δεν ξερω γιατι.Το κουλο ομως ειναι οτι πρεπει να εχω συμβολαιο το 45 και πανω ή στο υπαρχων προγραμμα μου καποιο επιπλεον πακετο MB για να μου δωσει η cosmote προσβαση στο lte.Εγω δυστυχως εχω το 35.Λιγο fail αυτο προσωπικη μου γνωμη.. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά οι διαφορές της 4.3 ποιες είναι; Είδα S4 με 4.3 και τρόμαξα με το lag του. Γενικα δε θα δεις διαφορες διοτι ειναι περισσοτερο under the hood.Απο εκει και περα εγω προσωπικα δεν εχω καποιο θεμα,οπως με το wifi που αναφερθηκε.Για lag δεν το συζητω ουτε λογος ειναι το ιδιο smooth οπως με 4.2.2.Πιο πολυ αναμενω την 4.4 εκει θα υπαρξει διαφορα.Και γενικα μπορω να πω τα καλυτερα για το κινητο.Και απο μπαταρια πολυ ικανοποιημενος 2-2μιση μερες με τη χρηση που κανω και εχω αρκετες ωρες τη μερα wifi/data,τηλ,sms,fb. Edited January 14, 2014 by panostr10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMSDMS Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 εγώ με ελληνικό από wind είμαι 4,3 την έχω πάρει από Δεκέμβριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Ποιος χρησιμοποιεί tempered glass και ποιες οι εντυπώσεις του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Ποιος χρησιμοποιεί tempered glass και ποιες οι εντυπώσεις του; Στο δικό μου της glass-m και σε φίλου nillkin amazing h+. Και στις δύο περιπτώσεις καταπληκτικά αποτελέσματα, πλήρης διαύγεια, αφή σαν γυμνό gorilla glass και άψογο oleophobic στρώμα. Δεν έχει πέσει για να τεστάρω την αντοχή και ελπίζω να μην χρειαστεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Χωράει το τηλεφωνο πλέον στο docking station, αν έχει κάποιος; Η αγορά από που έγινε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Στο δικο μου dock (με τη glass-m) μπαινει κανονικα αλλα στο μεγαλυτερο πλαστικο που δινει η sony με τη συσκευασια.Παιζει λιγο αλλα φορτιζει και μαγνητιζει κανονικα.Με τη nillkin δεν εχω δοκιμασει. Για glass-m εδω http://theglass-m.com/collections/featured/products/glass-m-premium-tempered-glass-screen-protector-for-sony-xperia-z1 ,θελει περιπου δυο εβδομαδες για να ερθει σπιτι με tracking number σαν συστημενο. Για nillkin ψαξε στο ebay εχουν πολλοι , εγω την πηρα απο εδω http://www.ebay.com/itm/Nillkin-9H-Hardness-Tempered-Glass-Front-Clear-Back-Protectors-for-Xperia-Z1-/131040240952?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item1e829b6538 επισης εκανε 2 εβδομαδες με tracking number και συστημενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Άψογος. Σε ευχαριστώ. Ποια σου αρέσει καλύτερα; κενά αφήνει, περιμετρικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Άψογος. Σε ευχαριστώ. Ποια σου αρέσει καλύτερα; κενά αφήνει, περιμετρικά; Έλα φίλε μου συγγνώμη που άργησα να σου απαντήσω. Σαν αίσθηση είναι απολύτως ίδιες απλά εγώ πήρα την glass m επειδή είναι λίγο πιο λεπτή. Αφήνουν και οι δύο περιθώριο περιμετρικά ώστε να μπαίνουν θήκες η bumper. Παίζει η glass-m να είναι ελάχιστα μεγαλύτερη από τη nillkin. Τέλος πιστεύω ότι η τιμή τους για αυτά που προσφέρουν είναι λογική, εγώ είμαι προσεκτικός μέχρι αηδίας με τα κινητά μου και είχα πειραματιστει με διαφορα screen protector κατά καιρούς πλέον δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο. Άμα το βάλεις σωστά χωρίς να παγιδευτει σκόνη η σκουπιδακια από κάτω πραγματικά θα το ξεχάσεις μέχρι να αλλάξεις συσκευή!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Παρήγγειλα τη Nillkin τελικά. Είχα πάρει το screen protector της Skinomi και δεν με ικανοποίησε. Και επειδή τον πρώτο είχε βγει χάλια, φυσαλίδες και ασύμμετρο κόψιμο, μου στείλανε άλλο δωρεάν. Παρόλα αυτά και αυτό που στείλανε και τοποθέτησα έχει αρχίσει και ξεκολλάει μέσα σε 2 μήνες. Κρίμα τα λεφτά που έδωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrIDO Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Με την αναβάθμιση σε 4.3 μπορουμε να μεταφερουμε εφαρμογές στην SD; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Με την αναβάθμιση σε 4.3 μπορουμε να μεταφερουμε εφαρμογές στην SD; Οχι φιλε μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sodissey Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 καλησπερα. σημερα πηρε 4.3 και το δικο μου (σουηδικό). κανένα θέμα έως τώρα. βασικά δεν είδα να αλλάζει και τίποτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Ποια ακουστικά είχε στη συσκευασία στα δικά σας?? Εμένα είχε τα mh 750 (αγγλικό). Σε ένα ελληνικό z φίλου που έκανα unboxing, είχε τα mh-ex300ap. Δεν έβγαλα άκρη στο ιντερνετ αν έχουν σοβαρές διαφορές.. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Ποια ακουστικά είχε στη συσκευασία στα δικά σας?? Εμένα είχε τα mh 750 (αγγλικό). Σε ένα ελληνικό z φίλου που έκανα unboxing, είχε τα mh-ex300ap. Δεν έβγαλα άκρη στο ιντερνετ αν έχουν σοβαρές διαφορές.. Το δικο μου ειχε τα Smart headset(με το πλακε καλωδιο),γερμανικο voda. Τρομερη ποιοτητα ηχου!!! Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlegr Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 και μενα τα mh750 έχει μεσα. Επισης πως καταλαβαίνουμε απο ποια χώρα ειναι το τηλέφωνο? Εμενα πχ στο κουτι έξω λεει ενα νουμερο και απο δίπλα EL,EN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 και μενα τα mh750 έχει μεσα. Επισης πως καταλαβαίνουμε απο ποια χώρα ειναι το τηλέφωνο? Εμενα πχ στο κουτι έξω λεει ενα νουμερο και απο δίπλα EL,EN Είναι ελληνικο:) Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Ελληνικό είναι γτ γράφει el. εμένα γράφει μόνο en. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Το δικο μου ειχε τα Smart headset(με το πλακε καλωδιο),γερμανικο voda. Τρομερη ποιοτητα ηχου!!! Τα ίδια είχε και εμένα. Απλά πρώτη φορά δεν κάθονται καλά οι ψείρες στα αυτιά και βγαίνουν. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ήρθε και σε μένα η νέα έκδοση. Ξεκινάω αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts