arisg90 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 δες και xiaomi είχα xiaomi redmi note το οχταπύρηνο 3g με 150euro και κοίταγα οθόνη κινητών με παραπάνω τιμή και γελούσα.. πολύ καλή οθόνη "κρύσταλλο" και πολύ ωραίες φωτό... βέβαια δεν με βόλευαν οι 5.5" και το πούλησα http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_212302.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-4g-fdd-lte-smartphone-hongmi-note-snapdragon-400-1-6ghz-2gb-8gb-5-5-inch-hd-ips-13-0mp.html δεν έχουν πολύ antutu υπάρχει και το 8πύρηνο με περισσότερο antutu αλλά δεν έχει 4g κάτι είχα διαβάσει ότι ξεπούλησε. από xiaomi redmi note 3g 8core [ATTACH]63149[/ATTACH] τυχαία λήψη ίσως τα αλλά κιν παραπάνω να είναι καλύτερα αλλά κοίτα και το xiaomi Το Xiaomi Redmi Note παιζει στα 199€ στη Wind.Πολυ καλη προταση απο Ελλαδα,απο μεγαλο καταστημα με εγγυηση. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 (edited) Το Xiaomi Redmi Note παιζει στα 199€ στη Wind.Πολυ καλη προταση απο Ελλαδα,απο μεγαλο καταστημα με εγγυηση. με snapdragon λογικά δεν θα έχει και λιγότερη κατανάλωση σε μπαταρία; του περνάς και ένα hibernation manager έχεις και την 3000mah το διήμερο σίγουρα.αναλόγως την χρήση.αν δεν ήταν 5,5" θα το κράταγα φοβερό κιν τα μοντέλα με snapdragon έχουν ίδια camera με το 8core? αν του κάνεις root χάνεις την εγγύηση; Edited July 24, 2015 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 με snapdragon λογικά δεν θα έχει και λιγότερη κατανάλωση σε μπαταρία; του περνάς και ένα hibernation manager έχεις και την 3000mah το διήμερο σίγουρα.αναλόγως την χρήση.αν δεν ήταν 5,5" θα το κράταγα φοβερό κιν τα μοντέλα με snapdragon έχουν ίδια camera με το 8core? αν του κάνεις root χάνεις την εγγύηση; Εγω θεωρω οτι οι snapdragon εχουν μεγαλυτερη καταναλωση απο mediatek με διαφορα. Απλα το xiaomi note εχει πολυ καλη μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Ρε παιδιά τι γίνετε τελικά με τις αγορές μέσω πιστωτικών και προπληρωμενων καρτών? Έχει καταφέρει κανείς να κάνει αγορά? Κάτι λένε ότι το ξεμπλοκαρανε 2 φορές έχω φάει πόρτα. Έχει βρει κανείς λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Ρε παιδιά τι γίνετε τελικά με τις αγορές μέσω πιστωτικών και προπληρωμενων καρτών? Έχει καταφέρει κανείς να κάνει αγορά? Κάτι λένε ότι το ξεμπλοκαρανε 2 φορές έχω φάει πόρτα. Έχει βρει κανείς λύση? Φίλε μου Φινάκη τίποτα ακόμα τις μόνες αγορές που μπορείς να κάνεις από έξω είναι οι παρακάτω: 1. αγορές εισιτηρίων αεροπορικών εταιρειών, 2. πληρωμές ξενοδοχείων, 3. ενοικιάσεις αυτοκινήτων, 4. πληρωμές ταξιδίων και μεταφορών, 5. πληρωμές ψηφιακών παρόχων μουσικού περιεχομένου και εφαρμογών (applications), 6. πληρωμές συνδρομών, για εγγραφή ή ανανέωση συμμετοχής μέλους σε επαγγελματικούς συλλόγους (δικηγορικούς/ ιατρικούς συλλόγους, κ.λπ.) ή/και για επιστημονικά και λοιπά έντυπα, 7. πληρωμή υπηρεσιών εκπαίδευσης (δίδακτρα/ εστίες διαμονής/ συνδρομή βιβλιοθηκών, κ.λπ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Αχ....μπλεξαμε...ευχαριστώ πολύ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 γνωστος θελει το Doogee S6000 απο sar πως παει? υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτη την τιμη Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 (edited) Πληροφορίες για sar ακομα δεν υπάρχουν γιατί το κινητό δεν έχει κυκλογορήσει ακόμη. Από Αύγουστο και βλέπουμε. Αν η τιμή είναι αυτή που ακούγεται (140$) κοίτα και το Lenovo K3 Note, αλλιώς κοίτα και το Elephone P8000 που είναι τούμπανο κι έχει 170$ Edited July 30, 2015 by sisx1 Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 γνωστος θελει το Doogee S6000 απο sar πως παει? υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτη την τιμη Δες και το meizu m2 note. Αλλο meizu, αλλο doogee. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Τι θα προτείνατε έως 5.5 ίντσες ως 250 ευρώ περίπου; Σκεφτόμουν το lenovo shot που μ αρέσει πολύ εμφανισιακά,έχει και 3γβ ραμ, είναι και τίμια μάρκα...θα προτείνατε κάποιο άλλο με αντίστοιχη ποιότητα κατασκευής ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Τι θα προτείνατε έως 5.5 ίντσες ως 250 ευρώ περίπου; Σκεφτόμουν το lenovo shot που μ αρέσει πολύ εμφανισιακά,έχει και 3γβ ραμ, είναι και τίμια μάρκα...θα προτείνατε κάποιο άλλο με αντίστοιχη ποιότητα κατασκευής ; http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_182702.html Ίσως σε φτάσουν να πιεις κι ένα καφε στο χερι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Τι θα προτείνατε έως 5.5 ίντσες ως 250 ευρώ περίπου; Σκεφτόμουν το lenovo shot που μ αρέσει πολύ εμφανισιακά,έχει και 3γβ ραμ, είναι και τίμια μάρκα...θα προτείνατε κάποιο άλλο με αντίστοιχη ποιότητα κατασκευής ; Xiaomi mi4 τουμπανο, πανέμορφο και ποιότητα μέσα και έξω. Το βρίσκεις 210-215 ευρώ. Δεν έχει αντίπαλο σε αυτά τα λεφτά και Xiaomi είναι Xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Τι θα προτείνατε έως 5.5 ίντσες ως 250 ευρώ περίπου; Σκεφτόμουν το lenovo shot που μ αρέσει πολύ εμφανισιακά,έχει και 3γβ ραμ, είναι και τίμια μάρκα...θα προτείνατε κάποιο άλλο με αντίστοιχη ποιότητα κατασκευής ; xiaomi mi4 ή Meizu MX4 Pro (οριακά σε κάποια μαγαζιά είναι στα 250) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Το mi4 3G κανει 210 με 215 αν δεν σε ενδιαφέρει το 4G. Καλό και το meizu. Αλλά i love Miui Rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Ευχαριστώ πολύ!!το xiaomi mi4 το σκέφτομαι γιατι ι ναι 4πυρήνο και θεωρώ ότι δε θα είναι τόσο καλύτερο απ το LG g2 που έχω τώρα. Το letv φοβάμαι τη μάρκα αρκετά γιατί είναι καινούρια. ..το meizu Από specs με καλύπτει αρκετά,αλλά είναι δε μου φαίνεται να έχει 5όσο καλή ποιότητα κατασκευής,πολυ πλαστικούρα μου φαινεται... Δύσκολη η απόφαση αδερφια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Ευχαριστώ πολύ!!το xiaomi mi4 το σκέφτομαι γιατι ι ναι 4πυρήνο και θεωρώ ότι δε θα είναι τόσο καλύτερο απ το LG g2 που έχω τώρα. Το letv φοβάμαι τη μάρκα αρκετά γιατί είναι καινούρια. ..το meizu Από specs με καλύπτει αρκετά,αλλά είναι δε μου φαίνεται να έχει 5όσο καλή ποιότητα κατασκευής,πολυ πλαστικούρα μου φαινεται... Δύσκολη η απόφαση αδερφια! Επειδή εγώ το είχα το κινητο... Άμα το ακουμπησεις το κινητο θα καταλάβεις τι σημαίνει ποιότητα και το έδωσα σε φίλο τεχνικό στον γερμανό και μου είπε ότι το κινητο είναι μεσα και έξω ποιότητα. Το μονο πλαστικό είναι το πίσω καπάκι το οποίο το αλλαζεις με ένα από τα άπειρα που πουλανε. Και μην το συγκρίνεις με G2 μέρα και νύχτα απο κάθε μερια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakmar Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Xiaomi mi4 τουμπανο, πανέμορφο και ποιότητα μέσα και έξω. Το βρίσκεις 210-215 ευρώ. Δεν έχει αντίπαλο σε αυτά τα λεφτά και Xiaomi είναι Xiaomi. 215 ευρώ απο κίνα????γιατι λιγο που κοιταξα δεν το βρηκα σε αυτην την τιμη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mlaisss Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Καλησπερα παιδια!!! Εχω ενα mlais m9 και μου εσπασε η οθονη! Ξερετε που μπορω να βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geono Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 215 ευρώ απο κίνα????γιατι λιγο που κοιταξα δεν το βρηκα σε αυτην την τιμη ;) http://www.minideal.net/xiaomi-mi4-smartphone-snapdragon-801-quad-core-5-0-inch-quad-hd-13mp-camera-ram-3gb-rom-16gb.html super τιμή!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 (edited) Επειδή εγώ το είχα το κινητο... Άμα το ακουμπησεις το κινητο θα καταλάβεις τι σημαίνει ποιότητα και το έδωσα σε φίλο τεχνικό στον γερμανό και μου είπε ότι το κινητο είναι μεσα και έξω ποιότητα. Το μονο πλαστικό είναι το πίσω καπάκι το οποίο το αλλαζεις με ένα από τα άπειρα που πουλανε. Και μην το συγκρίνεις με G2 μέρα και νύχτα απο κάθε μερια. Για το meizu λες ή για το xiaomi? Εγώ για το meizu έλεγα ότι μου φαίνεται πλαστικούρα..! Η πατατιά είναι ότι το meizu mx4 pro, δε δέχεται sd κάρτα και 16gb μου φαίνονται λίγα :( Edited August 1, 2015 by s2117 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Για το meizu λες ή για το xiaomi? Εγώ για το meizu έλεγα ότι μου φαίνεται πλαστικούρα..! Η πατατιά είναι ότι το meizu mx4 pro, δε δέχεται sd κάρτα και 16gb μου φαίνονται λίγα :( Υπάρχουν πλαστικά και πλαστικά φίλε. Εδώ ο κόσμος πλήρωνε τόσα χρόνια τα ψεύτικα Galaxy της Samsung που αρχίζανε και τριζανε μετά από κάποιους μήνες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asna Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 καλησπέρα!! εχω κ γω το meizu m1 καποιους μηνες και οντως λειτουργει πολυ καλα. Τωρα ψαχνω ενα κινητο γυρω στα 100 για κοπελα δλδ να χει καλη καμερα, μουσικη κ καλη αναλυση σχετικα για παιχνιδακια. Ειδα το arrow της blackview η κανενα elephone. εσεις τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 καλησπέρα!! εχω κ γω το meizu m1 καποιους μηνες και οντως λειτουργει πολυ καλα. Τωρα ψαχνω ενα κινητο γυρω στα 100 για κοπελα δλδ να χει καλη καμερα, μουσικη κ καλη αναλυση σχετικα για παιχνιδακια. Ειδα το arrow της blackview η κανενα elephone. εσεις τι λετε? Καταρχήν εξασφάλισε ότι μπορείς να αγοράσεις από το εξωτερικό λόγω capital controls. Από εκεί και πέρα εγώ θα πήγαινα στο blackview. Έφερα το Blackview breeze, το οποίο Επίσης αξίζει να κοιτάξεις, και πραγματικά για την τιμή του είναι εξαιρετικό σε όλα του. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 καλησπέρα!! εχω κ γω το meizu m1 καποιους μηνες και οντως λειτουργει πολυ καλα. Τωρα ψαχνω ενα κινητο γυρω στα 100 για κοπελα δλδ να χει καλη καμερα, μουσικη κ καλη αναλυση σχετικα για παιχνιδακια. Ειδα το arrow της blackview η κανενα elephone. εσεις τι λετε? Υπομονή να δούμε το Μeizu M2 και ξεφύγουμε από τους περιορισμούς του paypal... βγαίνει και σε ροζουλί οπότε είναι ότι πρέπει για τις μανταμίτσες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Για ποιο λόγο πέρα του μεγέθους να επιλεξω meizu m2 από το meizu m2 note. Το note έχει καλύτερη ανάλυση οθόνης και καλύτερη μπαταρία και ειναι και octacore σε σχεση με το αλλο που ειναι quadcore και μέ μολις 20 ευρώ παραπάνω. Αυτά με μια προχειρη μάτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts