markosch Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 γεια χαρά για το huawei p10 lite τι πιστεύεται; από θέμα κάμερας και αυτονομίας τι γνωρίζεται; https://www.skroutz.gr/s/11718680/Huawei-P10-Lite-Dual-3GB-32GB.html γιατί το dual huawei p10 lite είναι πιο φθηνό?έχει διαφορά σε κάποιο hardaware 3gb μια χαρά είναι κάποια άλλη διαφορά;θα έχω θέμα αν έχω 1 sim; κάποια καλύτερη πρόταση στα 250; να πάω σε xiaomi; για αγορά από Ελλάδα.ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thervisis Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Για να ακούσω γνώμες και για αυτό το κινητάκι... https://m.banggood.com/DOOGEE-MIX-5_5-Inch-Android-7_0-6GB-RAM-64GB-ROM-Helio-P25-Octa-Core-2_5GHz-4G-Smartphone-p-1155524.html?rmmds=wishlist Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τη Doogee και η αλήθεια είναι ότι μου τράβηξε το βλέμμα το συγκεκριμένο μοντέλο! Παράθεση Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Για να ακούσω γνώμες και για αυτό το κινητάκι... https://m.banggood.com/DOOGEE-MIX-5_5-Inch-Android-7_0-6GB-RAM-64GB-ROM-Helio-P25-Octa-Core-2_5GHz-4G-Smartphone-p-1155524.html?rmmds=wishlist Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τη Doogee και η αλήθεια είναι ότι μου τράβηξε το βλέμμα το συγκεκριμένο μοντέλο! Ψήνομαι πολύ να το πάρω για φίλο! Εντυπωσιακό. Μόλις κυκλοφόρησε! Μιλαω για την έκδοση με 4 ραμ την οποία βρισκω στο banggood 147 ευρω. Κι ο επεξεργαστής φαίνεται καλος. Η κυρια καμερα απ ότι ειδα είναι ίδια με του redmi note 3 pro. Ειδικά το μπλε.... Sent from my C103 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Για να ακούσω γνώμες και για αυτό το κινητάκι... https://m.banggood.com/DOOGEE-MIX-5_5-Inch-Android-7_0-6GB-RAM-64GB-ROM-Helio-P25-Octa-Core-2_5GHz-4G-Smartphone-p-1155524.html?rmmds=wishlist Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τη Doogee και η αλήθεια είναι ότι μου τράβηξε το βλέμμα το συγκεκριμένο μοντέλο! Ανοιξαμε (και σας περιμενουμε) σχετικο θεμα για την συσκευη αυτη! :) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Σκυλι μου φενεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Τα Dοogee Έχουν κάποια θεματάκια αξιοπιστίας. Συνήθως με μπαταρία. Ψαχούλεψε για κριτικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Τα DOOGEE είναι τίγκα στα τρόγιαν. Προσέξτε Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Ποια η γνωμη σας για τα leagoo? ,θελω να τσιμπησω το m8 pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Ποια η γνωμη σας για τα leagoo? ,θελω να τσιμπησω το m8 pro. Το κοιτούσα κι εγω γι φθηνο για συγγενικο προσωπο αλλά ανέβηκα τελικά σε χρήματα. Εχω δει reviews που αναφερουν πολύ καλά λόγια για τη συσκευή. Ειδικά στη τιμή της. Ενα leagoo lead 1 ομως που ειχα πάρει πριν χρόνια χαλασε αρκετά γρήγορα η οθονη κι ειχε και μηδενική υποστήριξη... Sent from my C103 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Τα DOOGEE είναι τίγκα στα τρόγιαν. Προσέξτε Μάλλον πλάκα κάνεις ή μιλας για άλλη μάρκα ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Μάλλον πλάκα κάνεις ή μιλας για άλλη μάρκα ... DOOGEE X5 pro Ψαξτο Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Ειδικα το χ5 pro ειναι το πιο καθαρο τους μοντελο.μετα πραγματι εκαναν τετοιες χαζομαρες Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Ειδικα το χ5 pro ειναι το πιο καθαρο τους μοντελο.μετα πραγματι εκαναν τετοιες χαζομαρες Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οχι δεν ιισχυει αυτο εχουν περασει απο τα χερια μου καμια 10ρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 DOOGEE X5 pro Ψαξτο το δικο μου pro είναι απαιχτο παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 7-8 doogee που εχω φερει μονο ενα εμεινε να δουλευει παντως και αυτο χαλασε η καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Ανάμεσα σε Xiaomi Note 4X και ZTE Blade A610 Plus ποιο είναι καλύτερο; Έχει δοκιμάσει κανείς και τα δύο να μου πει; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Ανάμεσα σε Xiaomi Note 4X και ZTE Blade A610 Plus ποιο είναι καλύτερο; Έχει δοκιμάσει κανείς και τα δύο να μου πει; Δε ξέρω αν σε βοηθάει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Έχει κανείς άποψη για το xiaomi redmi note 4 global edition (4x) σε σχέση με το huawei p9 lite? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Έχει κανείς άποψη για το xiaomi redmi note 4 global edition (4x) σε σχέση με το huawei p9 lite? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Έχω δουλέψει πολύ το xiaomi, λίγο το Huawei. Με εξαίρεση τη καμερα κερδίζει σε όλα το Note 4. Έχω παρει 4 συσκευές για δικούς μου. Και για τα λεφτά του καλή η κάμερα, όχι τρελές διάφορες με το p9 lite. Μπαταρια από άλλο πλανήτη... Sent from my C103 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Έχω δουλέψει πολύ το xiaomi, λίγο το Huawei. Με εξαίρεση τη καμερα κερδίζει σε όλα το Note 4. Έχω παρει 4 συσκευές για δικούς μου. Και για τα λεφτά του καλή η κάμερα, όχι τρελές διάφορες με το p9 lite. Μπαταρια από άλλο πλανήτη... Sent from my C103 using Tapatalk Ευχαριστώ πολύ!!! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 (edited) Τα ζητούμενα είναι: 5.5 in Μήκος έως 152 mm Πάχος έως 9 mm 800ρα μπάντα 3500+ mA μπαταρία 64 GB ROM, ή ξεχωριστή υποδοχή για κάρτα μνήμης Φωτογραφική καλύτερη από του LeTV Le1 x600 Κάτω από $200 Αξιόπιστη μάρκα Τι προτείνετε; Edited June 16, 2017 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 (edited) Τα ζητούμενα είναι: 5.5 in Μήκος έως 152 mm Πάχος έως 9 mm 800ρα μπάντα 3500+ mA μπαταρία 64 GB ROM, ή ξεχωριστή υποδοχή για κάρτα μνήμης Φωτογραφική καλύτερη από του LeTV Le1 x600 Κάτω από $200 Αξιόπιστη μάρκα Τι προτείνετε; Μόλις έπεσε το μάτι μου σ αυτό: Xiaomi Redmi Note 4 Global Edition 4GB RAM 64GB ROM, https://m.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-4-Global-Edition-5_5-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1148122.html Μόνο ερωτηματικό η φωτογραφική. Έχει κάποιος άποψη; Edited June 16, 2017 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Μόνο ερωτηματικό η φωτογραφική. Έχει κάποιος άποψη; Τρισαθλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 (edited) Τρισαθλια. Δηλαδή χειρότερη από του x600; Αν έχει τύχει να το δεις βέβαια. Edited June 16, 2017 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Τρισαθλια. Για να γυρισεις ντοκυμαντερ στο BBC σιγουρα δεν κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts