Jump to content

noodlegr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About noodlegr

  • Ημ. Γέννησης 17/02/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

noodlegr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ποσο το δινεις φιλε μου; Θεσσαλονικη-Καλαμαρια βρισκομαι; Τι χρωμα;
  2. Παιδιά ποιο MHL adapter να πάρω για να το συνδέσω με τηλεοραση? Εχει δοκιμάσει κανεις καποιο?
  3. Και στο δικο μου όλα καλά παίδες!
  4. εγω παλι δεν το εχω καταφερει να το κανω να ζεσταθεί. ανεβασε θερμοκρασια σε λιγο παραπανω απο τα φυσιολογικά επίπεδα οταν εκανε το κινητό ολικο back up και εγκατασταση εφαρμογών απο το gmail μου. με gps πλοήγηση και 4g ανοιχτο ειναι μια χαρά. καμερα δες την φωτογραφια που ανεβασα μερικά ποστ πιο πάνω στο auto.
  5. Να φανταστώ το έστειλαν στην arvato?
  6. Η 6αρα γνωρίζουμε πότε θα βγει? Επισης το κινητό πως καταλαβαίνω αμα είναι ελληνικο γερμανικο αγγλικο κτλπ
  7. Μια φώτο γρήγορη στο auto. Εντυπώσεις? Δεν ξερω πολλα απο φωτογραφία και δεν είχα χρόνο να παίξω στο manual.
  8. Καλησπερα Χρονια πολλα και καλη χρονια! Κατοχος Ζ,Ζ1,Ζ3,Ζ5c και Ζ5 τωρα. 4 μερες τωρα σε καθημερινη χρηση δεν έχω νιώσει καμια διαφορα με το Ζ3 μου. Ικανοποιημενος απο την ποιοτητα κατασκευης. Λογος αγορας μονο sony ειναι η αντοχή στη σκόνη και στο νερο λογω δουλειας. Θα ηθελα ενα edge-g4 αλλα μου κόβει τα φτερα η μη αντοχή στο νερο μιας και με εχει κουρασει το σχεδιο των sony. Για την φωτογραφικη δεν εχω ακόμα ολοκληρωμενη εικονα. Θα ποσταρω σε λιγες μερες. Μπαταρια εχω κανει 3 φορτισεις οποτε θα περιμενω να περασουν λιγες μερες ακομα. Γενικά ικανοποιημενος περισσοτερα σε λιγες μερες
  9. noodlegr

    Sony Xperia Z3

    παιδια ποια ειναι η σελίδα που βαζεις το imei και σου λεει χώρα προέλευσης. ευχαριστώ
  10. noodlegr

    Sony Xperia Z3

    Καλησπέρα στη παρεα και καλο μήνα! Το πηρα το κινητο πριν απο 5 μερες απο phonegallery (πρωην κατοχος Ζ,Ζ1). Θα ελεγα μεγαλο αλμα απο Ζ1 σε Ζ3. Μεχρι τωρα πολυ ικανοποιημένος. Ηρθε και η ειδοποιηση για lollipop που γίνεται ΜΟΝΟ μέσω pc αλλά δεν την βάζω ακομα.. Μιας και δεν θελω να φαω καμια φολα και το μετανιώσω. Θα την αφήσω να ρολαρει λιγο και μετα θα την περάσω τι λετε?
  11. noodlegr

    Sony Xperia Z1

    Ξανα εγκατάσταση απο sus φορματ της sd.Ξανα πέρασμα όλα απο την αρχή και το πρόβλημα με τις επαφές παραμένει... Σας έχει συμβει και σε εσας? Να λεει πχ στις επαφες Γιωργος Παπαδόπουλος και οταν σε καλεί να λεει μόνο Γιωργο? Eπισης παρατήρησα οτι το κινητο μετα απο 3-4 μέρες λειτουργιας αν ανοιγω εφαρμογες και πατάω το home button δεν μου εμφανίζει τπτ απο τα εικονίδια. Με αλλα λόγια κολλαει.. Φουλαρει η ραμ ενω παλιότερα δεν το έκανε αυτό. Ελεος ρε sony..
  12. noodlegr

    Sony Xperia Z1

    Παιδες την πέρασα και γω μέσω sus αλλα έχω ενα θεματάκι. Ενω τις επαφες μου τις εμφανίζει ολόκληρες στο μενου των επαφών ΠΧ Γιωργος Παπαδόπους. Οταν με παίρνουν τηλέφωνο γράφει μόνο Γιώργο. Εχει συμβεί σε κανένα αλλο αυτό?
  13. noodlegr

    Sony Xperia Z2

    Για μενα που εχω Ζ1 και δεν θέλω ακομα να το αλλάξω. Λετε το software της καμερας του Ζ2 να βγει και για το Ζ1 μιας και ειναι οι ιδιες καμερες? Η να περιμενουμε απο xda μερια ??
  14. noodlegr

    Sony Xperia Z1

    Διάβασα σε προηγουμενα ποστ οτι το κινητου μου ειναι ελληνικο. Ειναι αγορασμενο απο κατάστημα στο σκρουτζ και ειναι και ελληνικό. ΑΥτο τωρα ειναι καλο? ανηκει στις καλες παρτιδες ελληνικα που ηρθαν γιατι κατι διαβαζα πιο πισω για τα ελληνικα. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...