Roid_rage Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Προσεγμένη διατύπωση γιατί ο χυμός θα αντέξει και παραπάνω αντί για κανένα γάλα.. Άρα μην τα αδικούμε κιόλας, το μήνα θα τον βγάλουν (not umi owner) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 (edited) To ζητούμενα είναι - 5'' (όχι 5,5) - καλή κάμερα (για τα χρήματα αυτά) - καλή μπαταρία (να βγάζει άνετα τη μέρα) Ως τώρα έχω καταλήξει ότι η καλύτερη πρόταση είναι το Xiaomi redmi 3 (και οι παραλλαγές του, pro, s, s pro). Υπάρχει κάτι άλλο με κάμερα ισάξια ή καλύτερη, μπαταρία καλή (γιατί το καλύτερη είναι δύσκολο) και να κοστίζει όχι περισσότερο από το 3s pro ή λιγότερο από το 3; Ας πούμε το Infocus M560, τι θα λέει σαν κάμερα; (γιατί σαν μπαταρία μιλάνε τα νούμερα). Κάποιο άλλο; Edited August 7, 2016 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Σαν κάμερα το Infocus έχει καλύτερη. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 To ζητούμενα είναι - 5'' (όχι 5,5) - καλή κάμερα (για τα χρήματα αυτά) - καλή μπαταρία (να βγάζει άνετα τη μέρα) Ως τώρα έχω καταλήξει ότι η καλύτερη πρόταση είναι το Xiaomi redmi 3 (και οι παραλλαγές του, pro, s, s pro). Υπάρχει κάτι άλλο με κάμερα ισάξια ή καλύτερη, μπαταρία καλή (γιατί το καλύτερη είναι δύσκολο) και να κοστίζει όχι περισσότερο από το 3s pro ή λιγότερο από το 3; Ας πούμε το Infocus M560, τι θα λέει σαν κάμερα; (γιατί σαν μπαταρία μιλάνε τα νούμερα). Κάποιο άλλο; Παρε το xiaomi mi 4. Αν και παλιο μαλλον εχει την καλυτερη καμερα στα 140 δολλαρια που ζητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Το meizu m3s πως και δεν το έχεις στην λίστα σου? νομίζω ανταγωνίζεται στα ίσα το Redmi 3. Υστερεί σε μπαταρία οκ, αλλά σε κάποια φαίνεται καλύτερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 γλυκοκοιταζω το ulefone u007 το θελω για φιλη που δεν ζηταει πολλα. Αν και δεν βλεπω τιποτα αρνητικο σχετικα με την εταιρια, να το προτιμησω εναντι του doogee X5s ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Ευχαριστώ για τις προτάσεις, έχω αρχίσει και τις ψάχνω. Σαν κάμερα το Infocus έχει καλύτερη. Εδώ http://www.kimovil.com/el/sygkrish/infocus-m560,meizu-m2,xiaomi-redmi-3 και εδώ http://www.china-prices.com/phone-versus/2396-2568/xiaomi-redmi-3-vs-infocus-m560 φαίνεται να υπερτερεί το Redmi 3 σε κάμερα και να χάνει από το M560 στην οθόνη. (βέβαια, για την αξιοπιστία των συγκρίσεων αυτών δεν έχω άποψη. Αν, ας πούμε, η σύγκριση στις οθόνες βασίζεται μόνο στην ανάλυση, δεν είναι απολύτως αξιόπιστη). Παρε το xiaomi mi 4. Αν και παλιο μαλλον εχει την καλυτερη καμερα στα 140 δολλαρια που ζητας. Εδώ, και διαβάζοντας τα σχόλια κάποιων που έχουν και τα 2, φαίνεται ότι τι Μι4 υπερέχει και σε οθόνη και σε κάμερα. Το μείον του είναι ότι δεν είναι dual SIM (με τη δυνατότητα κάρτας SD στη θέση της 2ηςSIM) και επίσεις δεν έχει υποστήριξη για SD card. Επομένως χρειάζεται έκδοση με μεγάλη μνήμη που είναι πιο ακριβή. Το meizu m3s πως και δεν το έχεις στην λίστα σου? νομίζω ανταγωνίζεται στα ίσα το Redmi 3. Υστερεί σε μπαταρία οκ, αλλά σε κάποια φαίνεται καλύτερο. Αν έχει καλύτερη οθόνη και κάμερα, αξίζει τον κόπο. Έχει δει κάτι κάποιος σχετικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Δεν έχω καλή εντύπωση από τα Doogee. Το Y100 pro ζεσταινόταν στην περιοχή γύρω από το ακουστικό, πολύ. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Σε αυτή την τιμή η 64-ρα έκδοση του MI4, αν συμβιβάζεσαι με το 3G, είναι κελεπούρι: http://www.dealsmachine.com/best_347685.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale Όλα τ' άλλα είναι για να χουμε να λέμε...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Ενδιαφέρομαι για νέο κινητό και μου ήρθε αυτη η προσφορά σε email αξίζει; http://www.tinydeal.com/lenovo-vibe-p1-55-fhd-msm8939-octa-core-android-51-4g-phone-2gb-ram-px369k7-p-161103.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=FBEN-John Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Ενδιαφέρομαι για νέο κινητό και μου ήρθε αυτη η προσφορά σε email αξίζει; http://www.tinydeal.com/lenovo-vibe-p1-55-fhd-msm8939-octa-core-android-51-4g-phone-2gb-ram-px369k7-p-161103.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=FBEN-John Δες κι αυτό : είναι περίπου +10€ παραπάνω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=434663 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Δες κι αυτό : είναι περίπου +10€ παραπάνω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=434663 to εχω το γιουκιτελ κατι μερες και αν διαβασεις το νημα ολοι οι κατοχοι ειναι ευχαριστημενοι ,οποτε μαλον αξιζει τα λεφτασ του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Ενδιαφέρομαι για νέο κινητό και μου ήρθε αυτη η προσφορά σε email αξίζει; http://www.tinydeal.com/lenovo-vibe-p1-55-fhd-msm8939-octa-core-android-51-4g-phone-2gb-ram-px369k7-p-161103.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=FBEN-John Το εχει 10 δολλαρια πιο φθηνα το vickmall που ειναι και πιο αξιοπιστο. Επισης θα σου περασουν και τη τελευταια multilanguage rom 6-8-2016. Αξιξει παρε το lenovo απο μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Ωραιο ρε φιλος.Εγω εχω το 5 ιντσο εχω ξεχασει τον ηχο του αφορτιστου κινητου.Θα το χτυπαγα ανετα Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Το εχει 10 δολλαρια πιο φθηνα το vickmall που ειναι και πιο αξιοπιστο. Επισης θα σου περασουν και τη τελευταια multilanguage rom 6-8-2016. Αξιξει παρε το lenovo απο μενα. Ευχαριστώ μόλις το χτύπησα Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegean32 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Χωρίς σκέψη, μετά από τα παραπάνω, το παρήγγειλα και εγώ για αντικατάσταση ενός Hongmi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Θέλω απο ευρωπαική αποθήκη ενα κινητό μέχρι 150€ Ακούω προτάσεις, προτιμώ τις σχετικά "καλές" μάρκες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Από Κίνα και από τα καλά κινεζομάγαζα (banggood, vickmall), αυτήν την περίοδο οι παραγγελίες έρχονται σε 10-12 μέρες. Αν μπορούσες να περιμένεις μία βδομάδα παραπάνω σε σχέση με τις Ευρωπαικές αποθήκες, θα πάρεις καλύτερη συσκευή με τα ίδια λεφτά....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Ρωταει φιλος μου : Λοιπον ψαχνω κινητο φτηνο για το μικροτερο ανηψιδι μαξ 100€ με 2 gb ram - android 6 οπωσδηποτε και οθονη 5.5".... μη βαρατε αυτα ζηταει Υπαρχει καμια προταση με αυτα τα χαρακτηριστικα ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Bluboo maya Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Ρωταει φιλος μου : Λοιπον ψαχνω κινητο φτηνο για το μικροτερο ανηψιδι μαξ 100€ με 2 gb ram - android 6 οπωσδηποτε και οθονη 5.5".... μη βαρατε αυτα ζηταει Υπαρχει καμια προταση με αυτα τα χαρακτηριστικα ? ΗΤ17 προ. Τα εχει ολα. Πιστευω θα κανει σουξε. Το απλο που εχω δοκιμασει ειναι αψογο. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Και το cubot note s τα πάει καλά... βλέπω κίνηση στο αντίστοιχο νήμα και από Ελλάδα έχει λιγότερα από 100! Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kkbabis Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Καλησπερα παιδια κανα φτηνο καλο για δευτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Καλησπερα παιδια κανα φτηνο καλο για δευτερο Πολλα υπαρχουν. Απο το αειθαλες Χ5 μεχρι το 007. Δοκιμασμενα. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Καλησπερα παιδια κανα φτηνο καλο για δευτερο http://m.geekbuying.com/item/-HK-Stock-HOMTOM-HT17-Pro-5-5inch-HD-Android-6-0-4G-LTE-Smartphone-MT6737-Quad-Core-2GB-RAM-16GB-ROM-13-0MP-Touch-ID-OTG-Hotknot---Dark-Blue-370717.html Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts