Jump to content

Sony Ericsson Xperia Νeo V

zxr
 Κοινοποίηση

ποια ρομ προτιμάτε neo v?  

50 members have voted

1. 1. ποια ρομ προτιμάτε neo v?

Recommended Posts

γεια χαρα εχω το κινητο του τιτλου και τελευταια αντιμετωπιζω πολλα προβληματα,κολλαει παρα πολυ ιδιαιτερα οταν προσπαθω να μπω στο internet,δεν εχω κανει κανενος ειδους αναβαθμιση ο αποθηκευτικος του χωρος ειναι στο 60%,ισως το κινητο παλιωσε πλεον ισως ο ογκος των δεδομενων σε σχεση με την μικρη του μνημη να το κανει να αργει,αλλα πριν 2 μηνες δεν ειχα κανενα προβλημα,δεν εχω ιδεα τι μπορει να μεσολαβησε,αν καποιος μπορει να βοηθησει ειμαι εντελως ασχετος.

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

γεια χαρα εχω το κινητο του τιτλου και τελευταια αντιμετωπιζω πολλα προβληματα,κολλαει παρα πολυ ιδιαιτερα οταν προσπαθω να μπω στο internet,δεν εχω κανει κανενος ειδους αναβαθμιση ο αποθηκευτικος του χωρος ειναι στο 60%,ισως το κινητο παλιωσε πλεον ισως ο ογκος των δεδομενων σε σχεση με την μικρη του μνημη να το κανει να αργει,αλλα πριν 2 μηνες δεν ειχα κανενα προβλημα,δεν εχω ιδεα τι μπορει να μεσολαβησε,αν καποιος μπορει να βοηθησει ειμαι εντελως ασχετος.

Η αλλαγη του ειναι πλεον μονοδρομος.

SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

Γεια σας, μετά απο hard reset εχω πρόβλημα. Δεν μου εγκαθιστά το Dropbox βγάζει μήνυμα στο μάρκετ ότι δεν ειναι συμβατή η συσκευή. Το κινητό δεν ειναι root ειναι όπως αγοράστηκε.

Poco: X3 NFC

HTC: P3300, Sensation, u ultra

Sony Ericsson: T20,T28s,T68i,K750,W580i

Nokia: 5110, 6510, 6610, 3650

Samsung:A100, D500,Omnia,Corby

• 2 weeks later...

Καλησπέρα. Επειδή χρειάζομαι νέο κινητό , αφού μου έκλεψαν το Note 2 που είχα και το LG Optimus One που είχα πριν είναι πλέον στην καλύτερη για τηλέφωνο , έχει η αδερφή μου ένα παροπλισμένο Neo - V και σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω αυτό για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Απλά έχει ένα μικρό πρόβλημα σχετικά με την μπαταρία του. Όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα Post το κινητό παρότι φορτίζει και δείχνει ότι έχει φορτιστεί πλήρης , δυστυχώς μετά από λίγες ώρες δείχνει ότι η μπαταρία είναι κάτω απο 10% . Να ενημερώσω ότι το κάνει και σε καινούρια μπαταρία που είχα πάρει από ebay (ΟΚ να είναι χειρότερη από την παλαιά πιστεύω ότι δεν γίνεται !!!). Προσπαθώ να δω τι μπορεί να φταίει εκτός της μπαταρίας.

Επίσης έχει κανείς να μου προτείνει κάποια άλλη ROM εκτός της εργοστασιακής από XDA ?? Να παίξουμε λιγάκι !!! Τλωρα φοράει την 4.0.4.

Ευχαριστώ

VF Giga Unlimited Ultra

Καλησπέρα. Επειδή χρειάζομαι νέο κινητό , αφού μου έκλεψαν το Note 2 που είχα και το LG Optimus One που είχα πριν είναι πλέον στην καλύτερη για τηλέφωνο , έχει η αδερφή μου ένα παροπλισμένο Neo - V και σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω αυτό για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Απλά έχει ένα μικρό πρόβλημα σχετικά με την μπαταρία του. Όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα Post το κινητό παρότι φορτίζει και δείχνει ότι έχει φορτιστεί πλήρης , δυστυχώς μετά από λίγες ώρες δείχνει ότι η μπαταρία είναι κάτω απο 10% . Να ενημερώσω ότι το κάνει και σε καινούρια μπαταρία που είχα πάρει από ebay (ΟΚ να είναι χειρότερη από την παλαιά πιστεύω ότι δεν γίνεται !!!). Προσπαθώ να δω τι μπορεί να φταίει εκτός της μπαταρίας.

Επίσης έχει κανείς να μου προτείνει κάποια άλλη ROM εκτός της εργοστασιακής από XDA ?? Να παίξουμε λιγάκι !!! Τλωρα φοράει την 4.0.4.

Ευχαριστώ

και ομως ειναι παρα πολυ πιθανο να ειναι και η καινουρια μπαταρια απο το ebay χειροτερη η το ιδιο αχρηστη και με την παλια -χρησιμοποιημενη μπαταρια.(αν την πηρες 3-6 ευρω)

παιρνεις μια γνησια με 10 ευρω εδω απο ελλαδα και καλυπτεσαι.

απο την στιγμη που ειναι απειραχτο το κινητο με γνησιο λειτουργικο, ειναι 99.9% θεμα μπαταριας.

με μια γνησια καινουρια τελειωνει το θεμα σου.

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Ευχαριστώ

LegacyXperia CM11 με κλειστά μάτια. http://legacyxperia.github.io/

Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X

LegacyXperia CM11 με κλειστά μάτια. http://legacyxperia.github.io/

Ποια απ ολες ?

SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

• 1 month later...
Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και εγω,απο το bluetooth μου το κανει,το ανοιγω,γραφει sony,μετα xperia,και ξανακλεινει,το προσπαθησα να το κανω μεσω pc,αλλα δεν μπορει να ανοιξει για να συνδεθει,ανοιγοκλεινει συνεχεια,με τα λογοτυπα,καμια ιδεα;

Ευχαριστω.

Καλησπερα. Εχω το ιδιο προβλημα και εγω. Δοκιμασα να ανοιξω το bluetooth και απο εκεινη την ωρα κανει συνεχως επανεκκινησεις. Οταν το συνδεω στον υπολογιστη για 1-2 δευτερολεπτα ανοιγει η αρχικη οθονη αλλα δεν προλαβαινω να κανω τιποτα ωστε να κλεισω το bluetooth οπως αναφερθηκε παραπανω. Εγκατεστησα το pc companion οπως ειπατε αλαλ και αυτο το αναγνωριζει και αμεσως το χανει οποτε δεν μπορω και απο εκει να κανω τιποτα. Ξερω οτι ειναι παλια συσκευη αλλα ειμαστε σε δυσκολη εποχη και δεν εχω την δυνατοτητα για αντικατασταση.

Υπαρχει κανενας τροπος να το επαναφερω?

• 1 month later...

Καλημέρα, έχω το xperia neov και έχει brickαρει. Συγκεκριμένα μένει στο logo της Sony συνέχεια αλλά σε flashmode μπαίνει.

Βρήκα αυτόν τον οδηγό αλλά δεν κατάφερα κάτι. http://www.androidgadgematic.com/2012/06/how-to-fix-bricked-sony-xperia-android.html

Κάνω τα βήματα όπως λέει, δλδ:

1)Κατέβασα το επίσημο firmware ics από εδώ http://www.androidgadgematic.com/sony-xperia-all-the-firmware-collection

2)Το κάνω extrack

3)Πατάω στον κεραυνό και επιλέγω την πρώτη επιλογή

4)Βρίσκω το firmware και επιλέγω wipe data, wipe cashe

5)Πατάω το κουμπί "πίσω" στο κινητό και το led γίνεται πράσινο

6)Πατάω flash, βγάζει κάποια πράγματα (θα ανεβάσω φωτο)

7)Βγάζω το κινητό όπως λέει και συνεχίζει να μένει στο logo της sony

Πως μπορώ να το φτιάξω. Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)

http://i1269.photobucket.com/albums/jj586/veteranos123/Chiomegarhosigmaf%20tautaulambdaomicron_zpstlmzxfjl.png

Edited by veteranos123

Samsung galaxy J5 2016 ->android 6

Samsung galaxy tab 2 7 -> cm 13

Lg nexus 4 -> cm 13

Sony ericsson neo v -> cm 11

• 2 weeks later...

Καλησπερα,

Κατοχος του neo v πριν απο δυο χρονια και σκεφτομαι να ξαναγυρισω στην χρηση του.

Εχω ομως 1 ερωτηση για τα παιδια που ακομα το λειτουργουν το κινητο.

Με μια σταθερη rom(και αλλον kernel) θα την παλεψει σημερα το κινητο για browsing(opera mini η dolphin) κανα viber και ετσι?

Η θα κολλαει και θα το πεταξω απο τα νευρα μου? :P

Οποιος μπορει ας ριξει λιγο φως!!

sorry το κινητο αυτο ειναι dead γιατι εχει πολυ λιγη ram χωρο ανυπαρκτο παρε κατι αλο καλυτερα τα εχει φαει τα ψωμια του αυτο

Καλησπερα,

Κατοχος του neo v πριν απο δυο χρονια και σκεφτομαι να ξαναγυρισω στην χρηση του.

Εχω ομως 1 ερωτηση για τα παιδια που ακομα το λειτουργουν το κινητο.

Με μια σταθερη rom(και αλλον kernel) θα την παλεψει σημερα το κινητο για browsing(opera mini η dolphin) κανα viber και ετσι?

Η θα κολλαει και θα το πεταξω απο τα νευρα μου? :P

Οποιος μπορει ας ριξει λιγο φως!!

ακομα το χρησιμοποιω με την 2.3 εκδοση οπως το αγορασα χωρις να του κανω καμια αναβαθμιση.

opera mini skype και viber λειτουργει χωρις προβληματα σε μενα.

απλα του ειχα κανει τοοοτε ενα ρουτ και απενεργοποιησα καποιες λειτουργιες που μου ηταν αχρηστες καθως και για να μπλοκαρω της διαφημισεις.

κομψο και ομορφο κινητο ακομα και τωρα!

ασε που βολευει φοβερα στην τσεπη!

• 2 weeks later...

καλημερα παιδες!!!εχω το xperia neo v και προσπαθω απο χθες να μπω στην εφαρμογη του facebook που εχει απο μονο του το κινητο αλλα τιποτα..μου λεει η συνδεση απετυχε και με πηγαινει αυτοματα στο ιντερνετ...γιατι γινεται αυτο???

να τις απενεργοποιησω ολες τις εφαρμογες του κινητου καλυτερα???

Το δικό μου πάλι απο σήμερα δεν εχει καθολου σήμα, ενώ βάζω κανονικά το Pin δεν έχει καθολου σήμα.....

Η καρτα δουλευει κανονικά τη δοκίμασα σε αλλο κινητό.

Έκανα factroy reset αλλα τιποτα...

Έχω περασμένη την 4.1.2 με superfusion kernel

Το δικό μου πάλι απο σήμερα δεν εχει καθολου σήμα, ενώ βάζω κανονικά το Pin δεν έχει καθολου σήμα.....

Η καρτα δουλευει κανονικά τη δοκίμασα σε αλλο κινητό.

Έκανα factroy reset αλλα τιποτα...

Έχω περασμένη την 4.1.2 με superfusion kernel

απο την στιγμη που ειναι πειραγμενο το κινητο,μηπως ειναι θεμα της ρομ ?

ασχετα που στο εβγαλε τωρα....

απο την στιγμη που ειναι πειραγμενο το κινητο,μηπως ειναι θεμα της ρομ ?

ασχετα που στο εβγαλε τωρα....

δουλεύει απροβλημάτιστα εδω και 3 χρόνια....

δουλεύει απροβλημάτιστα εδω και 3 χρόνια....

σου επεσε ποτε κατω στα 3 χρονια ?

Λογικά ναι.... Λοιπόν μόλις φλάσαρα τη στοκ ρομ αλλά ξεχασα τη sim σπιτι για να το δοκιμάσω !!!!!

Οι sim που έχω στο αλλο μου κινητό (που έχω μαζί μου) είναι και οι 2 μικρές.. οπότε ενημερώνω το απόγευμα αν τα κατάφερα να το κανω να δουλέψει

Edit:

Τελικά τζίφος.... πάλι τα ιδια κάνει και με στοκ ρομ. Υπάρχει περίπτωση να φταίει ο κέρνελ που του εχω περάσει?

Edited by leros2004

Τελικά το πρόβλημα λύθηκε !!!!

Δεν εφταιγε το κινητό... γιατί δοκίμασα τη κάρτα σε 3ο τηλέφωνο (LG F5) και ουτε εκει δούλευε .... Πετάχτηκα σε ενα κατάστημα της wind και μου είπαν τα παιδιά οτι εχει γίνει χαμός , εχουν χαλάσει πολλές καρτες ....

Η πλάκα ειναι ότι η χαλασμένη κάρτα δουλεύει κανονικά στο Nokia 3310 που την πρωτοδοκίμασα !!! A ρε Nokia

• 2 weeks later...

Παιδιά κολλάει στο recovery mode τι μπορεί μα είναι;

Ποια είναι η καλύτερη Rom με radio;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

• 2 months later...

καλησπερα και χρονια πολλα παλιοπαιδα.

εχει βρει κανεις πραγματικη λυση στο κλασσικο προβλημα με το ηχειο του NeoV?

εχουν περασει 3-4 για επισκευη τον τελευταιο μηνα απο τα χερια μου και πραγματικα δε μπορω να βρω λυση ΠΟΥΘΕΝΑ!!

help!!!

το εγραψα ετσι ωστε να απαντησουν μονο οι παθοντες.

εχουν ενα θεμα τα NeoV και σταματαει το ηχειο,με αποτελεσμα να μην χτυπαει το τηλεφωνο και να μη μπορει να αναπαραγει οποιοδηποτε ηχο multimedia.

το εσωτερικο ηχειο της κλησης δουλευει κανονικα.

εχω αλλαξει ηχειο,καλωδιο και εχω κανει αναβαθμιση η υποβαθμιση,οπως εχω δοκιμασει και custom rom.

καμια φορα αμα το πιεσεις στη μεση η το χτυπησεις ελαφρα απο πισω επανερχεται,αλλα οχι καθε φορα ουτε σε ολα τα κινητα.

• 2 weeks later...

Παίδες πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου ένα neo v με το εξής θεματακι, βγάζει κινέζικα στην οθόνη. Ε λέω κάτσε να φλασαρω την τελευταία ics μέσω flashtool... Το κάνω όλα κομπλέ εγκαθίσταται το λογισμικό και πάλι, αλλά όταν πάω να ανοίξω το κινητό πάλι μου βγαζει αυτό..

http://i64.tinypic.com/2055p9j.jpg

Υπόψιν πως όταν χρησιμοποιώ τα vol up down ακούγεται ο χαρακτηριστικος ήχος όπως επίσης και όταν μπαίνω κάμερα μπορώ να βγάλω φώτο, απλα δεν βλέπω κάτι.. Θέμα digitizer;

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia Νeo V