mesia Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Στην stock rom μόνο μία μία μπορείς. Παράθεση Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Μόλις μου έβγαλε ειδοποίηση το pc companion για την 4.3 Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Την πέρασες??Εντυπώσεις? Παιδιά είστε ευχαριστημένοι με τις γωνίες θέασης?? Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Καλημέρα. Γράφω το πρώτο μου μήνυμα από το Ζ1! Μια απορία άμεση. Δεν μπορώ να βρω τρόπο για ήχο κλήσης της επιθυμίας μου σε διαφορετικές επαφές. Μου δίνει επιλογές μόνο απο του τηλεφώνου τους ήχους και όχι απο τα mp3 μου. Μήπως δεν το έχω ψάξει σωστά; Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtzimitras Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Καλησπέρα, Μόλις το απέκτησα κι εγώ το Z1 κι έχω να κάνω μια ερώτηση, όσον αφορά τις επαφές. Κάνω προσθήκη κάποιες επαφές, σχεδόν όλες δηλαδή γιατί τις έχασα και τις πληκτρολογώ από την αρχή. Δεν βρίσκω την ρύθμιση για το που θα αποθηκευτούν αυτές, αν διαβάζει sim δηλαδή ή τηλέφωνο. Οταν είμαι λοιπόν στην προσθήκη επαφής μου βγάζει πεδίο "ονομα" επώνυμο" και από κάτω με γκρι πλαίσιο "Επαφές τηλεφώνου μόνο στη συσκ. χωρίς αντ. ασφ." και μπορώ να διαλέξω ανάμεσα σ' αυτό και στο "επαφές" τηλεφώνου μονο στη sim χωρις αντ. ασφ¨. Αν καταχωρήσω επαφή στις "Επαφές τηλεφώνου" που δίνει το δικαίωμα να δώσεις όνομα, επωνυμο και άλλα πολλά στοιχεία, όταν κάνω "Τέλος" δεν εμφανίζεται η επαφή. Αντίθετα αν πάρω την επιλογή που λέει στη sim δίνει πεδίο μόνο για όνομα, χωρίς πολλούς χαρακτήρες, αλλά όταν βάζω εκεί επαφή εμφανίζεται στη λίστα. Τι συμβαίνει? Παίζει καμιά ρύθμιση που δεν μπορώ να βρω. Να πω εδώ ότι η sim είναι καινούργια, δεν είχε μέσα επαφές καθόλου και δεν εγινε εισαγωγή από κάρτα, λογαριασμό ή αλλού. Please help! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2012 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Καλησπέρα, Μόλις το απέκτησα κι εγώ το Z1 κι έχω να κάνω μια ερώτηση, όσον αφορά τις επαφές. Κάνω προσθήκη κάποιες επαφές, σχεδόν όλες δηλαδή γιατί τις έχασα και τις πληκτρολογώ από την αρχή. Δεν βρίσκω την ρύθμιση για το που θα αποθηκευτούν αυτές, αν διαβάζει sim δηλαδή ή τηλέφωνο. Οταν είμαι λοιπόν στην προσθήκη επαφής μου βγάζει πεδίο "ονομα" επώνυμο" και από κάτω με γκρι πλαίσιο "Επαφές τηλεφώνου μόνο στη συσκ. χωρίς αντ. ασφ." και μπορώ να διαλέξω ανάμεσα σ' αυτό και στο "επαφές" τηλεφώνου μονο στη sim χωρις αντ. ασφ¨. Αν καταχωρήσω επαφή στις "Επαφές τηλεφώνου" που δίνει το δικαίωμα να δώσεις όνομα, επωνυμο και άλλα πολλά στοιχεία, όταν κάνω "Τέλος" δεν εμφανίζεται η επαφή. Αντίθετα αν πάρω την επιλογή που λέει στη sim δίνει πεδίο μόνο για όνομα, χωρίς πολλούς χαρακτήρες, αλλά όταν βάζω εκεί επαφή εμφανίζεται στη λίστα. Τι συμβαίνει? Παίζει καμιά ρύθμιση που δεν μπορώ να βρω. Να πω εδώ ότι η sim είναι καινούργια, δεν είχε μέσα επαφές καθόλου και δεν εγινε εισαγωγή από κάρτα, λογαριασμό ή αλλού. Please help! Επαφές-τρεις τελείες κάτω δεξιά- και φίλτρο. Εκει διαλέγεις τις επαφές που θέλεις να βλέπεις. (sim-λογαριασμοί-κτλ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtzimitras Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Ευχαριστω πολυ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMSDMS Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Καλησπέρα μόλις το πήρα και εγώ κάνουμε την πρώτη μας φορτίσει μια απορία διάβασα για παρτίδες με κιτρινίλες και έμενα δεν είναι καμιά από αυτές ξεκινάει BH90EV... γτ ? είναι ελληνικό από wind πήρε και την 4.3 οτα πολύ καλά είμαστε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Σχεδόν 2 μέρες με το κινητό και οι εντυπώσεις μου άριστες! Σε σχέση με το Ζ που είχα,είναι πιο άμεσο,ταχύτατο στο ίντερνετ στην φωτογραφική και σε πολλά άλλα! Άλλες παρατηρήσεις. Είναι πολύ καλύτερο σε μπαταρία, διαχείριση ενέργειας. Μεγάλη η διαφορά από το Ζ. Και επιτέλους γλύτωσα απ'το ζεμάτισμα. Με πολύ χρήση, παραμένει δροσερότατο!!! Σούπερ Τ9 πανέξυπνο. Στο παλιό είχα απηυδήσει! Οι φωτογραφίες φοβερές και τα 21mp κάνουν την διαφορά. Έχει και αρκετές λεπτομέρειες βελτίωσης στο μενού του και καλύτερο κατασκευαστικά. 2 αρνητικά. Στα περιεχόμενα του αποθηκευτικού χώρου, μόνο στην εσωτερική μνήμη βγάζει αναλυτικά τι εμπεριέχει και όχι στην sd. Και το άλλο που έχω αναφέρει ξανά αλλά δεν έχει απαντηθεί είναι το πρόβλημά μου με τους ήχους στις επαφές. Ελπίζω να μου πει κάποιος που βρίσκεσαι η ρύθμιση! Υ. Γ. Το post το έγραψα και έστειλα από το νέο μου απόκτημα! :) Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2012 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Σχεδόν 2 μέρες με το κινητό και οι εντυπώσεις μου άριστες! Σε σχέση με το Ζ που είχα,είναι πιο άμεσο,ταχύτατο στο ίντερνετ στην φωτογραφική και σε πολλά άλλα! Άλλες παρατηρήσεις. Είναι πολύ καλύτερο σε μπαταρία, διαχείριση ενέργειας. Μεγάλη η διαφορά από το Ζ. Και επιτέλους γλύτωσα απ'το ζεμάτισμα. Με πολύ χρήση, παραμένει δροσερότατο!!! Σούπερ Τ9 πανέξυπνο. Στο παλιό είχα απηυδήσει! Οι φωτογραφίες φοβερές και τα 21mp κάνουν την διαφορά. Έχει και αρκετές λεπτομέρειες βελτίωσης στο μενού του και καλύτερο κατασκευαστικά. 2 αρνητικά. Στα περιεχόμενα του αποθηκευτικού χώρου, μόνο στην εσωτερική μνήμη βγάζει αναλυτικά τι εμπεριέχει και όχι στην sd. Και το άλλο που έχω αναφέρει ξανά αλλά δεν έχει απαντηθεί είναι το πρόβλημά μου με τους ήχους στις επαφές. Ελπίζω να μου πει κάποιος που βρίσκεσαι η ρύθμιση! Υ. Γ. Το post το έγραψα και έστειλα από το νέο μου απόκτημα! :) Πας στην επαφή που θέλεις- πάνω δεξιά 3 τελείες- ήχος κλήσης.Εκεί σου έχει τους ήχους του τηλεφώνου. Αν πατήσεις όμως την νότα πάνω δεξιά σε πάει στα mp3 σου. Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Πας στην επαφή που θέλεις- πάνω δεξιά 3 τελείες- ήχος κλήσης.Εκεί σου έχει τους ήχους του τηλεφώνου. Αν πατήσεις όμως την νότα πάνω δεξιά σε πάει στα mp3 σου. Ελπίζω να βοήθησα. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Πατάω ήχο κλήσης,μπαίνω στο μενού αυτό και μου έχει επάνω... "προεπιλεγμένος ήχος" και από εκεί και κάτω έναν έναν τους ήχους. Νότα δεν υπάρχει πουθενά. Για επιλογή απλά έχει κυκλάκι σε κάθε ήχο. Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Πατάω ήχο κλήσης,μπαίνω στο μενού αυτό και μου έχει επάνω... "προεπιλεγμένος ήχος" και από εκεί και κάτω έναν έναν τους ήχους. Νότα δεν υπάρχει πουθενά. Για επιλογή απλά έχει κυκλάκι σε κάθε ήχο. Μπαινεις στην επαφη,πανω δεξια διπλα στις τελειες εχει για επεξεργασια επαφης,πατας την επεξεργασια,στον πινακα που θα βγαλει,κατω κατω εχει ηχος κλησης,πατας για να σου βγαλει τους ηχους,πανω δεξια εχει την νοτα που ψάχνεις,πατας και...mp3!!!!:D Kalhmera Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vingtshun Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Σχεδόν 2 μέρες με το κινητό και οι εντυπώσεις μου άριστες! Σε σχέση με το Ζ που είχα,είναι πιο άμεσο,ταχύτατο στο ίντερνετ στην φωτογραφική και σε πολλά άλλα! Άλλες παρατηρήσεις. Είναι πολύ καλύτερο σε μπαταρία, διαχείριση ενέργειας. Μεγάλη η διαφορά από το Ζ. Και επιτέλους γλύτωσα απ'το ζεμάτισμα. Με πολύ χρήση, παραμένει δροσερότατο!!! Σούπερ Τ9 πανέξυπνο. Στο παλιό είχα απηυδήσει! Οι φωτογραφίες φοβερές και τα 21mp κάνουν την διαφορά. Έχει και αρκετές λεπτομέρειες βελτίωσης στο μενού του και καλύτερο κατασκευαστικά. 2 αρνητικά. Στα περιεχόμενα του αποθηκευτικού χώρου, μόνο στην εσωτερική μνήμη βγάζει αναλυτικά τι εμπεριέχει και όχι στην sd. Και το άλλο που έχω αναφέρει ξανά αλλά δεν έχει απαντηθεί είναι το πρόβλημά μου με τους ήχους στις επαφές. Ελπίζω να μου πει κάποιος που βρίσκεσαι η ρύθμιση! Υ. Γ. Το post το έγραψα και έστειλα από το νέο μου απόκτημα! :) εισαι τοσο ικανοποιημενος απο την καμερα???εγω δεν πεταω κ απο την χαρα μου,παρολο που το εχω στα 20mp δεν μπορω να πω οτι ειμαι κ απολυτα ευχαριστημενος..εχεις κανει καποιες ρυθμισεις???περιμενω να δω ποτε θα βγαλει αναβαθμιση για την καμερα.. ΥΓ.ακομα δεν μου εχει βγαλει την 4.3....:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMSDMS Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Καλησπέρα μόλις το πήρα και εγώ κάνουμε την πρώτη μας φορτίσει μια απορία διάβασα για παρτίδες με κιτρινίλες και έμενα δεν είναι καμιά από αυτές ξεκινάει BH90EV... γτ ? είναι ελληνικό από wind πήρε και την 4.3 οτα πολύ καλά είμαστε :) κανείς να απαντήσει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_rs01 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα σε ποιο χρωμα να το παρω?? ασπρο,μωβ η μαυρο?? πιστευω ειναι σοβαρο "τριλημμα" βοηθηστε με σας παρακαλω αν μπορειτε...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα σε ποιο χρωμα να το παρω?? ασπρο,μωβ η μαυρο?? πιστευω ειναι σοβαρο "τριλημμα" βοηθηστε με σας παρακαλω αν μπορειτε...;) Το έχω δεί μόνο σε άσπρο και μαύρο και για εμένα είναι πολύ πιο όμορφο σε άσπρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Φίλε μου αν είχα επιλογή θα επερνα το μωβ. Αναγκαστικά πήρα το μαύρο αλλά το έχω βαρεθεί σαν χρώμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 To μωβ είναι φανταστικό, το έχω δει από κοντά και με εντυπωσίασε. όμως είναι θέμα προσωπικού γούστου... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vingtshun Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα σε ποιο χρωμα να το παρω?? ασπρο,μωβ η μαυρο?? πιστευω ειναι σοβαρο "τριλημμα" βοηθηστε με σας παρακαλω αν μπορειτε...;) εγω το εχω σε ασπρο κ εχω κ την διαφανη θηκουλα του κ το χαζευω...για μενα παρτο σε ασπρο..βεβαια περι ορεξεως κολοκυθοπιτα:cool: οτι σου κατσει στο ματι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Άσπρο το έχω και εγώ. Απλά πανέμορφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Νομιζω και γω οτι παρολο που στο Ζ του παει περισσοτερο το μαυρο,στο Ζ1 παει το ασπρο λογω της τελειας περιμετρικης αλουμινενιας επιστρωσης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_rs01 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 (edited) Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας σε μωβ πιστευω θα ειναι ωραιο γτ μ αρεσει σαν χρωμα κ πιστευω θα του πηγαινει πολυ...αλλα κ το ασπρο ειναι ωραιο...:wacko: Αναμεσα σε ασπρο κ στο μωβ ποιο?????????????????????????? Ιδου η απορια...:wacko: ;) :hypno: Bασικα σε μωβ κ ασπρο δν το εχω δει μονο σε μαυρο... :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Edited December 24, 2013 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtzimitras Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Καλησπέρα, Πρώτη μέρα με το κινητό και οι πρώτες εντυπώσεις άριστες. Χθες έγινε η πρώτη φόρτιση όλη νύχτα, αφού από το απόγευμα που το πήρα μέχρι το βράδυ την τίναξα τα πέταλα με ρυθμίσεις, εξερεύνηση κ.λπ. Σήμερα το πρωί λοιπόν το άνοιξα στις 8:00 και τώρα (16:40) η μπαταρία είναι στο 90%. Στο διάστημα αυτό έγιναν μόνο 2 κλήσεις και τίποτα άλλο. Οσον αφορά τις ρυθμίσεις που το έχω είναι με βάση την οικονομία (μεσαία φωτεινότητα οθόνης και στο αυτόματο, να σβήνει γρήγορα, χωρίς wifi, b/t, χωρίς εφαρμογές καιρού και άλλες που ζητούν ενημέρωση κ.λπ.). Εντάξει ξέρω ότι είναι μεγάλο το κινητό και αρκετά ενεργοβόρο, αλλά έχει ταυτόχρονα και μεγάλη μπαταρία. Βέβαια είναι αρχή ακόμα για να βγει ασφαλές συμπέρασμα για την τελική του αυτονομία, τουλάχιστον στα δικά μου χέρια. Μου φαίνεται ότι την τρώει την μπαταρία σχετικά γρήγορα και πάντα μιλάμε για απλή αναμονή, χωρίς "σκάλισμα". Ερώτηση: Μήπως τρέχει στο παρασκήνιο καμιά εφαρμογή που πρέπει να την κλείσω για να εξοικονομήσω μπαταρία ? Η αυτονομία από τους άλλους χρήστες είναι παραπλήσια μ' αυτή που περιγράφω? Κανένα tip για περισσότερη οικονομία ? Thanks! p.s.: Το κινητό είναι "σφαίρα" σε ότι κι αν του βάλεις να φορτώσει και να τρέξει. !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Καλορίζικο!!Να σε ρωτήσω,η οθόνη τι εβτυπώσεις σου άφησε???Δν σε χαλάει το γεγονός ότι αν τη δεις από το πλαί,χαλάνε λίγο τα χρώματα λες και είναι κιν των 60ε?? Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtzimitras Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Καλορίζικο!!Να σε ρωτήσω,η οθόνη τι εβτυπώσεις σου άφησε???Δν σε χαλάει το γεγονός ότι αν τη δεις από το πλαί,χαλάνε λίγο τα χρώματα λες και είναι κιν των 60ε?? Η οθόνη μου άφησε άριστες εντυπώσεις. Μάλλον εννοείς αν την δεις υπό γωνία. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι μεμπτό. Νομίζω πως - μέχρι ένα σημείο βέβαια - είναι λογικό υπό γωνιά τα χρώματα να παρουσιάσουν κάποιες αλλοιώσεις. Και μια ερώτηση ακόμη για να μην διορθώνω το πιο πάνω θέμα μου σχετικά με την αυτονομία. Η έκδοση Android 4.2.2 είναι η τελευταία αυτή τη στιγμη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts