aris71 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Ψηφίζω το μέλος: DjHoulio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 (edited) Ψηφίζω ironwolf Προσοχή! Υπάρχουν 2 σελίδες με φωτογραφίες! Edited September 3, 2013 by siciliano [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 ψηφίζω: moralas ήμουν ανάμεσα σε πολλές φωτογραφίες τις οποίες θα ψήφιζα αν φαινόταν περισσότερο η θάλασσα και ο ήλιος w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 kokkinakisd από μένα :) http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Vegetto και από εμένα ! ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Ψηφίζω Plankton69 εννοειται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spongedan Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Ψηφιζω kokkinakisd !!!ημουν κι εγω εκει φετος και ηταν υπεροχη η εικονα! good luck! :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeadams Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Ψηφίζω: kokkinakisd Namasté, george Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltoshellas Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Johnious13 macbook pro, ipad 9.7, oneplus 7t pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Υπάρχουν πάρα πολλές ωραίες φωτογραφίες. Δύσκολη πραγματικά επιλογή. Θα πρεπε να έχουμε δυνατότητα ψηφοφορίας με βαθμό. dimitrissa από μενα. Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Johnious13 από εμένα Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Vegetto από εμένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargaris Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Ψηφίζω το μέλος: moralas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 veggeto απο εμενα. πολυ καλες φωτο παντως βγηκαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Asterisd από εμένα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 dimitrissa και δεν είμαι καλα!ελα συνάδελφε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grandebill Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Ερεσος!! Ψηφίζω το μέλος Baspats Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 guskok21 . Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Ήμουν ανάμεσα σε τρεις στο τέλος αλλά θεώρησα πιο σωστό να προτιμήσω τελικώς κάποια χωρίς επεξεργασία με φίλτρα κοκ. Οπότε DjHoulio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Πολύ HDR έχει πέσει. Ψηφίζω guskok21. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Ψηφίζω το μέλος: DjHoulio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. September 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Στο σχόλιο σας (που θα πρέπει να είναι ένα και μοναδικό σε αυτό το topic) δεν θα πρέπει να αναφέρετε τίποτα άλλο, παρά μόνο το nickname του μέλους που τράβηξε την φωτογραφία που ψηφίζετε (το οποίο το βρίσκετε ακριβώς κάτω από τη φωτογραφία του στο σετ μας), έτσι ώστε να αποφευχθούν λάθη. Παιδιά, δεν νομίζω πως είναι πολύ δύσκολο να το κάνετε αυτό. ΜΟΝΟ ΨΗΦΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Όλα τα άλλα σχόλια θα διαγράφονται. DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Ψηφίζω το μέλος kokkinakisd ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Από μένα ψήφο παίρνει ο dimitrissa. Απίστευτη φωτογραφία. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος. Όλες οι φωτογραφίες ήταν πολύ καλές! :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Ψηφίζω το μέλος kokkinakisd http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts