Chryssostomos Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Οι πίσω σελίδες που λέγαμε;; δεν έχεις περάσει καλά τους drivers.τι σύστημα έχεις; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 sorry αν σε έχω ζαλίσει, έχω ξεκινήσει την όλη διαδικασία και είναι στο 0% εδώ και κάποια λεπτά, είναι λογικό; κάνει αρκετή ώρα;:O οχι δεν εχεις περασει σωστα τους drivers πρεπει να αρχισει κατευθειαν η διαδικασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Παιδιά με το συμπάθιο,αλλά η καθημερινή ερώτηση-απάντηση των ίδιων πραγμάτων κάθε μέρα κουράζει. Σε κανέναν πιστεύω δε κάνει κακό να διαβάσει 3-4 σελίδες πιο πίσω να δει τι έχει ερωτηθεί και έχει απαντηθεί. ειδικά οι τελευταίες σελίδες είναι σαν φωτοτυπίες.... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 ο stock internet brownser παντως ειναι για τα μπαζα κανεις αναζητηση και στα βγαζει στα Κινεζικα ασε που συνεχεια βγαζει και σφαλμα η εφαρμογη internet σταματησε να λειτουργει εβαλα dolphin (οχι τον μινι) και βρηκα την υγεια μου παει σφαιρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 ο stock internet brownser παντως ειναι για τα μπαζα κανεις αναζητηση και στα βγαζει στα Κινεζικα ασε που συνεχεια βγαζει και σφαλμα η εφαρμογη internet σταματησε να λειτουργει εβαλα dolphin (οχι τον μινι) και βρηκα την υγεια μου παει σφαιρα ο stock έχει ορισμένη κινέζικη μηχανή αναζήτησης για αυτό.Αλλιώς δεν έχει πρόβλημα. Βέβαια υπάρχουν πολύ καλύτεροι και ένας από αυτούς είναι ο dolphin. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrg Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Όλα καλά με την rom, ευχαριστώ για την βοήθεια! καλός browser μου έχει φανεί και ο next browser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) :up::up::up: όλα μια χαρά αν το ψάξεις λίγο. edit αυτή εδώ η Rom :http://lenovo-forums.ru/topic/3437-custom-rom-a850-s121-28112013-multi-lng-by-linerty/ γράφει ότι είναι multilanguage,rooted,έχει το mobileuncle tools εγκατεστημένο, κλπ κλπ,γράφει πως έχει CWM και φυσικά δεν έχει το πρόβλημα με την οθόνη. Edited January 2, 2014 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 και τωρα που λυσαμε τα θεματα με τις ρομ και τα φλασαρισματα ας ασχοληθουμε και λιγο με τα θεματα του κινητου :D με το ηχειο παιδια τι γινεται; λιγο αδυνατο μου φαινεται επιασα στα χερια μου το zopo zp820 και σε ταραζε το ηχειο του το δικο μας δεν το βλεπω να ακουγεται και τοσο δοκιμασα το volume+ αλλα δεν εχει και πολυ διαφορα μια ελαφρα βελτιωση ας πουμε αυτο παντως μπορει να ειναι και θεμα ρομ γιατι ενα ταμπλετ που εχω ειχε το ιδιο θεμα και μολις πηρε μαμισια αναβαθμιση πεταει μερα με την νυχτα το ηχειο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 το κυριότερο θέμα του κινητού ρε admen είναι η rom που φοράει..;) μια χαρά είναι το ηχείο του,εγώ δεν είχα παράπονο. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 το κυριότερο θέμα του κινητού ρε admen είναι η rom που φοράει..;) μια χαρά είναι το ηχείο του,εγώ δεν είχα παράπονο. τεσπα μπορει να ειναι και ιδεα μου το θεμα του ηχου για τις ρομ λιγο πολυ το λυσαμε το κουβαρι πορευομαστε με την stock s123 που υποστηριζει μεταφορα στην sd μεχρι να βγει κατι καλυτερο στο μελλον και μετα βλεπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 είδαμε και πάθαμε για να το λύσουμε όμως το θέμα. και μη μου πεις ότι πιο σημαντικό είναι το θέμα του ήχου,γιατί αν ήσουν και εσύ στην θέση μας(δεν θα ήθελες)τα ίδια θα έκανες. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 προς Θεου δεν ειπα κατι τετοιο απλα ειπα μιας και ξετυλιχθηκε το κουβαρι να πουμε και κατι αλλο το θεμα αυτο θα συνεχισει να μας απασχολει και στο μελλον κατα πολυ αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να μεινουν και αλλα θεματα ασχολιαστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 ναι βρε αγορίνα,απλά λέω ότι το κυριότερο θέμα είναι η ρομ και τα άλλα ας πούμε πάνε σε δεύτερη μοίρα.Μένει να μας πει ο dalamaidis που ξαναπέρασε την s123 πάνω απο την row v18,αν όλα πάνε κατ΄ευχήν. Πάντως απο το galaxy s1 που έχω,το Lenovo πιο δυνατά ακουγόταν!:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 παρακαλώ κάποιος admin να το βάλει στο πρώτο ποστ.Ευχαριστώ. Προστέθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Προστέθηκε. ευχαριστώ πολύ!!:) Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 : αυτή εδώ η Rom :http://lenovo-forums.ru/topic/3437-custom-rom-a850-s121-28112013-multi-lng-by-linerty/ γράφει ότι είναι multilanguage,rooted,έχει το mobileuncle tools εγκατεστημένο, κλπ κλπ,γράφει πως έχει CWM και φυσικά δεν έχει το πρόβλημα με την οθόνη. Την δοκίμασε κανένας να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 ακόμα παίζεται μπάλα μόνοι σας...ούτε την παραγγελία δεν έχω (ξανά)κάνει ακόμα!!:lol::lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 ακόμα παίζεται μπάλα μόνοι σας...ούτε την παραγγελία δεν έχω (ξανά)κάνει ακόμα!!:lol::lol: Δηλαδή σε μένα πέφτει πάλι το μπαλλάκι; Άντε ρε Χρυσόστομε παράγγειλε να τελειώνουμε!!!! Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Δηλαδή σε μένα πέφτει πάλι το μπαλλάκι; Άντε ρε Χρυσόστομε παράγγειλε να τελειώνουμε!!!! Πως με πιάνει αυτό το παιδί!! Κάτσε να γυρίσουν τα χρήματα απο το refund.θέλει λέει 5 μέρες!!:wacko: Πάντως αυτή η Ρώσικη s121 αν και πρέπει να είναι παλιότερη(λογικά αφού η άλλη είναι 123) φαίνεται ενδιαφέρων! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Την δοκίμασε κανένας να μας πει εντυπώσεις; Παρακαλατε να μου κανει νερα η ς123 να την δοκιμασω αυριο:):):) Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Παρακαλατε να μου κανει νερα η ς123 να την δοκιμασω αυριο:):):) το ευχάριστο θα είναι να μην σου κάνει ρε!!είναι πολύ καλή ρομ. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Μαγκες καλησπερα...! μετα απο πολλες προσπαθειες περασα το ρεκοβερι...με ΧΡ ομως... αφου το περασα επιχειρησα να βαλω μεσω ρεκοβερι την 123...απετυχε ομως... οποτε πηγα απλα να ξανανοιξω το κινητο εχοντας καθαρισει τα παντα στο CWM...Το κινητο δεν ανοιξε ποτε... εβαλα τη 1η Μιουι που βγηκε,εμενε κολλημενο στο Lenovo... Εβαλα τη 2η Μιουι που βγηκε,εμενε κολλημενο στο Lenovo... εκλαιγα...ειχα αγχωθει παρα πολυ! οποτε μετα αποφασισα να περασω τη ΡΟΜ123 μεσω flashtool...Κανω το upgrade,παω να ανοιξω το κινητο...ΤΙΠΟΤΑ...μαυρη οθονη... το κινητο δεν ανοιξε ποτε...!!!! Υστερα το ξαναεκανα με flashtool αλλα αυτη τη φορα δεν πατησα upgrade αλλα download...ΤΙΠΟΤΑ...επι 10 λεπτα προσπαθουσα να ανοιξω το κινητο αλλα δεν ανοιγε...παρ ολα αυτα φαινοταν να μην εχει θεμα αφου μεσω του flashtool εκανε τη διαδικασια κανονικα χωρις ερρορς... εκει λοιπον που κλαιω(3 ωρες προσπαθουσα και δεν ανοιγε το κινητο)συνδεω το κινητο με το πσ,και μπαμ...Ανοιγει...απ το πουθενα...φορτωνει η 123 και μετα ολα κομπλε...το αντουντου αυξησε κατα 700 τη βαθμολογια...!!!! Υπαρχει ομως ενα θεμα..αμα κλεισεις το κινητο,ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ...πρεπει να το συνδεσεις με πσ για ν ανοιξει...! Δεν εχω ιδεα για ποιο λογο δεν ανοιγε καμια ρομ μεσω CWM και για ποιο λογο η 123 δεν ανοιγε για 1 ωρα ωσπου κατα τυχη ανοιξε αφου το συνεδεσα με το πς...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Καλημέρα, Για τα προβλήματα με τις miui έχω ξαναδιαβάσει στο nerdrom. Φυσικό είναι να μην περνάει η 123 με cwm.Εχει σχεδιαστεί για flashtools. Το ότι δεν άνοιγε κάτι με γρήγορη εκκίνηση υποψιάζομαι. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 (edited) Καλημερα παιδια. Τελικα η s123 καθησε τζαμι πανω απο την ROW18 και μεχρι στιγμης κανενα προβλημα με την οθονη :yahoo::dance::yahoo::clap:(μην το ματιασω) Antutu x: 17036 CWM κολλαει απο το πρωτο βημα και δεν δημιουργει το αρχειο... Δεν καιγομαι κιολας.... Ποιο προγραμμα χρησημοποιητε (αν ειναι δυνατο αναφερετε λεπτομερη χαρακτηριστικα-εκδοση) για πλοηγηση gps? Eπισης πηγα να κανω την μοντα που αναφερεται εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981 αλλα τζιφος... Μηπως εχετε κατα νου κανενα app που να βοηθαει στην ευρεση δορυφορων? (αποδεδειγμενα) Edited January 3, 2014 by dalamaidis Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 GPS AIDS για να κλειδωσουν ευκολα οι δορυφοροι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts