myCellular Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Παρέλαβα κ γω χτες , καλά μου χει πέσει το σαγόνι από την ποιότητα και ομορφιά του κινητού σε τέτοιο σημείο που με χαλάει όταν του φοράω την θήκη! Απο vickmall και φαίνονται όλα καλά ως τώρα, 20/6 παραγγελία 24/6 το στείλανε 8/7 ήρθε. Το έχω με την ελληνική απο miui.gr. Παράθεση http://willmyphonework.net/ https://www.frequencycheck.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Καλοριζικο. και εγω μια απο τα ιδια ενα θεμα παιδες. δεν ξερω αν το εχετε οσοι το χρησιμοποιειτε Οι ειδοποιησεις του facebook messenger παιζουν πολυ σιγα σε σημειο να μην ακουγεται καν μεσα στην τσεπη Οι ρυθμισεις μου ειναι τερμα, τι παιζει; Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Έχει κανένας θέματα με το GPS? Με το ζόρι με βρίσκει Με MLS Destinator, έχω ακαριαίο κλείδωμα χωρίς υποβοήθηση. Και εγώ αυτό πιστεύω είναι μια εταιρεία αναπτυσσόμενη με πολλή καλά κινητά τα οποία έχουν απήχηση. Συμφωνώ απόλυτα. Έχει όσα θέλω από μια εταιρεία. Ποιότητα, ισχυρά χαρακτηριστικά, ΣΥΝΕΧΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ και καλές τιμές. Στο θέμα βέβαια της ποιότητας, θέλει ακόμα βελτίωση. (παρατηρήστε το λεπτό μαύρο πλαίσιο του MI3 γύρω από την οθόνη σε δυνατό φως). Τώρα το θέμα της εγγύησης, είναι λίγο μπέρδεμα χωρίς αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, αλλά καλύτερα.... δεν θέλω να δω τα κινητά σε διπλάσιες τιμές. Έτσι και αλλιώς, τουλάχιστον αυτό το κινητό, γίνεται βίδες πανεύκολα και όλα τα ανταλλακτικά υπάρχουν σε λογικές τιμές. Και στο κάτω κάτω, η μικρή του έκδοση, είναι 2,5 φορές φθηνότερη από κάτι άλλα στα ίδια χαρακτηριστικά. Το κινητό με εξέπληξε ευχάριστα και σίγουρα (πρώτα ο θεός να είμαστα καλά) πάλι xiaomi θα πάρω στο μέλλον. Ακριβως ετσι το εχω και εγω..απλα φοραω αυτο το protector...http://www.xiaomishop.com/105-premium-tempered-glass-screen-protector-screen-guard-for-xiaomi-mi3.html Είναι το ίδιο πράγμα. Tempered glass και τα δύο. Απλά η NILLKIN είναι 0,3 mm ενώ η άλλη από το xiaomishop λέει ότι είναι η original mi με 0,2 mm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Mόλις ήμουν έτοιμος να παραγγείλω http://www.merimobiles.com/xiaomi-piston-headphones_p/meri8529.htm βλέπω χρώμα λέει καφέ... Βγαίνουν και σε καφέ?? Τι φάση πρώτη φορά το είδα.. Τους ρώτησα με mail εντωμεταξύ και μου απάντησαν ότι έχουν και τα Version 2 και τα 2.1 updated. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Mόλις ήμουν έτοιμος να παραγγείλω http://www.merimobiles.com/xiaomi-piston-headphones_p/meri8529.htm βλέπω χρώμα λέει καφέ... Βγαίνουν και σε καφέ?? Τι φάση πρώτη φορά το είδα.. Τους ρώτησα με mail εντωμεταξύ και μου απάντησαν ότι έχουν και τα Version 2 και τα 2.1 updated. Καφε σκουρο ειναι τα καλωδιο,πολυ καλης ποιοτητος παρεπιπτοντως.. Τα ακουστικα και το μικροφωνο ειναι απο αλουμινιο πολυ καλης ποιοτητας επισης,σε χρωμα σαμπανιζε ενα τονο πιο σκουρο.. Χτυπα τα αφοβα ειναι πανεμορφα και με πολυ ωραιο ηχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Καλημερα Εχει κανενας αλλος θεμα με το wifi οταν παει κατω απο 20% η μπαταρια; Δεν μου εμφανιζει κανενα δικτυο, οσα Scan και αν πατησω Κοιταξα στις ρυθμισεις δεν εχω επιλεξει τιποτα για να μην εμφανιζει Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Καλημερα Εχει κανενας αλλος θεμα με το wifi οταν παει κατω απο 20% η μπαταρια; Δεν μου εμφανιζει κανενα δικτυο, οσα Scan και αν πατησω Κοιταξα στις ρυθμισεις δεν εχω επιλεξει τιποτα για να μην εμφανιζει Το απενεργοποιεί μαζί με το gps για να σου κρατήσει η μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOR1K1N Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 http://techblog.gr/mobile/xiaomi-mi-4-metal-body-22-luly-9876/ το νεο xiaomi ετοιμαζετε ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 http://techblog.gr/mobile/xiaomi-mi-4-metal-body-22-luly-9876/ το νεο xiaomi ετοιμαζετε ! Σιγουρα λαθος στοιχεια δινει, εγω προβλεπω 1)snapdragon 805/801 2)3gb ram 3)5,5 inch 4)full hd/qhd Τα πρωτα τα θεωρω πιο πιθανα Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Το απενεργοποιεί μαζί με το gps για να σου κρατήσει η μπαταρία Αλλάζει αυτό καπως; Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Καλημερα Εχει κανενας αλλος θεμα με το wifi οταν παει κατω απο 20% η μπαταρια; Δεν μου εμφανιζει κανενα δικτυο, οσα Scan και αν πατησω Κοιταξα στις ρυθμισεις δεν εχω επιλεξει τιποτα για να μην εμφανιζει Δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο, την μπαταρια σε τι ρυθμιση την εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο, την μπαταρια σε τι ρυθμιση την εχεις; Δοκιμασα και σε high performance, balance, δεν αλλαξε κατι ΕΙναι ανοιχτο το wifi, απλα δεν δειχνει καθολου δικτυα Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOR1K1N Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Σιγουρα λαθος στοιχεια δινει, εγω προβλεπω 1)snapdragon 805/801 2)3gb ram 3)5,5 inch 4)full hd/qhd Τα πρωτα τα θεωρω πιο πιθανα πιθανοτατα θα εχει τον 801.. στα αλλα εισαι σωστος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Το παρέλαβα σήμερα αλλά έχω πάθει black out. Δηλαδή ήρθε από με Ελληνικά δηλαδή root. Αλλά δεν μπορώ να κάνω αναβαθμίσεις στην rom. Δεύτερον ο Η/Υ εντοπίζει μόνο τον εσωτερικό χώρο. Μπόρεσα να βρω μόνο τις άγνωστες πηγές και τσέκαρα αλλά δεν μπορώ να βρω από το - Επιλογές για προγραμματιστές την επιλογή Εντοπισμός σφαλμάτων USB. Σε όλα τα κινητά έχει ένα μπουτόν αφής το οποίο σε πάει στην εφαρμογές εγώ δεν το έχω βρει, είναι απλά στην επιφάνεια του κινητού. Και θέλω να περάσω την Ελληνική ROM γιατί με αυτήν που το παρέλαβα έχει και πολλά αγγλικά και δεν ξέρω. Πως θα την περάσω? θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasmer Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Το παρέλαβα σήμερα αλλά έχω πάθει black out. Δηλαδή ήρθε από με Ελληνικά δηλαδή root. Αλλά δεν μπορώ να κάνω αναβαθμίσεις στην rom. Δεύτερον ο Η/Υ εντοπίζει μόνο τον εσωτερικό χώρο. Μπόρεσα να βρω μόνο τις άγνωστες πηγές και τσέκαρα αλλά δεν μπορώ να βρω από το - Επιλογές για προγραμματιστές την επιλογή Εντοπισμός σφαλμάτων USB. Σε όλα τα κινητά έχει ένα μπουτόν αφής το οποίο σε πάει στην εφαρμογές εγώ δεν το έχω βρει, είναι απλά στην επιφάνεια του κινητού. Και θέλω να περάσω την Ελληνική ROM γιατί με αυτήν που το παρέλαβα έχει και πολλά αγγλικά και δεν ξέρω. Πως θα την περάσω? θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση. Να... κάτι τέτοια μηνύματα βλέπω και τρομοκρατούμαι. Με πιάνει πανικός. Ελπίζω η παραγγελία μου (που έρχεται απο Vickmall σε κάμποσες μέρες) να είναι ΟΚ και αυτή η κοινότητα να βοηθήσει ώστε το κινητάκι μου να ειναι μια χαρά. Δεν διαθέτεις τόσα χρήματα κάθε τρείς και λίγο:cry::worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Το παρέλαβα σήμερα αλλά έχω πάθει black out. Δηλαδή ήρθε από με Ελληνικά δηλαδή root. Αλλά δεν μπορώ να κάνω αναβαθμίσεις στην rom. Δεύτερον ο Η/Υ εντοπίζει μόνο τον εσωτερικό χώρο. Μπόρεσα να βρω μόνο τις άγνωστες πηγές και τσέκαρα αλλά δεν μπορώ να βρω από το - Επιλογές για προγραμματιστές την επιλογή Εντοπισμός σφαλμάτων USB. Σε όλα τα κινητά έχει ένα μπουτόν αφής το οποίο σε πάει στην εφαρμογές εγώ δεν το έχω βρει, είναι απλά στην επιφάνεια του κινητού. Και θέλω να περάσω την Ελληνική ROM γιατί με αυτήν που το παρέλαβα έχει και πολλά αγγλικά και δεν ξέρω. Πως θα την περάσω? θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση. Μην τρελαινεσαι λογικά στην rom που σου έχουν φορέσει λείπει ο updater. Παρόμοια περίπτωση μάλλον ήμουν και εγώ, μου έστειλε ένας φίλος το apk και πέρασα πανεύκολα την ελληνική ρομ. Αν δεν υπάρχει updater στείλε μου το mail να στο στείλω. Επίσης Τσεκαρε το ελληνικό φόρουμ miui έχει οδηγίες για πως μπαίνει νέα rom με διάφορους τρόπους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Επίσης μπορείς και από recovery κανονικά.. Ούτε εγώ είχα updater Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 (edited) Το παρέλαβα σήμερα αλλά έχω πάθει black out. Δηλαδή ήρθε από με Ελληνικά δηλαδή root. Αλλά δεν μπορώ να κάνω αναβαθμίσεις στην rom. Δεύτερον ο Η/Υ εντοπίζει μόνο τον εσωτερικό χώρο. Μπόρεσα να βρω μόνο τις άγνωστες πηγές και τσέκαρα αλλά δεν μπορώ να βρω από το - Επιλογές για προγραμματιστές την επιλογή Εντοπισμός σφαλμάτων USB. Σε όλα τα κινητά έχει ένα μπουτόν αφής το οποίο σε πάει στην εφαρμογές εγώ δεν το έχω βρει, είναι απλά στην επιφάνεια του κινητού. Και θέλω να περάσω την Ελληνική ROM γιατί με αυτήν που το παρέλαβα έχει και πολλά αγγλικά και δεν ξέρω. Πως θα την περάσω? θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση. Επειδή έχει τύχει σε μερικούς να λείπει το updater ή απλά εσύ να μην το βρίσκεις λόγω του ότι ακόμα δεν είσαι εξοικειωμένος με την MIUI, πέρασε την ROM από recovery. Σαν πρώτη φορά, πέρασε αυτή από το αγγλικό (διεθνές) site που έχει όλες τις γλώσσες και αργότερα μπορείς να δοκιμάσεις και αυτή που φτιάχνουν τα παιδιά από το Ελληνικό forum που έχει μόνο Ελληνικά, Αγγλικά, Κινέζικα και πληρέστερη Ελληνική μετάφραση. (Πρόσεξε να διαλέγεις πάντα τα αρχεία που έχουν την λέξη cancro που είναι η έκδοση για το WCDMA). Καλό θα ήταν πριν ξεκινήσεις οτιδήποτε, να τσεκάρεις το κουτί στην πίσω πλευρά ότι έχεις την έκδοση WCDMA. Κατέβασε το αρχείο, μετονόμασέ το σε update.zip και πέρασέ το στον κεντρικό κατάλογο (root dir) της "κάρτας μνήμης" του κινητού. Φόρτισε πλήρως το κινητό, βγάλε το καλώδιο και μετά σβύστο. Πάτα Volume+ και Power button ταυτόχρονα μέχρι να ανάψει η οθόνη. διάλεξε Αγγλική γλώσσα και μετά install update.zip to system one. Μόλις τελειώσει διάλεξε reboot to system one. Μόλις ολοκληρωθεί το reboot, κάνε μέσα από το κινητό ένα factory reset και είσαι άρχοντας. Μπορείς να το κάνεις και μέσα από το recovery, αλλά για πρώτη φορά, κάνε αυτά τα βήματα ακριβώς. Edited July 10, 2014 by Silvester Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillMax Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Στο to2c.com μπορω να κανω την αποστολη με singapore post? Δεν ειδα τετοια επιλογη με μια γρηγορη ματια στη φορμα συμπληρωσης στοιχειων για το Paypal. Τι εννοειτε να τους πω να μαρκαρουν το πακετο ως δωρο? Γινεται αυτο? Και δηλαδη σε ποιον το λεω να το κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Αλλάζει αυτό καπως; Τις ρυθμίσεις τις βρίσκεις : Ασφάλεια -> Ενέργεια και μετά διαλέγεις την μεσαία επιλογή. Εγώ το έχω απενεργοποιήσει γιατί είναι σπαστικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Όσο αφορά το recovery μπορεί να σας τύχει (τουλάχιστον σε εμένα έτσι έγινε) να μην... Φαίνεται! Η φωτεινότητα του ήταν τόσο χαμηλή που με δυσκολία το διακρινες. Άρα καλό κοίταγμα στην οθόνη πριν πείτε δεν έχει recovery. Αυτό ευτυχώς φτιάχτηκε με το που πέρασα καινούργια rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με την αυτόματη εναλλαγή από 2g σε 3g; Έχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές σε περιοχές που έχει κάλυψη 3g δεν αλλάζει αυτόματα και το κάνω χειροκίνητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakunamatata Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 παιδια να ρωτησω, η συσκευη 3g/lte καλυπτει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrOsT_frt Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 παιδια να ρωτησω, η συσκευη 3g/lte καλυπτει? 3g έχει, 4g-lte δεν έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Βασικά είναι σαν τα iphone θα προσπαθήσω να κάνω update. Ευχαριστώ παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts