blade_ Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 μακαρι..αν κ για port το βλεπω παλι Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pda_expert Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Τουλάχιστον βγαίνουν κατά καιρούς υποκατάστατα, όπως Saints Row, αλλά δεν φτουράνε πολύ :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. June 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 έχει κανείς θέμα με το Online που να μην μπορεί να μπει σε αγώνες ή να μην βρίσκει άτομα στο online? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Ειστε καλα ρε που δεν θα βγει σε pc;;; Εδω θα βγει και στις νεες κονσολες. Λεφτα ειναι αυτα... Αυτό-quotάρω το προ 2 μηνών ποστάρισμά μου καθώς η προφητεία μου βγήκε αληθινή... O ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ EΓΓΥC. Μπράβο μου. :bow: Grand Theft Auto V Coming to PS4, Xbox One, PC This Autumn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Αυτό-quotάρω το προ 2 μηνών ποστάρισμά μου καθώς η προφητεία μου βγήκε αληθινή... O ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ EΓΓΥC. Μπράβο μου. :bow: Grand Theft Auto V Coming to PS4, Xbox One, PC This Autumn έχω ήδη αποθηκεύσει αναζήτηση στο google "gta v pc skidrow" :lol: πέρα από την πλάκα, αν έχει γίνει καλό port θα αξίζει κι εφ'όσον γίνει καμιά μείωση στο steam. δεν θέλω να πιστεύω ότι θα θέλει το minimum 4gb ram και 12πύρηνο επεξεργαστή i100. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 παίζει κανένας στο ps4 GTA v online;;; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 παίζει κανένας στο ps4 GTA v online;;; εγω το σκεφτομαι σοβαρα... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Ωραία αν κάποιος παίξει να μαζευτούμε να κανουμε τα heists. Γιατί ειναι απελπισία να προσπαθείς να τα κανεις με τυχαίο κόσμο. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Ψηθειτε να μπούμε online να κάνουμε τις αποστολές... Δίκιο εχει ο φίλος πιο πανω που λεει για τυχαίο κόσμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekDragon Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Εγω παιζω στο PS3 και θελω ενα ενεργο γκρουπ για αποστολες ληστειες και τα λοιπα με εστω με σκαιπ ωστε να εχουμε συντονισμο στο PS3 ονομα badlorg psn/skype. Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 καλημερα GTA V / PS3 εχει κατεβασει και εγκαταστησει κανεις mod menu? υπαρχει καποιο λινκ? επισης για το λεγομενο jailbreak υπαρχει καποιο ελληνικο σαιτ να με κατευθυνει? ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekDragon Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 καλημερα GTA V / PS3 εχει κατεβασει και εγκαταστησει κανεις mod menu? υπαρχει καποιο λινκ? επισης για το λεγομενο jailbreak υπαρχει καποιο ελληνικο σαιτ να με κατευθυνει? ευχαριστω εκ των προτερων Κοιτα αυτό. http://www.psjailbreak.gr/p/playstation-3-hardware-faqs-jailbreak_3.html Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Οι του ps4 ας μαζευτούμε Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekDragon Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Εγω παιζω στο PS3 και θελω ενα ενεργο γκρουπ για αποστολες ληστειες και τα λοιπα με εστω με σκαιπ ωστε να εχουμε συντονισμο στο PS3 ονομα badlorg psn/skype. Οποιος θελει η ψαχνει. Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodorg Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 καλησπερα παιδια!!Το gta 5 ειναι πολυ ωραιο παιχνιδι,κατα την γνωμη μου,ειδικα αν παιζεις με τους φιλους σου online αλλα πολλες φορες με πεταει εξω απο μονο του...καποιες φορες βεβαια ειναι θεμα του internet μου αλλα αλλες φταει το παιχνιδι..εχει τυχει να πεταξει εξω εμενα και τους συμπαιχτες μου απο αποστολη και μετα να μας ξαναβαζει..πιστευω οτι πρεπει να το διορθωσουνε αυτο οσο μπορουν..βεβαια ειναι παιχνιδι λογικο να κολλαει καποιες φορες αλλα εχω προσεξει οτι απο τοτε που κανανε τα δυο τελευταια updates εγω προσωπικα κολλαω περισσοτερο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akist25 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 παιδια μου κολαει σε μια αποστολη,ειναι οταν κλεβω το χρηματοκυβοτιο και έρχονται πατσοι,τσους σκωτονω ολους μετα περνω το σκουπιδιαρικο και παω να βρω ενα αμαξι που εχω κρυψει καπου,μετα με περνει τηλ ο μαικλ και οταν αλλαζει απο μονο του παιχτη κολαει,τι να κανω? το εκανα 3 φορες αλλα τπτ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akist25 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 δες το βιντεο που σου εστηλα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfastonkuklo123 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 παιδια εγω εχω ανοιχτο το ιντερνετ αλλα δε μου χωραει το online και δεν ξερω γιατι ενω λεει οτι εχει χωρο και δεν εχω πολλα πραγματα στο ps3 μονο το story mode μπορω να παιξω αν κανω sign out απ τον λογαριασμο μου στο ps3 αλλα θελω να παιζω online μπορει να με βοηθησει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfastonkuklo123 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 κι εγω 12αρι εχω αλλα οταν το χω συνδεδεμενο με το internet δε χωραει το update και δε μπορω να παιξω online μπορει να με βοηθησει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vivalaflam Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Εσεις που εχετε τα 12αρια, για ποιο λογο κρατησατε τους σκληρους; Παρτε εναν SSD (32gb περιπου 25-30 ευρω και 60gb περι τα 40-45 ευρω) η κανεναν HDD 500αρη να εχετε το κεφαλι σας ησυχο.... Οριστε και η διαδικασια: Καλα παιχνιδια! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FromDuskTillDawn Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Παιδιά το παιζει κανεις στο ps4? Παρατηρώ στον βραδυνό ουρανό πολλές γραμμές (banding). Το έχει δει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts