gsa1967 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Μόλις μου ήρθε!!! Είναι πανέμορφο και όχι τεράστιο (για κάποιον με όλα τα τελευταία τέρατα). Πολύ καλό πιάσιμο και μικρογραφία του αγαπημένου μου Xperia Tablet Z (τα έκανα ζευγαράκι!). Για την ώρα φορτίζει κλειστό. Α, έχει και screen protector στο κουτί. Το πέρασα και φαίνεται καλής ποιότητας (αν και έχω παραγγείλει και άλλα γνήσια ματ anti-fingerprint, αλλά και κάποια της Nillkin που καλύπτουν και την πλάτη). καλοριζικο, περιμενουμε εντυπωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Καλοδούλευτο! Περιμένουμε review Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Το κινητό είναι πολύ καλό σε όλα τα σημεία αλλά αυτό που δεν ξέρουμε ακόμα είναι αν διαθέτη ζελατίνες προστασίας όπως το Ζ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Το κινητό είναι πολύ καλό σε όλα τα σημεία αλλά αυτό που δεν ξέρουμε ακόμα είναι αν διαθέτη ζελατίνες προστασίας όπως το Ζ. Έχει προστατευτική ζελατίνα ακριβώς όπως στο Ζ, η οποία γρατζουνιέται πανεύκολα και αν τη βγάλεις φεύγει πάλι το logo της σονυ. Αμάν βρε Σονυ για όνομα του θεού με αυτό το λογότυπο! Αρα θέλει screen protector από πάνω, γιατί δεν συμφέρει να βγάλεις το εργοστασιακό αφού δεν έχει προστασία από δαχτυλιές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Όπως έγραψα ήδη, έχει και έξτρα screen protector στο κουτί. Πρώτες εντυπώσεις: Πολύ γρήγορο, χωρίς κανένα lag και εκπληκτική οθόνη, όταν την κοιτάς "κατάματα". Σε διαφορετική περίπτωση (υπό γωνία), χάνει πολύ σε φωτεινότητα και χρὠματα (μπορεί αυτό να είναι και καλό, ώστε να μη βλέπει εύκολα ο διπλανός σου αυτά που βλέπεις εσύ). Στο χέρι, το S4 έχει καλύτερο κράτημα, αλλά ίσως το μεγαλύτερο bezel περιμετρικά, αλλά κυρίως πάνω και κάτω, να βοηθάει στα λιγότερα λάθη στις επιλογές του χρήστη στην οθόνη. Θα δούμε. Κατά τη γνώμη, πάντως, είναι πανέμορφο. Θυμίζει το monolithic design των Sony TVs. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Αν είναι όντος έτσι τότε μπορούμε να πάρουμε μια screen protector από την αντιπροσωπία της SONY, γιατί με το Ζ που είχα ρωτήσει μου είπαν να βάλω καλύτερα ζελατίνα από πάνω γιάτι δεν είχανε, μεγάλη ξενέρα με της ζελατίνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_ice Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Σήμερα το αγορασα και εγω απλα εχω να πω τα καλυτερα η φωτογραφικη του απλα δεν υπαρχει. Η ποιοτητα κατασκευης του κινητου ειναι ανωτερη απο το iphone. Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Σήμερα το αγορασα και εγω απλα εχω να πω τα καλυτερα η φωτογραφικη του απλα δεν υπαρχει. Η ποιοτητα κατασκευης του κινητου ειναι ανωτερη απο το iphone. Τα έχω δίπλα δίπλα με ultra και βλέπω ότι η οθόνη του Ζ1 είναι χειρότερη. Λίγο, αλλά υφίσταται. Μου κάνει εντύπωση. Το παρατήρησες με το δικό σου Zu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Παιδιά ξέρουμε αν βγάλουμε την ζελατίνες εμπρός πίσω φεύγει και το λογότυπο και τα γράμματα της κάμερας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_ice Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Τα έχω δίπλα δίπλα με ultra και βλέπω ότι η οθόνη του Ζ1 είναι χειρότερη. Λίγο, αλλά υφίσταται. Μου κάνει εντύπωση. Το παρατήρησες με το δικό σου Zu? Μόλις το έκανα και εγω τα εβαλα και στα 2 φουλ την φωτεινότητα στο ulta ειναι λιγο ποιο φωτεινη αλλα στο z1 ποιο ωραια τα χρωματα. αλλα δεν το καταλαβαίνει κανει απλα πρεπειωνα το κοιτα πολυ καλα για να βρεις διαφορα Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Καλοριζικα παιδιά.... Με το καλό να ανεβάσετε φωτογραφίες κ πείτε εντυπώσεις για την μπαταρία του!!! Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Καλομήλητο σε όσους το πήραν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Παιδια θελουμε εντυπωσεις για καμερα και μπαταρια.. Τα αλλα λιγο πολυ τα γνωριζουμε :D Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 οσοι το αγορασατε το πηρατε και με δωρο το ρολοι smartwatch απο αγγλια? clove kai hantek τοχουν στις 583 λιρες περιπου με τα μεταφορικα. απο εκει το πηρατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Τα έχω δίπλα δίπλα με ultra και βλέπω ότι η οθόνη του Ζ1 είναι χειρότερη. Λίγο, αλλά υφίσταται. Μου κάνει εντύπωση. Το παρατήρησες με το δικό σου Zu? Βαγγελη βγες με τα 2 στον ηλιο και δες πιο ανταποκρινεται καλυτερα στον ηλιο με 100% φωτεινοτητα,οχι στο αυτοματο και πες τις εντυπωσεις σου απο το test. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 (edited) Νεώτερα: Τα έβαλα δίπλα δίπλα με το Samsung S4 LTE-A (SHV-330S) και κερδίζει σε κάτι, αλλά χάνει σε κάτι άλλο. Πιο συγκεκριμένα το Z1 έχει στο Antutu σκορ 34495, ενώ το Galaxy μόλις 29443 (εχθές μου είχε δώσει και 31500 κάτι). Από την άλλη, η οθόνη του Ζ1 είναι υποδεέστερη σε όλα θα έλεγα, αλλά κυριως στις γωνίες θέασης, όπου όσο απομακρύνεις το βλέμμα σου σε γωνία προς τη συσκευή, η οθόνη σα να γκριζάρει, σα να έχει ένα πέπλο ή φίλτρο. Ελπίζω να φταίει το screen protector, γιατί αλλιώς μην πω που να βάλει η Sony τη Triluminos και τη Bravia Engine 2... Στο Antutu, πάντως, μόνο το Z Ultra και το LG Optimus S G2, το ξεπερνούν! Edited September 20, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Νεώτερα: Τα έβαλα δίπλα δίπλα με το Samsung S4 LTE-A (SHV-330S) και κερδίζει σε κάτι, αλλά χάνει σε κάτι άλλο. Πιο συγκεκριμένα το Z1 έχει στο Antutu σκορ 34495, ενώ το Galaxy μόλις 29443 (εχθές μου είχε δώσει και 31500 κάτι). Από την άλλη, η οθόνη του Ζ1 είναι υποδεέστερη σε όλα θα έλεγα, αλλά κυριως στις γωνίες θέασης, όπου όσο απομακρύνεις το βλέμμα σου σε γωνία προς τη συσκευή, η οθόνη σα να γκριζάρει, σα να έχει ένα πέπλο ή φίλτρο. Ελπίζω να φταίει το screen protector, γιατί αλλιώς μην πω που να βάλει η Sony τη Triluminos και τη Bravia Engine 2... Αυτο ακριβως εννοω οτι ειναι χειροτερη απο το z ultra. Εχει χειροτερες γωνιες θεασης (περιεργως, παρα το οτι ειναι ιδιας τεχνολογιας). Η οθοναρα του z ultra για την ωρα φαινεται πως ειναι αξεπεραστη ανεξαρτητως κατηγοριας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Unlocking Sony Xperia Z1 Bootloader Breaks Camera http://www.xda-developers.com/android/unlocking-sony-xperia-z1-bootloader-breaks-camera/ Οπότε προσοχή, μην βιαστείτε όσοι το έχετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 καπου διαβασα οτι αν βγει η ζελατινα η οθονη βελτιονεται κατα πολυ. Ειναι αληθεια? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 (edited) καπου διαβασα οτι αν βγει η ζελατινα η οθονη βελτιονεται κατα πολυ. Ειναι αληθεια? Αμα βγαλεις ζελατινα ξεχνας το logo της Sony που ειναι κολλημενο πανω του. Μια πατατα της Sony που το συνεχιζει απο το Ζ/ΖL και μετα :ninja: Προτου κανεις ιδιαιτερη χρηση βαλε απο πανω μια δευτερη για extra προστασια,διοτι για πλακα χαρασεται Καλα παιδια πως γινεται ιδια οθονη με το ultra και να ειναι χειροτερη? Μηπως εχετε πεσει σε προβληματικη παρτιδα? Δεν δικαολογειτε να υπαρχει διαφορα. Edited September 19, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Αμα βγαλεις ζελατινα ξεχνας το logo της Sony που ειναι κολλημενο πανω του. Μια πατατα της Sony που το συνεχιζει απο το Ζ/ΖL και μετα :ninja: Προτου κανεις ιδιαιτερη χρηση βαλε απο πανω μια δευτερη για extra προστασια,διοτι για πλακα χαρασεται Καλα παιδια πως γινεται ιδια οθονη με το ultra και να ειναι χειροτερη? Μηπως εχετε πεσει σε προβληματικη παρτιδα? Δεν δικαολογειτε να υπαρχει διαφορα. Το είχα δει και στο προπαραγωγης Αλεξ, δεν τίθεται θέμα προβληματικής παρτίδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Ρε παιδιά δεν παίζει να είναι θέμα ρυθμίσεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Το είχα δει και στο προπαραγωγης Αλεξ, δεν τίθεται θέμα προβληματικής παρτίδας. Άρα δηλαδή οι μετρήσεις της οθόνης που έβγαλε το gsmarena είναι απόλυτα ψευδείς και η Sony έκανε γκάφα ολκής κάνοντας διαχωρισμό σε παιδιά και αποπαίδια ανάμεσα στα 2 ίδια μοντέλα με ίδιες προδιαγραφές μάλιστα όσον αφορά το αδιάβροχο στοιχείο. Όλο και απομακρύνεται το σενάριο να αποκτήσω το Z1 μάλλον. "Μπράβο" στη Sony για τα κατορθώματα της. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Άρα δηλαδή οι μετρήσεις της οθόνης που έβγαλε το gsmarena είναι απόλυτα ψευδείς και η Sony έκανε γκάφα ολκής κάνοντας διαχωρισμό σε παιδιά και αποπαίδια ανάμεσα στα 2 ίδια μοντέλα με ίδιες προδιαγραφές μάλιστα όσον αφορά το αδιάβροχο στοιχείο. Όλο και απομακρύνεται το σενάριο να αποκτήσω το Z1 μάλλον. "Μπράβο" στη Sony για τα κατορθώματα της. Δεν ξέρω Αλεξ, καλό είναι να μη βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα. Μπορεί να ήταν μια παρτίδα οθονών, άλλωστε η διαφορά δεν είναι μεγάλη, αλλά σε αυτά που είδα υφίσταται. Το Ζ1 είναι τρομερή συσκευή και όποιος την αγοράσει θα μείνει απόλυτα Ευχαριστημενος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Δεν ξέρω Αλεξ, καλό είναι να μη βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα. Μπορεί να ήταν μια παρτίδα οθονών, άλλωστε η διαφορά δεν είναι μεγάλη, αλλά σε αυτά που είδα υφίσταται. Το Ζ1 είναι τρομερή συσκευή και όποιος την αγοράσει θα μείνει απόλυτα Ευχαριστημενος... Ίσως καλύτερα να περάσει κάνα μήνα κυκλοφορίας μήπως και τα δεδομένα ανατραπούν με νέες παρτιδες διότι διαφορες μεταξύ τους δεν δικαιολογούνται Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts