Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι να τα κανεις τα 16; εγώ έβαλα μια κάρτα 32 gb και είμαι κομπλε.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Τι να τα κανεις τα 16; εγώ έβαλα μια κάρτα 32 gb και είμαι κομπλε.

Οσο νάναι χρειάζονται , αν και δεν χρησιμοποιώ σαβουροεφαρμογές . Μόνο κάποιες βασικές .

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά το έχεις το συγκεκριμένο και είναι δοκιμασμένο . Εχεις εσύ ή κάποιος άλλος φίλος το έχει πάρει και δοκιμάσει , γράψει

πουθενά εντυπώσεις ?

Οσο νάναι χρειάζονται , αν και δεν χρησιμοποιώ σαβουροεφαρμογές . Μόνο κάποιες βασικές .

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά το έχεις το συγκεκριμένο και είναι δοκιμασμένο . Εχεις εσύ ή κάποιος άλλος φίλος το έχει πάρει και δοκιμάσει , γράψει

πουθενά εντυπώσεις ?

200+ σελιδες με εντυπωσεις, ορεξη να εχεις

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=388830

πουθενά εντυπώσεις ?

Εγώ το έχω είναι εκπληκτικό τηλέφωνο θα σε καλύψει πλήρως.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

'Οπως τα λέει ο φίλος @chios. Στις 5,5" είναι VFM :) (απλά το πήραν χαμπάρι και το πήγαν 240$ )

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

Ευχαριστώ όλους ,

Διάβασα κάμποσες σελίδες , πονοκεφάλιασα , εντυπωσιακ;eς κριτικές .

Εχω μπερδευτεί γιατί δεν ξέρω ποιό είναι ποιό στα κινεζομάγαζα . Γιά παράδειγμα στο παρακάτω μαγαζί έχει 6-7 . Ποιό είναι εκείνο που πραγματικά είναι το original .

http://www.aliexpress.com/premium/Xiaomi-Redmi-Note.html?ltype=wholesale&SearchText=Xiaomi+Redmi+Note&isPremium=y&d=y&origin=y&initiative_id=SB_20141004232958&isViewCP=y&catId=

Ευχαριστώ όλους ,

Εχω μπερδευτεί γιατί δεν ξέρω ποιό είναι ποιό στα κινεζομάγαζα . Γιά παράδειγμα στο παρακάτω μαγαζί έχει 6-7 . Ποιό είναι εκείνο που πραγματικά είναι το original .

http://www.aliexpress.com/premium/Xiaomi-Redmi-Note.html?ltype=wholesale&SearchText=Xiaomi+Redmi+Note&isPremium=y&d=y&origin=y&initiative_id=SB_20141004232958&isViewCP=y&catId=

Αυτό δεν είναι κατάστημα, είναι η αναζήτηση του ALI, ειναι χωριστά καταστήματα και με πολλές σελιδες ...

Εάν δεν έχεις ψωνίσει ξανά πρόσεξε πολύ. Βρες όποιο έχει την πιό μεγάλη αξιολόγηση και πριν αγοράσεις ζήτησε την γνώμη των μελών ... :)

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

+1 θετικότατη κριτική και από μένα για το Xiaomi Redmi Note, και έχω δοκιμάσει τα κινητά της υπογραφής μου ήδη....

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Ευχαριστώ όλους ,

Για πρωτη αγορα προτιμησε καλυτερα καποιο αξιοπιστο κινεζομαγαζο π. χ. το vickmall.com που ειναι εγγυηση... ας ειναι και λιγα ευρω ακριβοτερο. Προσοχη στον τροπο αποστολης, μονο απλο ταχυδρομειο (πχ singapore post).

Ευχαριστώ όλους ,

Φίλε μου για λίγα ευρώ μην διακινδυνεύεις...Πάρτο από VICKMALL.COM ( ίσως το πιο σοβαρό κινεζομάγαζο ) που έχουμε ψωνίσει οι περισσότεροι από εδώ και θα είσαι ΟΚ. Απλά να ξέρεις ότι υπάρχει αυτό

http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-4g-fdd-lte-smartphone-hongmi-note-snapdragon-400-1-6ghz-2gb-8gb-5-5-inch-hd-ips-13-0mp.html

που είναι πιο καινούριο , με καλύτερο επεξεργαστή ( από ότι λένε ) αλλά μονόκαρτο

και αυτό http://www.vickmall.com/xiaomi-hongmi-note-wcdma-original-5-5-inch-mtk6592-octa-core-android-phone-2gb-ram-8gb-rom-3200mah-otg-gps-miui-v5.html

που έχει άλλο επεξεργαστή αλλά είναι δίκαρτο..

Εγώ έχω το 2ο 4 μήνες kαι είναι αψογο:)

XIAOMI REDMI NOTE 5

Καλημέρα.

Έχοντας διαβάσει άπειρες σελίδες έχω μπερδευτεί πολύ. Αν έχετε την καλοσύνη να μου προτείνετε 1-2 συσκευές θα ήμουν ευγνώμων.

Στρέφομαι για πρώτη φορά σε κινέζικο λόγω οικονομικών και σχετικά χαμηλών απαιτήσεων, διότι πρόκειται για την γυναίκα μου.

Χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν είναι να είναι δίκαρτο, minimum 1gb ram, μακάρι και 2, μια αξιοπρεπής κάμερα, αλλά και μπροστινή, να φοράει μια rom χωρίς προβλήματα, διότι δεν έχω διάθεση να ασχοληθώ. Κάτω των 100€.

Για να καταλάβετε αυτή την στιγμή έχει ένα xperia arc s, το οποίο δεν την παλεύει άλλο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν είναι να είναι δίκαρτο, minimum 1gb ram, μακάρι και 2, μια αξιοπρεπής κάμερα, αλλά και μπροστινή, να φοράει μια rom χωρίς προβλήματα, διότι δεν έχω διάθεση να ασχοληθώ. Κάτω των 100€.

Στενά τα περιθώρια για το ποσό που δίνεις...μέγεθος οθόνης?

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Ευχαριστώ όλους και τον καθένα χωριστά γιά τις σοβαρές υποδείξεις και πληροφορίες .

Θα πάρω το μονόκαρτο από Vickmall .

@ NXONTZ : Το μονόκαρτο είναι πιό φτηνό από το δίκαρτο ?

Είχα ακούσει ότι ήταν αντίθετα . Το συγκεκριμένο είναι μαύρο μπροστά και άσπρο πίσω ή φταίει η φωτο .

Το μονόκαρτο είναι πιό φτηνό από το δίκαρτο ?

Είχα ακούσει ότι ήταν αντίθετα . Το συγκεκριμένο είναι μαύρο μπροστά και άσπρο πίσω ή φταίει η φωτο .

Ναι, άλλος επεξεργαστής, 8GbRom - λογικό

Μαυρο μπροστά, λευκή πλάτη

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Ναι, άλλος επεξεργαστής, 8GbRom - λογικό

Μαυρο μπροστά, λευκή πλάτη

Φίλε Αντώνη μπερδεύτηκα . 8GbRom έχει και το δίκαρτο . Αρα ακριβότερος επεξεργαστής στο δίκαρτο ή πληρώνεις τη δπλή κάρτα ?

Στενά τα περιθώρια για το ποσό που δίνεις...μέγεθος οθόνης?

Το ξέρω ότι είναι στενά τα οικονομικά περιθώρια, αλλά αυτός είναι ο λόγος που στρέφομαι εδώ. Αν υπήρχε περιθώριο να ανέβω στα 150-200€ υπάρχουν λύσεις και στην εδώ αγορά. Μέγεθος οθόνης δεν απασχολεί ιδιαίτερα. Είναι κάτι που μπορώ να συμβιβαστώ. 4'' θα ήταν μια χαρά.

Επίσης όλες αυτές οι συσκευές έχουν Google play ή πρέπει να επέμβουμε εμείς;

Edited by noisex

Φίλε Αντώνη μπερδεύτηκα . 8GbRom έχει και το δίκαρτο . Αρα ακριβότερος επεξεργαστής στο δίκαρτο ή πληρώνεις τη δπλή κάρτα ?

Και τα δυο!

Εχουν "νήμα" και τα δυο τηλέφωνα, ρίξε μια ματιά!

Το ξέρω ότι είναι στενά τα οικονομικά περιθώρια, αλλά αυτός είναι ο λόγος που στρέφομαι εδώ. Αν υπήρχε περιθώριο να ανέβω στα 150-200€ υπάρχουν λύσεις και στην εδώ αγορά. Μέγεθος οθόνης δεν απασχολεί ιδιαίτερα. Είναι κάτι που μπορώ να συμβιβαστώ. 4'' θα ήταν μια χαρά.Επίσης όλες αυτές οι συσκευές έχουν Google play ή πρέπει να επέμβουμε εμείς;

Κοντά στα 90 ευρώ: Jiayu G2F - μονόδρομος, στις 4.3" (εχω πάρει ΠΕΝΤΕ, τα 4 από vickmall, όλα δουλευουν χωρίς πρόβλημα)

Πλήρες, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, να πάρεις μια καλή θήκη με τα ρέστα

update: Δυο ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ sim παίρνει!

Edited by asot

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου.

Είναι δίκαρτο αυτό; Δεν το γράφει.

Άκυρο. Δυσκολία όρασης λόγω ηλικίας.

@asot τελευταία ερώτηση σε παρακαλώ τί μέγεθος sim παίρνει;

Edited by noisex

Καλησπέρα είμαι ανάμεσα σε 3 συσκευές οικονομικές

JIAYU F1

ZTE V889S

Lenovo A376

Ποια προτείνεται από τις 3 ή κάποια άλλη αντίστοιχη:

JIAYU F1

όσοι έχετε δοκιμάσει και lenovo και Huawei πιο από τα δύο λειτουργικά σας φαίνεται πιο πλήρες/καινοτόμο με έξυπνες λειτουργίες ; EMUI η αυτό που έχει η lenovo? και ποια εταιρεία από τις δύο παρέχει καλύτερη υποστήριξη σε software?
Lenovo Vibe

Δικό μου το λάθος, συγνώμη, πάντως το ποιο αποτρεπτικό σε αυτά τα τηλέφωνα δεν είναι το λειτουργικό τους αλλά η μνήμη ram τα 512 πλέων είναι πολύ λίγα

Η ραμ μια χαρά ειναι για γενική χρήση. Το πρόβμημα ειναι μ αυτά που χουν μικρή ρομ, <1GB

Υπάρχει κάποιο όντως δοκιμασμένο κινητό που έχει πάρει κάποιος φίλος και να μου το συστήσει ? Και τον προμηθευτή βέβαια .

Θα ήθελα να είναι κοντά στα παρακάτω χαρακτηριστικά

Single Sim

5.5 ίντσες οπωσδήποτε .

2G/16G Ram/Rom οπωσδήποτε .

13 Mpx Back Camera min.

Τετρα ή Οκτα πύρηνη δεν με απασχολεί .

MTK 6592 , αλλά και 6582 δεν με χαλάει

1280x1080 ανάλυση κατά προτίμηση .

Να παίρνει εξωτερική επέκταση μνήμης

Να έχει αξιοπρεπή μπαταρία

Eυχαριστώ εκ των προτέρων .

Εννοείται Xiaomi redmi note

Φίλε μου για λίγα ευρώ μην διακινδυνεύεις...Πάρτο από VICKMALL.COM ( ίσως το πιο σοβαρό κινεζομάγαζο ) που έχουμε ψωνίσει οι περισσότεροι από εδώ και θα είσαι ΟΚ. Απλά να ξέρεις ότι υπάρχει αυτό

http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-4g-fdd-lte-smartphone-hongmi-note-snapdragon-400-1-6ghz-2gb-8gb-5-5-inch-hd-ips-13-0mp.html

που είναι πιο καινούριο , με καλύτερο επεξεργαστή ( από ότι λένε ) αλλά μονόκαρτο

και αυτό http://www.vickmall.com/xiaomi-hongmi-note-wcdma-original-5-5-inch-mtk6592-octa-core-android-phone-2gb-ram-8gb-rom-3200mah-otg-gps-miui-v5.html

που έχει άλλο επεξεργαστή αλλά είναι δίκαρτο..

Εγώ έχω το 2ο 4 μήνες kαι είναι αψογο:)

...δεν έχει καλύτερο επεξεργαστή το καινούριο μοντέλο, ο ΜΤΚ6592 είναι ανώτερος του Snapdragon 400 MSM8226 σχεδόν σε όλα τα επίπεδα. Αυτό που κάνει ίσως ελκυστικό για κάποιους το νέο μοντέλο αν και μονόκαρτο, είναι η υποστήριξη 4G και το καλύτερο GPS.

...δεν έχει καλύτερο επεξεργαστή το καινούριο μοντέλο, ο ΜΤΚ6592 είναι ανώτερος του Snapdragon 400 MSM8226 σχεδόν σε όλα τα επίπεδα. Αυτό που κάνει ίσως ελκυστικό για κάποιους το νέο μοντέλο αν και μονόκαρτο, είναι η υποστήριξη 4G και το καλύτερο GPS.

Στις μετρήσεις ο Snapdragon 400 MSM8226 βγάζει 21606 , ενώ ο ΜΤΚ6592 27591 αν αυτό λέει κάτι .

Ενώ το 4G είναι κάτι που δεν με απασχολεί , αυτό με το καλύτερο GPS με ενδιαφέρει ιδιαίτερα . Τι ενδείξεις έχουμε γιατί είχα αρχίσει και έκλεινα προς το

δίκαρτο , ακριβώς λόγω επεξεργαστή .

Edited by geobas

Παιδια μια απορια, παρηγγειλα 29/9 to coolpad f1 απο vickmall. Μου εστειλαν tracking number και email με photos του δεματος. Το οτι μου εδωσαν tracking number σημαινει και οτι εχει σταλθει ηδη η παιζει να το στειλουν αυριο οι κινεζοι :rolleyes:?

Εχει κολλησει στο site της Sing post σε κατασταση : Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) απο της 30/09.

Sorry αν ειναι χαζη ερωτηση 1η φορα παραγγελνω .

Keep smiling :rolleyes:

Παιδια μια απορια, παρηγγειλα 29/9 to coolpad f1 απο vickmall. Μου εστειλαν tracking number και email με photos του δεματος. Το οτι μου εδωσαν tracking number σημαινει και οτι εχει σταλθει ηδη η παιζει να το στειλουν αυριο οι κινεζοι :rolleyes:?

Εχει κολλησει στο site της Sing post σε κατασταση : Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) απο της 30/09.

Σημαίνει ότι από το κατάστημα τους ενημέρωσαν ότι ΘΑ ταχυδρομηθεί δέμα με αυτόν τον αριθμό .... :)

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Από τα λίγα που γνωρίζω , σου λένε ότι πήρανε πληροφορία ότι θα αποσταλεί δέμα , όχι ότι έφτασε Σινγκαπούρη . Μη ξεχνάς ότι σήμερα

λήγει η πενθήμερη αργία τους .