spybet Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Καλησπερα παιδια....ποιο κινεζικο θα προτινατε στις 4,7-5 ιντσες?? με μπατζετ στα 150-160 ευρω... samsung galaxy ace εχω τωρα αλλα δεν παει αλλο.... περιμενω προτασεις αν θελετε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Καλησπερα παιδια....ποιο κινεζικο θα προτινατε στις 4,7-5 ιντσες?? με μπατζετ στα 150-160 ευρω... samsung galaxy ace εχω τωρα αλλα δεν παει αλλο.... περιμενω προτασεις αν θελετε..... υπερβολικά πολλά...Καλύτερα να βάλεις καποια φίλτρα, πχ αν σε ενδιαφέρει η κάμερα πιο πολύ, αν σε ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία κτλπ... Ενδεικτικά: 4.7--> xiaomi hongmi 1s. 5--> thl w200s, thl t11, coolpad f1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechanical Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Καλησπερα παιδια. Ενδιαφερομαι για το amoi a928w octa core στα 1.7 ghz με 2gb ram 32gb rom με 5inch fhd οθονη 1920×1080 στα 480dpi αν παιζει ρολο αυτο με τιμη 150€ περιπου. Υπαρχει καποια γνωμη η εμπειρια απο τη συγκεκριμενη συσκευη? Απο minideal υπαρχει θεμα στο τελωνειο; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spybet Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 υπερβολικά πολλά...Καλύτερα να βάλεις καποια φίλτρα, πχ αν σε ενδιαφέρει η κάμερα πιο πολύ, αν σε ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία κτλπ... Ενδεικτικά: 4.7--> xiaomi hongmi 1s. 5--> thl w200s, thl t11, coolpad f1. ποιο πολυ με ενδιαφερει να μην εχει κολληματα , να εχει ελληνικα να μην χρειαστει δηλαδη να κανω διαδικασιες με το τηλ. γιατι ειμαι κ ασχετος (π.χ ρουτ η να περασω αλλη ρομ) δεν με νοιαζει πολυ η φωτογραφικη...πιο πολυ με ενδιαφερει η καλη οθονη και η αυτονομια της μπαταριας....ποιο προτινεις εσυ φιλε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 ποιο πολυ με ενδιαφερει να μην εχει κολληματα , να εχει ελληνικα να μην χρειαστει δηλαδη να κανω διαδικασιες με το τηλ. γιατι ειμαι κ ασχετος (π.χ ρουτ η να περασω αλλη ρομ) δεν με νοιαζει πολυ η φωτογραφικη...πιο πολυ με ενδιαφερει η καλη οθονη και η αυτονομια της μπαταριας....ποιο προτινεις εσυ φιλε? Καλά τα 8πύρηνα, αλλά νομίζω οτι θα πήγαινα σε αυτό...http://www.vickmall.com/thl-4400-smartphone-ultrathin-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-2-5-0-inch-hd-gorilla-glass-screen-with-4400mah-battery-otg.html Η μπαταρία θα ξεχνάει να τελειώσει (βέβαια για να φοτίσει θα θέλει κανα 4ωο) και θα σε καλύψει πλήρως...Αλλιώς πας σε αυτα που προανεφερα..Οθόνη και τα 5 που πρότεινα ικανοποιητική εχουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Εχει ήδη ανακοινωθεί και το 8πυρηνο Thl 5000 με μπαταρία 5000mah http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=392864 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Εχει ήδη ανακοινωθεί και το 8πυρηνο Thl 5000 με μπαταρία 5000mah http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=392864 Χθες το είπαμε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 αναμεσα σε xiaomi hongmi s1 και lenovo a850+ ποιο θα προτιμουσατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sibi Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Παιδιά απορία, αν μπορεί να μου τη λύσει κάποιος: Τι παίζει με τις συχνότητες 3g-4g? Θέλω να πάρω ένα κινέζικο και δεν ξέρω τι πρέπει να προσέξω. Αν πχ έχει μόνο 900/2100 3g είμαι οκ;; Παράθεση LeEco Le Max2 x829 4/64 # EUI tele_23 Google OTA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Παιδιά απορία, αν μπορεί να μου τη λύσει κάποιος: Τι παίζει με τις συχνότητες 3g-4g? Θέλω να πάρω ένα κινέζικο και δεν ξέρω τι πρέπει να προσέξω. Αν πχ έχει μόνο 900/2100 3g είμαι οκ;; Πρέπει να έχει και την ένδειξη WCDMA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaeolus Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 http://www.minideal.net/no-1-s6-5-unlocked-android4-2-hd-quad-core-floating-touch-1-2ghz-4gb-smartphone.html καμοια γνωμη γι αυτο παιδια? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 παιδια για αυτο έχετε γνωμη? http://www.ebay.com/itm/New-JIAYU-G4S-Android-4-2-Smartphone-MTK6592-2GB-16GB-3G-4-7-Inch-Gorilla-Glass-/201077102607?pt=Cell_Phones&hash=item2ed121180f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 παιδια για αυτο έχετε γνωμη? http://www.ebay.com/itm/New-JIAYU-G4S-Android-4-2-Smartphone-MTK6592-2GB-16GB-3G-4-7-Inch-Gorilla-Glass-/201077102607?pt=Cell_Phones&hash=item2ed121180f Πολυ καλη συσκευη για τα χρηματα της. Εκει ομως ειναι ακριβη, δες λιγο τα μαγαζια που φιλοξενουνται στο φορουμ μας, ειναι πιο φθηνο. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 (edited) Χαιρετώ την παρέα!Σκέφτομαι να ψωνίσω από Κίνα μεριά, αλλά ήθελα κάτι που να είναι πολύ καλό ποιοτικά (πώς πιάνεις το iphone 5 και είναι αυτός ο φοβερός συνδυασμός αλουμινίου-γυαλιού ή ότι είναι τέλος πάντων :P ) Θα προτιμούσα να μην ανεβαίνει πάνω από τα 200 ευρώ, εάν είναι εφικτό βέβαια..Προτάσεις ?? :) Καλή μπαταρία και κάμερα ευπρόσδεκτα! Από χαρακτηριστικά είδα το Xiaomi Mi3, αλλά δεν ξέρω από κατασκευή και αίσθηση τι λέει.πού λένε τα υλικά κατασκευής :( ? Edited May 30, 2014 by s2117 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Χαιρετώ την παρέα!Σκέφτομαι να ψωνίσω από Κίνα μεριά, αλλά ήθελα κάτι που να είναι πολύ καλό ποιοτικά (πώς πιάνεις το iphone 5 και είναι αυτός ο φοβερός συνδυασμός αλουμινίου-γυαλιού ή ότι είναι τέλος πάντων :P ) Θα προτιμούσα να μην ανεβαίνει πάνω από τα 200 ευρώ, εάν είναι εφικτό βέβαια..Προτάσεις ?? :) Καλή μπαταρία και κάμερα ευπρόσδεκτα! Από χαρακτηριστικά είδα το Xiaomi Mi3, αλλά δεν ξέρω από κατασκευή και αίσθηση τι λέει.πού λένε τα υλικά κατασκευής :( ? Το τηλέφωνο που αναφέρεις είναι κορυφαίο δεν θα το συγκρίνω με iPhone γιατί είμαι κατά αυτού του τηλεφώνου αλλά άνετα χτυπάει Samsung s4 και άνω. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Είναι τύπου αλουμίνιο/γυαλί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Μία συμβουλή από κάποιον που γνωρίζει ( κινητό Newman n1 το έχω 15 μήνες) Το κινητό εδώ και μία εβδομάδα είχε κάποιο θέμα στην οθόνη . Συγκεκριμένα όταν πάταγες λίγο την οθόνη και κουνούσες το δάχτυλο επάνω της μπορούσες να ...ζωγραφίσειςΚαι ξαφνικά σήμερα δεν ανοίγει καθόλου το κινητό. Του έβαλα και την δεύτερη μπαταρία, το φορτίζω με διαφορετικούς φορτιστές΄κάνω reset αλλά είναι κυριολεκτικά DEAD...........:wacko: Πάω γιά άλλο κινητό ή έχω ακόμα ελπίδες;;;; ;) Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 υπαρχει καποιο αξιοπιστο ελληνικο μαγαζι οπου να φερνει κινητα σαν τα oppo,xiaomi, αργοτερα το oneplus ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Χαιρετώ την παρέα!Σκέφτομαι να ψωνίσω από Κίνα μεριά, αλλά ήθελα κάτι που να είναι πολύ καλό ποιοτικά (πώς πιάνεις το iphone 5 και είναι αυτός ο φοβερός συνδυασμός αλουμινίου-γυαλιού ή ότι είναι τέλος πάντων :P ) Θα προτιμούσα να μην ανεβαίνει πάνω από τα 200 ευρώ, εάν είναι εφικτό βέβαια..Προτάσεις ?? :) Καλή μπαταρία και κάμερα ευπρόσδεκτα! Από χαρακτηριστικά είδα το Xiaomi Mi3, αλλά δεν ξέρω από κατασκευή και αίσθηση τι λέει.πού λένε τα υλικά κατασκευής :( ? Lenovo s850. Out of stock προς το παρόν νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 υπαρχει καποιο αξιοπιστο ελληνικο μαγαζι οπου να φερνει κινητα σαν τα oppo,xiaomi, αργοτερα το oneplus ? Κοίταξε εδώ : http://experts-mobiles.gr/cart/ Το μαγαζί είναι του μέλους gerstavros2 και αξιόπιστο. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Κοίταξε εδώ : http://experts-mobiles.gr/cart/ Το μαγαζί είναι του μέλους gerstavros2 και αξιόπιστο. σε ευχαριστω Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psild Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Κοιτάξτε και εδώ, έχει καλές τιμές. http://nttexpress.com/ Παράθεση Dooge Collo DG100| Galaxy S3| LeEco Cool 1 Dual|Xiaomi A2 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 (edited) Lenovo s850. Out of stock προς το παρόν νομιζω Ευχαριστώ φαίνεται πολύ ομορφο..ξέρουμε ποσο κοστίζει και ποτε θα έχουν στοκκ? Ή μπαταρία θα την παλεύει?? Βασικά τώρα που είδα τα χαρακτηριστικά,θα προτιμούσα κάτι πιο εξελιγμένο,τετραπυρηνο στα 2ghz και 2gb ram.έχετε κάτι υπόψιν??? Edited May 30, 2014 by s2117 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Μία συμβουλή από κάποιον που γνωρίζει ( κινητό Newman n1 το έχω 15 μήνες) Το κινητό εδώ και μία εβδομάδα είχε κάποιο θέμα στην οθόνη . Συγκεκριμένα όταν πάταγες λίγο την οθόνη και κουνούσες το δάχτυλο επάνω της μπορούσες να ...ζωγραφίσειςΚαι ξαφνικά σήμερα δεν ανοίγει καθόλου το κινητό. Του έβαλα και την δεύτερη μπαταρία, το φορτίζω με διαφορετικούς φορτιστές΄κάνω reset αλλά είναι κυριολεκτικά DEAD...........:wacko: Πάω γιά άλλο κινητό ή έχω ακόμα ελπίδες;;;; ;) Ουδείς;;;;;;;;; Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Κοιτάξτε και εδώ, έχει καλές τιμές. http://nttexpress.com/ Έχει ψωνίσει κανείς από εδώ?Πχ το lenovo K900 το έχει 100 δολάρια φτηνότερο από αλλού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts