adversus Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 (edited) Επιτέλους το πήρα κι εγώ.Εκπληκτικό!!!! Και κάπου εδώ σαν τελείως αρχάριος με το root αρχίζει το διάβασμα. Ερώτηση,δεν μου το αναγνωρίζουν τα windows 8.1 τι παιζει ? Edited April 30, 2015 by adversus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Καλοδουλευτο!! Δοκίμασε να εγκαταστησεις το mi pc suite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Καλοδουλευτο!! Δοκίμασε να εγκαταστησεις το mi pc suite. Σε ευχαριστώ :) Σου είναι εύκολο να μου βάλεις το link? κι επίσης κάπου να διαβάσω πως μπορώ να το κάνω root με τις rom από την ελληνική κοινότητα. Συγγνώμη για τα παραπάνω αλλά έχω ψιλό χαθεί τόση ώρα που το χω στο χέρι μου. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 (edited) edit : τελικά το έκανα με άλλο καλώδιο κι όλα κομπλέ,έφταιγε το καλώδιο :| Edited April 30, 2015 by adversus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Όποιος έχει λογαριασμό στο αγγλικό MIUI, ας με βοηθήσει εδώ λιγάκι εάν θέλει -> http://en.miui.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=107663&pid=2118103 Ευχαριστώ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatic75 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Μακριά από την 5.5.1. Πολλά προβλήματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Γιατί τι έχει η 5.5.1!? Δεν την έχω κατεβάσει ακόμα και δεν είδα στο φόρουμ της miui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Μακριά από την 5.5.1. Πολλά προβλήματα... Τι ακριβώς έχει ? Btw Κάθε πότε υπάρχει καινούργιο update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Τι ακριβώς έχει ? Btw Κάθε πότε υπάρχει καινούργιο update? Μόλις κυκλοφόρησε η ελληνική ρομ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Μόλις κυκλοφόρησε η ελληνική ρομ... Ναι κάτι είδα στο updater,απλά το κάθε πότε ρώτησα γιατί είμαι καινούργιος στο xiaomi και δεν γνωρίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Ναι κάτι είδα στο updater,απλά το κάθε πότε ρώτησα γιατί είμαι καινούργιος στο xiaomi και δεν γνωρίζω Παρασκευή αργά το απόγευμα ή Σάββατο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Παρασκευή αργά το απόγευμα ή Σάββατο... Σε ευχαριστω πολυ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Ρε παιδιά θα τρελαθώ έχω ένα ΜΙ3 και του πέρασα την 4.1.0 απο το miui.gr αλλά θέλω μέσω του recovery CMW να του κάνω φορματ, και να σβηστεί και ο εσωτερικός χώρος (φωτογραφίες και ότι έχει η 16ρα μνήμη του) , αλλά , τι delete all data wipe cash partition ti davlik όλα τα πατησα , και δεν καθαρίζει την 16αρα μνήμη του για τα προσοπικά μου αρχεία.] πως τα σβήνω? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Ξέρει κανείς κάποιο κατάστημα στην αθήνα με αξεσουάρ για το mi3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Ξέρει κανείς κάποιο κατάστημα στην αθήνα με αξεσουάρ για το mi3? Θήκες Κινητών Τηλεφώνων Προστασία Οθόνης Θήκες Bumper Ανταλλακτικά Κινητών τηλεφώνων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Θήκες Κινητών Τηλεφώνων Προστασία Οθόνης Θήκες Bumper Ανταλλακτικά Κινητών τηλεφώνων Να σαι καλα φιλε,δεν ειχα δει οτι το χει και στο skroutz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikfou Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Γεια σας,έκανα εγκατάσταση την 5.5.1. gtv και θέλω να γυρίσω στην προηγούμενη rom που είχα.Γίνετε?Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 ναι την developer εχεις οποτε με την ιδια διαδικασια φλασαρεις οποια απο τις προηγουμενες θελεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 (edited) Ρε παιδιά θα τρελαθώ έχω ένα ΜΙ3 και του πέρασα την 4.1.0 απο το miui.gr αλλά θέλω μέσω του recovery CMW να του κάνω φορματ, και να σβηστεί και ο εσωτερικός χώρος (φωτογραφίες και ότι έχει η 16ρα μνήμη του) , αλλά , τι delete all data wipe cash partition ti davlik όλα τα πατησα , και δεν καθαρίζει την 16αρα μνήμη του για τα προσοπικά μου αρχεία.] πως τα σβήνω? Κάνεις format data, sd card & cash, πρόσεξε μην κάνεις το system 1 (active) γιατί τότε θα χάσεις τα πάντα και την room. Για παν ενδεχόμενο θα σε δώσω δυο τρόπους να κάνει καθαρισμό του κινητού σου, σαν την πρώτη μέρα που το πήρες. Τα link είναι από την xiaomi.gr: A) αυτός που χρησιμοποιώ εγώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/8489-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%9F%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%A5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-Full-Wipe-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-ADB-Sideload-%CE%BC%CE%AD/ Β) μέσω του MiFlash στο παρακάτω link: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/5186-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%A5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-MIUI-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-Xiaomi-Mi3-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CF%81%CE%AF%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF/ Edited May 4, 2015 by spideman3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Κάνεις format data, sd card & cash, πρόσεξε μην κάνεις το system 1 (active) γιατί τότε θα χάσεις τα πάντα και την room. Για παν ενδεχόμενο θα σε δώσω δυο τρόπους να κάνει καθαρισμό του κινητού σου, σαν την πρώτη μέρα που το πήρες. Τα link είναι από την xiaomi.gr: A) αυτός που χρησιμοποιώ εγώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/8489-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%9F%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%A5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-Full-Wipe-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-ADB-Sideload-%CE%BC%CE%AD/ Β) μέσω του MiFlash στο παρακάτω link: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/5186-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%A5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-MIUI-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-Xiaomi-Mi3-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CF%81%CE%AF%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF/ Καταρχήν σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. Κατά δευτερον, το Mi3 μου έχει σαν default system το 1.... το άλλαξα και έκανα το default το 2 , και πέρασα εκεί την ROM. Θα δοκιμάσω να κάνω αυτό που μου είπες... Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Παιδιά επειδή μάλλον έκανα πατάτα όταν το πήρα με τα system 1 και 2.πως βλέπουμε τι έχει εγκατασταθεί και που;; Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Παιδιά επειδή μάλλον έκανα πατάτα όταν το πήρα με τα system 1 και 2.πως βλέπουμε τι έχει εγκατασταθεί και που;; Ευχαριστώ πολύ!! Και τα δύο system έχουν κάποια rom. Δεν μπορείς να δεις παρά μόνο εάν μπουτάρεςι σε αυτή. Μπες σε recovery και μπούταρε στην κάθε μία και θα δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikfou Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 ggkogkas που μπορω να βρω τις προηγούμενες Ρομ που είχα?στ κινητό δεν υπαρχουν και στο miui.gr έχουν την τελευταια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 ggkogkas που μπορω να βρω τις προηγούμενες Ρομ που είχα?στ κινητό δεν υπαρχουν και στο miui.gr έχουν την τελευταια. Οι τελευταίες developer είναι εδώ -> https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5859-5-5-1-Xiaomi-MI-3-GTV-5-5-1/#files Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 1)Μπήκα recovery και μου έγραφε active system : 1. Είμαι ok? 2)Η τελευταία developer είναι xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-5.5.1? Να τη βάλω? Και τα δύο system έχουν κάποια rom. Δεν μπορείς να δεις παρά μόνο εάν μπουτάρεςι σε αυτή. Μπες σε recovery και μπούταρε στην κάθε μία και θα δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts