Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για μενα το zenfone εχει απαραδεκτες διαστασεις, ειναι και παχυ και εχει και μικρη μπαταρια.

Δεν ξερω πως τα παει σαν συσκευη. Μπορει να ειναι τελεια αλλα αυτες οι διαστασεις ειναι για μενα deal breaker.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των χρηστών στο σχετικό νήμα το κινητό είναι ουσιαστικά "plug n' play". Δεν θέλει παραμετροποιήσεις για να δουλέψει κανονικά στην Ελλάδα, ενώ όποια θέματα έχει φαίνεται να λύνονται από τις αναβαθμίσεις της rom.

Δε ζητάω τρομερές επιδόσεις ούτως ή άλλως, αλλά ένα κινητό που δε θα με αφήσει ξεκρέμαστο. Δε θέλω απλά να μπαίνω απλά σε μια διαδικασία να αλλάζω rom κάθε 3 και λίγο.

Οι διαστάσεις του κινητού δεν αποτελούν για μένα θέμα. Ποτέ δε βάζω το κινητό σε τσέπη γιατί πάντα είτε έχω τσαντάκι μέσης είτε σακίδιο και το κινητό πάει εκεί.

Το πρόβλημα με τη μπαταρία ενδέχεται να προβληματίσει κάποιον που κάνει μεγάλη χρήση στη διάρκεια της μέρας. Για κάποιον όπως εγώ, που κάνει μια μέτρια χρήση σε καθημερινή βάση δε νομίζω να αποτελέσει θέμα. Εδώ το G300 το φορτίζω κάθε 3 μέρες:lol:

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των χρηστών στο σχετικό νήμα το κινητό είναι ουσιαστικά "plug n' play". Δεν θέλει παραμετροποιήσεις για να δουλέψει κανονικά στην Ελλάδα, ενώ όποια θέματα έχει φαίνεται να λύνονται από τις αναβαθμίσεις της rom.

Δε ζητάω τρομερές επιδόσεις ούτως ή άλλως, αλλά ένα κινητό που δε θα με αφήσει ξεκρέμαστο. Δε θέλω απλά να μπαίνω απλά σε μια διαδικασία να αλλάζω rom κάθε 3 και λίγο.

Οι διαστάσεις του κινητού δεν αποτελούν για μένα θέμα. Ποτέ δε βάζω το κινητό σε τσέπη γιατί πάντα είτε έχω τσαντάκι μέσης είτε σακίδιο και το κινητό πάει εκεί.

Το πρόβλημα με τη μπαταρία ενδέχεται να προβληματίσει κάποιον που κάνει μεγάλη χρήση στη διάρκεια της μέρας. Για κάποιον όπως εγώ, που κάνει μια μέτρια χρήση σε καθημερινή βάση δε νομίζω να αποτελέσει θέμα. Εδώ το G300 το φορτίζω κάθε 3 μέρες:lol:

Έχω φέρει δύο κομμάτια για φίλους/γνωστούς. Το κινητό δουλεύει άψογα απλά δεν έχει ακόμα kitkat.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Ναι η εύρεση της "καλύτερης" - "πληρεστερης" συσκευής είναι ωραίο αλλά μεγάλο ζόρι....

Εγώ διαθέτω 300€ και πάλι δυσκολεύομαι αφάνταστα να βρω αυτά που ζητάω σε 1 συσκευή...

Θέλω αρκετά μεγάλη και αποσπομενη μπαταρία (οπωσδήποτε)

2 σιμ (οπωσδήποτε)

Πολύ καλό gps (οπωσδήποτε)

Δυνατό επεξεργαστή με 2g RAM...

Αυτά που έχω σαν υποψήφια (με αρκετά λιγότερα χρήματα από αυτά που διαθετω) είναι το

Huawei g750 pro και το xiaomi redmi note.... Αλλά έχω τις αμφιβολίες μου για το GPS.... Μιας και δεν έχουν glonnas... (αν και λένε ότι έχουν)

Αυτή την στιγμή έχω το Kingzone K1 turbo και είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλες τις απόψεις και θεωρώ ότι και το GPS του είναι αρκετά καλό...

Αλλά λέω να το δώσω στον αδερφό μου και να πάρω κάτι καλύτερο απλά φοβάμαι μη μου βγει όσο καλό είναι το Kingzone (το οποίο είναι και πανέμορφο)

Τι λέτε????

Για καλό και απροβλημάτιστο GPS καλύτερα να κοιτάξεις κατι με SnapDragon

Παράδειγμα .

http://www.minideal.net/original-zte-grand-s2-s-ii-s291-quad-core-qualcomm-snapdragon-801-android-4-3-lte-4g-mobile-phone-5-5-inch-2g-ram-16gb-rom-13mp.html

ή σε ακόμη πιο πλήρη συσκευή σε υποστήριξη και χαρακτηριστικά που έχει και Glonnas

http://www.antelife.com/zte-nubia-z7-max-fdd-lte-4g-smartphone-snapdragon-801-msm8974ac-5-5-android-4-4-ips-ogs-1920x1080-2gb-ram-32gb-13-0mp-camera-f2-0.html

ή στο Oneplus One

ή από Ελλάδα το Samsung Note 3 NEO LTE με Glonnas . ( σε αυτά τα λεφτά με service εδώ )

http://tokinito.gr/page/default.asp?id=64&la=1&prID=720

Από Mediatec ο πήχης ξεκινάει από τον ΜΤ6592 διάβασα καλά λόγια για την παντόφλα

http://www.b2cbuying.com/jiayu-g6-2g-32g-cellphone.html

Edited by zakailiou

Για καλό και απροβλημάτιστο GPS καλύτερα να κοιτάξεις κατι με SnapDragon

Παράδειγμα .

http://www.minideal.net/original-zte-grand-s2-s-ii-s291-quad-core-qualcomm-snapdragon-801-android-4-3-lte-4g-mobile-phone-5-5-inch-2g-ram-16gb-rom-13mp.html

ή σε ακόμη πιο πλήρη συσκευή σε υποστήριξη και χαρακτηριστικά που έχει και Glonnas

http://www.antelife.com/zte-nubia-z7-max-fdd-lte-4g-smartphone-snapdragon-801-msm8974ac-5-5-android-4-4-ips-ogs-1920x1080-2gb-ram-32gb-13-0mp-camera-f2-0.html

ή στο Oneplus One

ή από Ελλάδα το Samsung Note 3 NEO LTE με Glonnas . ( σε αυτά τα λεφτά με service εδώ )

http://tokinito.gr/page/default.asp?id=64&la=1&prID=720

Από Mediatec ο πήχης ξεκινάει από τον ΜΤ6592 διάβασα καλά λόγια για την παντόφλα

http://www.b2cbuying.com/jiayu-g6-2g-32g-cellphone.html

Ναι όλα αυτά ωραια και καλα αλλα αν εχεις ως βασικη ποιποθεση τις 2 σιμ και την αποσπομενη μπαταρια τοτε η ευρεση τηλεφωνου γινεται ακατορθωτη γιατι απλα δεν υπαρχει τετοιο τηλεφωνο με τα χαρακτηριστικα που θελω.....οσο για το jiayu g6 το εχω δει φενεται πολύ καλο αλλα εχω πληροφορηθει ότι ο MTK6592 δεν υποστοιριζει gloanass και σε οσα τηλεφωνα γραφει ότι εχουν (xiaomi redmi note, huawei g750 πχ)τα τεστ εδειξαν ότι τελικα δεν υποστοιριζουν.....τωρα τι να πω.....αγνωστες οι βουλες του κινεζου....

Τι κολλημα και αυτό με τις ενσωματομενες μπαταριες?????

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Ωραια τσεκαρε τοτε το ThL T11 http://www.to2c.com/thl-t11-mtk6592-octa-core-1-7g-8mp-camera-5-0-inch-hd-1280-720-gorilla-glass-2gb-ram-16gb-rom.html . Εχω παρει δυο και περιμενω το τριτο.

Το κινητο δεν το πειραξα καθολου και παιζει αψογα out of the box.

Και καλη μπαταρια και καλες διαστασεις και καλες επιδοσεις.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα παιδια,

Μετα απο πολυυυ σκεψη,μαλλον εχω καταληξει στο συγκεκριμενο :

http://www.minideal.net/original-xiaomi-hongmi-note-4g-fdd-lte-snapdragon-400-1-6ghz-2gb-8gb-5-5-inch-hd-ips-13-0mp.html

Αλλα εχω καποιες ερωτησεις και παρακαλω να με βοηθησετε να μην κανω καμια πατατα...

1)Το 3G δουλευει κανονικα εδω Ελλαδα?

2)Επιλεγω αν θα ειναι rootαρισμενο ή αγγλοκινεζικο?Τι προτεινετε εσεις?

Υπαρχει κατι αλλο για το οποιο με συμβουλευετε??

Ναι όλα αυτά ωραια και καλα αλλα αν εχεις ως βασικη ποιποθεση τις 2 σιμ και την αποσπομενη μπαταρια τοτε η ευρεση τηλεφωνου γινεται ακατορθωτη γιατι απλα δεν υπαρχει τετοιο τηλεφωνο με τα χαρακτηριστικα που θελω.....οσο για το jiayu g6 το εχω δει φενεται πολύ καλο αλλα εχω πληροφορηθει ότι ο MTK6592 δεν υποστοιριζει gloanass και σε οσα τηλεφωνα γραφει ότι εχουν (xiaomi redmi note, huawei g750 πχ)τα τεστ εδειξαν ότι τελικα δεν υποστοιριζουν.....τωρα τι να πω.....αγνωστες οι βουλες του κινεζου....

Τι είναι αυτό που σε χαλάει στην ενσωματωμένη μπαταρία ? Φοβάσαι μήν χαλάσει ?

Αν υπολογίσεις ότι με μέγεθος 3000+ mAh θα κάνεις λιγότερο από τα 2/3 των φορτίσεων που θα έκανες σε ένα κινητό με 2000-2200 mAh σημαίνει ότι θα σου βγάλει 2,5 με 3 χρόνια. α) Είσαι σίγουρος ότι το τηλέφωνο θα έχει αντέξει τόσο β) ότι δεν θα το έχεις σκυλοβαρεθεί .

Όσο αφορά το Glonass , οκ θα δώσει λίγο γρηγορότερα σήμα . Πάντως με τηλέφωνα 2ετίας και 4ετίας που είχαν απλά A-Gps μια χαρά πλοήγηση κάναμε και κάνουμε Εντός και Εκτός πόλης ... Νομίζω πιο σημαντικό είναι το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσεις .

Οι mediatec είχαν προβλήματα στα παλιότερα - μικρότερα μοντέλα . Για τον 6592 δεν υπάρχει θέμα , εκτός αν πέσεις σε προβληματική συσκευή ( κάτι που μπορεί να συμβεί ανεξαρτήτου εταιρείας ) ...

Το ZTE Nubia Z7 Max στα καλύπτει όλα εκτός από την μπαταρία .

2 Sim (standby) , KitKat , FHD , SnapDragon , τούμπανο επιδόσεις , καλή κάμερα με φακό Sony imx214 F/2,0 , 3100mAh , Glonass , 4G FDD 1800 , ράδιο , και παίρνει και memory card κλπ.

Γεια σας παιδιά! Είμαι μπερδεμένη στο πιο κιν. να πάρω, σκεφτομαι το doogee dg310, έχω δει κ κάτι άλλα κ έχω καταμπερδευτει! :-\ αξίζει σαν κινητό?

Το Note 4G έχει και Glonass και snapdragon. Και η μπαταρία του πολύ καλή.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ναι αλλάδεν ππαίρνει 2 σιμ....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Και είναι και ελαφρώς φθηνότερο (τουλάχιστον στο vickmall που κοίταξα).

Έχω φέρει δύο κομμάτια για φίλους/γνωστούς. Το κινητό δουλεύει άψογα απλά δεν έχει ακόμα kitkat.

Έλα πατριώτη από τη Πάτρα:lol:Βρήκα και ένα συμπολίτη γνώστη του Zenfone! Έχω διαβάσει και δει άπειρες κριτικές για τό Zenfone από Ινδία, Ινδονησία, Φιλιπίννες και Νιγηρία, Η.Π.Α. κλπ. Όλοι σχεδόν καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα τίμια πρόταση με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Δε σε τρελαίνει με τα specs του, αλλά δουλεύει απροβλημάτιστα. Για αυτό και προσέλκυσε την προσοχή μου. Μακάρι να πέσει πάλι η τιμή στα 180 δολάρια ή χαμηλότερα να το αγοράσω! Αν θες στείλε μου ένα pm με καμιά συμβουλή για την αγορά και αποστολή του κινητού μιας και έχεις σχετική εμπειρία. Να γλιτώσουμε τουλάχιστον τα "κερατιάτικα" :)

παιδια μια γνωμη γι'αυτο???

http://www.to2c.com/elephone-p10-basic.html

αυστηρο οριο 100€

Παρε αυτο

http://www.vickmall.com/jiayu-g2f-wcdma-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-4-3-screen-1g-ram-4g-rom-8mp.html

κλασεις ανωτερο

Κάτι δεν πάει καλά με την τιμή, τα χαρακτηριστικά του κινητού, το σκορ του Antutu και γενικά με το Minideal τελευταία...

http://www.minideal.net/new-amoi-a920w-smartphone-with-5inch-ogs-fhd-ips-1920x1080p-ram-2gb-rom-32gb.html

Μυστήρια πράγματα απο τη πάρτη τους τις τελευταίες μέρες..

Φίλε μου, εξήγησέ μου σε παρακαλώ πως γίνεται να είναι κλάσεις ανώτερο, γιατί από τα στοιχεία τους φαίνεται ότι στο μοναδικό στο οποίο υπερτερεί είναι το Corning Gorilla Glass 2 και σε ΟΛΑ τα υπόλοιπα είναι κλάσεις κατώτερο;;

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Άμα τα δουλέψεις και τα δύο, θα καταλάβεις. Δεν είναι όλα μόνο τεχνικά χαρακτηριστικά. Είναι και ο τρόπος που αντιδράει στην αφή, η συναρμολόγηση, η αντοχή στον χρόνο, η ποιότητα του λογισμικού κλπ...

παιδια μια γνωμη γι'αυτο???

http://www.to2c.com/elephone-p10-basic.html

αυστηρο οριο 100€

Συμφωνω με G2F.Επισης απο 4.5-5.7 ιντσες τα Doogee DG800,Doogee DG450,Infocus M310,Wico S3,Amoi A900w,ZTE Q705U.

Κάτι δεν πάει καλά με την τιμή, τα χαρακτηριστικά του κινητού, το σκορ του Antutu και γενικά με το Minideal τελευταία...

http://www.minideal.net/new-amoi-a920w-smartphone-with-5inch-ogs-fhd-ips-1920x1080p-ram-2gb-rom-32gb.html

Μυστήρια πράγματα απο τη πάρτη τους τις τελευταίες μέρες..

Προσφορα ειναι.Δεν εχει κατι το μυστηριο.Η FHD οθονη ζοριζει τον επεξεργαστη γι αυτο και η βαθμολογια στο Antutu.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Ναι η εύρεση της "καλύτερης" - "πληρεστερης" συσκευής είναι ωραίο αλλά μεγάλο ζόρι....

Εγώ διαθέτω 300€ και πάλι δυσκολεύομαι αφάνταστα να βρω αυτά που ζητάω σε 1 συσκευή...

Θέλω αρκετά μεγάλη και αποσπομενη μπαταρία (οπωσδήποτε)

2 σιμ (οπωσδήποτε)

Πολύ καλό gps (οπωσδήποτε)

Δυνατό επεξεργαστή με 2g RAM...

Αυτά που έχω σαν υποψήφια (με αρκετά λιγότερα χρήματα από αυτά που διαθετω) είναι το

Huawei g750 pro και το xiaomi redmi note.... Αλλά έχω τις αμφιβολίες μου για το GPS.... Μιας και δεν έχουν glonnas... (αν και λένε ότι έχουν)

Αυτή την στιγμή έχω το Kingzone K1 turbo και είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλες τις απόψεις και θεωρώ ότι και το GPS του είναι αρκετά καλό...

Αλλά λέω να το δώσω στον αδερφό μου και να πάρω κάτι καλύτερο απλά φοβάμαι μη μου βγει όσο καλό είναι το Kingzone (το οποίο είναι και πανέμορφο)

Τι λέτε????

Δες και το THL 5000 (που νομίζω ότι ΔΕΝ έχει αποσπώμενη μπαταρία)

Προσφορα ειναι.Δεν εχει κατι το μυστηριο.Η FHD οθονη ζοριζει τον επεξεργαστη γι αυτο και η βαθμολογια στο Antutu.

Μάλλον ο psof εννοεί το αντίθετο... Αν προσέξεις, το A920W φοράει τον ΜΤ6589Τ (το οποίο είναι όντως 'περίεργο', καθώς ο ΜΤ6589 είναι πλέον εμπορικά 'νεκρός' και τον έχει διαδεχθεί ο ΜΤ6582), για τον οποίο το σκορ (18445) που δείχνει η σελίδα του MiniDeal είναι ασυνήθιστα υψηλό (συνήθως από τον ΜΤ6589Τ περιμένεις κάτι σε 15500-16500).

Οφείλεται βέβαια μάλλον στο Antutu 5, το οποίο φαίνεται να δίνει ιδιαίτερα 'αισιόδοξα' αποτελέσματα σε σχέση με το προηγούμενο Antutu 4.x.

Τώρα πράγματι τι "New" Amoi A920W με περσινό επεξεργαστή είναι αυτό, ποιος ξέρει. Άγνωσται αι βουλαί των Κινέζων...

Και μιας και ο λόγος περί Amoi...

Περίμενα κι εγώ (κάτι μήνες...) με ενδιαφέρον να δω το A955W (υπενθυμίζω: 5.5" MT6591 hexa-core), αλλά τελικά πούν' το... Και να το βγάλουνε τώρα, θα είναι απλώς too little, too late...

Κρίμα...

Φίλε μου, εξήγησέ μου σε παρακαλώ πως γίνεται να είναι κλάσεις ανώτερο, γιατί από τα στοιχεία τους φαίνεται ότι στο μοναδικό στο οποίο υπερτερεί είναι το Corning Gorilla Glass 2 και σε ΟΛΑ τα υπόλοιπα είναι κλάσεις κατώτερο;;

Με καλυψαν οι προλαλησαντες

Ασχετος με τα κινέζικα γενικώς και δυστυχώς χωρίς να το ψάξω το θέμα παρήγγειλα από AliExpress ένα κινητό . Σήμερα πήρα ειδοποίηση ότι έχει αποσταλεί

από την περασμένη Παρασκευή με DHL από HongKong . Διαβάζω , κατόπιν εορτής ότι τα αποστελλόμενα με DHL σίγουρα πληρώνουν τελωνείο .

Μπορεί κάποιος φίλος να με ενημερώσει γιά την διαιδικασία , και αν η αγορα ήταν $ 170.00 , πόσο θα πρέπει να πληρώσω .

δεν ειναι απαραίτητο να πληρωσεις τελωνείο, σε μια αγορα που εκανα απο το dhgate 120ευρω το εστειλαν με DHL αλλα μεσα ειχα μια αποδειξη απο το μαγαζι στα 42 ευρω και δεν πληρωσα τιποτα και ηρθε και σε μια εβδομαδα

δεν ειναι απαραίτητο να πληρωσεις τελωνείο, σε μια αγορα που εκανα απο το dhgate 120ευρω το εστειλαν με DHL αλλα μεσα ειχα μια αποδειξη απο το μαγαζι στα 42 ευρω και δεν πληρωσα τιποτα και ηρθε και σε μια εβδομαδα

Thanks . εύχομαι να συμβεί το ίδιο και σ' εμένα γιατί συχαίνομαι οποιαδήποτε δοσοληψία με αυτού του είδους τις υπηρεσίες .

Ασχετος με τα κινέζικα γενικώς και δυστυχώς χωρίς να το ψάξω το θέμα παρήγγειλα από AliExpress ένα κινητό . Σήμερα πήρα ειδοποίηση ότι έχει αποσταλεί

από την περασμένη Παρασκευή με DHL από HongKong . Διαβάζω , κατόπιν εορτής ότι τα αποστελλόμενα με DHL σίγουρα πληρώνουν τελωνείο .

Μπορεί κάποιος φίλος να με ενημερώσει γιά την διαιδικασία , και αν η αγορα ήταν $ 170.00 , πόσο θα πρέπει να πληρώσω .

Μέγα λάθος. Επέλεγε πάντα απλό ταχυδρομείο από Ασία. Τώρα πας κατά πάσα πιθανότητα σε επιπλέον κόστος 40-70€.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.