topmar Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Αν δεν βάλεις "μονιμη" φόρτιση ή έστω ένα powerbank, δεν θα ξεπεράσεις το θέμα μπαταρία, το κινητό, προσπαθώντας να συνδεθεί με τις κεραίες (ειδικά εφόσον είναι "κρυμμένο") θα καταναλώνει μπαταρία... Υπάρχουν ειδικές συσκευες για τέτοια χρήση (χωρίς οθόνη, για ελάχιστη κατανάλωση, προ-προγραμματιζόμενες) ΜΤΧ φαντάζομαι θα βρεις εύκολα, <50€.- Έχω ήδη Powerbank για χρήση και θέλω να δοκιμάσω πρώτα αυτή την λύση, χωρίς την αγορά "ειδικών συσκευών" όπως λές.......εν προκειμένω στο ερώτημά μου για κινητό, καμία πρόταση? Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 3,5" Android @ GeekBuying Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Ποια είναι εν τέλει τα "σίγουρα" τηλέφωνα; Όχι παντός οι κλώνοι. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Θέλω να παραγγείλω το Xiaomi mi3 , αλλά κάπου δεν μου πάει 1. το θέμα της σφραγισμένης μπαταρίας και 2. η έλλειψη εξωτερικής κάρτας . Υπάρχει κάποιο κινητό στις 5 ίντσες , με τα χαρακτηριστικά του Xiaomi mi3 χωρίς τα μείον του . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Δες το Huawei Honor 6.. Θέλω να παραγγείλω το Xiaomi mi3 , αλλά κάπου δεν μου πάει 1. το θέμα της σφραγισμένης μπαταρίας και 2. η έλλειψη εξωτερικής κάρτας . Υπάρχει κάποιο κινητό στις 5 ίντσες , με τα χαρακτηριστικά του Xiaomi mi3 χωρίς τα μείον του . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Καλησπερα παιδες! Μου αρεσουν τα εξης κινητα: cubot s308, umi c1, doogee dg550, thl w200c. Ποιο οκταπυρηνο κ ποιο τετραπυρηνο θα προτεινατε... Οικονομικα κ απροβληματιστα? Μεχρι ποσα λεφτα δινεις και τι χαρακτηριστικα θες,να σου προτεινουμε σοβαρες συσκευες?Απο τα 4 που γραφεις,προσωπικα απορριπτω UMI και Doogee λογω μαρκας και οτι στα χρηματα που κοστιζουν υπαρχουν καλυτερες προτασεις.Το W200c εχει μικρη μπαταρια.Ομοιως και το Cubot το οποιο εχει ομως 2GB ram σε τιμη (135$) που δεν υπαρχει αλλη συσκευη με ιδια μνημη ram.Εχουν ακουστει καποια καλα λογια κατα την παρουσιαση του στο φορουμ. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Καλησπερα παιδες! Μου αρεσουν τα εξης κινητα: cubot s308, umi c1, doogee dg550, thl w200c. Ποιο οκταπυρηνο κ ποιο τετραπυρηνο θα προτεινατε... Οικονομικα κ απροβληματιστα? Εγώ θα σου πρότεινα κάποιο μεταξύ Doogee και Cubot γιατί έχω παραπάνω από χρόνο και από τα δύο και είναι απροβλημάτιστα. Επίσης γιά ενημέρωση τα Umi τα κατασκευάζει η Doogee. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Καλησπερα παιδες! Μου αρεσουν τα εξης κινητα: cubot s308, umi c1, doogee dg550, thl w200c. Ποιο οκταπυρηνο κ ποιο τετραπυρηνο θα προτεινατε... Οικονομικα κ απροβληματιστα? Αν θα τρέχεις πολλές εφαρμογές, πάρε το Cubot που έχει μπόλικη ραμ. Αλλιώς θα κοιτούσα το THL κυρίως. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeboo Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Υπαρχει καποιο αξιοπιστο κινεζικο κινητο ΧΩΡΙΣ να βγαζει προβληματα γυρω στα 100-115? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotevag Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Το πολυ 130 €! Εχω καταμπερδευτει διαβαζωντας απο εδω κ απο κει. Γι αυτο ρωταω. Τι προτασεις υπαρχουν? Θα ηθελα μια καλουτσικη καμερα κ rom γιατι η μπακατελα που εχω τωρα μου σπαει τα νευρα!!! (Samsung galaxy ace gt-s5830i) ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου αρεσει το doogee dg550 κ το doogee dg800 αλλα για το μεγαλο διαβαζω διαφορα κ ανησυχω. Μπερδεμα!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το umi c1 μου εχει κολλησει σαν ιδεα τωρα τελευταια! Να το χτυπησω? ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 5- 5.5 ιντσες, 13 mp καμερα (άξια), 1 g ram, rom πανω απο 4, 940 κ πανω αναλυση οθονης, εφαρμογες μετριες, σερφαρισμα. Ακουω γνωμες. 130€ το πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 (edited) @sotevag Coolpad 7320 στα 155$ περιπου.Η καλυτερη επιλογη.Μην κοιτας Doogee DG550 και UMI C1. Edited October 16, 2014 by arisg90 Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 @sotevag Coolpad 7320 στα 155$ περιπου.Η καλυτερη επιλογη.Μην κοιτας Doogee DG550 και UMI C1. +1 για αυτο που ειπε το παιδι, επισης κοιτα και το coolpad f1, λιγο πιο ακριβα βγαινει, κανα 20αρικο, αν σε παιρνει σε λεφτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 (edited) Το πολυ 130 €! Εχω καταμπερδευτει διαβαζωντας απο εδω κ απο κει. Γι αυτο ρωταω. Τι προτασεις υπαρχουν? Θα ηθελα μια καλουτσικη καμερα κ rom γιατι η μπακατελα που εχω τωρα μου σπαει τα νευρα!!! (Samsung galaxy ace gt-s5830i)[color="#bbc" Στα 110 ευρώ xiaomi hongmi 1s δαγκωτό.. θα έχεις ένα επώνυμο κινέζικο κινητό με γρήγορο επεξεργαστή , με αστραπιαίο gps , δυνατή εμβέλεια wifi και αρκετά καλή κάμερα(μπροστά,πίσω) για την τιμή του .. Αλλά άμα ζητάς κάτι με 2GB ram πας στο coolpadf1.. Αυτά τα 2 κινητά έχουν πολύ πέραση στο forum και θα βρεις αρκετές βοήθειες από τα παιδιά , για να σου λύσουν τυχόν απορίες σου και έχουν και τα δύο αρκετή υποστήριξη από rom.. Edited October 16, 2014 by vagosvts7 Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_ATH Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Στα 110 ευρώ xiaomi hongmi 1s δαγκωτό.. θα έχεις ένα επώνυμο κινέζικο κινητό με γρήγορο επεξεργαστή , με αστραπιαίο gps , δυνατή εμβέλεια wifi και αρκετά καλή κάμερα(μπροστά,πίσω) για την τιμή του .. Αλλά άμα ζητάς κάτι με 2GB ram πας στο coolpadf1.. Αυτά τα 2 κινητά έχουν πολύ πέραση στο forum και θα βρεις αρκετές βοήθειες από τα παιδιά , για να σου λύσουν τυχόν απορίες σου και έχουν και τα δύο αρκετή υποστήριξη από rom.. Για να "φτιαξω" λιγο την ατμοσφαιρα , αλλα και επι της πραγματικοτητας ........ Βλεπω οτι πολλοι εδω προτεινουν τα Xiaomi (1s / note) ως τις καλυτερες επιλογες για καποιους που ρωτουν. Στο οτι μπορει να ειναι πολυ καλο και αξιοπιστο οταν το αναφερει καποιος κατοχος δεν εχω κανενα λογο να διαφωνησω. Αλλα το οτι ολα αυτα εχουν SAR στο θεό και απο τα υψηλοτερα που υπαρχουν αυτο δεν ειναι σημαντικο για ολους αυτους που τα προτεινουν?? Αυτο (δλδ το SAR) δεν αποτελει στοιχειο στην ποιοτικη αξιολογηση μιας συσκευης ?? Ειναι αδιαφορο κ δεν ειναι ανασταλτικος παραγων για να το παρει καποιος ??? ή εχετε σκοπο να κυκλοφορειτε ακομα κ μεσα στο σπιτι με το μαρτζαφλαρι στο αυτι?? Το δεν σπαει δεν χαλαει, λειτουργουν ολα σωστα και χωρις προβληματα και ας ειναι και φρυγανιερα ισως δεν φανταζει σαν ο πλεον επιθυμητος συνδυασμος και επιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Για να "φτιαξω" λιγο την ατμοσφαιρα , αλλα και επι της πραγματικοτητας ........ Βλεπω οτι πολλοι εδω προτεινουν τα Xiaomi (1s / note) ως τις καλυτερες επιλογες για καποιους που ρωτουν. Στο οτι μπορει να ειναι πολυ καλο και αξιοπιστο οταν το αναφερει καποιος κατοχος δεν εχω κανενα λογο να διαφωνησω. Αλλα το οτι ολα αυτα εχουν SAR στο θεό και απο τα υψηλοτερα που υπαρχουν αυτο δεν ειναι σημαντικο για ολους αυτους που τα προτεινουν?? Αυτο (δλδ το SAR) δεν αποτελει στοιχειο στην ποιοτικη αξιολογηση μιας συσκευης ?? Ειναι αδιαφορο κ δεν ειναι ανασταλτικος παραγων για να το παρει καποιος ??? ή εχετε σκοπο να κυκλοφορειτε ακομα κ μεσα στο σπιτι με το μαρτζαφλαρι στο αυτι?? Το δεν σπαει δεν χαλαει, λειτουργουν ολα σωστα και χωρις προβληματα και ας ειναι και φρυγανιερα ισως δεν φανταζει σαν ο πλεον επιθυμητος συνδυασμος και επιλογη. http://sarshield.com/radiation-chart/ Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JMal Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Καλησπέρα σε όλους, Διαβάζω αρκετό καιρό το forum και αποφάσισα να εξετάσω σοβαρά την αγορά κινητού από Κίνα. Το budget είναι λίγο περιορισμένο στα 200$ με 230$ επειδή υπάρχει η αμφιβολία για τις εγγυήσεις:X. Minimum specs είναι τα εξής: 2gb ram, γρήγορη cpu, αξιοπρεπή camera για να βγάζω photos/videos τον 2 ετών γιο μου, 16 gb rom, sd card (nice to have), fm radio (nice to have), 4G (nice to have), γρήγορο gps, hd οθόνη 5 με 6 ίντσες και καλή μπαταρία. Περαιτέρω, η χρήση θα είναι κυρίως επαγγελματική με πολλά mails, αρκετό browsing και πρέπει να υποστηρίζει απροβλημάτιστα διαμοιρασμό της 3g/4g σύνδεσης στο Internet Επίσης είμαι αρκετά σκουριασμένος στο άθλημα της αλλαγής roms οπότε θα ήθελα κάτι που να δουλεύει απροβλημάτιστα χωρίς πολύ πείραγμα. Αν αγόραζα από Ελλάδα μάλλον θα επέλεγα το Samsung Galaxy Note 3 Neo που, μου βγαίνει στα 230€ καθότι γλιτώνω το ΦΠΑ (τιμολόγιο). Θα ήθελα την γνώμη σας και τις πιθανές προτάσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Μπορείς να δεις το 8πύρηνο Xiaomi Redmi Note, στα $239 _πχ . vickmall Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ronis Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 καλημέρα ενδιαφέρομε για 2 κινέζικα κινητό μέχρι 100 ευρώ το 1. και από που να το παραγγείλω ?ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotevag Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Τα Umi c1, Cubot s308 και Doogee dg550 έχουν προβλήματα? Για το umi βλέπω ενθουσιασμένους χρήστες...μετά διαβάζω για χαλαμένη μπαταρία, για το Doogee dg550 τα καλύετρα, μετά διαβάζω πρόβλημα με το ηχείο,πραγματικά δεν ξέρω τελικά τι να κάνω! Δεν θέλω να δώσω και πολλά λεφτά για το πρώτο κινέζικο κινητό μου! Είναι τόσο πια χάλια τα 3 πρώτα κινητά ώστε να τα απορίψω? Το Coolpad 7320 είναι ποιο ποιοτικό? Δεν θέλει πείραγμα? Τι ισχύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_ATH Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 (edited) Τα Umi c1, Cubot s308 και Doogee dg550 έχουν προβλήματα? Για το umi βλέπω ενθουσιασμένους χρήστες...μετά διαβάζω για χαλαμένη μπαταρία, για το Doogee dg550 τα καλύετρα, μετά διαβάζω πρόβλημα με το ηχείο,πραγματικά δεν ξέρω τελικά τι να κάνω! Δεν θέλω να δώσω και πολλά λεφτά για το πρώτο κινέζικο κινητό μου! Είναι τόσο πια χάλια τα 3 πρώτα κινητά ώστε να τα απορίψω? Το Coolpad 7320 είναι ποιο ποιοτικό? Δεν θέλει πείραγμα? Τι ισχύει? Το αν ειναι τοσο χαλια και τα 3 μαλλον δεν μπορει να σου το απαντησει καποιος με βεβαιοτητα αλλα το οτι και τα 3 εχουν απο λιγους ως ελαχιστους που τα εχουν αγορασει ειναι βεβαιο. Συνεπως οσο μικροτερο το δειγμα τοσο λιγοτερη η πληροφορηση αλλα κ η αξιολογηση. Το Coolpad 7320 οπως και το lenovo A850+ σαφως εχουν μεγαλυτερο αγοραστικο κοινο. Αυτο ισως σου δινει απαντηση. γενικοτερα κοιτα σοβαρες εταιριες, οπως lenovo - coolpad - asus - huawei Edited October 17, 2014 by Thanos_ATH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Umi και Doogee, Star, Elephone, από την πείρα μου, έχουν χαμηλή ποιότητα κατασκευής για να ρίξουν το κόστος. Σαν αποτέλεσμα μέχρι τώρα έχω δει, σε Doogee, ελλατωματικά μεγάφωνα, ελλατωματικά μικρόφωνα, πρόβλημα σε touch, κολλήματα σε proximity sensor, αδύναμo wifi και GPS, μέχρι και ξεκολλημένη οθόνη σε Umi και Elephone έχει τύχει. Όλα χαζοθέματα, που δεν αξίζει τις περισσότερες φορές να το στείλεις πίσω, και αν υπήρχε θέληση από τις εταιρίες, πιθανόν με κάποιο software update να λυνότανε αυτά τα θέματα. Αλλά software update, ειδικά η Doogee πρέπει να πεθάνει ο Highlander για να βγάλει. Οπότε από μένα, μακριά και αγαπημένοι και από τις τέσσερις εταιρίες, 10-15€ παραπάνω σε κάποια πιό αξιόπιστη, ώστε να χαίρεστε το τηλέφωνο που θα πάρετε και να μην βλαστημάτε αν δεν ακούτε, ή σας προδώσει το GPS όταν το χρειάζεστε καμιά μέρα με συννεφιά μέσα στην πόλη. To Cubot τα θεωρώ μιά κλάση πάνω από τα Doogee/umi και δεν βγάζουν τέτοια θέματα. Οπότε από Cubot και πάνω η επιλογή. Cubot, Jiayu, THL, ZTE, Lenovo και Xiaomi (αν δεν σαν ενοχλούν οι παράξενες ROM της LEnovo και το Miui της Xiaomi). Και ακόμη παραπάνω, Meizu, Huawei, αν έχετε λεφτά. Τα παραπάνω είναι προσωπικές διαπιστώσεις, μετά από κάποιες αρκετές δεκάδες τηλέφωνα που πέρασαν από τα χέρια μου. Πληροφοριακά και μόνο, και δεν έχω όρεξη για διαξιφισμούς. Γνώμη μου είναι και αν δεν σας αρέσει προσπεράστε. Και μην ακούω το δικό μου το doogee δουλεύει μιά χαρά, σκυλί, γιατί και σε μένα, 5 doogee είναι jet, 5 έχουν χαζοθέματα και δεν θα ευχαριστιούνται οι κάτοχοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotevag Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας!!!! Καλές αγορές σε όλους μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Umi και Doogee, Star, Elephone, από την πείρα μου, έχουν χαμηλή ποιότητα κατασκευής για να ρίξουν το κόστος. Σαν αποτέλεσμα μέχρι τώρα έχω δει, σε Doogee, ελλατωματικά μεγάφωνα, ελλατωματικά μικρόφωνα, πρόβλημα σε touch, κολλήματα σε proximity sensor, αδύναμo wifi και GPS, μέχρι και ξεκολλημένη οθόνη σε Umi και Elephone έχει τύχει. Όλα χαζοθέματα, που δεν αξίζει τις περισσότερες φορές να το στείλεις πίσω, και αν υπήρχε θέληση από τις εταιρίες, πιθανόν με κάποιο software update να λυνότανε αυτά τα θέματα. Αλλά software update, ειδικά η Doogee πρέπει να πεθάνει ο Highlander για να βγάλει. Οπότε από μένα, μακριά και αγαπημένοι και από τις τέσσερις εταιρίες, 10-15€ παραπάνω σε κάποια πιό αξιόπιστη, ώστε να χαίρεστε το τηλέφωνο που θα πάρετε και να μην βλαστημάτε αν δεν ακούτε, ή σας προδώσει το GPS όταν το χρειάζεστε καμιά μέρα με συννεφιά μέσα στην πόλη. To Cubot τα θεωρώ μιά κλάση πάνω από τα Doogee/umi και δεν βγάζουν τέτοια θέματα. Οπότε από Cubot και πάνω η επιλογή. Cubot, Jiayu, THL, ZTE, Lenovo και Xiaomi (αν δεν σαν ενοχλούν οι παράξενες ROM της LEnovo και το Miui της Xiaomi). Και ακόμη παραπάνω, Meizu, Huawei, αν έχετε λεφτά. Τα παραπάνω είναι προσωπικές διαπιστώσεις, μετά από κάποιες αρκετές δεκάδες τηλέφωνα που πέρασαν από τα χέρια μου. Πληροφοριακά και μόνο, και δεν έχω όρεξη για διαξιφισμούς. Γνώμη μου είναι και αν δεν σας αρέσει προσπεράστε. Και μην ακούω το δικό μου το doogee δουλεύει μιά χαρά, σκυλί, γιατί και σε μένα, 5 doogee είναι jet, 5 έχουν χαζοθέματα και δεν θα ευχαριστιούνται οι κάτοχοι. Συμφωνω και να προσθεσω και την Amoi στα πολυ σοβαρο μπραντ με αξιοπιστα μηχανηματα χωρις παραξενιες και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Υπαρχει καποιο αξιοπιστο κινεζικο κινητο ΧΩΡΙΣ να βγαζει προβληματα γυρω στα 100-115? Cubot s208. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgesoho Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Πολύ Καλημέρα σας. Ενδιαφέρομαι για αγορά κινητού 4" μέχρι 120 ευρώ. Προορίζεται για την αδερφή μου.Εχω να της προτείνω εγώ αλλά από 4,7 " και πάνω,τα οποία όμως τα θεωρεί μεγάλα. Εχεται να μου προτείνετε κάτι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts