Saleakos Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Παιδιά, έχω προβληματιστεί με τη sim, πως μπαίνει?! δώσε λίγο παραπάνω πίεση για να ανοίξει η sim tray Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Παιδιά, έχω προβληματιστεί με τη sim, πως μπαίνει?! Δες στα βιβλιαρακια γι αυτο τα εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Έχετε καμιά λύση σχετικά με το flash? Μιλάω πάντα με περασμένη την τελευταία έκδοση της ελληνικής miui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Έχετε καμιά λύση σχετικά με το flash? Μιλάω πάντα με περασμένη την τελευταία έκδοση της ελληνικής miui Τι εννοεις καποια λυση με το flash,δε το επιασα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Υπάρχουν εφαρμογές με video που με την αναβάθμιση σε 4.4 πλέον δεν παίζουν (δεν ανοίγουν τα video). Από ότι διάβασα στο miui hellas υπάρχει θέμα με το flash και την 4.4,ρωτάω αν έχει βρει κανένας λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Ας ανεβασω και γω τα screenshot της μπαταριας μου. Το πρωτο 24ωρο ηταν με μετρια χρηση ενω το δευτερο και τριτο προς το χαμηλη θα ελεγα. Η χρηση που εκανε ημερησιως ηταν 30-40 λεπτα κλησεις(μονιμα σε 2g δικτυα εκτος απο 10 λεπτα σε Η/Η+ με λιγο internet),1 ωρα μουσικη,περιπου μιση ωρα ξερη :p:lol: ,1 ωρα wifi με λιγο σερφαρισμα,email,playstore(ενημερωσεις και περιηγηση),καιρο,κλπ. Να προσθεσω οτι τραβηξα περιπου 15 φωτογραφιες,φωτεινοτητα μονιμα στο αυτοματο και οτι δε χρησιμοποιω κοινωνικα δικτυα. Μονιμα στο balance mode και γυριζει αυτοματα στο power save απο τις 3.00-7.30. Τελος το κομματακι που φαινεται ως φορτιση ειναι ενα 5λεπτο στον υπολογιστη για μεταφορα αρχειων και φορτισε περιπου 2% (ειταν στο 60% και πηγε 62 αν θυμαμαι καλα) ,ομως το κομματι αυτο καταναλωθηκε στο κατεβασμα μεσω wifi της αναβαθμισης και το περασμα της εχθες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Κυκλοφόρησε το νέο τέρας !!!!!!! http://www.fastcardtech.com/XiaoXiaomi-Mi4-Quad-Core-Android-Phone.html :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Με την νέα έκδοση, δεν μπορώ να προσθέσω άτομα σε ομάδα που προϋπάρχει? :( Άλλος με το ίδιο πρόβλημα!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Κυκλοφόρησε το νέο τέρας !!!!!!! http://www.fastcardtech.com/XiaoXiaomi-Mi4-Quad-Core-Android-Phone.html Φυσικά θα κάνεις πλάκα, διότι το συγκεκριμένο είναι Φόλα θα έλεγα , διότι γράφει : Processor: Qualcomm Snapdragon 8974AC Quad Core 2.5GHz (Real MTK6582 Quad Core 1.3GHz) και έχει μόνο 1GB Ram, άλλο Μείον : Display resolution: 960*540 pixel. Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Κυκλοφόρησε το νέο τέρας !!!!!!! http://www.fastcardtech.com/XiaoXiaomi-Mi4-Quad-Core-Android-Phone.html αυτο με 3200 μπαταρια και με αυτο το display resolution: 960x540 θα βγαζει πανω απο βδομαδα αυτονομια :ninja: :X :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Κυκλοφόρησε το νέο τέρας !!!!!!! http://www.fastcardtech.com/XiaoXiaomi-Mi4-Quad-Core-Android-Phone.html Φυσικά θα κάνεις πλάκα, διότι το συγκεκριμένο είναι Φόλα θα έλεγα , διότι γράφει : Processor: Qualcomm Snapdragon 8974AC Quad Core 2.5GHz (Real MTK6582 Quad Core 1.3GHz) και έχει μόνο 1GB Ram, άλλο Μείον : Display resolution: 960*540 pixel. Είναι βέβαιο οτι ο φίλος κάνει πλάκα.Το συγκεκριμένο ...τερας:lol: ονομάζεται Xiaoxiaomi. Σαν να λέμε ωρολόγια SFIKO (αντί SEIKO). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 δώσε λίγο παραπάνω πίεση για να ανοίξει η sim tray Δες στα βιβλιαρακια γι αυτο τα εχει. Φίλοι μου, καλημέρα. Έβαλα το σιδεράκι μέσα, αλλά το manual είναι κινέζικο και κινέζικα δεν έτυχε να ξέρω. Πιέζω το σιδεράκι απλά μέσα? Το σηκώνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Φίλοι μου, καλημέρα. Έβαλα το σιδεράκι μέσα, αλλά το manual είναι κινέζικο και κινέζικα δεν έτυχε να ξέρω. Πιέζω το σιδεράκι απλά μέσα? Το σηκώνω? πίεσε το σιδεράκι μέσα, μην το φοβάσαι θέλει αρκετή πίεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akath Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Μέσα σ' αυτά πρέπει να προσθέσεις και το Coolicool. Έχει και αποθήκη στην ευρώπη και μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί κάτι κακό. Άσε που ότι έχω αγοράσει από εκεί, με φυσιολογικό ταχυδρομείο, όχι EMS, έρχεται κανονικά στην ώρα του! :) θα το κοιτάξω και αυτό!ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 πίεσε το σιδεράκι μέσα, μην το φοβάσαι θέλει αρκετή πίεση Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 (edited) γεια χαρα στην χιαομι παρεα σας! επειδη ψηνομαστε στην παρεα να παρουμε 2 mi3, θα ηθελα να ρωτησω κανα 2 πραγματα. οταν παραγγειλω απο καποιο απο τα καταστηματα που αναφερονται στο φορουμ (minideal.net vickmall to2c.com merimobiles) μπορω να πληρωσω κανονικα απο οτι ειδα με προπληρωμενη ( pre-paid)? εχω παρει 3 oppo στο παρελθον απο το oppo style το ευρωπαικο καταστημα της oppo χωρις το παραμικρο προβλημα. Εδω ποιος ειναι ο ΄΄σιγουρος΄΄ τροπος να μην εχω θεμα με την παραγγελια με τελωνεια η κατι αλλο? ( γνωριζω οτι κανει αρκετες μερες να ερθει η παραγγελια). σε τι διαφερει η αγορα με paypal που βλεπω και προτεινετε, απο την προπληρωμενη? ευχαριστω προκαταβολικα. Edited June 22, 2014 by ggkogkas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 γεια χαρα στην χιαομι παρεα σας! επειδη ψηνομαστε στην παρεα να παρουμε 2 mi3, θα ηθελα να ρωτησω κανα 2 πραγματα. οταν παραγγειλω απο καποιο απο τα καταστηματα που αναφερονται στο φορουμ (minideal.net vickmall to2c.com merimobiles) μπορω να πληρωσω κανονικα απο οτι ειδα με προπληρωμενη ( pre-paid)? εχω παρει 3 oppo στο παρελθον απο το oppo style το ευρωπαικο καταστημα της oppo χωρις το παραμικρο προβλημα. Εδω ποιος ειναι ο ΄΄σιγουρος΄΄ τροπος να μην εχω θεμα με την παραγγελια με τελωνεια η κατι αλλο? ( γνωριζω οτι κανει αρκετες μερες να ερθει η παραγγελια). σε τι διαφερει η αγορα με paypal που βλεπω και προτεινετε, απο την προπληρωμενη? ευχαριστω προκαταβολικα. Καλησπέρα! Το PayPal είναι ο πιο σίγουρος τρόπος πληρωμής καθώς αν δεν σου έρθουν τα αντικείμενα μέσα σε 45 μέρες, μπορείς να αιτηθείς να πάρεις τα χρήματά σου πίσω. Σίγουρος τρόπος δεν υπάρχεις αλλά κοίταξε να είναι το πιο αργό ταχυδρομείο κτλ. Το οπποστυλε είναι στην Ευρώπη, οπότε δεν πληρώνεις ούτως ή άλλως τελωνείο. Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 γνωριζει καποιος αν υποστηριζει το mi3 hdmi μεσω mhl ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RustyTank Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για την αγορά του Xiaomi M3 και έχω ορισμένες απορίες. Στο Vickmall.com έχει τις εξής επιλογές *About ROM Multi-language ROM(will root,install google play) Original ROM(only has English) http://www.vickmall.com/xiaomi-m3-snapdragon-800-quad-core-2-3ghz-2gb-16gb-nfc-otg-3050mah-5-0-inch-fhd-ogs-screen-smartphone-black.html Δηλαδή το ρουτάρισμα είναι απαραίτητο αν επιλέξεις την Multi-language ROM? Σε άλλο site (To2c.com) στις επιλογές Version έχει τις επιλογές Only English and Chinese και Multi-langauge Version και το root το έχει σαν έξτρα επιλογή ανεξάρτητη από τις version. http://www.to2c.com/xiaomi-mi3-16g-quad-core-qualcomm-snapdragon-800-wcdma-2-3ghz-2g-16g-1920x1080-13-megapixel-camera-3050mah-battery.html#comment Aλλο site (minideal.net) έχει ως επιλογή root (need). http://www.minideal.net/xiaomi-m3-smartphone-snapdragon-800-quad-core-2-3ghz-2gb-16gb-with-5-0-inch-fhd-ogs-screen-nfc-otg-black.html Αυτό που θέλω να ρωτήσω ειναι για ποιο λόγο να είναι απαραίτητο το ρουτάρισμα σε ένα καινούριο κινητό; Επίσης στο ίδιο site (minideal.net) έχει ως επιλογή Install google play. Το κινητό δηλαδή έρχεται χωρίς google play; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Σήμερα κατά λάθος βρήκα μια λειτουργία στο τηλέφωνο μου που με εξέπληξε ευχάριστα. Εκεί που έψαχνα και κοίταζα τις φωτογραφίες μου που είχα τραβήξει... Ξαφνικά κάτι πάτησα και μου βγάλε δύο επιλογές που διαλέγεις που θα προβάλεις τις φωτογραφίες και τα video. Και είχε τη μια επιλογή και εγραφε mi με την οποία τις έβλεπες κανονικά στο κινητό και μια δεύτερη που δεν θυμάμαι την ονομασία της η όποια την μετέφερε την εικόνα στην TV αλλά μέσω του media streamer ασύρματα, που έχω συνδεμένο στην TV η οποία δεν ειναι smart. Mάλλον επειδή τον έχω συνδεμενο στο δίκτυο μου το media streamer (xtreamer λεγετε) γιαυτό και το βρήκε. Το κάνα μια φορά αυτό είδα φωτογραφίες στην TV αλλά δεν μπορώ να ξαναβρώ που ήταν η επιλογή και πως το έκανα. Το εκανα μεσα απο την εφαρμογή gallery (αλμπουμ)...παντως αλλα δεν θυμαμαι τι ακριβώς...Θυμαμαι οτι πατουσα πανω στην φωτο και εβγενε το μενου αυτο τωρα βγαινει το αλλο μενου για αποστολή διαγραφή και τα υπόλοιπα.... Ξέρει κανείς μήπως το έχει κάνει ποτέ? Τελικα άβυσσος αυτο το MiUi....(πρόσφατα βρήκα και τα online τραγούδια που κατεβαζεις free απο την εφαρμογή baidu μέσω της music gallery....εμεινα άφωνος....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saneone Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Iσχύει οτι θα πέσουν οι τιμές στα mi3 ? Αν ναι ξέρουμε το πότε και το πόσο?(λογικά αν ισχύει αυτό θα ισχύει και για τις δύο εκδόσεις ε? 16γβ/64γβ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 γνωριζει καποιος αν υποστηριζει το mi3 hdmi μεσω mhl ? Υποστηρίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faraomc Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Σήμερα κατά λάθος βρήκα μια λειτουργία στο τηλέφωνο μου που με εξέπληξε ευχάριστα. Εκεί που έψαχνα και κοίταζα τις φωτογραφίες μου που είχα τραβήξει... Ξαφνικά κάτι πάτησα και μου βγάλε δύο επιλογές που διαλέγεις που θα προβάλεις τις φωτογραφίες και τα video. Και είχε τη μια επιλογή και εγραφε mi με την οποία τις έβλεπες κανονικά στο κινητό και μια δεύτερη που δεν θυμάμαι την ονομασία της η όποια την μετέφερε την εικόνα στην TV αλλά μέσω του media streamer ασύρματα, που έχω συνδεμένο στην TV η οποία δεν ειναι smart. Mάλλον επειδή τον έχω συνδεμενο στο δίκτυο μου το media streamer (xtreamer λεγετε) γιαυτό και το βρήκε. Το κάνα μια φορά αυτό είδα φωτογραφίες στην TV αλλά δεν μπορώ να ξαναβρώ που ήταν η επιλογή και πως το έκανα. Το εκανα μεσα απο την εφαρμογή gallery (αλμπουμ)...παντως αλλα δεν θυμαμαι τι ακριβώς...Θυμαμαι οτι πατουσα πανω στην φωτο και εβγενε το μενου αυτο τωρα βγαινει το αλλο μενου για αποστολή διαγραφή και τα υπόλοιπα.... Ξέρει κανείς μήπως το έχει κάνει ποτέ? Τελικα άβυσσος αυτο το MiUi....(πρόσφατα βρήκα και τα online τραγούδια που κατεβαζεις free απο την εφαρμογή baidu μέσω της music gallery....εμεινα άφωνος....) Ναι το είχα και εγώ αυτό με περασμένη την 4.4 με την 4.3 που έβαλα πάλι δεν έχει αυτή την επιλογή.. Αλλά οκ δεν είναι και κάτι φοβερό, και με το pc γίνεται αυτό, επίσης μπορούσες να δεις και βίντεο αλλά καθυστερούσε πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Ναι το είχα και εγώ αυτό με περασμένη την 4.4 με την 4.3 που έβαλα πάλι δεν έχει αυτή την επιλογή.. Αλλά οκ δεν είναι και κάτι φοβερό, και με το pc γίνεται αυτό, επίσης μπορούσες να δεις και βίντεο αλλά καθυστερούσε πολύ. Κορυφή το κινητό!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Ναι το είχα και εγώ αυτό με περασμένη την 4.4 με την 4.3 που έβαλα πάλι δεν έχει αυτή την επιλογή.. Αλλά οκ δεν είναι και κάτι φοβερό, και με το pc γίνεται αυτό, επίσης μπορούσες να δεις και βίντεο αλλά καθυστερούσε πολύ. Μπορείς να μου πεις πως μπαίνεις γιατί το ψάχνω και δεν το βρίσκω? Θυμάμαι από την εφαρμογή άλμπουμ το έκανα αλλά δεν το βρίσκω πλέον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts