giorgos_1979 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 gsir Δοκίμασε τη lenovo super camera αν και τα καλύτερα αποτελέσματα θα τα εχεις με την εργοστασιακή... οκ φιλε σε ευχαριστω θα δοκιμασω. XtR Ερώτηση! Έβαλα την 4.5.16, μου λύθηκαν όλα τα θεματάκια που είχα, αλλά για κάποιον λόγο στο antutu το καλύτερο που έχω δει είναι 30.000. Ξέρει κανείς γιατί; σε εμενα 32600.πριν την kit kat επιανε 36000 οποτε οντως εχει πεσει το σκορ.ισως είναι πιο βαρια?:rolleyes: Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 (edited) σε εμενα 32600.πριν την kit kat επιανε 36000 οποτε οντως εχει πεσει το σκορ.ισως είναι πιο βαρια?:rolleyes: Πιο βαρια δεν νομιζω, υποτιθεται οτι η κιτ κατ ειναι πιο ελαφρια Διάβασα κάπου οτι αν βάλεις το τηλέφωνο σε performance mode και όχι σε saving power mode στην κιτκατ τοτε το σκορ είναι παλι υψηλό, δοκιμαστε οποίος έχει κιτκατ γιατί είμαι ακόμα με την 4.4.27 Edited May 21, 2014 by Saleakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XtR Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Χμμμμ όντως φτιάχνει με το performance mode, έπιασε 35005. Με την παλιά έκδοση βέβαια έβγαζε 36.000 αλλά οκ κοντά είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Χμμμμ όντως φτιάχνει με το performance mode, έπιασε 35005. Με την παλιά έκδοση βέβαια έβγαζε 36.000 αλλά οκ κοντά είναι! Ε εντάξει θέμα της Ρομ ειναι, έχει πολλά bugs ακομα, περιμενω για καμια πιο stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 δεν γράφει τιμές ομως?? το 20 κουπόνι που παίζει?? ενοεις 5% ??? Οντως φαίνεται πολυ καλό αλλα τιμές που θα δούμε? σου δινουν $20 για οποια αγορα αν κανεις spamοδιαφημιση σε techblogs. Πρεπει να ανεβασεις τα 2 links που εβαλε ο φιλος χτες :wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiros Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 καλησπέρα παιδιά! Είμαι έτοιμος να παραγγείλω απο merimobiles. Επιδή δεν έχω καταλάβει, για να έχει ελληνικά το τηλέφωνο θα πρέπει να κάνω κάτι όταν το παραλάβω; θα πρέπει να τους πώ να το στείλουν με root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 καλησπέρα παιδιά! Είμαι έτοιμος να παραγγείλω απο merimobiles. Επιδή δεν έχω καταλάβει, για να έχει ελληνικά το τηλέφωνο θα πρέπει να κάνω κάτι όταν το παραλάβω; θα πρέπει να τους πώ να το στείλουν με root; η merimobiles το στελνει ηδη ρουταρισμενο και με ρομ multilanguage η οποια εχει και Ελληνικα και playstore, εμενα ετσι το στειλαν και δεν ζητησα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiros Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 η merimobiles το στελνει ηδη ρουταρισμενο και με ρομ multilanguage η οποια εχει και Ελληνικα και playstore, εμενα ετσι το στειλαν και δεν ζητησα τιποτα οπότε δε τσεκαρω το ρουτ που έχει. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Saleakos η merimobiles το στελνει ηδη ρουταρισμενο και με ρομ multilanguage η οποια εχει και Ελληνικα και playstore, εμενα ετσι το στειλαν και δεν ζητησα τιποτα κ μενα μια από τα ιδια :D Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivaz Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 σου δινουν $20 για οποια αγορα αν κανεις spamοδιαφημιση σε techblogs. Πρεπει να ανεβασεις τα 2 links που εβαλε ο φιλος χτες :wink: Ας μας εξηγησει ομως καποιος τι γινεται κ πως...Να μαθουμε τι πρεπει να κανουμε για να το παρουμε το κουπονακι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 (edited) ποσταρεις 2 λινκ http://merimobiles.com/the-xiaomi-mipad... τους στελνεις mail ποιος εισαι και που τα ανεβασες. αλλα ειναι για αγορα Xiaomi και για 2 μερες μονο. Αν εχεις σκοπο να αγορασεις αμεσα ρωτα καποιον που το εκανε, γιατι μαλλον τις πληρεις οδηγιες τις εστειλαν μεσω mail και δεν τις εχω. Edited May 21, 2014 by ipal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivaz Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 ποσταρεις 2 λινκ http://merimobiles.com/the-xiaomi-mipad... τους στελνεις mail ποιος εισαι και που τα ανεβασες. αλλα ειναι για αγορα Xiaomi και για 2 μερες μονο. Αν εχεις σκοπο να αγορασεις αμεσα ρωτα καποιον που το εκανε, γιατι μαλλον τις πληρεις οδηγιες τις εστειλαν μεσω mail και δεν τις εχω. Σε υχαριστω πολυ!θα το ψαξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Καλημερα, απο Πατρα!!! Διαβαζοντας ολα τα posts, προχωρησα κι εγω στην αγορα του μοντελου με τον Snapdragon 800, απο ibuygou.com (πολυ καλη και γρηγορη υποστηριξη, με εγκυρες πληροφοριες & οδηγιες απο τη Yoyo!!!!), στις 5/5/2014 και παρελαβα πριν 1 ωρα, στο χωρο μου, εχοντας επιλεξει σαν τροπο αποστολης NetherlandPosts. Καθολου ασχημο το χρονικο διαστημα, αν αναλογιστεις, πως αρχικα, ακυρωσα την παραγγελια κ.λ.π., με αποτελεσμα, να φυγει απο αυτους στς 10/5/2014. Σημειωτεον, πως δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα με τελωνειο, ευτυχως!!! Σαν πρωτη εντυπωση, κι εχοντας στην κατοχη μου LG G2 & Nexus 5, το βρισκω αρκετα ογκωδες και σχετικα δυσκολο στο κρατημα. Επαναλαμβανω, πρωτη εντυπωση, ακομη δεν εχει "γραψει" χιλιομετρα, ουτε καν εκατοστα!!!! Προς το παρον, το εχω και φορτιζει για πρωτη φορα, θα επανελθω με περισσοτερες εντυπωσεις....:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Καλημερα, απο Πατρα!!! Διαβαζοντας ολα τα posts, προχωρησα κι εγω στην αγορα του μοντελου με τον Snapdragon 800, απο ibuygou.com (πολυ καλη και γρηγορη υποστηριξη, με εγκυρες πληροφοριες & οδηγιες απο τη Yoyo!!!!), στις 5/5/2014 και παρελαβα πριν 1 ωρα, στο χωρο μου, εχοντας επιλεξει σαν τροπο αποστολης NetherlandPosts. Καθολου ασχημο το χρονικο διαστημα, αν αναλογιστεις, πως αρχικα, ακυρωσα την παραγγελια κ.λ.π., με αποτελεσμα, να φυγει απο αυτους στς 10/5/2014. Σημειωτεον, πως δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα με τελωνειο, ευτυχως!!! Σαν πρωτη εντυπωση, κι εχοντας στην κατοχη μου LG G2 & Nexus 5, το βρισκω αρκετα ογκωδες και σχετικα δυσκολο στο κρατημα. Επαναλαμβανω, πρωτη εντυπωση, ακομη δεν εχει "γραψει" χιλιομετρα, ουτε καν εκατοστα!!!! Προς το παρον, το εχω και φορτιζει για πρωτη φορα, θα επανελθω με περισσοτερες εντυπωσεις....:rolleyes: Καλομιλητο Αλεξανδρε ! 16 ή 64gb πηρες ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Καλομιλητο Αλεξανδρε ! 16 ή 64gb πηρες ? Καλημέρα κι απο μένα.Μιλώντας με το ταχυδρομείο σήμερα το περιμένω κι εγώ το 64gb απο ibuygou 12/5 το έστειλαν και σήμερα ήρθε.Ελπίζω να μείνω ικανοποιημένος απο την εταιρία και την ναυαρχίδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Παίδες το παρέλαβα κι εγώ.Μια χαρά όλα δόξα το θεό απλά πάω να κατεβάσω το playstore και μου γράφει Google playstore requires google service framework και δεν κάνει λήψη του playstore.Γνωρίζει κάποιος πώς θα το φτιάξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myCellular Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Παίδες το παρέλαβα κι εγώ.Μια χαρά όλα δόξα το θεό απλά πάω να κατεβάσω το playstore και μου γράφει Google playstore requires google service framework και δεν κάνει λήψη του playstore.Γνωρίζει κάποιος πώς θα το φτιάξω; Παράθεση http://willmyphonework.net/ https://www.frequencycheck.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Σε ευχαριστώ.Επίσης θέλω να συγχρονίσω επαφές απο το gmail και μου λέει couldn't opesn connection to server. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Σε ευχαριστώ.Επίσης θέλω να συγχρονίσω επαφές απο το gmail και μου λέει couldn't opesn connection to server. Ok το βρήκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Ok το βρήκα πες και πως το βρηκες...για να υπαρχει κιολας μηπως χρειαστει και σε καποιον αλλο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 πες και πως το βρηκες...για να υπαρχει κιολας μηπως χρειαστει και σε καποιον αλλο:) Απο το google που κατεβάσαμε απο το miui store κατεβάζουμε το google contact sync(έχει το εικονίδιο των επαφών του κλασικού android) και είναι έτοιμο.Αυτό που δεν έχω βρει είναι όταν μου στέλνουν μήνυμα άτομα τα οποία τα έχω στον τηλεφωνικό μου κατάλογο στα μηνύματα δεν μου βγάζει το όνομα του μόνο τον αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Μόλις έμαθα ότι έφυγε σήμερα από Κίνα και αύριο θα έχω tracking number. Από εβδομάδα, αφού είναι EMS λογικά πρέπει να το έχω στα χέρια μου !!! :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 το coolicool ειναι εμπιστο?με κουπονι ''Reg10CIC1'' βγαινει στα 294$!μην τι πατησουμε σαν το ibuymi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 (edited) το coolicool ειναι εμπιστο?με κουπονι ''Reg10CIC1'' βγαινει στα 294$!μην τι πατησουμε σαν το ibuymi Καμία σχέση! Περιμένω την άλλη εβδομάδα μία τετραπλή παραγγελία που τους έχω κάνει. Είδα έπεσε στα 303$, οπότε πρέπει να ανανεώσω το εξελάκι ;) Edited May 23, 2014 by maddoctor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Κρίμα που δεν έχει και το 64αρι να βλέπαμε πόσο θα το είχε. Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts