Kingsoft Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Coolpad f2. Σ όλα μεσα εκτός της μπαταρίας που είναι 2500mah.Παρ'ολα αυτα φαίνεται να χει καλη διάρκεια τις 2 μερες που το εχω Εγω διαβασα αυτα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=399154&page=30 και αλλαξα γνωμη. Θα μεινω με ενα δυπηρινο ΜΤΚ.... στα 1,2 του Νοεμβριου του 2013, τρικαρτο, με 512 μνημη, που εχει ομως κολυμπησει και στεγνωσε 1 βδομαδα πανω στο καλοριφερ και δουλευει ΤΖΑΜΙ. Αρα μου περισσευουν λεφτα για σκι, ρουχα, κλπ κλπ. Παράθεση "Πολλες φορές στο Ιντερνετ, βλεπουμε πραγματα που δεν ειναι αληθινα" (Γεώργιος Καραϊσκάκης, 1824 μΧ.) 便宜不好,好的不便宜! (Γιώργος, 2014 μΧ.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 (edited) Πριν 2 μήνες δεν είχα βρει κάτι, οπότε το ξανά ρωτάω Ψάχνω για μένα ένα δυνατό κινέζικο, με 5.5 ίντσες οθόνη, 2gb RAM, 3.000+ μπαταρία και κανονικό android 4.4 Με τιμή γύρω στα 150€. Βγήκε τίποτα; ZTE V5 Max: 5.5 " ips, 2gb/16gb, 3100mah, λογικά φλασάρεται cm11, 190$ στο vickmall Edited January 7, 2015 by NikoSoti Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 (edited) ZTE V5 Max: 5.5 " ips, 2gb/16gb, 3100mah, λογικά φλασάρεται cm11, 190$ στο vickmall Ευχαριστώ για την πρόταση, αλλά μόλις είδα score στα 21.000, έφαγε άκυρο. Δεν γίνεται από τα 24.000-28.000 του Nexus 4, που είναι διετίας, να πάμε σε νέο κινητό με τόσο χάλια επιδόσεις. Αυτό όμως φαίνεται ακριβώς αυτό που ψάχνω. http://www.vickmall.com/jiayu-s3-4g-fdd-lte-mtk6752-octa-core-1-7-ghz-android-4-4-smartphone-2gb-ram-16gb-rom-5-5-inch-fhd-gorilla-glass-screen-black.html Edited January 8, 2015 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Ευχαριστώ για την πρόταση, αλλά μόλις είδα score στα 21.000, έφαγε άκυρο. Δεν γίνεται από τα 24.000-28.000 του Nexus 4, που είναι διετίας, να πάμε σε νέο κινητό με τόσο χάλια επιδόσεις. περίμενε το jiayu s3 Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 περίμενε το jiayu s3 Σωστός!!! Είδα το ποστ σου μετά που έψαξα στο Vickmall για άλλες προτάσεις. Ξέρουμε πότε βγαίνει; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 (edited) Με της δυνατότητες που προσφέρει......φθηνό δεν σας φαίνεται....???? λέτε να ''βρωμάει'' η δουλειά..???? και να κλαίμε τα λεφτά μας!!!:lol: MTK6592 Octa Core 2.5ghz 4G RAM Display Size:5.5 Ανάλυση οθόνης:1920x1080 Camera:13.0MP Battery Capacity(mAh):3200 mAh http://www.aliexpress.com/item/MTK6592-Octa-Core-3G-RAM-16G-ROM-Lenovo-S8-Android-Smart-Phone-13-0MP-3G-GPS/2037385610.html Άλλο Αυτό...!!! http://www.aliexpress.com/item/octa-core-Lenovo-phone-mtk6592-20G-ROM-2G-RAM-3G-GPS-8MP-5-0-HD-CHINA/2051133481.html Edited January 8, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Με της δυνατότητες που προσφέρει......φθηνό δεν σας φαίνεται....???? λέτε να ''βρωμάει'' η δουλειά..???? και να κλαίμε τα λεφτά μας!!!:lol: MTK6592 Octa Core 2.5ghz 4G RAM Display Size:5.5 Ανάλυση οθόνης:1920x1080 Camera:13.0MP Battery Capacity(mAh):3200 mAh http://www.aliexpress.com/item/MTK6592-Octa-Core-3G-RAM-16G-ROM-Lenovo-S8-Android-Smart-Phone-13-0MP-3G-GPS/2037385610.html Άλλο Αυτό...!!! http://www.aliexpress.com/item/octa-core-Lenovo-phone-mtk6592-20G-ROM-2G-RAM-3G-GPS-8MP-5-0-HD-CHINA/2051133481.html Ειναι τοσο φθηνα,γιατι αλλο τοσο θα πληρωσεις τις μπανανες για να τα ταιζεις. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Και αυτό θα θέλει μπανάνες....???? :lol: θέλω να πάρω δώρο για την γυναίκα μου...!!!!;) http://www.aliexpress.com/item/-/2005990893.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Και αυτό θα θέλει μπανάνες....???? :lol: θέλω να πάρω δώρο για την γυναίκα μου...!!!!;) http://www.aliexpress.com/item/-/2005990893.html πολύ καλό, αλλά δεν υποστηρίζει 3g στην Ελλάδα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Μονο 4GB RAM εχει αυτο στο αλι δεν αξιζει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Δεν ξερω που να το γραψω το βαζω εδω μηπως μπορει καποιος να βοηθησει Προσπαθω να αλαξω ρομ στο τηλ τις γυναικας μου ενα tooky t1981plus. Οταν ανοιγω το spft με βγαζει μηνυμα "access violation at address 005dbf32 in module flash tool.exe. write of address 00000000" τι μπορει να ειναι αυτο και δεν μπορω να προχωρισω να αλαξω τη ρομ? Τελικα το μπρικαρα :D μαλλον ειναι θεμα με τους drivers στο pc γιατι στην διαχειρηση συσκευων εχει ενα κιτρινο τριγωνο στην συσκευη ενω οταν βαζω το δικο μου τηλ δεν εχει κατι τετοιο μπορει να βοηθησει πως να περασω τους σωστους drivers στο pc για να μπορεσω να περασω μια ρομ που βρηκα να το ξεμπρικαρω. Εχω windows8 64αρια και το τηλ ειναι mtk6575 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Σωστός!!! Είδα το ποστ σου μετά που έψαξα στο Vickmall για άλλες προτάσεις. Ξέρουμε πότε βγαίνει; Για 20 Ιανουαρίου ακούγεται δες και το meizu m1 note. Γενικά μέχρι το τέλος του μήνα αναμένονται πολλές προτάσεις με αυτά τα χαρακτηριστικά. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patben Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Ψαχνό κινητό στα 150-170 άντε και λίγα παραπάνω, θέλω 5αρα οθόνη και όχι μεγαλύτερη. Έχω σκεφτεί το Umi zero υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα; Επίσης αξίζει να περιμένω να βγούνε κινητά με τον mtk6595 σε αυτά τα χρήματα ή να πάρω με τον 6592 για να μην περιμένω; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Το Honor 3C υπαρχει στο Pandawill στα 130$ http://www.pandawill.com/2015-new-year.html Η τιμή ακόμα και χωρίς την προσφορά (στα 150 ευρώ) είναι πολύ μικρή σε σχέση με τα 180-190 που ζητούν τα πιο γνωστά μαγαζιά. Να εμπιστευτώ το Pandawill ή θα θέλω 5 κιλά μπανάνες κάθε μέρα; Και μιας και το έφερε η κουβέντα, αν παραγγείλεις κινητό και σου έρθει μαϊμού, πώς προστατεύεσαι; Μπορείς μέσω Paypal να ζητήσεις πίσω τα λεφτά σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foz Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Κατοχος inew v3 που επεσε κ εσπασε η οθονη οποτε ψαχνω καινουργιο. Το cubot x9 μ αρεσει παρα πολυ γιατι ειναι στο σουλουπι του iphone 6. Για 5,5 ιντσες δεν πολυψηνομαι το θεωρω μεγαλο. Αν ξερει κανεις κατι αναλογο σε σουλουπι κοντα στο cubot ας μου πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Για 20 Ιανουαρίου ακούγεται δες και το meizu m1 note. Γενικά μέχρι το τέλος του μήνα αναμένονται πολλές προτάσεις με αυτά τα χαρακτηριστικά. Θέλω κανονικό Android όχι Miui ή άλλες παραλλαγές. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Η τιμή ακόμα και χωρίς την προσφορά (στα 150 ευρώ) είναι πολύ μικρή σε σχέση με τα 180-190 που ζητούν τα πιο γνωστά μαγαζιά. Να εμπιστευτώ το Pandawill ή θα θέλω 5 κιλά μπανάνες κάθε μέρα; Και μιας και το έφερε η κουβέντα, αν παραγγείλεις κινητό και σου έρθει μαϊμού, πώς προστατεύεσαι; Μπορείς μέσω Paypal να ζητήσεις πίσω τα λεφτά σου; Δεν στελνει μαιμουδες το Panda.Ειναι μεχρι σημερα η ισχυς.Παιζει τετοια ωρα να ληξε το κουπονι. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Μόλις την έβαλα την παραγγελία για δύο τεμάχια και ίσχυε ακόμα η προσφορά. Άντε να δούμε τι θα έρθει. Πάντως ισχύει η παραπάνω απορία μου: Πώς προστετεύεσαι αν σου στείλουν μαϊμού; Υ.Γ. Σε ευχαριστώ πολύ Άρη, με γλύτωσες από αρκετά χρήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Γεια σας παιδια, Ψαχνω κινητο android με max τις 5 ιντσες, καλη ποιοτητα κατασκευης, 2 gb μνημη, καλο gps, καλη μπαταρία με περιπου 150 ευρω. Εχω στο νου μου τα δοκιμασμένα Coolpad f1, asus zenfone 5, huawei honor 3c,lenovo a 806, zte v5 . Επισης περιμενω review απο p6000. Δεν με ενδιαφέρει το 4g αλλα απεναντιας το καλο gps το θεωρω πολυ σημαντικό. Τι λετε; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Λεμε οτι η λιστα σου ειναι μια χαρα και αστο το ελεφαντοκινητο για αλλους :lol: Αν δεν σε ενδιαφερει το 4g βγαλε και το Α8 γιατι ειναι μονοκαρτο και διαλεξε οτι σου κανει κλικ περισσοτερο ,εγω θα διαλεγα με κλειστα ματια το F1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Μια φθηνή και αξιόπιστη πηγή για το Coolpad f1....!!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Νομιζω οτι το vickmall το εχει στα $139 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Νομιζω οτι το vickmall το εχει στα $139 ναι το vickmall το έχει 139$ το άπσρο και 148 το ασημί.Το ασημί το έχει πάρει κανείς?Επειδή σκέφτομαι και εγώ να το πάρω,αξίζει να δώσω αυτά τα λίγα $ παραπάνω?? Τhank you! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Μια φθηνή και αξιόπιστη πηγή για το Coolpad f1....!!!!;) όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω , vickmall μίλα τους κιόλας και μπορείς να πάρεις ακόμα και το ασημί καπάκι σαν δώρο Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω , vickmall μίλα τους κιόλας και μπορείς να πάρεις ακόμα και το ασημί καπάκι σαν δώρο πως θα το κάνεις αυτό?Μιλούσα χθες με τη selina να πάρω το το κινητό με ασημί καπάκι στην ίδια τιμή με το άσπρο και ήταν ακατάδεκτη :wacko: Λέει δεν μπορούσε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts