Jump to content

Xiaomi Mi 3

salazar_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συγκεντρωμένα bugs σε stable αγγλοκινεζικη.

• Δε λειτουργουν οι ειδοποιησεις μηνυματων στο fb messenger
  • Δε λειτουργει το ota update ουτε με goomanager, θελει μονο με χειροκινητο κατεβασμα.
  • Δε λειτουργουν τα mi tools, αρα δεν εχω καποιον τροπο να ανεβουν οι χαρακτηρες του μηνυματος σε 160.
  • Root στη stable δε γινεται απο security app, θελει μια καποια δουλεια.
  • Σε καθε update mi tools και root χανονται και θελει απο την αρχη.
  • Δε λειτουργει το wifi hot spot (tethering).

Όλα τα παραπανω τα αναφερουν πολλοι ακομα χρηστες σε forums. Εχω σπαταλησει κοντα τρεις μερες απο τη ζωη μου για ψαξιμο και μεγαλη ακρη δεν εχω βγαλει, αν υπαρχει κιολας.

Απαραδεχτο και ακρως ξενερωτικο να εχεις το τερας στα χερια σου και να ειναι φορτωμενο με ενα χαλια λογισμικο που πιανει 1+ M RAM και ειναι και γεματο bugs.

Αν καποιος ξερει λυση για κατι απο τα παραπανω θα τον ευγνωμονουσα.

Συγκεντρωμένα bugs σε stable αγγλοκινεζικη.

• Δε λειτουργουν οι ειδοποιησεις μηνυματων στο fb messenger
  • Δε λειτουργει το ota update ουτε με goomanager, θελει μονο με χειροκινητο κατεβασμα.
  • Δε λειτουργουν τα mi tools, αρα δεν εχω καποιον τροπο να ανεβουν οι χαρακτηρες του μηνυματος σε 160.
  • Root στη stable δε γινεται απο security app, θελει μια καποια δουλεια.
  • Σε καθε update mi tools και root χανονται και θελει απο την αρχη.
  • Δε λειτουργει το wifi hot spot (tethering).

Όλα τα παραπανω τα αναφερουν πολλοι ακομα χρηστες σε forums. Εχω σπαταλησει κοντα τρεις μερες απο τη ζωη μου για ψαξιμο και μεγαλη ακρη δεν εχω βγαλει, αν υπαρχει κιολας.

Απαραδεχτο και ακρως ξενερωτικο να εχεις το τερας στα χερια σου και να ειναι φορτωμενο με ενα χαλια λογισμικο που πιανει 1+ M RAM και ειναι και γεματο bugs.

Αν καποιος ξερει λυση για κατι απο τα παραπανω θα τον ευγνωμονουσα.

μήπως είναι θέμα του app? η δεν έχεις δώσει full permissions..

στην αρχή με stable μου ήρθε το κινητό και δούλεψε κανονικά 1 φορά που έκανα.

root έχεις στην developer μόνο το λένε και οι ίδιοι αν θέλετε root να επιλέξετε developer..

για τα mitools από ότι θυμάμαι μερικά παιδιά εδώ δεν είχαν θέμα δες πολλές σελίδες πίσω..

για το hotspot δεν το δοκίμασα ποτέ

μήπως είναι θέμα του app? η δεν έχεις δώσει full permissions..

στην αρχή με stable μου ήρθε το κινητό και δούλεψε κανονικά 1 φορά που έκανα.

root έχεις στην developer μόνο το λένε και οι ίδιοι αν θέλετε root να επιλέξετε developer..

για τα mitools από ότι θυμάμαι μερικά παιδιά εδώ δεν είχαν θέμα δες πολλές σελίδες πίσω..

για το hotspot δεν το δοκίμασα ποτέ

full permission ειναι, τα mi tools εχουν προβλημα απο μια ανανεωση και μετα σε αρκετους στο en.miui

το hotspot με καιει μιας και δεν εχω net στο σπιτι!

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

SOS!!!!!!!!

Πήγα να φλασαρω bug fix apo recovery και τωρα δεν ανοιγει!!!

Κολλαει στο σημα της mi

Καλησπέρα παιδιά,το κινητό τι λέει?Αξίζει?Παρουσιάζει bugs?Πρέπει κάτι να γνωρίζω?Από που αγοράζουμε και πως φθηνά,αξιόπιστα χωρις δασμούς ?

http://www.xiaomishop.com/28-eu-direct η vickmall,meri κλπ..

Ευχαριστώ πολύ :)

Οχι

10 χαρακτήρες

Λοιπον δεν κατάλαβα τι παει στραβά, μου ανοίγουν κανονικά εμενα. Παρ' ολ' αυτα, ορίστε σημερινά απο dropbox.

https://www.dropbox.com/s/wipnhvda3e1a0lt/Screenshot_2014-08-09-15-17-46.png

https://www.dropbox.com/s/6sr12hnekvewfpd/Screenshot_2014-08-09-15-18-08.png

https://www.dropbox.com/s/nzjgg0bycy6bpdu/Screenshot_2014-08-09-15-17-28.png

Ρε παιδιά οι υπόλοιποι τις βλέπετε τις φώτο; μήπως έχει το δικό μου πρόβλημα δηλαδή
1+7 Pro

Γεια σας,θελω να το αγορασω και γω αλλα με προβλημματιζει αυτο με τα ελληνικα,γινετε να εχω ελληνικο μενου?αν ναι,πωσ?πρεπει να τουσ το πω στην παραγγελια??ευχαριστω για τον χρονο σας.επισης το ahappymango.com ξερετε αν ειναι αξιοπιστο?το βρηκα πολυ οικονομικο εκει. Edited by nikfou

Γεια σας,θελω να το αγορασω και γω αλλα με προβλημματιζει αυτο με τα ελληνικα,γινετε να εχω ελληνικο μενου?αν ναι,πωσ?πρεπει να τουσ το πω στην παραγγελια??ευχαριστω για τον χρονο σας.επισης το ahappymango.com ξερετε αν ειναι αξιοπιστο?το βρηκα πολυ οικονομικο εκει.

Eκεί που το βρήκες είναι μόνο γιά τα Κινέζικα δίκτυα τηλεφωνίας (Δεν υποστηρίζει WCDMA)!:cry:

Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει την εφαρμογή της κάμερας από τα σάμσουνγκ, που έχουν την μαγκιά να παγώνεις ένα κομμάτι της φωτό και το υπόλοιπο να παίζει σαν βίδεο;

Ρε παιδιά οι υπόλοιποι τις βλέπετε τις φώτο; μήπως έχει το δικό μου πρόβλημα δηλαδή

Κι εγώ μόνο την τελευταία βλέπω...

Κι εγώ μόνο την τελευταία βλέπω...

Παιδιά, στο τελευταιο σχολιο φανέβασα καινουργιες στο dropbox. Ουτε αυτες φαίνονται? Τι πρόβλημα υπάρχει? Τι εννοούσε ο φίλος όταν είπε 10 χαρακτήρες?

Παιδιά, στο τελευταιο σχολιο φανέβασα καινουργιες στο dropbox. Ουτε αυτες φαίνονται? Τι πρόβλημα υπάρχει? Τι εννοούσε ο φίλος όταν είπε 10 χαρακτήρες?

Τις τελευταίες τις βλέπω, τις 2 προηγούμενες φορές δεν τις έβλεπα...!

Γιατί τόσο μεγάλη κατανάλωση;; Αν μπορείς τσέκαρε μήπως το έχεις σε high performance και σου τρώει όλη την μπαταρία, δοκίμασε μήπως κλείσεις και τα syncs... Αλλιώς δεν ξέρω τι άλλο να πω, κάνε καθαρή εγκατάσταση μήπως φτιαχτεί..! Εγώ έχω 44% μπαταρία με 2 ώρες και 46 λεπτά οθόνης, και με πολλά άλλα να τρέχουν όμως...

Επειδή το λιγότερο που μπορείς να ποσταρεις είναι 10 χαρακτήρες, και με το όχι δεν μπορούσα να ποσταρω, έγραψα και κάτι ακομα

1+7 Pro

Τις τελευταίες τις βλέπω, τις 2 προηγούμενες φορές δεν τις έβλεπα...!

Γιατί τόσο μεγάλη κατανάλωση;; Αν μπορείς τσέκαρε μήπως το έχεις σε high performance και σου τρώει όλη την μπαταρία, δοκίμασε μήπως κλείσεις και τα syncs... Αλλιώς δεν ξέρω τι άλλο να πω, κάνε καθαρή εγκατάσταση μήπως φτιαχτεί..! Εγώ έχω 44% μπαταρία με 2 ώρες και 46 λεπτά οθόνης, και με πολλά άλλα να τρέχουν όμως...

Δε μου δίνει τη δυνατότητα να μπω στην ελάχιστη κατανάλωση ενεργειας, μου την αφαίρεσε και τώρα είναι επιλεγμένη η ισορροπημένη. Έχω κλείσει τα syncs εδώ κ περιπου δυο βδομάδες. Δεν ξέρω τι γίνεται ρε παιδιά. Τώρα έχω 57% με χρηση 6 ώρες και 10 λεπτα. Εγώ είχα διαβάσει οτι το κινητό έχει μπαταριάρα και μονο αυτό δε βλέπω!

εγω εχω 38% τωρα,το κιν ηταν στο 100% πριν 13 ωρες.σε ολο αυτό το διαστημα του εκανα πολύ χρηση κ 3g εκτος ολων των αλλων!οπως καταλαβαίνεις εχει μπαταριαρα!;).κ να φανταστείς ότι πριν τις τελευταιες 4-5 αναβαθμίσεις (δεν θυμαμαι ακριβως) κρατουσε ακομα περισσοτερο η μπαταρια,ξεχνουσες να το φορτισεις (τροπος του λεγειν)!
Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64

Πραγματικα μπαταριαρα, λογω διακοπων ειμαι με 3g αποκλειστικα ολη μερα, με παρα πολυ χρηση και τραβηξα και πολλες φωτο και βιντεο, και ειμαι 38% τωρα, οποιοδηποτε κινητο που ειχα στο παρελθον θα ειχε ηδη ψοφισει 7-8 ωρες πριν

[ATTACH]48387[/ATTACH]

Πραγματικα μπαταριαρα, λογω διακοπων ειμαι με 3g αποκλειστικα ολη μερα, με παρα πολυ χρηση και τραβηξα και πολλες φωτο και βιντεο, και ειμαι 38% τωρα, οποιοδηποτε κινητο που ειχα στο παρελθον θα ειχε ηδη ψοφισει 7-8 ωρες πριν

[ATTACH]48387[/ATTACH]

Φιλέ μου είδες τις μετρήσεις μου? Εγώ μπαταριαρα δε βλέπω! Εμένα ολοκληρη μέρα με 3g δεν πρόκειται να βγάλει...