POUARO Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Ακουω γνωμες .. μου φαινεται καλη επιλογη στα 108 € http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_600948.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Ακουω γνωμες .. μου φαινεται καλη επιλογη στα 108 € http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_600948.html Εχω το 15 και δεν μπορω να καταλαβω ποια η διαφορα τους. Ιδια τα βλεπω. Κρινοντας ομως απο αυτο, βουρ! Ειναι πολυ καλο! Σε ολα. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Εχω το 15 και δεν μπορω να καταλαβω ποια η διαφορα τους. Ιδια τα βλεπω. Κρινοντας ομως απο αυτο, βουρ! Ειναι πολυ καλο! Σε ολα. Βαγγέλη, ΠΟΣΑ ΚΙΝΗΤΑ ΕΧΕΙς!!!!!!!! Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Βαγγέλη, ΠΟΣΑ ΚΙΝΗΤΑ ΕΧΕΙς!!!!!!!! Χρονια πολλα και καλη χρονια φιλε μου. Αρκετα. Φτηνα ομως.:( Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Εχω το 15 και δεν μπορω να καταλαβω ποια η διαφορα τους. Ιδια τα βλεπω. Κρινοντας ομως απο αυτο, βουρ! Ειναι πολυ καλο! Σε ολα. 64 gb ... και καπου διαβασα remote control... δεν ξερω ομως αν ισχυει... δεν υπαρχει πληροφορηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 64 gb ... και καπου διαβασα remote control... δεν ξερω ομως αν ισχυει... δεν υπαρχει πληροφορηση.. Ναι 64 αλλα και καλυτερη θεωρητικα καμερα. Το 15 ειναι πιο φρεσκο.... καλο διλημα! :) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Χρονια πολλα και καλη χρονια φιλε μου. Αρκετα. Φτηνα ομως.:( Χρόνια πολλά και σε εσένα Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 το 13 εχει on screen buttons ομως, deal breaker για εμενα, με χαλανε απιστευτα, ασε που δεν βρισκω λογικη την υπαρξη τους οταν υπαρχουν τετοια bezel στη συσκευη Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 (edited) το 13 εχει on screen buttons ομως, deal breaker για εμενα, με χαλανε απιστευτα, ασε που δεν βρισκω λογικη την υπαρξη τους οταν υπαρχουν τετοια bezel στη συσκευη και εμένα με ξένιζαν τα on screen buttons αλλά τώρα που τα χρησιμοποιώ δεν τα αλλάζω! [προς το παρόν βέβαια] με τα hardware buttons μου την έσπαγε που σε άλλα κινητά φωτιζαν σε άλλα όχι σε άλλα έσβηναν γρήγορα. βέβαια με on screen buttons πήρα κινητό 5.5 ιντσών για να μην χάνω χώρο πολύ όπως σε 5 ιντσών. επίσης με τα on screen buttons φωτίζουν πάντα όση ώρα είναι ανοιχτή η οθόνη Sent from my Zopo speed plus 7 via tapatalk Edited January 3, 2017 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Παιδιά καλησπέρα στο άμεσο μέλλον σκέφτομαι να αλλάξω το γερικο αλλά σκυλί xiaomi redmi note 3g αν και σκέφτομαι να κινηθώ σε xiaomi μεριά βλέπω διάφορα αξιόλογα τηλέφωνα, με ενδιαφέρει να έχει την b20 μπάντα οπότε σε xiaomi μόνο το rn3pro se είναι υποψήφιο. Βλέπω πολύ καλά spec στο vernee Apollo lite το θέμα είναι αξίζει σε σχέση με το xiaomi;; Άλλες προτάσεις είναι καλοδεχουμενες από χρήματα 180€ βαριά 200€. Καμιά γνώμη παιδιά;; Στάλθηκε από το XTRV Miui Greek redmi note 3G via tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Καμιά γνώμη παιδιά;; Στάλθηκε από το XTRV Miui Greek redmi note 3G via tapatalk Παρε το xiaomi που ειπες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Καμιά γνώμη παιδιά;; Στάλθηκε από το XTRV Miui Greek redmi note 3G via tapatalk oukitel 6000 pro πολύ καλο τηλεφωνο !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polfan Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 oukitel 6000 pro πολύ καλο τηλεφωνο !!! To apollo lite υπερέχει εκτός απο την μπαταρία. Όχι οτι υστερεί, απλως του oukitel είναι θηρίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 oukitel 6000 pro πολύ καλο τηλεφωνο !!! Το θέμα είναι από αξιοπιστία τι λέει;; ή κάμερα είναι καλή;; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi38 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Redmi not 3 pro το έχω σχεδόν ένα χρόνο και είμαι ευχαριστημενη Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Το θέμα είναι από αξιοπιστία τι λέει;; ή κάμερα είναι καλή;; Αξιοπιστια και μπαταρια τα δυο μεγαλα του ατου! Καμερα μετρια οπως ολα της κλασης του. Την δουλεια σου θα την κανεις παντως. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Αξιοπιστια και μπαταρια τα δυο μεγαλα του ατου! Καμερα μετρια οπως ολα της κλασης του. Την δουλεια σου θα την κανεις παντως. Καποιο μαγαζι με την καλυτερη η μπαταρια ειναι μεγαλο "προσον"!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Η γνωμη σας? https://www.aliexpress.com/store/product/Original-ZTE-xiaoxian-4-Mobile-Phone-5-2-Inch-FHD-2GB-RAM-16GB-ROM-MT6753-Octa/104710_32787959955.html?aff_platform=data-feeds&cpt=1483563215493&sk=JYJQJYByj&aff_trace_key=cbdc0d20110040a79567be526705bbca-1483563215493-01951-JYJQJYByj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Η γνωμη σας? https://www.aliexpress.com/store/product/Original-ZTE-xiaoxian-4-Mobile-Phone-5-2-Inch-FHD-2GB-RAM-16GB-ROM-MT6753-Octa/104710_32787959955.html?aff_platform=data-feeds&cpt=1483563215493&sk=JYJQJYByj&aff_trace_key=cbdc0d20110040a79567be526705bbca-1483563215493-01951-JYJQJYByj Της πλάκας ιστορία χωρίς 20αρα μπάντα και τραγική μπαταρία Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Το θέμα είναι από αξιοπιστία τι λέει;; ή κάμερα είναι καλή;; Εχω παρει σχεδον ολες τις δευτεροκλασσατες κινεζικες εταιριες. Αν μπορεις να παρεις xiaomi η meizu θα εισαι οκ σε αξιοπιστια. Σχεδον ολα τα δευτεροκλασσατα καπου πασχουν. Κατι zopo ulefone umi μεχρι και siswoo εχω παρει ειναι της πλακας. Βαρεθηκα να ψαχνω μπαταριες γιατι φουσκωσαν καλοκαιρι κλπ. Δεν υπαρχει κανενας λογος για μενα εφοσον παιρνεις xiaomi redmi note 3 pro απο vickmall με official dev rom στα ιδια χρηματα με το oukitel που λες και να επιλεξεις το oukitel. Απο εκει και περα ο καθενας με την επιλογη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Αυτά φοβάμαι Mark γιαυτό ρωτάω xiaomi έχω τώρα και δυόμισι χρόνια δουλεύει τρένο, για αλλαγή είπα να δω κάτι άλλο. Να μπει στο παιχνίδι και vernee Apollo Lite, Κανένα letv, lenovo-vibe-p1. Στάλθηκε από το XTRV Miui Greek redmi note 3G via tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Αυτά φοβάμαι Mark γιαυτό ρωτάω xiaomi έχω τώρα και δυόμισι χρόνια δουλεύει τρένο, για αλλαγή είπα να δω κάτι άλλο. Να μπει στο παιχνίδι και vernee Apollo Lite, Κανένα letv, lenovo-vibe-p1. Στάλθηκε από το XTRV Miui Greek redmi note 3G via tapatalk Για αλλαγή αξιόπιστη ΠΑΣ σε MEIZU, HUAWEI,,LENOVO. Sent from mTalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Για αλλαγή αξιόπιστη ΠΑΣ σε MEIZU, HUAWEI,,LENOVO. Sent from mTalk Και η LeEco μια χαρά είναι και πάμφτηνη Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Οκ παιδιά ευχαριστώ, θα τα βάλω κάτω και θα δω τι θα πάρω. Στάλθηκε από το XTRV Miui Greek redmi note 3G via tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kougis Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Ποιο εχει την καλύτερη φωτογραφία; ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ή μάλλον ποιο έχει την καλύτερη φωτογραφία σε χαμηλό φωτισμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts