Evaggelos1 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 πρωην συντοπιτη (πρωην κατοικος Κορινθιας :lol: :lol: ) θα περιμενω να μου πεις εντυπωσεις. ποτε το περιμενεις? Αφου μας αφησες και εφυγες, δεν σου λεω τιποτα! :p Αγνωστο το ποτε, γιατι παιζουν και τα τελωνεια τελευταια.... :( Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Προσεξτε οτι το δολαριο τραβα την ανηφορα τις τελευταιες μερες, και το ευρω την κατηφορα.. Και αυτο μαλλον θα συνεχιστει.. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Προσεξτε οτι το δολαριο τραβα την ανηφορα τις τελευταιες μερες, και το ευρω την κατηφορα.. Και αυτο μαλλον θα συνεχιστει.. Ετσι ειναι δυστυχως.... Παει για 1 προς 1. Στο τελος δεν θα συμφερει η αγορα με δολάριο. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 (edited) Xiaomi και ξερό ψωμί! Το καλύτερο ότι υπάρχει και το φόρουμ miui.gr και μπορείς να βάλεις ελληνική custom rom Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι λες τώρα, σοβαρά; Τόσα ξέρεις; Ρωτάς αν έχει όρεξη ο καθένας να φλασάρει, να ξεκλειδώνει bootloader κλπ; Καλύτερα να σκέφτεσαι λίγο πιο ανοιχτά. Υπάρχουν πολλές αξιόλογες εταιρίες. Sent from mTalk Edited November 19, 2016 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Τι λες τώρα, σοβαρά; Τόσα ξέρεις; Ρωτάς αν έχει όρεξη ο καθένας να πλασάρει, να ξεκλειδώνει bootloader κλπ; Καλύτερα να σκέφτεσαι λίγο πιο ανοιχτά. Υπάρχουν πολλές αξιόλογες εταιρίες. Sent from mTalk Σωστότατος .... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Εσάς ρε παιδιά τι σας ενοχλεί; Ότι δεν πρότεινε meizu ή όποια άλλη μάρκα; Μπορεί αυτό να ξέρει. Τέλος. Είπε το επιχείρημά του και από εκεί και πέρα ο ενδιαφερόμενος κρίνει και πράττει. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Εσάς ρε παιδιά τι σας ενοχλεί; Ότι δεν πρότεινε meizu ή όποια άλλη μάρκα; Μπορεί αυτό να ξέρει. Τέλος. Είπε το επιχείρημά του και από εκεί και πέρα ο ενδιαφερόμενος κρίνει και πράττει. Εάν πιστεύεις ότι είναι "επιχείρημα" το "ΧΙΑΟΜΙ και ξερό ψωμί" προς κάποιον ο οποίος δεν γνωρίζει, τότε .. ουδέν σχόλιον !! Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Αριστη η Χιαομι φιλε μου. Αλλα οπως ειπε και ο φιλος ποιο πανω, θα μπλεξεις σιγουρα με ξεκλειδωματα, ρομ, και αλλα ωραια πραγματακια Το καλο οτι υπαρχει ελληνικη κοινοτητα που το υποστηριζει με την δυναμη τις ψυχης του Το κακο ειναι οτι μερικοι ανθρωποι δεν θελουν να ασχοληθουν. Πχ πηρα ενα για τον αδελφο μου που δεν ξερει και ΔΕΝ θελει να ασχοληθει. Αν το επερνα για μενα τοτε θα ηταν διαφορετικα. Αλλιως υπαρχουν και αλλου κινητομανες που κανουν κινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Σωστος. + Ομως οτι πλεον μπορει και ενας ασχετος να παρει απο vickmall με official developer rom η με global που εχει και ελληνικα και παιρνει αναβαθμισεις. Ετσι δεν χρειαζεται να πειραξει απολυτως τιποτα και δουλευει τελεια. Θα δεις τον αδερφο σου να περιμενει την Παρασκευη για την επομενη αναβαθμιση!!! Οποτε δεν ισχυει αυτο με το πειραγμα ετσι οπως το λετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Σωστος. + Ομως οτι πλεον μπορει και ενας ασχετος να παρει απο vickmall με official developer rom η με global που εχει και ελληνικα και παιρνει αναβαθμισεις. Ετσι δεν χρειαζεται να πειραξει απολυτως τιποτα και δουλευει τελεια. Θα δεις τον αδερφο σου να περιμενει την Παρασκευη για την επομενη αναβαθμιση!!! Οποτε δεν ισχυει αυτο με το πειραγμα ετσι οπως το λετε. Έτσι ακριβώς. Αν βαριέσαι να σκαλίσεις παίρνεις την international version, το ανοίγεις και παίζει κατευθείαν και ελληνικά και ota updates κάθε βδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Έτσι ακριβώς. Αν βαριέσαι να σκαλίσεις παίρνεις την international version, το ανοίγεις και παίζει κατευθείαν και ελληνικά και ota updates κάθε βδομάδα. Εγω πηρα πριν καμια 3 βδομάδες 2 pro για την αδελφη μου και τον γαμπρο μου από vick και πηρα την dev εκδοση γιατι δεν ειχε ελληνικα η international version ,τωρα της εβαλαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Θέλει φίλη κινητό να πάρει από το vickmall μέχρι τα 140$. Είναι ανάμεσα στο Xiaomi note pro 3 και στο Lenovo Vibe P1. Ποιο προτείνετε και γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 περιμενετε λιγο για αγορες απο κινα αρκετα περνανε τελωνειο πλεον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Θέλει φίλη κινητό να πάρει από το vickmall μέχρι τα 140$. Είναι ανάμεσα στο Xiaomi note pro 3 και στο Lenovo Vibe P1. Ποιο προτείνετε και γιατί; Μόνο αυτό είναι το κριτήριό της? περιμενετε λιγο για αγορες απο κινα αρκετα περνανε τελωνειο πλεον Όντως είπαν κάποιοι ότι πέρασαν τελωνείο, αλλά δεν έχω δεί ούτε έναν να αναφέρει ότι πλήρωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 περιμενετε λιγο για αγορες απο κινα αρκετα περνανε τελωνειο πλεον OΛΑ περνανε τελωνειο. ΜΑ ΟΛΑ απο το πιο μικρο ακομα αλλα αν πληρωνεις δασμους ειναι αλλο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Όντως είπαν κάποιοι ότι πέρασαν τελωνείο, αλλά δεν έχω δεί ούτε έναν να αναφέρει ότι πλήρωσε. δεν διαβασες καλα το θεμα τοτε αλλος για θηκη κατω απο 1 ευρω κληθηκηκε να δωσω πανω απο 4 αλλος για 3 κινητα εδωσε νομιζω 3 40αρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 δεν διαβασες καλα το θεμα τοτε αλλος για θηκη κατω απο 1 ευρω κληθηκηκε να δωσω πανω απο 4 αλλος για 3 κινητα εδωσε νομιζω 3 40αρια Το ειπες και μονος σου 3 κινητα. Αν τα παρεις μαζεμενα το πιο πιθανο να γινει αυτο που ειπες Οσο για την θηκη... πες οτι επαιξες τζοκερ και τα εχασες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Το ειπες και μονος σου 3 κινητα. Αν τα παρεις μαζεμενα το πιο πιθανο να γινει αυτο που ειπες Οσο για την θηκη... πες οτι επαιξες τζοκερ και τα εχασες δεν διαβασες καλα το θεμα τοτε αλλος για θηκη κατω απο 1 ευρω κληθηκηκε να δωσω πανω απο 4 αλλος για 3 κινητα εδωσε νομιζω 3 40αρια Εκτός αυτού, o συγκεκριμένος ισχυρίστηκε ότι επικοινώνησε με το τελωνείο και του είπαν το τί χρεώνουν συνήθως. Δεν είπε όμως ότι τα πλήρωσε τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 μου εξηγεί κάποιος εαν θέλω xiaomi και θέλω ελληνικά,ota updates απο την μαμά εταιρεία όχι custom rom, με ποια ρομ ζητάω να μου το στείλουν τα κινεζομαγαζα; και ποια η διαφορά των rom από την ελληνική κοινότητα που ακούω ότι έχει η xiaomi? Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 (edited) μου εξηγεί κάποιος εαν θέλω xiaomi και θέλω ελληνικά,ota updates απο την μαμά εταιρεία όχι custom rom, με ποια ρομ ζητάω να μου το στείλουν τα κινεζομαγαζα; και ποια η διαφορά των rom από την ελληνική κοινότητα που ακούω ότι έχει η xiaomi? Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα παραγγέλνεις με την global rom (δεν είναι διαθέσιμη σε όλα τα μοντέλα της). Η ελληνική ρομ της κοινότητας είναι πρακτικά μια custom rom που αποτελεί μετάφραση της official κινέζικης + βελτιώσεις/προσθήκες στοχευμένες για τους Έλληνες χρήστες και υπάρχει για όλα τα μοντέλα (αλλά θέλει μια προσωπική ενασχόληση για να τη φορέσεις). Edited November 20, 2016 by nikiforos_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 μου εξηγεί κάποιος εαν θέλω xiaomi και θέλω ελληνικά,ota updates απο την μαμά εταιρεία όχι custom rom, με ποια ρομ ζητάω να μου το στείλουν τα κινεζομαγαζα; και ποια η διαφορά των rom από την ελληνική κοινότητα που ακούω ότι έχει η xiaomi? Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπαρχει επιλογη στο vickmall στην εκδοση με τα 3 ram για dev rom ελληνικα και updates. Με τα 2 ram global επισης ελληνικα και updates. Εγω φιλε ilka το πηρα με την developer παιρνω update καθε παρασκευη και γενικα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος χωρις να το εχω ο ιδιος με αλλαγες rom κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Υπαρχει επιλογη στο vickmall στην εκδοση με τα 3 ram για dev rom ελληνικα και updates. Με τα 2 ram global επισης ελληνικα και updates. Εγω φιλε ilka το πηρα με την developer παιρνω update καθε παρασκευη και γενικα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος χωρις να το εχω ο ιδιος με αλλαγες rom κλπ. Τα παραγγέλνεις με την global rom (δεν είναι διαθέσιμη σε όλα τα μοντέλα της). Η ελληνική ρομ της κοινότητας είναι πρακτικά μια custom rom που αποτελεί μετάφραση της official κινέζικης + βελτιώσεις/προσθήκες στοχευμένες για τους Έλληνες χρήστες και υπάρχει για όλα τα μοντέλα (αλλά θέλει μια προσωπική ενασχόληση για να τη φορέσεις). οκ καταλαβα....σχεδον! οι αναβαθμισεις καθε παρασκευη ειναι ΟΤΑ? η διαφορα global dev /international rom οποια ειναι? η inrenational rom παιρνει αναβαθμισεις,ΟΤΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Εάν πιστεύεις ότι είναι "επιχείρημα" το "ΧΙΑΟΜΙ και ξερό ψωμί" προς κάποιον ο οποίος δεν γνωρίζει, τότε .. ουδέν σχόλιον !! Όχι φυσικά. Όμως το ότι υπάρχει υποστήριξη software (ή λογισμικού αν θες) από ελληνική κοινότητα είναι πολύ καλό επιχείρημα. Αν δεν το διάβασες ή αν το αγνόησες είναι το ασχολίαστο. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoxyGirl1 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 (edited) Γεια σας,δεν ξέρω αν ρωτάω στο σωστο thread,αλλά μήπως ξέρει κάποιος πώς πληρώνω στο Vickmall? Μπορω να πληρώσω με κάρτα της Εθνικής? Και αν είναι αξιόπιστο το σαιτ? Δεν έχω ξανααγοράσει από Κίνα. Θέλω να παραγγείλω Xiaomi Redmi3S http://www.vickmall.com/official-international-version-xiaomi-redmi-3s-pro-3gb-32gb-grey.html Είναι καλό για τα λεφτά του? Edited November 20, 2016 by FoxyGirl1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 τα κινητά της xiaomi υποστηρίζουν double tap to wake screen? Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts