geobas Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Με κλειστά μάτια, ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. Και όχι μόνο ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Το βρήκα σε κατάστημα στη Χίο να το πουλάνε έπαθα ένα σοκ στη αρχή δεν το περίμενα η τιμή λίγο ανεβασμένη στα 220€ λογικά γυμνό χωρίς δώρα. Εμένα μου στοίχισε 155€ + 20€ θήκες glass ακουστικά. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badapatra Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 καλησπέρα στην παρέα, σχόλια ή και εμπειρίες από αυτό https://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-S5-G9000-Octa-Core-Android-phone.html αν το έχει πάρει κάποιος, σκέφτομαι να το παραγγείλω, μην την πατήσω και βαράω το κεφάλι μου:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 καλησπέρα στην παρέα, σχόλια ή και εμπειρίες από αυτό https://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-S5-G9000-Octa-Core-Android-phone.html αν το έχει πάρει κάποιος, σκέφτομαι να το παραγγείλω, μην την πατήσω και βαράω το κεφάλι μου:worry: μην διανοηθείς .....κατά 99% θα μπλέξεις Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badapatra Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 μην διανοηθείς .....κατά 99% θα μπλέξεις ξέρεις κάτι ? πες μου ή στείλε μου ΠΜ:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 ξέρεις κάτι ? πες μου ή στείλε μου ΠΜ:worry: έχει πολλά μουσαντένια, αν googlαρεις λίγο και εδώ αλλά και γενικά θα βρεις πολλά αρνητικά σχόλια Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 (edited) καλησπέρα στην παρέα, σχόλια ή και εμπειρίες από αυτό https://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-S5-G9000-Octa-Core-Android-phone.html αν το έχει πάρει κάποιος, σκέφτομαι να το παραγγείλω, μην την πατήσω και βαράω το κεφάλι μου:worry: δώσε 10 $ παραπάνω και πάρε Lenovo A806 ή xiaomi Note 4g ή τόσα άλλα brand κινητά σε αυτά τα χρήματα ή coolpad f1 ακόμα φθηνότερο Edited November 14, 2014 by spiros7777 Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 καλησπέρα στην παρέα, σχόλια ή και εμπειρίες από αυτό https://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-S5-G9000-Octa-Core-Android-phone.html αν το έχει πάρει κάποιος, σκέφτομαι να το παραγγείλω, μην την πατήσω και βαράω το κεφάλι μου:worry: Με τιποτα να μην το παρεις. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 (edited) Το Jiayu. Παράδοση στην αξιοπιστία η εταιρία. Ξέρεις ότι θα αντέξει και κυρίως ότι είναι απροβλημάτιστο. Η DooGee όχι και τόσο. Δες τα θέματα κάποιων μοντέλων της... Βρε talos, επειδή λέτε μερικοί ότι το Jiayu είναι απροβλημάτιστο και είπα να το πάρω γιά κάποιον φίλο, μπήκα στο νήμα και διάβασα γιά ένα σωρό προβλήματα .... ακόμη και εσύ έχεις γράψει!! :blink: έλα ντε.Όταν πρωτο άρχισα να ψάχνω για κινέζικα είχα τρομάξει από τα προβλήματα των κινητών αυτής της εταιρείας! τραγικά πολλά, ειδικά σε θέματα hardware! ...εγώ πάντως μετά το G3S, ποτέ ξανά JIAYU. Ε όχι και αξιοπιστία και απροβλημάτιστη η εταιρεία αυτή. Σε ένα μόνο κινητό, είχα εξ αρχής αστοχία στο touch/digitizer, τώρα στη μπαταρία που δε φορτίζει πάνω από 36% (παρά τα calibration/fix κλπ.) και να μην αναφέρω τα λαμάκια πάνω κάτω που έφυγαν δις. Ενταξει ωραία οθόνη, αλλά μέχρι εκεί, τι να το κάνεις αν η εμπειρία χρήσης σε κάνει να μη θες να ξαναπάρεις ανάλογο κινέζικο. Μη παίρνουμε και στο λαιμό μας κόσμο. Edited November 14, 2014 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Εγώ πάντως μετά το G3S πήρα το F1 και άνετα θα πήγαινα ξανά σε jiayu. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Εγώ πάντως μετά το G3S πήρα το F1 και άνετα θα πήγαινα ξανά σε jiayu. Μιας και τα έχεις δει και τα δύο, για πες εντυπώσεις (αν και προφανώς όχι άμεσα συγκρίσιμα, καθώς έχουν και σεβαστή διαφορά... ηλικίας μεταξύ τους!) Όπως γράφει και ο emxa2k παραπάνω, τα Jiayu έχουν σίγουρα πολύ ωραία οθόνη, ενώ επιπλέον προσόν είναι και οι μπαταρίες των 3000mAh και η εξαιρετική αυτονομία που δίνουν. Στα συν επίσης βάζω την όσο πλησιέστερα σε "stock" Android ROM και το ότι δε χρειάζεται πρακτικά κανένα πείραγμα - στις περισσότερες ROM της Jiayu όλα παίζουν out of the box. To F1 έχει συγκεντρώσει πολλά θετικά σχόλια, αλλά θεωρώ πολύ χρήσιμη την άποψη κάποιου που προηγουμένως έχει δει και το G3S! Προσωπικά... γλυκοκοιτάζω το καινούριο F2, ενώ τώρα είμαι με G3S (το οποίο, παρεμπιπτόντως, δε μου έχει βγάλει -ευτυχώς- κανένα πρόβλημα, αυτά όμως αρκετών φίλων έχουν βγάλει, δυστυχώς...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Βρε talos, επειδή λέτε μερικοί ότι το Jiayu είναι απροβλημάτιστο και είπα να το πάρω γιά κάποιον φίλο, μπήκα στο νήμα και διάβασα γιά ένα σωρό προβλήματα .... ακόμη και εσύ έχεις γράψει!! :blink: Δείξε μου 2-3 προβλήματα του Jiayu αν θέλεις. Για το F1, θα γύριζα άνετα σε αυτό (λόγω της χρήσης που κάνω) έχοντας άριστες εμπειρίες. Ίσως επειδή είχα την νεότερη επίσημη ρομ να λύθηκε το πρόβλημα που λες ότι είχα αναφέρει. Αλλά ίσως και να ξέχασα κάποιο πρόβλημα που δεν είχε λυθεί. Οπότε, αν θέλεις φυσικά, υπόδειξέ το μου για να δώσω τις εξηγήσεις μου. Εντελώς φιλικά, και χωρίς παρεξήγηση ελπίζω. Απλώς ως ικανοποιημένος κάτοχος F1 και G2F. ...εγώ πάντως μετά το G3S, ποτέ ξανά JIAYU. Ε όχι και αξιοπιστία και απροβλημάτιστη η εταιρεία αυτή. Σε ένα μόνο κινητό, είχα εξ αρχής αστοχία στο touch/digitizer, τώρα στη μπαταρία που δε φορτίζει πάνω από 36% (παρά τα calibration/fix κλπ.) και να μην αναφέρω τα λαμάκια πάνω κάτω που έφυγαν δις. Ενταξει ωραία οθόνη, αλλά μέχρι εκεί, τι να το κάνεις αν η εμπειρία χρήσης σε κάνει να μη θες να ξαναπάρεις ανάλογο κινέζικο. Μη παίρνουμε και στο λαιμό μας κόσμο. Το G3S είχε βγάλει το περιβόητο πρόβλημα με τα λαμάκια. Θα μπορούσαν απλώς να μη τα βάλουν. Δεν θυμάμαι να έχουν αναφερθεί γενικότερα προβλήματα μπαταρίας στο θέμα του (ίσως κάνω λάθος;). Ακόμη κι αν ήταν προβληματικό μοντέλο, ούτε είναι πολλές οι σοβαρές εταιρίες που δεν έχουν βγάλει προβληματικό μοντέλο, ούτε έχει υπάρξει εταιρία που να μην έχει βγάλει προβληματική παρτίδα. Η προτίμηση προς την Jiayu είναι πρωτίστως από την θετική (όχι άψογη) εικόνα που παρουσιάζουν οι συζητήσεις των διαφόρων μοντέλων της, αλλά και από προσωπική και μη εμπειρία. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgesoho Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Καλημέρα! Ενδιαφέρομαι για αγορά 4" κινητό για την γυναίκα μου. Προσανατολίζομαι στο jiayu g2f. Υπάρχει κάποια άλλη αξιόλογη πρόταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Δείξε μου 2-3 προβλήματα του Jiayu αν θέλεις. Για το F1, θα γύριζα άνετα σε αυτό (λόγω της χρήσης που κάνω) έχοντας άριστες εμπειρίες. Ίσως επειδή είχα την νεότερη επίσημη ρομ να λύθηκε το πρόβλημα που λες ότι είχα αναφέρει. Αλλά ίσως και να ξέχασα κάποιο πρόβλημα που δεν είχε λυθεί. Οπότε, αν θέλεις φυσικά, υπόδειξέ το μου για να δώσω τις εξηγήσεις μου. Εντελώς φιλικά, και χωρίς παρεξήγηση ελπίζω. Απλώς ως ικανοποιημένος κάτοχος F1 και G2F. Mια απο τα ιδια, εχω και εγω τα παραπανω τηλεφωνα, και τα δυο χερουν ακρα υγειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klipsch Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Δείξε μου 2-3 προβλήματα του Jiayu αν θέλεις. Για το F1, θα γύριζα άνετα σε αυτό (λόγω της χρήσης που κάνω) έχοντας άριστες εμπειρίες. Ίσως επειδή είχα την νεότερη επίσημη ρομ να λύθηκε το πρόβλημα που λες ότι είχα αναφέρει. Αλλά ίσως και να ξέχασα κάποιο πρόβλημα που δεν είχε λυθεί. Οπότε, αν θέλεις φυσικά, υπόδειξέ το μου για να δώσω τις εξηγήσεις μου. Εντελώς φιλικά, και χωρίς παρεξήγηση ελπίζω. Απλώς ως ικανοποιημένος κάτοχος F1 και G2F. Το G3S είχε βγάλει το περιβόητο πρόβλημα με τα λαμάκια. Θα μπορούσαν απλώς να μη τα βάλουν. Δεν θυμάμαι να έχουν αναφερθεί γενικότερα προβλήματα μπαταρίας στο θέμα του (ίσως κάνω λάθος;). Ακόμη κι αν ήταν προβληματικό μοντέλο, ούτε είναι πολλές οι σοβαρές εταιρίες που δεν έχουν βγάλει προβληματικό μοντέλο, ούτε έχει υπάρξει εταιρία που να μην έχει βγάλει προβληματική παρτίδα. Η προτίμηση προς την Jiayu είναι πρωτίστως από την θετική (όχι άψογη) εικόνα που παρουσιάζουν οι συζητήσεις των διαφόρων μοντέλων της, αλλά και από προσωπική και μη εμπειρία. Μπερδευτηκα λιγο με τις απαντησεις αλλα αν καταλαβα καλα οπως και να εχει μαλλον ειναι προτιμοτερο το jiayu απο dogee Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Μονο αν σου βαλουν το πιστολι στον κροταφο διαλεγεις Doogie αντι για Jiayu σε ολες τις αλλες περιπτωσεις δεν υπαρχει διλημμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Μονο αν σου βαλουν το πιστολι στον κροταφο διαλεγεις Doogie αντι για Jiayu σε ολες τις αλλες περιπτωσεις δεν υπαρχει διλημμα. Εγώ έχω 3 DOOGEΕ, τα αγόρασα χωρίς "πιστόλι", και δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα ..... :lol::lol::lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Εγώ έχω 3 DOOGEΕ, τα αγόρασα χωρίς "πιστόλι", και δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα ..... :lol::lol::lol: χαχαχα :lol::lol: Έχουν 2 φίλοι Doogee δεν μου ανέφεραν κάτι για πρόβλημα αλλά πλέον υπάρχουν πολλές αξιόλογες επιλογές, όπως ZTE V5 Red Bull, Xiaomi 1S,Huawei Play 3c και πάει λέγοντας αν θες το κεφάλι σου ακόμα πιο ήσυχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Εσυ εισαι ηρωας δεν μετρας :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafos123 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 παιδια το umi zero ειναι καλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 παιδια το umi zero ειναι καλο; Τι νόημα έχει να σου πει κάποιος αν είναι καλό ή όχι βάσει χαρακτηριστικών όταν κανένας δεν το έχει ακόμα; Για αρχή δες εδώ το βίντεο http://www.gizchina.com/2014/11/15/umi-zero-prices-slashed-199-99/ Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctassios Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Είμαι ανάμεσα στα δυο κινητά του τίτλου και πραγματικά δεν ξέρω ποιο να επιλέξω.Βοηθήστε.Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 περιμεντε λιγο για το umi το εχω παραγγειλει εγω οταν ερθει θα σας πω. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Από που το παρήγγειλες και πόσο;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafos123 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 περιμεντε λιγο για το umi το εχω παραγγειλει εγω οταν ερθει θα σας πω. φιλε ποτε θα το παρεισ στα χερια σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts