Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ, ναι τέτοιο, αλλά το συγκεκριμένο δεν έχει ελληνικά.

Γιά κοίταξε αυτό:

http://www.ebay.com/itm/MANN-ZUG-1-Rugged-Mobile-Phone-Waterproof-Shockproof-Dust-Proof-Green-/281342830473?pt=Cell_Phones&hash=item418156e789

(Υπ'όψιν ότι κοίταξα μόνο το τηλέφωνο, δεν έψαξα τυην αξιοπιστία του πωλητού)

και βάλε στο ΕΒΑΥ "Waterproof Dustproof Shockproof Mobile Phone" και θα βρείς και άλλα ... :rolleyes:

Edited by evansarmor
Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχω το εξης πρόβλημα.Το κινητό αρκετές φορές κάνεις restart μονο του.Πολλές φορές ανοίγει,άλλες φορές σβήνει και πρεπει να βγάλω την μπαταρια για να ξαναλειτουργήσει...Γνωριζει κανεις ίσως τι φταίει;

το γραφω εδω γιατι λεει για κινεζικα κινητα τιμες και αποριες και δεν βρικα πουθενα αλλου ...επειδη ειμαι νεος σε ολα αυτα και δεν πολυκαταλαβενω τι ακριβως ενοει ο ποιητης εδω με το μηδεν γιατι να τα χαριζουν δεν πιστευω..... http://www.merimobiles.com/doogee-dg650s-6-5-inch-octa-core-dual-sim-smartphone_p/meri10160.htm

το γραφω εδω γιατι λεει για κινεζικα κινητα τιμες και αποριες και δεν βρικα πουθενα αλλου ...επειδη ειμαι νεος σε ολα αυτα και δεν πολυκαταλαβενω τι ακριβως ενοει ο ποιητης εδω με το μηδεν γιατι να τα χαριζουν δεν πιστευω..... http://www.merimobiles.com/doogee-dg650s-6-5-inch-octa-core-dual-sim-smartphone_p/meri10160.htm

προπαραγγελία. Οταν θα ειναι διαθεσημο θα σου στειλουν ειδοποιηση για το ποσο το κοστολογουν [$259.99 (?)], μετα αν θες πλερωνεις και στο στελνουν.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Γεια! Μετά την απάτη του ibuymi, είμαι πάλι σε αναζήτηση για το ποιο κινητό να πάρω.

Έχω στο μυαλό μου σε 2 χρηματικά πλαίσια:

doogee dg350 και doogee dg800 valencia

xiaomi 1s και lenovo s820

Ιδανικά θα επέλεγα από τη δεύτερη κατηγορία, αλλά τελικά μπορεί να μην επαρκεί το χρήμα.

Με ενδιαφέρει η απροβλημάτιστη χρήση, να είναι γρήγορο γενικά, χωρίς κρασαρίσματα σε browsing σε facebook, skype, youtube και γενικότερα πλοήγηση στο internet.

Αρχεία pdf θα ανοίγω, ίσως να διαβάζω κανένα e-book, θέλω και λειτουργικό gps χωρίς τρελές απαιτήσεις.

Οι καλές φωτό με ενδιαφέρουν όμως.

Στο τσακίρ κέφι καμιά ταινία, σπάνια και κανένα παιχνιδάκι σε αίθουσες αναμονής.

Θέλω σίγουρα να μπορώ να το έχω ένα 2χρονο χωρίς να τα φτύσει.

Γνώμες;

Γεια! Μετά την απάτη του ibuymi, είμαι πάλι σε αναζήτηση για το ποιο κινητό να πάρω.

Έχω στο μυαλό μου σε 2 χρηματικά πλαίσια:

doogee dg350 και doogee dg800 valencia

xiaomi 1s και lenovo s820

Ιδανικά θα επέλεγα από τη δεύτερη κατηγορία, αλλά τελικά μπορεί να μην επαρκεί το χρήμα.

Με ενδιαφέρει η απροβλημάτιστη χρήση, να είναι γρήγορο γενικά, χωρίς κρασαρίσματα σε browsing σε facebook, skype, youtube και γενικότερα πλοήγηση στο internet.

Αρχεία pdf θα ανοίγω, ίσως να διαβάζω κανένα e-book, θέλω και λειτουργικό gps χωρίς τρελές απαιτήσεις.

Οι καλές φωτό με ενδιαφέρουν όμως.

Στο τσακίρ κέφι καμιά ταινία, σπάνια και κανένα παιχνιδάκι σε αίθουσες αναμονής.

Θέλω σίγουρα να μπορώ να το έχω ένα 2χρονο χωρίς να τα φτύσει.

Γνώμες;

μετα το τελειως αποτυχημενο doogee dg100,,,ποτε πια αυτη την μαρκα,ολα χαλασαν απο την αρχη η μετα απο μερικους μηνες

μετα το τελειως αποτυχημενο doogee dg100,,,ποτε πια αυτη την μαρκα,ολα χαλασαν απο την αρχη η μετα απο μερικους μηνες

Ποιό είχες και σου χάλασε;; Γιατί εγώ έχω δύο, και θα πάρω και άλλο ...

Ποιό είχες και σου χάλασε;; Γιατί εγώ έχω δύο, και θα πάρω και άλλο ...

το dg100 και οχι μονο εμενα,αν διαβασεις το νημα του θα δεις και αλλους με πολλα προβληματα

το dg100 και οχι μονο εμενα,αν διαβασεις το νημα του θα δεις και αλλους με πολλα προβληματα

Και επειδή είχε ένα μοντέλλο πρόβλημα, εσύ βγάζεις την εταιρεία άχρηστη .... ωραία λογική.

Και εμένα η γυναίκα μου είχε ένα huawei αγορασμένο από εδώ που βγήκε ελλατωματικό, οπότε κατά αυτή την λογική πρέπει να λέω να μην αγοράζουν ...

Και επειδή είχε ένα μοντέλλο πρόβλημα, εσύ βγάζεις την εταιρεία άχρηστη .... ωραία λογική.

Και εμένα η γυναίκα μου είχε ένα huawei αγορασμένο από εδώ που βγήκε ελλατωματικό, οπότε κατά αυτή την λογική πρέπει να λέω να μην αγοράζουν ...

ειπα δεν θα αγορασω ξανα,εσυ ειπες τα υπολοιπα.

Πολλά τα παράπονα για την αξιοπιστία των DooGee. Θα κοίταγα προς Jiayu μεριά ή iOcean και ΑΜΟΙ.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Πολλά τα παράπονα για την αξιοπιστία των DooGee. Θα κοίταγα προς Jiayu μεριά ή iOcean και ΑΜΟΙ.

Θα έλεγα ναι βγάλεις από τη λίστα σού τη jiayu.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Εσύ δεν είσαι που έβγαλες απατεώνες και το vickmall σήμερα ? Τι πρόβλημα είχες με το ibuymi ?? γιατί και εγώ έχω κάνει αγορά από εκεί 200+ $ το βράδυ και πρωί πρωί είχα traking και αρκετοί άλλη από το φόρουμ έχουν αγοράσει από εκεί και δεν είχαν κανένα πρόβλημα .Εσύ με τη φοβερή σου εμπειρία και στο φόρουμ και αγορές από κίνα πως τους βγάζεις έτσι εύκολα απατεώνες όλους???

Εσύ δεν είσαι που έβγαλες απατεώνες και το vickmall σήμερα ? Τι πρόβλημα είχες με το ibuymi ?? γιατί και εγώ έχω κάνει αγορά από εκεί 200+ $ το βράδυ και πρωί πρωί είχα traking και αρκετοί άλλη από το φόρουμ έχουν αγοράσει από εκεί και δεν είχαν κανένα πρόβλημα .Εσύ με τη φοβερή σου εμπειρία και στο φόρουμ και αγορές από κίνα πως τους βγάζεις έτσι εύκολα απατεώνες όλους???

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5404807#post5404807

Στο ibuymi εσκασε κανονι, οποτε απατεωνες με την βουλα. Αν εσυ πηρες κινητο τοτε εισαι τυχερος, οι υπολοιποι τρεχουν με τις διεκδικήσεις του Paypal .Οσο για το Vickmall δεν μπορω να πω παρα μονο τα καλυτερα.

Παιδια καλησπέρα.Δεν ξέρω εαν το ποστ ειναι το σωστο αλλα πραγματικα εχω ζαλιστει απο το πολυ διαβασμα και ψαξιμο.Εχω ενα κινητο inew i7000 και μετα απο διαφορα κουλα που μου εκανε ειδα οτι εχει νεο upadate εδω http://www.inewphone.com/EN/Machine.aspx?q=6 το οποιο κατεβασα και εχω, αλλα πως θα το περασω? ευχαριστω πολύ.

καλησπέρα , ποιο κινεζικο κινητο (μοντελο,εταιρεια και specs που εχει) πιστευετε πως θα εχει την μεγαλυτερη υποστηριξη μακροχρονια σε αναβαθμισεις λειτουργικου android ;

καλησπέρα , ποιο κινεζικο κινητο (μοντελο,εταιρεια και specs που εχει) πιστευετε πως θα εχει την μεγαλυτερη υποστηριξη μακροχρονια σε αναβαθμισεις λειτουργικου android ;

Κανενα, τα κινητα απο αυτες τις εταιριες αλλαζουν με γρηγορους ρυθμους. Παρολα αυτα, το αντροιντ σαν λειτουργικο παραμενει το ιδιο.

θες να μου πεις πως το 4.2 ειναι ιδιο με το 4.4 ; καθε νεα εκδοση του λειτουργικου σιγουρα θα προσφερει μεγαλυτερη ασφαλεια απο την προηγουμενη

Γεια σας,

Εχω το lenovo a850 αψογο κινητο!

Μηπως γνωριζει καποιος πως θα μπορουσα να βαλω ελληνικα δεν το εχει το κινητο μεσα ξερετε καποιο site-προγραμμα που θα μπορουσα να κατεβασω για να το γυρισω στα ελληνικα;;

Ευχαριστω εκ των προτερων!:):)

Γεια σας,

Εχω το lenovo a850 αψογο κινητο!

Μηπως γνωριζει καποιος πως θα μπορουσα να βαλω ελληνικα δεν το εχει το κινητο μεσα ξερετε καποιο site-προγραμμα που θα μπορουσα να κατεβασω για να το γυρισω στα ελληνικα;;

Ευχαριστω εκ των προτερων!:):)

http://www.needrom.com/mobile/vibe-rom-a850/

Αυτή λέει ότι είναι multilang δοκίμασε την.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Παιδια καλησπέρα.Δεν ξέρω εαν το ποστ ειναι το σωστο αλλα πραγματικα εχω ζαλιστει απο το πολυ διαβασμα και ψαξιμο.Εχω ενα κινητο inew i7000 και μετα απο διαφορα κουλα που μου εκανε ειδα οτι εχει νεο upadate εδω http://www.inewphone.com/EN/Machine.aspx?q=6 το οποιο κατεβασα και εχω, αλλα πως θα το περασω? ευχαριστω πολύ.

Τόσο δύσκολο είναι? Κατάλαβα.....