Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το βρήκα σε κατάστημα στη Χίο να το πουλάνε έπαθα ένα σοκ στη αρχή δεν το περίμενα η τιμή λίγο ανεβασμένη στα 220€ λογικά γυμνό χωρίς δώρα. Εμένα μου στοίχισε 155€ + 20€ θήκες glass ακουστικά.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

καλησπέρα στην παρέα, σχόλια ή και εμπειρίες από αυτό https://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-S5-G9000-Octa-Core-Android-phone.html αν το έχει πάρει κάποιος, σκέφτομαι να το παραγγείλω, μην την πατήσω και βαράω το κεφάλι μου:worry:

καλησπέρα στην παρέα, σχόλια ή και εμπειρίες από αυτό https://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-S5-G9000-Octa-Core-Android-phone.html αν το έχει πάρει κάποιος, σκέφτομαι να το παραγγείλω, μην την πατήσω και βαράω το κεφάλι μου:worry:

μην διανοηθείς .....κατά 99% θα μπλέξεις

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

μην διανοηθείς .....κατά 99% θα μπλέξεις

ξέρεις κάτι ? πες μου ή στείλε μου ΠΜ:worry:

ξέρεις κάτι ? πες μου ή στείλε μου ΠΜ:worry:

έχει πολλά μουσαντένια, αν googlαρεις λίγο και εδώ αλλά και γενικά θα βρεις πολλά αρνητικά σχόλια

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

δώσε 10 $ παραπάνω και πάρε Lenovo A806 ή xiaomi Note 4g ή τόσα άλλα brand κινητά σε αυτά τα χρήματα

ή coolpad f1 ακόμα φθηνότερο

Edited by spiros7777
LeEco Le max 2 [x820]

Με τιποτα να μην το παρεις.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το Jiayu. Παράδοση στην αξιοπιστία η εταιρία. Ξέρεις ότι θα αντέξει και κυρίως ότι είναι απροβλημάτιστο.

Η DooGee όχι και τόσο. Δες τα θέματα κάποιων μοντέλων της...

Βρε talos, επειδή λέτε μερικοί ότι το Jiayu είναι απροβλημάτιστο και είπα να το πάρω γιά κάποιον φίλο, μπήκα στο νήμα και διάβασα γιά ένα σωρό προβλήματα .... ακόμη και εσύ έχεις γράψει!! :blink:

έλα ντε.Όταν πρωτο άρχισα να ψάχνω για κινέζικα είχα τρομάξει από τα προβλήματα των κινητών αυτής της εταιρείας! τραγικά πολλά, ειδικά σε θέματα hardware!

...εγώ πάντως μετά το G3S, ποτέ ξανά JIAYU. Ε όχι και αξιοπιστία και απροβλημάτιστη η εταιρεία αυτή. Σε ένα μόνο κινητό, είχα εξ αρχής αστοχία στο touch/digitizer, τώρα στη μπαταρία που δε φορτίζει πάνω από 36% (παρά τα calibration/fix κλπ.) και να μην αναφέρω τα λαμάκια πάνω κάτω που έφυγαν δις. Ενταξει ωραία οθόνη, αλλά μέχρι εκεί, τι να το κάνεις αν η εμπειρία χρήσης σε κάνει να μη θες να ξαναπάρεις ανάλογο κινέζικο.

Μη παίρνουμε και στο λαιμό μας κόσμο.

Edited by emxa2k

Εγώ πάντως μετά το G3S πήρα το F1 και άνετα θα πήγαινα ξανά σε jiayu.

Μιας και τα έχεις δει και τα δύο, για πες εντυπώσεις (αν και προφανώς όχι άμεσα συγκρίσιμα, καθώς έχουν και σεβαστή διαφορά... ηλικίας μεταξύ τους!)

Όπως γράφει και ο emxa2k παραπάνω, τα Jiayu έχουν σίγουρα πολύ ωραία οθόνη, ενώ επιπλέον προσόν είναι και οι μπαταρίες των 3000mAh και η εξαιρετική αυτονομία που δίνουν.

Στα συν επίσης βάζω την όσο πλησιέστερα σε "stock" Android ROM και το ότι δε χρειάζεται πρακτικά κανένα πείραγμα - στις περισσότερες ROM της Jiayu όλα παίζουν out of the box.

To F1 έχει συγκεντρώσει πολλά θετικά σχόλια, αλλά θεωρώ πολύ χρήσιμη την άποψη κάποιου που προηγουμένως έχει δει και το G3S!

Προσωπικά... γλυκοκοιτάζω το καινούριο F2, ενώ τώρα είμαι με G3S (το οποίο, παρεμπιπτόντως, δε μου έχει βγάλει -ευτυχώς- κανένα πρόβλημα, αυτά όμως αρκετών φίλων έχουν βγάλει, δυστυχώς...)

Βρε talos, επειδή λέτε μερικοί ότι το Jiayu είναι απροβλημάτιστο και είπα να το πάρω γιά κάποιον φίλο, μπήκα στο νήμα και διάβασα γιά ένα σωρό προβλήματα .... ακόμη και εσύ έχεις γράψει!! :blink:

Δείξε μου 2-3 προβλήματα του Jiayu αν θέλεις.

Για το F1, θα γύριζα άνετα σε αυτό (λόγω της χρήσης που κάνω) έχοντας άριστες εμπειρίες. Ίσως επειδή είχα την νεότερη επίσημη ρομ να λύθηκε το πρόβλημα που λες ότι είχα αναφέρει. Αλλά ίσως και να ξέχασα κάποιο πρόβλημα που δεν είχε λυθεί. Οπότε, αν θέλεις φυσικά, υπόδειξέ το μου για να δώσω τις εξηγήσεις μου.

Εντελώς φιλικά, και χωρίς παρεξήγηση ελπίζω. Απλώς ως ικανοποιημένος κάτοχος F1 και G2F.

...εγώ πάντως μετά το G3S, ποτέ ξανά JIAYU. Ε όχι και αξιοπιστία και απροβλημάτιστη η εταιρεία αυτή. Σε ένα μόνο κινητό, είχα εξ αρχής αστοχία στο touch/digitizer, τώρα στη μπαταρία που δε φορτίζει πάνω από 36% (παρά τα calibration/fix κλπ.) και να μην αναφέρω τα λαμάκια πάνω κάτω που έφυγαν δις. Ενταξει ωραία οθόνη, αλλά μέχρι εκεί, τι να το κάνεις αν η εμπειρία χρήσης σε κάνει να μη θες να ξαναπάρεις ανάλογο κινέζικο.

Μη παίρνουμε και στο λαιμό μας κόσμο.

Το G3S είχε βγάλει το περιβόητο πρόβλημα με τα λαμάκια. Θα μπορούσαν απλώς να μη τα βάλουν.

Δεν θυμάμαι να έχουν αναφερθεί γενικότερα προβλήματα μπαταρίας στο θέμα του (ίσως κάνω λάθος;).

Ακόμη κι αν ήταν προβληματικό μοντέλο, ούτε είναι πολλές οι σοβαρές εταιρίες που δεν έχουν βγάλει προβληματικό μοντέλο, ούτε έχει υπάρξει εταιρία που να μην έχει βγάλει προβληματική παρτίδα.

Η προτίμηση προς την Jiayu είναι πρωτίστως από την θετική (όχι άψογη) εικόνα που παρουσιάζουν οι συζητήσεις των διαφόρων μοντέλων της, αλλά και από προσωπική και μη εμπειρία.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Καλημέρα!

Ενδιαφέρομαι για αγορά 4" κινητό για την γυναίκα μου.

Προσανατολίζομαι στο jiayu g2f.

Υπάρχει κάποια άλλη αξιόλογη πρόταση?

Για το F1, θα γύριζα άνετα σε αυτό (λόγω της χρήσης που κάνω) έχοντας άριστες εμπειρίες. Ίσως επειδή είχα την νεότερη επίσημη ρομ να λύθηκε το πρόβλημα που λες ότι είχα αναφέρει. Αλλά ίσως και να ξέχασα κάποιο πρόβλημα που δεν είχε λυθεί. Οπότε, αν θέλεις φυσικά, υπόδειξέ το μου για να δώσω τις εξηγήσεις μου.

Εντελώς φιλικά, και χωρίς παρεξήγηση ελπίζω. Απλώς ως ικανοποιημένος κάτοχος F1 και G2F.

Mια απο τα ιδια, εχω και εγω τα παραπανω τηλεφωνα, και τα δυο χερουν ακρα υγειας.

Το G3S είχε βγάλει το περιβόητο πρόβλημα με τα λαμάκια. Θα μπορούσαν απλώς να μη τα βάλουν.

Δεν θυμάμαι να έχουν αναφερθεί γενικότερα προβλήματα μπαταρίας στο θέμα του (ίσως κάνω λάθος;).

Ακόμη κι αν ήταν προβληματικό μοντέλο, ούτε είναι πολλές οι σοβαρές εταιρίες που δεν έχουν βγάλει προβληματικό μοντέλο, ούτε έχει υπάρξει εταιρία που να μην έχει βγάλει προβληματική παρτίδα.

Η προτίμηση προς την Jiayu είναι πρωτίστως από την θετική (όχι άψογη) εικόνα που παρουσιάζουν οι συζητήσεις των διαφόρων μοντέλων της, αλλά και από προσωπική και μη εμπειρία.

Μπερδευτηκα λιγο με τις απαντησεις αλλα αν καταλαβα καλα οπως και να εχει μαλλον ειναι προτιμοτερο το jiayu απο dogee

Μονο αν σου βαλουν το πιστολι στον κροταφο διαλεγεις Doogie αντι για Jiayu σε ολες τις αλλες περιπτωσεις δεν υπαρχει διλημμα.

Μονο αν σου βαλουν το πιστολι στον κροταφο διαλεγεις Doogie αντι για Jiayu σε ολες τις αλλες περιπτωσεις δεν υπαρχει διλημμα.

Εγώ έχω 3 DOOGEΕ, τα αγόρασα χωρίς "πιστόλι", και δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα ..... :lol::lol::lol:

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Εγώ έχω 3 DOOGEΕ, τα αγόρασα χωρίς "πιστόλι", και δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα ..... :lol::lol::lol:

χαχαχα :lol::lol:

Έχουν 2 φίλοι Doogee δεν μου ανέφεραν κάτι για πρόβλημα αλλά πλέον υπάρχουν πολλές αξιόλογες επιλογές, όπως ZTE V5 Red Bull, Xiaomi 1S,Huawei Play 3c και πάει λέγοντας αν θες το κεφάλι σου ακόμα πιο ήσυχο.

παιδια το umi zero ειναι καλο;

Τι νόημα έχει να σου πει κάποιος αν είναι καλό ή όχι βάσει χαρακτηριστικών όταν κανένας δεν το έχει ακόμα;

Για αρχή δες εδώ το βίντεο http://www.gizchina.com/2014/11/15/umi-zero-prices-slashed-199-99/

OnePlus 3T

LeTV X800 CN

περιμεντε λιγο για το umi το εχω παραγγειλει εγω οταν ερθει θα σας πω.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Από που το παρήγγειλες και πόσο;;
Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

περιμεντε λιγο για το umi το εχω παραγγειλει εγω οταν ερθει θα σας πω.

φιλε ποτε θα το παρεισ στα χερια σου;