Jump to content

Xiaomi Mi 3

salazar_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πολύ 350-400 δίνω. 500 και πάνω είναι πολλά για αυτό το τούβλο. Άσε που με τέτοιο bazel θα θες 2 χέρια να το δουλέψεις. Ποιο κάτω από 500 υπάρχουν πολύ καλύτερες και αξιόλογες προτάσεις όπως oppo find 5 και το meizu mx3 που μπορείς αν θες να βάλεις official miui. Και αν δεν θες μπορείς να το δουλέψεις με pure Android. Edited by bull2oo4

Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το πολύ 350-400 δίνω. 500 και πάνω είναι πολλά για αυτό το τούβλο. Άσε που με τέτοιο bazel θα θες 2 χέρια να το δουλέψεις. Ποιο κάτω από 500 υπάρχουν πολύ καλύτερες και αξιόλογες προτάσεις όπως oppo find 5 και το meizu mx3 που μπορείς αν θες να βάλεις official miui. Και αν δεν θες μπορείς να το δουλέψεις με pure Android.

Bασικα και 350-400 ειναι πολλα για να προπληρωσεις κινητο που δε ξερεις σε περιπτωση βλαβης τι

θα κανεις,αλλα εχε χαρη που εχει τετοια χαρακτηριστικα.

Το πολύ 350-400 δίνω. 500 και πάνω είναι πολλά για αυτό το τούβλο. Άσε που με τέτοιο bazel θα θες 2 χέρια να το δουλέψεις. Ποιο κάτω από 500 υπάρχουν πολύ καλύτερες και αξιόλογες προτάσεις όπως oppo find 5 και το meizu mx3 που μπορείς αν θες να βάλεις official miui. Και αν δεν θες μπορείς να το δουλέψεις με pure Android.

Φίλε μου φαίνεται μπερδεύεις τα ευρώ με τα δολάρια. Ψάξτο λίγο καλύτερα το πράγμα και θα δεις ότι τίποτα από αυτά που γράφεις δεν ισχύει (εκτός του ότι όντως δεν έχει λεπτό bezel). Ούτε οι τιμές για τα 3 κινητά είναι αυτές που νομίζεις, ούτε ότι είναι τούβλο το Μι3, ούτε ότι τα άλλα δυο έχουν καλύτερα χαρακτηριστικά και είναι και πιο φθηνά. Και επίσης έχουν αρχίσει για τα Μι2/σ να βγαίνουν και άλλες ρομ.

Πάντως ότι βαράνε στις τιμές τα κινεζομαγαζάκια βαράνε. Και πολύ άσχημα. Αλλά μέχρι να βρεθεί καμιά πατέντα όπως με τις αμερικάνικες διευθύνσεις κρεμόμαστε από τα @@ τους δυστυχώς.

Φίλε μου φαίνεται μπερδεύεις τα ευρώ με τα δολάρια. Ψάξτο λίγο καλύτερα το πράγμα και θα δεις ότι τίποτα από αυτά που γράφεις δεν ισχύει (εκτός του ότι όντως δεν έχει λεπτό bezel). Ούτε οι τιμές για τα 3 κινητά είναι αυτές που νομίζεις, ούτε ότι είναι τούβλο το Μι3, ούτε ότι τα άλλα δυο έχουν καλύτερα χαρακτηριστικά και είναι και πιο φθηνά. Και επίσης έχουν αρχίσει για τα Μι2/σ να βγαίνουν και άλλες ρομ.

Πάντως ότι βαράνε στις τιμές τα κινεζομαγαζάκια βαράνε. Και πολύ άσχημα. Αλλά μέχρι να βρεθεί καμιά πατέντα όπως με τις αμερικάνικες διευθύνσεις κρεμόμαστε από τα @@ τους δυστυχώς.

Δεν τα έχω μπερδέψει καθόλου τα ευρό. 519 $ = 391€ για το xiaomi mi3 και διαστάσεις 144×73.6×8.1 mm. Το oppo find 5 έχει 400€ (και μικρότερο bazel) και διαστάσεις 141.8 x 68.8 x 8.9 mm. To meizu mx3 απ' ότι λένε θα έχει 410$ = 309€ και έχει διαστάσεις 139 x 66.1 x 9.1mm.

Πάντως για το δικό μου χέρι όσον αφορά τις διαστάσεις τι κινητό που έχω τώρα έχει 134 x 66 x 8.9mm (5 ίντσες) και κάθετε οριακά στο χέρι μου, και έχω και μεγάλα χέρια.

και για να κλείσω πολύ καλά specs για το xiaomi mi3 αλλά όχι ανταγωνιστική τιμή και το χειρότερο, 73,6 πλάτος! Εδώ το Lenovo A850 που έχει 5.5 ίντσες οθόνη έχει πλάτος 73 (143 x 73 x 9.9 mm)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

Δεν τα έχω μπερδέψει καθόλου τα ευρό. 519 $ = 391€ για το xiaomi mi3 και διαστάσεις 144×73.6×8.1 mm. Το oppo find 5 έχει 400€ (και μικρότερο bazel) και διαστάσεις 141.8 x 68.8 x 8.9 mm. To meizu mx3 απ' ότι λένε θα έχει 410$ = 309€ και έχει διαστάσεις 139 x 66.1 x 9.1mm.

Πάντως για το δικό μου χέρι όσον αφορά τις διαστάσεις τι κινητό που έχω τώρα έχει 134 x 66 x 8.9mm (5 ίντσες) και κάθετε οριακά στο χέρι μου, και έχω και μεγάλα χέρια.

και για να κλείσω πολύ καλά specs για το xiaomi mi3 αλλά όχι ανταγωνιστική τιμή και το χειρότερο, 73,6 πλάτος! Εδώ το Lenovo A850 που έχει 5.5 ίντσες οθόνη έχει πλάτος 73 (143 x 73 x 9.9 mm)

Ενθουσιασμος ειναι η λεξη που πρεπει να χαρακτηριζει τους ελληνες καταναλωτες.

Προπαραγγελιες,σε κινητα που ουτε καν ειναι σιγουροι το τι μπορουν να κανουν,το αν εχουν προβληματα κλπ και δε συμμαζευεται.

Οσα λεφτα διναμε καποτε σε γερμανο,vodafone,πλαισιο τα σκαμε τωρα στην αλλη ακρη του θεου.

Μόλις έβαλες το Μι3 στην κατηγορία τον 350-400 ευρώ (εκτός αν εννοούσες δολάρια που δεν παίζει τότε να βρεις κανένα φυσικά) που ανέφερες ότι θα έπαιρνες. Επίσης είναι ότι πιο φθηνό κυκλοφορεί σε πραγματικά premium κινητό, αλλά προς το παρών λόγο μη διαθεσιμότητας το χτυπάνε στο θεό. Για το πλάτος συμφωνώ απολύτως, εδώ τα σκάτωσε η Χιαομι, αλλά το γεγονός ότι μπορεί να μην χωράει στο δικό μου/σου χέρι είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό και ενδεχομένως να μην έχει σημασία για τον μέσο καταναλωτή (όλα πλέον παντόφλες τα κάνουν! :p ). Από την άλλη η μπαταρία του είναι μακράν μεγαλύτερη και έχει την πιο τούμπανη CPU/GPU/Μνήμη αυτή την στιγμή. Δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης των εσωτερικών specs με τα άλλα κινητά και κατά συνέπεια και του vfm (400 ευρώ για "περσινή" CPU??? Σιγά...). Επίσης στην τιμή του mx3, μόλις πας να το αγοράσεις από κινεζομάγαζο, θα φας καπέλο μια κατοστάρα για μοντέλα με πιο "χαμηλά" specs από το Μι3. Οπότε τελικά θα σου βγεί ακόμα πιο ακριβό αυτό.

Τέλος τι Lenovo A850? Jiayu G4 σε λέω! :p :D

//edit:

Ενθουσιασμος ειναι η λεξη που πρεπει να χαρακτηριζει τους ελληνες καταναλωτες.

Προπαραγγελιες,σε κινητα που ουτε καν ειναι σιγουροι το τι μπορουν να κανουν,το αν εχουν προβληματα κλπ και δε συμμαζευεται.

Οσα λεφτα διναμε καποτε σε γερμανο,vodafone,πλαισιο τα σκαμε τωρα στην αλλη ακρη του θεου.

Διαφωνώ στον προσδιορισμό Έλληνες. Tech junkies είναι πιο σωστό αφού το πρόβλημα δεν είναι τοπικό! :D

Edited by margomenos13

Ας ρίξουν λίγο τις τιμές και θα τους προτιμάμε. ξύπνησαν οι καταναλωτές και ψάχνουν το φτηνότερο και όχι το ακριβότερο.

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

Ας ρίξουν λίγο τις τιμές και θα τους προτιμάμε. ξύπνησαν οι καταναλωτές και ψάχνουν το φτηνότερο και όχι το ακριβότερο.

Μαλλον δε με καταλαβες,να ριξουν ποιες τιμες?400 σκας στο γερμανο 400 σκας και στον κινεζο στην αλλη ακρη του θεου πλεον

Καποτε λεγαμε θα παρουμε απο Κινα γιατι δεν εχουμε χρηματα,τωρα λεμε αντε να πληρωθω για να παρω 400 ευρω το xiaomi.

Aυτο που θελω να πω ειναι οτι πλεον ουτε οι κινεζοι μας τα "χαριζουν".

Edited by Karebouras

Μαλλον δε με καταλαβες,να ριξουν ποιες τιμες?400 σκας στο γερμανο 400 σκας και στον κινεζο στην αλλη ακρη του θεου πλεον

Καποτε λεγαμε θα παρουμε απο Κινα γιατι δεν εχουμε χρηματα,τωρα λεμε αντε να πληρωθω για να παρω 400 ευρω το xiaomi.

Aυτο που θελω να πω ειναι οτι πλεον ουτε οι κινεζοι μας τα "χαριζουν".

πήγαινε εσύ στον Γερμανό/Vodafone κτλ και πάρε κινητό με αυτά τα χαρακτηριστικά με 400 €. Αδύνατο. σου βάζω λινκ και την σελίδα http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/devices.eg?435=on&436=on&428=1318_428&434=on&661=on&selectedCategoryId=93

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

πήγαινε εσύ στον Γερμανό/Vodafone κτλ και πάρε κινητό με αυτά τα χαρακτηριστικά με 400 €. Αδύνατο. σου βάζω λινκ και την σελίδα http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/devices.eg?435=on&436=on&428=1318_428&434=on&661=on&selectedCategoryId=93

Δε βρισκεις σιγουρα,αν και ειμαι mid range τυπος πλεον.Δυσκολες εποχες.

Εχει ενα καλο ομως ο Γερμανος και ο καθε Γερμανος οτι πας εκει του ριχνεις 2 καντηλια και στο αλλαζει αν χαλασει,

τωρα αν χαλασει κινητο 400 ευρω και καθεσαι να ψαχνεις στο skype τον καθε σκισοματι για να σου μιλησει μπας

και το δεχθουν πισω δε ξερω κατα ποσο ψυχοφθορο μπορει να ειναι.

Edited by Karebouras

Σχετικά με το lenovo Α850 οι διαστάσεις του είναι 153.5 x 79.5 x 9.5 mm και το σημαντικότερο 184gr έναντι 145 του mi3 + ~900 mah μικρότερη μπαταρία.

Κι εγώ θα το ήθελα με μηδέν μπαζέλ, αλλά θεωρώ είναι το μόνο μείον του, το οποίο παραβλέπω έναντι των άλλων χαρακτηριστικών του :)

Σχετικά με το lenovo Α850 οι διαστάσεις του είναι 153.5 x 79.5 x 9.5 mm και το σημαντικότερο 184gr έναντι 145 του mi3 + ~900 mah μικρότερη μπαταρία.

Κι εγώ θα το ήθελα με μηδέν μπαζέλ, αλλά θεωρώ είναι το μόνο μείον του, το οποίο παραβλέπω έναντι των άλλων χαρακτηριστικών του :)

Και καλα κανεις που το θελεις διοτι ειναι πολυ καλο,αλλοι ομως οπως και εγω οσο καλα specs και να εχει

αν η εμφανιση ειναι οτι να ναι μετα απο κανα μηνα θα αρχισει να μας "την δινει".

Κι εμενα δεν μου αρεσει η εμφανιση του, πολυ τετραγωνισμενο μου φαινεται, ασε που το G3S μου παρ ολο τα μεγαλα χερια που εχω, μου ειναι οριακο στη χρηση με το ενα χερι.

Αριστες specs το Mi3 αλλα..

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Ρε παιδιά έλεος! Πάνω από τα μισά ποστ είναι για το πόσο χοντρό και άσχημο είναι. Οκ, έχει χοντρό bezel αλλά από εκεί και πέρα η εμφάνιση είναι καθαρά θέμα υποκειμενικό. Αν το θες το κινητό σου να σου βρίσκει γκόμενα τράβα πάρε ένα iPhone (ναι, το έχω ακούσει και αυτό από άτομο να το λέει σοβαρά...). Από εκεί και πέρα σε θέμα χαρακτηριστικών είναι απλά ότι καλύτερο υπάρχει. Το να γεμίζουμε το θρεντ με το αν ΘΑ χωράει στο χέρι ΜΟΥ ή αν ΘΑ το βαρεθώ να το βλέπω ΕΓΩ μετά από ένα μήνα αχρηστεύεται η ουσία του. Πάρτο, δούλεψε το και μετά πες μας την γνώμη σου. Αλλιώς μην γεμίζεται το θρεντ με άχρηστα πράγματα και αφήστε να βάλουμε κανά χρήσιμο λινκ με νέα δεδομένα.

http://en.miui.com/thread-7626-1-1.html

Ρε παιδιά έλεος! Πάνω από τα μισά ποστ είναι για το πόσο χοντρό και άσχημο είναι. Οκ, έχει χοντρό bezel αλλά από εκεί και πέρα η εμφάνιση είναι καθαρά θέμα υποκειμενικό. Αν το θες το κινητό σου να σου βρίσκει γκόμενα τράβα πάρε ένα iPhone (ναι, το έχω ακούσει και αυτό από άτομο να το λέει σοβαρά...). Από εκεί και πέρα σε θέμα χαρακτηριστικών είναι απλά ότι καλύτερο υπάρχει. Το να γεμίζουμε το θρεντ με το αν ΘΑ χωράει στο χέρι ΜΟΥ ή αν ΘΑ το βαρεθώ να το βλέπω ΕΓΩ μετά από ένα μήνα αχρηστεύεται η ουσία του. Πάρτο, δούλεψε το και μετά πες μας την γνώμη σου. Αλλιώς μην γεμίζεται το θρεντ με άχρηστα πράγματα και αφήστε να βάλουμε κανά χρήσιμο λινκ με νέα δεδομένα.

http://en.miui.com/thread-7626-1-1.html

Δεν υπαρχει λογος να παμε σε αντιπαραθεσεις.Εσενα σου αρεσει παρολο που δε το επιασες,αλλοι εχουν τους προβληματισμους τους ακομα.

Ο καθενας εφοσον εχει να πει σχετικα με το κινητο mi3 μπορει να

πει οτι προβλημα τον απασχολει πριν προχωρηση στην αγορα του,ανταλασουμε αποψεις γενικοτερα

γυρω απο το κινητο.

Δε σημαινει οτι επειδη δεν μιλαμε για software η hardware ειμαστε εκτος θεματος.Για το ιδιο κινητο μιλαμε ολοι.

Και νομιζω πως κατανταει βαρετο το "τραβα παρε iphone" τραβα παρε 3210" κοκ

Απο τι στιγμη που επικρατει ενας πανικος γυρω απο αυτο,απο που θα αγοραστει,ποσο θα κανει,τι επιδοσεις θα εχει,

πιο μαγαζι ειναι αξιοπιστο,ποσο γρηγορο ειναι,θα μπορω να ειμαι ανετα στο ενα χερι? κλπ πρεπει να ειμαστε λιγο πιο επιεικης με αυτους που ψαχνονται,διοτι

ακομα δεν εχει γινει παρουσιαση απο καποιο μελος ωστε να παρουμε μια ιδεα το τι πραγμα ειναι αυτο.

Και θα σε παρακαλεσω να ποσταρις οτι λινκ θες και να συζηταμε και γυρω απο αυτο εννοειται,αλλα μη μας κοβεις

και να μιλησουμε για κατι που μας ενδιαφερει.Ουτε βριζουμε την xiaomi ουτε το κινητο,ισα ισα ολοι ετοιμοι ειμαστε να τα σκασουμε.

Edited by Karebouras

καλησπερα και απο εμενα. εγω σημερα το ανακαλυψα το κινητο. ειμαι κατοχος lenovo a830 το οποιο αγορασα απο minideal. το πρωτο που μου ηρθε ειχε προβλημα και μου ειπαν στο τσατ στειλε το πισω και σε ενα μηνα ειχα καινουριο κινητο. να πω επισης οτι ειχα ξεχασει την sd card μεσα και την sim card και ζητησα να μου τις στειλουν και τα εστειλαν ολα κομπλε. στο θεμα xiaomi mi3 τωρα. προσωπικα μου θυμιζει nokia lumia η εμφανιση. εμενα προσωπικα μου αρεσει και αν και οχι οτι ειμαι ειδικος βαση αυτα που ακουω και βλεπω φαινετε τουμπανο. προσωπικα θα αγορασω μονο απο Minideal και οχι πανω απο 300 - 350 ευρω το 64gb.

παιδια το minideal δινει εγγυηση 6μηνες ? Θυμαμαι καλα ? να δωσεις για κινητο πανω απο 300 και να μην εχουν εστω εναν χρονο εγγυηση ειναι ρισκο.

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

από θέμα hardware αξίζει τα λεφτά του. εκεί θυσιάζεις την εγγύηση. παίρνεις κάτι καλό και φθηνό για αυτά που σου προσφέρει. όλα τα κινητά απο το εξωτερικό έχουν ρίσκο. Έχω ακούσει για άλλους που δεν πήραν κάν το κινητό. τους το ξαφρίσαν στο ταχυδρομείο.

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

από θέμα hardware αξίζει τα λεφτά του. εκεί θυσιάζεις την εγγύηση. παίρνεις κάτι καλό και φθηνό για αυτά που σου προσφέρει. όλα τα κινητά απο το εξωτερικό έχουν ρίσκο. Έχω ακούσει για άλλους που δεν πήραν κάν το κινητό. τους το ξαφρίσαν στο ταχυδρομείο.

Αυτό με το ταχυδρομείο ισχύει, το έχω ακούσει και εγώ και για αυτό και όταν παίρνω κάτι ακριβό πλέον το ανοίγω εκεί για σιγουριά.

Σε αφηνουν και το ανοιγεις εκει μπροστα τους, οποτε αν δεν ειναι το κινητο μεσα δεν το παραλαμβανεις και αυτοι το παιρνουν πισω και ουτε γατα ουτε ζημια?

Σε ποια χωρα μενεις? Γιατι εγω μενω Ελλαντα και εδω δεν το κανουν αυτο..

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Σε αφηνουν και το ανοιγεις εκει μπροστα τους, οποτε αν δεν ειναι το κινητο μεσα δεν το παραλαμβανεις και αυτοι το παιρνουν πισω και ουτε γατα ουτε ζημια?

Σε ποια χωρα μενεις? Γιατι εγω μενω Ελλαντα και εδω δεν το κανουν αυτο..

κι εδω πολλοι πλεον τα ανοιγουν στα ελτα τα δεματα,μετα τις κλοπες που εγιναν

Αν ειναι συστημενο δε μπορεις να παρεις πισω τα χρηματα σου?

Επειδη μενω σε επαρχια και δεν μου εχουν τυχει τετοια σκηνικα,οταν εννοουμε κλοπες

μιλαμε για υπαλληλους του ελτα οτι τα αρπαζουν?