Jump to content

Μέχρι πόσες ίντσες (οθόνη) κινητό θα επιλέγατε;

Κοινοποίηση

Μέχρι πόσες ίντσες (οθόνη) κινητό θα επιλέγατε;  

131 members have voted

1. 1. Μέχρι πόσες ίντσες (οθόνη) κινητό θα επιλέγατε;

• μικρότερο
      0
    • 3,5 ίντσες
      4
    • 3,7 ίντσες
      2
    • 4,0 ίντσες
      10
    • 4,3 ίντσες
      22
    • 4,7 ίντσες
      26
    • 5,0 ίντσες
      33
    • 5,3 ίντσες
      10
    • 5,7 ίντσες
      13
    • μεγαλύτερο
      11

Recommended Posts

Ο τίτλος του θέματος το λέει ξεκάθαρα. Ψηφίζουμε την επιλογή των ιντσών που έχουμε θέση στον εαυτό μας ως ανώτατο όριο, δηλ ότι από εκεί και πάνω δεν θα μπορούσαμε να το έχουμε στην κατοχή μας. Προσοχή....

η τάση των smartphones δείχνει αυξητική ως προς το μέγεθος των οθονών, γιαυτό μην αρκεστείτε στην τωρινή σας επιλογή (έχω 3.5 ίντσες και είμαι μια χαρά) αλλά σε μια πιθανή επιλογή σας στο μέλλον...είπαμε το ανώτατο όριο για τον καθένα.

Η επιλογή σας σημαίνει ότι θα μπορούσατε να έχετε και μικρότερο αριθμό από τον επιλεγμένο

π.χ. για κάποιον που επιλέγει 4.3 ίντσες μπορεί να ικανοποιείται και με ένα κινητό με 3.7 ίντσες οθόνη

• Απαντήσεις 55
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το θέμα δεν ειναι ποσες ίντσες αλλά του συνολικού μεγέθους του τηλεφώνου. αν μπορώ να χωρέσω μεγαλύτερη οθόνη σε μικρότερο μέγεθος η το ιδιο μέγεθος δεκτό. βλέπε Xperia Z. στο ιδιο μέγεθος με μικρότερα bezel επαιρνε ανετα 5.3 αλλα..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Οντως η σωστη ερωτηση αφορα μεγεθος κινητου. Βεβαια εκτος καποιων εξαιρεσεων (που ευτυχως αρχιζουν και πληθαινουν:) ) οι διαφορές ειναι μικρες δλδ τα μεγεθη των συσκευων ειναι σχεδον αναλογα των διαστασεων της οθονης.

Πχ επελεξα 4,3 (ουσιαστικα s4 mini διαστάσεις) αλλα δεν θα με χαλαγε να εχω 5" με τις ιδιες διαστασεις συσκευης. Και πιστευω πως δεν θα αργησει να συμβει αυτο. Πολλοι κατασκευαστες εχουν παρει λαθος δρομο, κοιτανε να βγαζουν 8πυρηνα και 7αρες οθονες(παντόφλες) αντι να κοιτανε να μαζεψουν μικρες διαστασεις συσκευης με μεγαλη οθονη και κυριως αξιοπρεπεις μπαταριες. Αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα-συζητηση:blink:

Το note Ill είναι ενδεικτικό των γούστων μου. Γύρω στις 5,7* & στο μέγεθος του Note ll
Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

η ερώτηση σωστά εχει τεθεί έτσι διότι μέχρι και σήμερα οι συσκευές έχουν αυτή τη δομή. αν στο μέλλον βγάλουν κινητό μόνο οθόνη είναι άλλο θέμα.

εξάλλου για κάποιους ακόμα και 5 ίντσες μόνο οθόνη θα ήταν υπερβολικές...

ίντσες δεν με καίνε τόσο θέλω κάτι να χωράει στην τσέπη μου άνετα μέχρι τώρα oppo find 5 ισα ίσα χωράει ευτυχώς δεν λυγίζει κλπ θα το είχα σπάσει 5144545 φορές μέχρι τώρα

τώρα τι θέλω ένα κινητό λίγο ποιο μικρο από s4 σε μέγεθος με 5 οθόνη και κατασκευή σαν το oppo (γιατί galaxy αν το βάλω στην τσέπη οθόνη από μέσα θα την κανό θρύψαλα)

πολλά ζητάω?

btw δοκίμασα to note 2 μπαίνει μεν στην τσέπη αλλά να περπατήσω normal δεν μπορώ (να οδηγήσω μηχανή ούτε για αστείο :lol: )

Νομίζω δεν παίζει ρόλο μόνο το μέγεθος της οθόνης αλλά γενικότερα της συσκευής. Πχ προτιμώ το s4 από το siii ή και να θυμίσω το motorola razr xt 910 που παρ'όλη την όμορφη σχεδίαση του, ήταν μεγάλο για το μέγεθος της οθόνης του.

Νομίζω δεν παίζει ρόλο μόνο το μέγεθος της οθόνης αλλά γενικότερα της συσκευής. Πχ προτιμώ το s4 από το siii ή και να θυμίσω το motorola razr xt 910 που παρ'όλη την όμορφη σχεδίαση του, ήταν μεγάλο για το μέγεθος της οθόνης του.

άρα μπορείς να ψηφίσεις 5 ίντσες αντί για 4.7 !!!

υπενθυμίζω, για κάποιους ο χειρισμός με το ένα χέρι είναι η απάιτηση τους και όχι αν το κινητό χωράει στην τσέπη τους...

επίσης, μπορεί να μην θέλουν να βλέπει ο παραδιπλανός τους τι γράφουν σε ένα μήνυμα..καθένας με τα γούστα του.

ένα είναι το σίγουρο η αλληλεπίδραση με το κινητό γίνεται μέσω της οθόνης...

Παρότι ψήφισα μέχρι 5'', θα συμφωνήσω με όσους ανέφεραν ότι μετράει και το συνολικό μέγεθος τελικά της συσκευής. Οπότε το γενικό όριο είναι κάπου στις 5'' για εμένα αλλά άνετα θα πήγαινα σε LG G2 πχ, με τις 5,2'' καθώς οι διαστάσεις του το επιτρέπουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

εχω κινητο με 4.7 και με φαινονται το μεγιστο μου, και αυτο χαρις το μικρο bezel σχετικα! στη μεταφορα ηδη θαρρω πως μου ειναι δυσκολοτερο απο το Ν8.... 5ιντσο μαλλον ποτε μου!!!

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

για μεταφορά και για χρήση τηλεφώνου 3,5 ίντσες. Δυστυχώς τα δυνατά κινητά έχουν μεγάλες οθόνες. Π.χ. δε μπορώ να βρω δίκαρτο στις 3,5 ίντσες με τα χαρακτηριστικά του alcatel 997D (εννοείται χωρίς το μέγεθος της οθόνης) Επίσης δεν υπάρχουν αξιόλογα τηλέφωνα με κουμπιά και ιδίως δίκαρτα που να κάνουν ότι και τα άλλα. Είδα από κοντά τα νόκια asha και τα θεωρώ μεγάλα ως τηλέφωνα. Θα μπορούσαν να είναι μικρότερα.

εγω ψηφισα 5 γιατι εχω παραγγειλει απο κινα 5 αλλα μαλλον θα ειμαι οριακα να μην πω δρν θα με παιρνει.

για τσεπη 4" ειναι αρκετες κ πιστευω ειναι η μεση λυση ,αντε 4.3 με μικρο συνολικο μεγεθος μετα ξεφευγεις κ θες τσαντακι οπου δεν παιζει κ πολυ ρολο οσο πιο μεγαλο τοσο καλυτερο.μεγαλη σημασια το μεγεθος της συσκευης καθως ειναι κ η θηκη που εστω κ λιγο το μεγαλωνει.

πιστευω το s 4 mini ειναι ιδανικο

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

Ψήφισα πάνω απο 5 ίντσες καθώς το κινητό μου το θέλω για εκτενές και ξεκούραστο browsing επι το πλείστον. Κάτι που δύσκολα μπορεί να καλύψει μια μικρότερη οθόνη.
Δικέφαλε θα τρελαθώ.... :yahoo:

αν και οι ψηφοι ειναι πολυ λιγοι για συμπερασματα πιστευα οτι θα υπερτερουσε μικροτερη κατηγορια...επισης δεν βλεπω κανεναν χρηστη iphone να υποστηριζει την κατηγορια που χρησιμοποιει..

Μέχρι 6 πιστεύω την παλεύω προς το παρόν.

εχω κινητο με 4.7 και με φαινονται το μεγιστο μου, και αυτο χαρις το μικρο bezel σχετικα! στη μεταφορα ηδη θαρρω πως μου ειναι δυσκολοτερο απο το Ν8.... 5ιντσο μαλλον ποτε μου!!!

Πέτρο όλοι έτσι λέγαμε όσο ανεβαίναμε σε ίντσες..!

"Έχω 'αυτό' και πιστεύω ότι είναι στο όριο" :lol:

True story :p

Μέχρι 160mm ύψος και 80mm πλάτος συνολικές διαστάσεις συσκευής το παλεύω.Η Alcatel σε αυτες τις διαστάσεις χώρεσε 6.2" οθόνη

• 1 month later...
Βολικό μέγεθος κινητου είναι για εμένα εως 125mm μήκος και 65mm πλάτος που αν έχει μικρά bezel χωράει ως και 4.5 ίντσες οθόνη. Αλλά και το Note, ας μην είναι τόσο βολικό δε με χαλάει και πολύ.

Μέχρι πόσες ίντσες;

Κακά τα ψέματα τα σύγχρονα smartphones σου δίνουν τόσες επιλογές για την πραγματοποίηση εργασιών που για να τις εκτελέσεις χρειάζεται άνεση στην οθόνη, οπότε κατά την δική μου άποψη η ιδανικότερη διάσταση είναι οι 4.7 ίντσες, οριακά μπορείς να το λές ακόμη smartphone, από εκεί και πέρα έχουμε να κάνουμε με ενδιάμεσες συσκευές που αγγίζουν μεγέθη ενός μικρού tablet.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

• 2 weeks later...
προσωπικά πιστεύω οτι το βέλτιστο μέγεθος της οθόνης ενός smartphone έχει να κάνει με τις διαστάσεις του χεριού και των δακτύλων... έχοντας δοκιμάσει 4-4.7 ιντσες θα έλεγα οτι για μενα 4,3 ίντσες είναι το βέλτιστο μέγεθος...

Την απάντηση την δίνει το Note lll. Για μένα n σειρά Note ξεκάθαρα δείχνει στο μέλλον.
Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison