pit13 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Βαλε το Google Now, νομιζω τα περιέχει όλα Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zero777 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 καλημέρα παιδιά..νέος στο φόρουμ και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.προφανώς πηγαίνω για το Mi3 ( αν και σκέφτομαι για το 4αρι ) αλλά τώρα που έκλεισε το minideals απο που μου προτείνετε να το πάρω? ευχαριστώ πολύ. αν εχει ξανασυζητηθεί το θέμα αν είναι εύκολο παραθέστε μου το Link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 καλημέρα παιδιά..νέος στο φόρουμ και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.προφανώς πηγαίνω για το Mi3 ( αν και σκέφτομαι για το 4αρι ) αλλά τώρα που έκλεισε το minideals απο που μου προτείνετε να το πάρω? ευχαριστώ πολύ. αν εχει ξανασυζητηθεί το θέμα αν είναι εύκολο παραθέστε μου το Link 2 είναι τα αξιόπιστα μαγαχιά αυτη τη στιγμή coolicool & vickmall. Εγω προτείνω το πρώτο γιατί ποτέ δεν είχα προβλημα, άλλοι το 2ο. Διαλεξε και πάρε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 καλημέρα παιδιά..νέος στο φόρουμ και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.προφανώς πηγαίνω για το Mi3 ( αν και σκέφτομαι για το 4αρι ) αλλά τώρα που έκλεισε το minideals απο που μου προτείνετε να το πάρω? ευχαριστώ πολύ. αν εχει ξανασυζητηθεί το θέμα αν είναι εύκολο παραθέστε μου το Link Μια χαρα λειτουργει το minideal.net αλλα εγω θα σου ελεγα να πας οπως λεει ο φιλος ειτε με το coolicool ειτε με το vickmall Εγω απο το vickmall το πηρα και ειμαι υπερευχαριστημενος τωρα το coolicool με 16$ προσφαιρει tax insurance οτι θες παιρνεις Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zero777 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 καταρχήν ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας...εμένα το minideals μου λεει " This Site Has Been Disabled " παρ όλα αυτά θα επιλέξω ένα απο αυτά που μου προτείνετε. αξίζει το tax insurance ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Τι εγινε ρε παιδια με το δολλαριο? Πλακα μας κανουν? το κινητο σημερα βγαινει στα 224 ενω πριν ενα μηνα που το πηρα μου βγηκε στα 212 :confused::confused: Επισης φιλε που ρωτας για το tax insurance αυτο ειναι κατι που θα το σκεφτεις μονος σου, εγω λεω οτι για 16$ ΔΕΝ αξιζει(εγω το λεω για εμενα) Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 2 είναι τα αξιόπιστα μαγαχιά αυτη τη στιγμή coolicool & vickmall. Εγω προτείνω το πρώτο γιατί ποτέ δεν είχα προβλημα, άλλοι το 2ο. Διαλεξε και πάρε... + εννοείται τα ibuygou, merimobiles και to2c προφανώς Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 + εννοείται τα ibuygou, merimobiles και to2c προφανώς Το meri για μένα ΠΟΤΕ των ΠΟΤΟΝ! Για το to2c κατι αναφερθηκε νομίζω τελευταια για κάποιο θέμα με κάποιον χρηστη. Το ibuygou δεν ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitsis_6 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 έχω ένα θεματάκι με το viber, μερικές φορές μπορεί να μου στείλει μήνυμα κάποιος και εγώ, ενώ είμαι στο ίντερνετ κανονικά να μην το λάβω. θα το δω μόλις ανοίξω το viber, σαν να ήμουν offline και ξαφνικά είμαι online ξανά. είμαι σίγουρος ότι είναι είναι κάποια ρύθμιση, απλά δεν την βρίσκω. έχει κάποιος ιδέα του τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zero777 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Πρέπει να ζητήσω κάτι συγκεκριμένο στην παραγγελία μου..έβλεπα οτι πολλοί χρήστες ζητούσαν ελληνικά προφανώς κτλ κτλ? σόρρυ για την Noob ερώτηση απλά είναι η πρώτη φορά που θα πάρω κίνα. αν μπορεί κάποιος ας αναφέρει τι να τους "υπογραμμίσω " στην παραγγελία μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 έχω ένα θεματάκι με το viber, μερικές φορές μπορεί να μου στείλει μήνυμα κάποιος και εγώ, ενώ είμαι στο ίντερνετ κανονικά να μην το λάβω. θα το δω μόλις ανοίξω το viber, σαν να ήμουν offline και ξαφνικά είμαι online ξανά. είμαι σίγουρος ότι είναι είναι κάποια ρύθμιση, απλά δεν την βρίσκω. έχει κάποιος ιδέα του τι μπορεί να φταίει; ναι πας Security(Aσφαλεια)->Permissions(Aδειες-Αποδοχες)->Αutostart(Αυτοματη εκκινηση) και κανεις πορτοκαλι το viber reboot(επανεκκινηση) και εισαι κομπλε Οι ελληνικοι οροι δεν ξερω αν ειναι σωστοι ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρέπει να ζητήσω κάτι συγκεκριμένο στην παραγγελία μου..έβλεπα οτι πολλοί χρήστες ζητούσαν ελληνικά προφανώς κτλ κτλ? σόρρυ για την Noob ερώτηση απλά είναι η πρώτη φορά που θα πάρω κίνα. αν μπορεί κάποιος ας αναφέρει τι να τους "υπογραμμίσω " στην παραγγελία μου Ναι πες τους να ΜΗΝ σου περασουν καμια ρομ πανω αλλα να σου αφησουν την μαμα αν στην συνεχεια θες ελληνικα πας εδω www.miui.gr για εμενα μεινε στην αγγλικη ρομ Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Κατάφερα και σύνδεσα το Mi3 με τον Xiaomi router! 433Mbps πιάνει!!! :p http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=50710&stc=1&d=1412538439 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Και ήρθε η αναβαθμιση Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pit13 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Παιδιά η αναβάθμιση πως γίνεται; μέσω OTA UPDATER; ή να την περασω απο τον υπολογιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Παιδιά η αναβάθμιση πως γίνεται; μέσω OTA UPDATER; ή να την περασω απο τον υπολογιστή; Εγώ την κατεβάζω μέσω OTA και την περνάω μέσα από την επίσημη εφαρμογή του Mi3, αναβάθμιση για πιο σιγουριά! Το γράφω εδώ για να το δούνε όσο γίνεται περισσότεροι...ΠΡΟΣΟΧΗ όσοι έχετε το mikey. Εάν ξαφνικά δεν ακούτε τον ήχο κλήσης όταν καλείται κάποιον, ούτε τον συνομιλητή σας και έχετε βάλει το mikey στην θέση των ακουστικών, φταίει το mikey. Το κινητό νομίζει ότι έχετε βάλει ακουστικά και μεταφέρει εκεί τον ήχο. Έτσι την πάτησα και εγώ σήμερα το πρωί και ψαχνόμουνα μισή ώρα μέχρι να καταλάβω τι φταίει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 (edited) καλημερα παιδια,μια ερωτηση να κανω,παω στον αποθηκευτηκο χωρο κ μου διχνει την χωρητηκωτητα ολα οκ μεχρη εδω.εφαρμογες 1,63gb,εικονες,14,2mb,πρωσορηνα δεδομενα 373kb,λοιπα 8 gb αυτα τι ειναι??κ πιανουν τοσο χωρο???κ πως μπορω να τα βρω;; κάποιος βοήθεια;;; που θα ξέρω ποια να σβήσω;; Edited October 11, 2014 by bilis123456 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anavrian Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Καλησπερα σε ολους! Εδω και ενα μηνα περιπου ειμαι νεος κατοχος του mi3. Αγοραστηκε απο to2c και εφτασε καλα πακεταρισμενο και σε ευλογο χρονικο διαστημα. Ηρθε rooted και με multilunguage. Το google calendar δεν δουλευε απο την αρχη, κρασαρε οταν πηγαινα να το ανοιξω και δεν ανοιγε καθολου. Δεν ειχα καλο σημα σε μερη που η αλλη μου απλη συσκευη ειχε μια με δυο γραμμες. Το δουλεψα περιπου μια εβδομαδα και ξαφνικα ενα απογευμα πριν λιγες μερες, εσβησε και δεν ξανα-αναβε με τιποτα. Προσπαθησα να το φορτισω...τιποτα, το συνεδεσα στο λαπτοπ και δεν το βλεπει. Προσπαθησα να επικοινωνησω με το καταστημα, βρισκονταν σε διακοπες για μια σχεδον εβδομαδας λογω αργιας, σημερα το πρωι καταφερα να επικοινωνησω μαζι τους και μου ζητησαν βιντεο του κινητου για να αποδειξω οτι δεν δουλευει και να το στειλω πισω να το ωσουν στον κατασκευαστη για να δει αν και κατα ποσο επισκευαζεται. Η επιστροφη με δικο μου κοστος. Δεν δινουν καμια εκτιμηση του ποσο καιρο μπορει να κρατησει αυτη η διαδικασια. Εντομεξυ εγω ειμαι χωρις κινητο, δεν εχω τροπο να επανακτησω αρχεια, βιντεο, φωτογραφιες, νουμερα...τιποτα. Εχει συμβει σε καποιον αλλο κατι τετοιο? Το συγκεκιμενο καταστημα...τι εντυπωσεις υπαρχουν μεχρι τωρα...πως αντιδραει σε τετοιες περιπτωσεις? Ευχαριστω πολυ ολους σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Ξερω οτι wsm tools ειναι για το τηλεφωνο μας. υπαρχει περιπτωση να δουλεψει το xposed με το gravity; Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Ξερω οτι wsm tools ειναι για το τηλεφωνο μας. υπαρχει περιπτωση να δουλεψει το xposed με το gravity; δεν θα το συνιστουσα, καποια modules του xposed μπορει να παιζουν αλλα μπορει να εχεις παρενεργειες, αν θες να ασχοληθεις με xposed και gravity καλυτερα βαλε aosp rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Ξερω οτι wsm tools ειναι για το τηλεφωνο μας. υπαρχει περιπτωση να δουλεψει το xposed με το gravity; Δεν δουλεύει... Κάνει loop τον launcher Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 (edited) καλα ε ειμαι σημερα κωτσοβολο και βαζω διπλα διπλα το mi3 με το s4 τι να πω ρε μαγκες 1.πολυ καλυτερη οθονη το δικο μας ειδικα στο λευκο 2. Πολυ πιο γρηγορο στο browsing το δικο μας 3.Γενικα πολυ πιο γρηγορο σε ολα το δικο μας 4.Στην κερα εχει καλυτερο λευκο το s4 εχω κατ. ενθουσιαστει. Λαθε μερα το αγαπω περισσοτερο το κινητο αυτο ρε παιδια το καλυτερο το δικο μας 210 με 220 εκεινο 400 με 500 τι να λεμε 5.gps το δικο μας το σκιζει, μπορει να γραφει το s4 in view 22 αλλα ειναι εικονικο. δηλαδη εχουν απλα περασμενους μεσα τους δορυφορους εκει λοιπον που λεει 22 in view to s4 exei in use 1 με σημα καπου στο 26 ενω το μι3 λεει in view 9 και in use 7 και με εχει κανει και lock ενω το αλλο ακομα ψαχνει και με σημα καπου στο 33 ps ειχα ξεχασει να βαλω το mi3 στο perform mode αρα ξεψου τι θα γινοταν τοτε Edited October 7, 2014 by gdimitris Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου εδώ ψήθηκε σχεδόν φίλος με 5ς iPhone και κουφαθηκε κυριολεκτικά με την εμβέλεια του wifi όταν ενώ δεν μπορούσε να συνδεθεί καλά καλά στο καφέ που είμαστε εγώ ήμουν συνδεδεμένος με την άλλη καφετέρια δίπλα μας που το iPhone δεν την έβλεπε καν... Πραγματικά τρομερή συσκευή, δικαιώθηκε πλήρως η αγορά μου έως τώρα, φτου να μην το ματιάσω☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Θυμίστε μου λίγο πως μπορώ να κατεβάσω και με 3G από playstore, που δε με αφήνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Θυμίστε μου λίγο πως μπορώ να κατεβάσω και με 3G από playstore, που δε με αφήνει Ή ξετικάρεις την επιλογή του wifi όταν πας να το κατεβάσεις ή αυξάνεις το οριο που δεν θα σε αφήνεις στις λήψεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 (edited) Το ξετικαρω αλλά δε γίνεται και πάλι.. το όριο στις λήψεις που είναι? Άκυρο, το βρήκα, ευχαριστώ πολύ! Edited October 7, 2014 by dkmtb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts