Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει αναφερθεί παλιότερα, σε ενα μήνυμα που δεν βρισκω, για εναν καλο κλώνο του iphone 5s. Ξέρει κανείς να βοηθήσει;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=382088

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπέρα φίλοι, έχω βάλει στο μάτι το iocean x8 εχει κάποιος άποψη να με βοηθήσει,η κάτι ανάλογο στις 5.5-5.7'' ? επειδή δεν έχω αγοράσει κάποιο κινέζο στο παρελθόν απο ποιό site προτείνεται αγορά?

Μιας και δεν εχεις αγορασει ποτε κινεζικο θα ελεγα να πας σε μια ποιο γνωστη μαρκα, ψαξε για lenovo - zte - xiaomi - huawei - Alcatel/TCL

Αν εχεις ιντερνετ στη vodafone δες να εχεις 3G: WCDMA 900/2100MHz.

Καταστηματα : minideal - to2c - Vickmall - geekbuying - κ.α. , η σειρα ειναι τυχαια.

Edited by Karthan7

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ευχαριστω karthan7,το θελω για δευτερο, περισοτερο για net εχω (data cosmote )games και δοκιμες apps κτλ,δεν θα ρισκαρω να αλλαξω το s4 για αυτο.Το oneplus one θελω αλλα μεχρι να βγει..

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Ευχαριστω karthan7,το θελω για δευτερο, περισοτερο για net εχω (data cosmote )games και δοκιμες apps κτλ,δεν θα ρισκαρω να αλλαξω το s4 για αυτο.Το oneplus one θελω αλλα μεχρι να βγει..

Ωραια, αφου το θες για τετοια χρηση πρεπει να δεις και το θεμα της μπαταριας/ανοικτη οθονη, επισης θα ελεγα να μην πας σε fhd αναλυση ;)

Επιμενω παντος (με την καλη εννοια :) ) να επιλεξεις καποια απο τις ποιο πανω εταιρεις. Ο λογος ειναι η υποστηριξη απο την κοινοτητα και οτι δεν πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες, οταν γραφουν αυτες οι εταιρεις πχ 2000mah μπαταρια και 5mp καμερα ειναι πραγματικα οχι στα ''χαρτια''

Δυστυχος το oneplus βλεπω να αργει να βγει στα μαγαζια :(

Η επιλογη ειναι δικη σου !

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Πολυ χρήσιμες οι συμβουλες/προτάςεις σου,θα πρεπει να το ψαξω καλύτερα το θέμα τελικα,thank u!

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Σκέφτομαι να πάρω κινητό και με έκανε κλικ η εταιρεία zoppo το 998+ και το 1000. Σαν κινητά αξίζουν από θέμα κατασκευής και απόδοση? η φωτογραφική τι λέει? από τεχνική υποστήριξη πως τα πάει?

Ευχαριστώ.

Αν μπορεί καποιος να μου στειλει pm με ΟΛΑ τα αξιοπιστα μαγαζιά που μπορώ να κοιτάξω για προσφορές, πλην των ήδη γνωστων απο πλευρας μου (panda,geek,antelife,vickmall,merimobiles,minideal) θα του ημουν ευγνωμων..

Με ενδιαφέρει ιδιαιτερα να μαθω αν ειναι αξιοπιστο το 1949deal λόγω των προσφορών που κάνει αυτες τις μέρες...

Edited by aggeloszog

Νομιζω πως τις απαντησεις σου θα τις βρεις εδω :)

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Γνωρίζει κανείς για το lenovo s720, http://www.gsmarena.com/lenovo_s720-5243.php

Είναι ροζ και είναι για την γυναίκα μου, το βρήκα γύρω στα 110$

Το 3G Network HSDPA είναι 2100, κάνει για Ελλάδα;;; (έχω διαβάσει στο forum για WCDMA 900/2100MHz)

Γνωρίζει κανείς για το lenovo s720, http://www.gsmarena.com/lenovo_s720-5243.php

Είναι ροζ και είναι για την γυναίκα μου, το βρήκα γύρω στα 110$

Το 3G Network HSDPA είναι 2100, κάνει για Ελλάδα;;; (έχω διαβάσει στο forum για WCDMA 900/2100MHz)

Εδώ θα διαβάσεις κάποιες αναφορές από μέλοι που το έχουν παραλάβη

Παιδιά ψάχνω κάτι σε αυτό το στυλ, αλλα με πλήκτρα οχι με οθόνη αφής. Ξέρετε αν υπάρχει κάτι τέτοιο;

http://www.geekbuying.com/item/DOOGEE-TITANS-DG150-3-5Inch-MTK6572-Dual-Core-Smartphone-IPS-Srceen-512MB-4GB-Dual-Camera-Android-4-2-OS-3G-GPS-324757.html

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Μεθαυριο παραλαμβανω το Star S4.Ενω περιμενω και Tengda S4.Με επιφυλαξη οτι το δευτερο εχει και λογοτυπα SAMSUNG.Θα ενημερωσω.

:) θα περιμενω ενημερωση,

σ ευχαριστω

Παιδιά ψάχνω κάτι σε αυτό το στυλ, αλλα με πλήκτρα οχι με οθόνη αφής. Ξέρετε αν υπάρχει κάτι τέτοιο;

http://www.geekbuying.com/item/DOOGEE-TITANS-DG150-3-5Inch-MTK6572-Dual-Core-Smartphone-IPS-Srceen-512MB-4GB-Dual-Camera-Android-4-2-OS-3G-GPS-324757.html

Εδω κανεις?

Απλή ερώτηση, θέλω ένα κινητο (κινεζιά) για την αδερφή μου (αντικατάσταση του samsung galaxy s Advance i9070).

Μέχρι 5άρα οθόνη (γενικά αν είναι και συμαζεμένο για τις διαστάσεις = super), υποστήριξη ελληνικά σε όλα (sms επαφές κτλ),

καλή λειτουργία internet browsing, αποφυγή σκαλίσματος εκτός από τα απλά (root κτλ), έως 120 ευρώ.

Iocean X7HD η καλυτερη προταση για γυναικα.
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Μάλλον κάτι τέτοιο θέλεις .... :)

http://www.ebay.com/itm/CUBOT-DT99-2-2inch-Waterproof-Dustproof-Shockproof-Mobile-Phone-Interphone-/111231819596?pt=Cell_Phones&hash=item19e5eedf4c

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Απλή ερώτηση, θέλω ένα κινητο (κινεζιά) για την αδερφή μου (αντικατάσταση του samsung galaxy s Advance i9070).

Μέχρι 5άρα οθόνη (γενικά αν είναι και συμαζεμένο για τις διαστάσεις = super), υποστήριξη ελληνικά σε όλα (sms επαφές κτλ),

καλή λειτουργία internet browsing, αποφυγή σκαλίσματος εκτός από τα απλά (root κτλ), έως 120 ευρώ.

Δες και το huawei-g610

Δες και αυτό Lenovo S650, λεπτό, ελαφρύ, γρήγορο γενικώς χωρίς προβλήματα και αξιόπιστη μάρκα από το Vickmall.

TΗΙΝΚ :!: " It's Not Illegal Yet "

Ευχαριστώ, ναι τέτοιο, αλλά το συγκεκριμένο δεν έχει ελληνικά.