Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

το κινητο δεν εχει προβλημα,απλα το πανταγουιλ κανει προσφορες ,εχει βαλει και αλλα κινητα σε παρομοια τιμη που σε αλλα σαιτς κοστιζουν διπλασια και πανω.

Εκεί που δεν κατάφερα να βγάλω άκρη είναι οι διαστάσεις του ....

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στα περισσοτερα κινητα με κραυγαλεα προσφορα που εχω παρει απο panda (κυριως οχι τοσο γνωστες μαρκες) εχουν βγαλει καποιο προβλημα.

Οποτε προτειμω ενα πιο ''επωνυμο'' για σιγουρια, κι ας το πληρωσω και λιγα δολλαρια παραπανω.

Αυτες οι προσφορες τυπου 50% για μενα τραβας λαχνο.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Εγώ πιστεύω ότι οι προσφορές που κάνουν τώρα τελευταία είναι λόγω του ότι επειδή κυκλοφόρησαν πολλά οκταπύρηνα θα έχουν πρόβλημα στην πώληση των υπολοίπων ..

Δεν μου απάντησε κανείς στο παρακάτω, υποθέτω γιατί δεν υπάρχει κάτι της προκοπής. FYI έκανα την ίδια ερώτηση στο chat του minideal και μου είπαν ότι έχουν διαθέσιμο το One plus One (399$).. Το γράφω γιατί από ότι διάβαζα σε άλλα topic έχει προβλήματα διαθεσιμότητας, πάει πίσω τις παραδόσεις κτλ κτλ. (ξέρω ότι η κανονική τιμή είναι 299$..)

Καλησπέρα,

Σκέφτομαι να αλλάξω το Lenovo A820 που έχω.. Έχετε να προτείνετε κάτι που να έχει Kit Kat, οθόνη 5-5.3in, 2GB Ram, dual sim?

Βλέπω ελάχιστα με kit kat και η rom που βρίσκω σε πολλά είναι βασισμένες στην 4.2.2. (Π.χ το Elephone P8)

Ευχαριστώ

Σκέφτομαι να αλλάξω το Lenovo A820 που έχω.. Έχετε να προτείνετε κάτι που να έχει Kit Kat, οθόνη 5-5.3in, 2GB Ram, dual sim? Βλέπω ελάχιστα με kit kat και η rom που βρίσκω σε πολλά είναι βασισμένες στην 4.2.2. (Π.χ το Elephone P8) Ευχαριστώ

To Huawei Honor 3C (5", 2Gb ram, 2 x SIM), θα πάρει kitkat σύντομα (είναι ήδη Beta2 @ testers, με θετικότατα σχόλια)

Περισσότερα στο σχετικό νήμα

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Παιδιά star s6,pandawill,100δολ. Τι λετε;

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Γεια σας ! Αγορασα εδώ κ 4 μηνες ενα κινητό απο Κίνα απο το ίντερνετ. Μέχρι χθες ηταν όλα οκ. Δουλευε κ φορτιζε κανονικα.Αλλά χθες βάζω να το φορτισω κ Δν έκανε κλ επαφη η είσοδος φορτιστη του κινητού με το φόρτιση. Ο φορτιστής Δν έχει πρόβλημα γτ αλλά κινητά τα φορτίζει. Η είσοδος φορτιστη του κινητού έχει πρόβλημα. Μονο όταν πιεζω προς τα κάτω το βισμα του φορτιστη κανει επαφη κ φορτίζει. Μήπως εχει κανεις καμια ιδέα τι να κάνω ?

Γεια σας ! Αγορασα εδώ κ 4 μηνες ενα κινητό απο Κίνα απο το ίντερνετ. Μέχρι χθες ηταν όλα οκ. Δουλευε κ φορτιζε κανονικα.Αλλά χθες βάζω να το φορτισω κ Δν έκανε κλ επαφη η είσοδος φορτιστη του κινητού με το φόρτιση. Ο φορτιστής Δν έχει πρόβλημα γτ αλλά κινητά τα φορτίζει. Η είσοδος φορτιστη του κινητού έχει πρόβλημα. Μονο όταν πιεζω προς τα κάτω το βισμα του φορτιστη κανει επαφη κ φορτίζει. Μήπως εχει κανεις καμια ιδέα τι να κάνω ?

Προφανώς έχει πρόβλημα το "θηλυκό" usb στο κινητό (ποιο μοντέλο αλήθεια?)

Συνήθως, αλλάζει με κάποιο λογικό κόστος (ανταλλακτικό 10 ευρώ + εργασία)...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Προφανώς έχει πρόβλημα το "θηλυκό" usb στο κινητό (ποιο μοντέλο αλήθεια?)

Συνήθως, αλλάζει με κάποιο λογικό κόστος (ανταλλακτικό 10 ευρώ + εργασία)...

Σε ευχαριστώ ! Εγώ φοβόμουν μη τυχόν Δν αλλάζει η είσοδος του κινητού. Δν θυμάμαι ποιο μοντελο ειναι....

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Νομιζω οτι είναι το μοντέλο I9500

Το ζήτημα είναι ότι το έψαξα αλλού εχθές και το βρήκα από 220 έως 160 δολλάρια, οπότε εάν δν έχει τίποτα, γιατί είναι πιό ακριβό από οκταπύρηνα;;; :blink:

Αν και εφόσον παραλάβω μια και έκανα παραγγελία θα σας ενημερώσω αν είναι καλό ή όχι

Μανώλης

Αν και εφόσον παραλάβω μια και έκανα παραγγελία θα σας ενημερώσω αν είναι καλό ή όχι

Το ίδιο και εγώ .... :p

έχει γούστο να το βγάλουν out of stock και να τρέχουμε να πάρουμε τα χρήματα πίσω :lol:

Δες μήπως έχει πιάσει σκόνη στο εσωτερικό του βύσματος και χρειάζεται προσεκτικό καθάρισμα με καμία καρφίτσα.

Δες μήπως έχει πιάσει σκόνη στο εσωτερικό του βύσματος και χρειάζεται προσεκτικό καθάρισμα με καμία καρφίτσα.

Το καθάρισα με καρφίτσα αλλά τίποτα

Παιδιά star s6,pandawill,100δολ. Τι λετε;

Πλάκα μας κάνεις, για αυτό το κινητό ήταν η συζήτηση 2 μηνύματα πάνω απο το δικό σου! :lol:

Με αυτή την ευκαιρία, καλό θα ήταν όταν ρωτάμε για κινητό να γράφουμε το όνομα του και όχι ένα "ξερό" link καταστήματος. Θα αποφεύγαμε περιττές ερωτήσεις όπως του mertaghon2.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 22-05-2014 14:01 IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 07-06-2014 13:06 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 07-06-2014 17:15 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

Αυτό δεν μου έχει ξανατύχει.

Από 7/6 Ελλάδα και ακόμη να παραλάβω.:(

Το ίδιο και εγώ .... :p

έχει γούστο να το βγάλουν out of stock και να τρέχουμε να πάρουμε τα χρήματα πίσω :lol:

Δείχνει ότι έχει 100 σε διαθεσιμότητα

Μανώλης

Γεια χαρα παιδια...εχω μια σημαντικη ερωτηση για μενα αν μπορει να με βοηθησει καποιος... :-) εχω ενα zte v967s κ στα ξαφνικα εφαγε κολλημα...εκανε επανεκινηση μονο του...δεν μου αναγνωριζει τα δεδομενα στην καρτα μνημης...δεν μπορω να εγκαταστησω προγραμματα που ειχα στην καρτα μνημης(μου βγαζει ενα μηνυμα)...κ δεν μπορω να κανω reset recovery...ολα τα αλλα δουλευουν κανονικα...ευχαριστω εκ των προτερων...

Αν μπορει να με βοηθησει καποιος ωστε να μπορεσω να το φτιαξω μονος μου...μου ζητησαν 30 ευρω αλλα δεν περισσευουν αυτο τον καιρο...ευχαριστω

Edited by athanaso77

Είχα πρόσφατα ένα παρόμοιο πρόβλημα και μάλλον είναι ο ίδιος λόγος . Είχε ξεχειλώσει το θηλυκό USB του κινητού και το έφτιαξα μόνος μου σχετικά εύκολα . Προσπάθησε με ένα πλακέ μικρό κατσαβιδάκι να το κλείσεις στη μέση της μεγάλης διάστασης

, να το στενέψεις δηλαδή , δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις . Ένα λεπτό υπόθεση είναι , αλλά προσεκτικά και σιγά να μην κάνεις μεγαλύτερη ζημιά , που δεν το πιστεύω . Καλή επιτυχία .

ΥΓ. Συγγνώμη για το off topic

• Administrators
Γεια χαρα παιδια...εχω μια σημαντικη ερωτηση για μενα αν μπορει να με βοηθησει καποιος... :-) εχω ενα zte v967s κ στα ξαφνικα εφαγε κολλημα...εκανε επανεκινηση μονο του...δεν μου αναγνωριζει τα δεδομενα στην καρτα μνημης...δεν μπορω να εγκαταστησω προγραμματα που ειχα στην καρτα μνημης(μου βγαζει ενα μηνυμα)...κ δεν μπορω να κανω reset recovery...ολα τα αλλα δουλευουν κανονικα...ευχαριστω εκ των προτερων...

Αν μπορει να με βοηθησει καποιος ωστε να μπορεσω να το φτιαξω μονος μου...μου ζητησαν 30 ευρω αλλα δεν περισσευουν αυτο τον καιρο...ευχαριστω

Γράφεις σε λάθος μέρος, απευθύνσου στο θέμα της συσκευής σου... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364015

Modpic.gif

Σε ευχαριστω.....θα το δοκιμασω !!!!

----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είχα πρόσφατα ένα παρόμοιο πρόβλημα και μάλλον είναι ο ίδιος λόγος . Είχε ξεχειλώσει το θηλυκό USB του κινητού και το έφτιαξα μόνος μου σχετικά εύκολα . Προσπάθησε με ένα πλακέ μικρό κατσαβιδάκι να το κλείσεις στη μέση της μεγάλης διάστασης

, να το στενέψεις δηλαδή , δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις . Ένα λεπτό υπόθεση είναι , αλλά προσεκτικά και σιγά να μην κάνεις μεγαλύτερη ζημιά , που δεν το πιστεύω . Καλή επιτυχία .

ΥΓ. Συγγνώμη για το off topic

σε ευχαριστω. Θα το δοκιμασω !

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 22-05-2014 14:01 IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 07-06-2014 13:06 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 07-06-2014 17:15 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

Αυτό δεν μου έχει ξανατύχει.

Από 7/6 Ελλάδα και ακόμη να παραλάβω.:(

7-8 και 9 του μήνα τα Ελτα μας είχαν αργία οπότε περίμενε λίγο ακόμα

Μανώλης

7-8 και 9 του μήνα τα Ελτα μας είχαν αργία οπότε περίμενε λίγο ακόμα

Η Δευτέρα ήταν αργία γιά τα υποκαταστήματα, οι υπηρεσίες του αεροδρομίου δουλεύουν 24 ώρες το 24άωρο και τις αργίες ....

Αλλη συσκευη η μια αλλη η αλλη. Το Xiaomi 8πηρυνο, μεγαλη οθονη, μεγαλη μπαταρια, το Huawei 4πηρυνο, μικροτερη οθονη, μικροτερη μπαταρια ..... ;) και περιπου ιδια τιμη (15$ διαφορα).

Ετσι στα γρηγορα.

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

και τα 2 πολύ καλά

αν θέλεις phablet πας στο Note, αλλιώς πας στο Honor

We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two.

If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD