admen Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 εγω γενικα δεν το κλεινω καμια φορα μερα νυχτα ανοιχτο ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Απόψε έκανα το overnight test. Περίμενα ένα τηλεφώνημα νωρίς το πρωί και δεν έκλεισα το κινητό καθόλου όλη νύχτα. Κανένα θέμα με την οθόνη το πρωί. Όλα καλά. πήρα τελικά το refund σήμερα.Λέω να ρίξω παραγγελία για λευκό απο minideal. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 λευκο το εχω και εγω του παει πολυ, γενικα το λευκο παει σαν χρωμα σε αυτα τα μεγαλα τηλεφωνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 το είχα σε μαυρο πριν,δε ήταν άσχημο! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 πήρα τελικά το refund σήμερα.Λέω να ρίξω παραγγελία για λευκό απο minideal. Ολα καλα λοιπον;) Ευχομαι καλυτερη τυχη με το 2ο Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Μακάρι φίλε μου!! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TARAGMENOS Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 πήρα τελικά το refund σήμερα.Λέω να ρίξω παραγγελία για λευκό απο minideal. Μπράβο ρε Χρυσόστομε. Άντε και στα δικά μου τώρα:happy: Καλή Πρωτοχρονιά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Μπράβο ρε Χρυσόστομε. Άντε και στα δικά μου τώρα:happy: Καλή Πρωτοχρονιά!! άντε ρε φίλε και σε είχα χάσει τόσες μέρες!!! άντε καλό ξεμπέρδεμα να έχουμε και καλή πρωτοχρονιά!! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Παιδιά ανέβηκαν στο needrom δύο νέες rom μία βασισμένη στο AOSP και άλλη μία MIUI. Το τηλέφωνο αρχίζει και απογειώνεται μετά τη δημοσίευση του source code από τη Lenovo. Άντε σιγά σιγά να αρχίζουμε να δοκιμάζουμε. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 η VEGA αυτη που ειναι βασισμενη στο AOSP ειναι Ρωσικη μαλλον κατι σαν update αυτης που ειχε το minideal οταν παραλαβαμε τα τηλεφωνα και καναμε πως και πως να την ξεφορτωθουμε, δεν υποστηριζει δλδ μεταφορα apps στην sd. Για την MIUI δεν ξερω ειναι νωρις ακομη θα δειξει, θα περιμενουμε και κριτικες εκει μεσα απο κοσμο που την χρησιμοποιησε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Αλλος ενας με το ιδιο προβλημα. Τον ρωτησα απο που το πηρε? Αϊντε το δικο μου κοντευει (Κ.Δ. Θεσσαλονικης) Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 (edited) Αλλος ενας με το ιδιο προβλημα. Τον ρωτησα απο που το πηρε? Αϊντε το δικο μου κοντευει (Κ.Δ. Θεσσαλονικης) το πρόβλημα το εμφανίζουν εντομεταξύ μόνο τα κινητά απο το to2c μέχρι στιγμής. εχθές που ρώτησα στο minideal τα στέλνουν με την Ρώσικη ακόμα. δε θα το αντέξω να το πάρω πάλι και να έχει το ίδιο πρόβλημα.... την καινούρια rom και καλά από την Lenovo την δοκίμασε κανείς;; Edited December 31, 2013 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Μολις παρελαβα.... 2,5 εβδομαδες για επαρχια ειναι φοβερος χρονος εν μεσω γιορτων. Απο αυτο γραφω!! Σουπερ. Απο οτι ειδα την s123 φοραει. Μονο θεμα μεχρι στιγμης η αναλυση της οθονης, αλλα σε αυτο ισως να φταιει το ματ screen protector που φοραει... Λευκο τα σπαει.... Ελπιζω αυριο το πρωι μην μου κανει τα γνωστα νερα με την οθονη. Στην ετικετα του κουτιου γραφει 12/2013 Θα επανελθω Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Μολις παρελαβα.... 2,5 εβδομαδες για επαρχια ειναι φοβερος χρονος εν μεσω γιορτων. Απο αυτο γραφω!! Σουπερ. Απο οτι ειδα την s123 φοραει. Μονο θεμα μεχρι στιγμης η αναλυση της οθονης, αλλα σε αυτο ισως να φταιει το ματ screen protector που φοραει... Λευκο τα σπαει.... Ελπιζω αυριο το πρωι μην μου κανει τα γνωστα νερα με την οθονη. Στην ετικετα του κουτιου γραφει 12/2013 Θα επανελθω Καλορίζικό! Από που το πήρες; και να δεις τίποτα περίεργο μη φρικάρεις όπως κάναμε εμείς,τότε δε υπήρχε λύση,τώρα θεωρητικά το λύνει η καινούρια ρομ! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Καλορίζικο. Για κοιτάξτε εδώ ρε παιδιά. http://www.minideal.net/lenovo-s939-smartphone-mtk6592-octa-core-1-7ghz-android-4-2-dual-sim-with-6-0-inch-hd-ips-screen-8-0mp.html Τι λέτε για το τέρας; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Καλορίζικό! Από που το πήρες; και να δεις τίποτα περίεργο μη φρικάρεις όπως κάναμε εμείς,τότε δε υπήρχε λύση,τώρα θεωρητικά το λύνει η καινούρια ρομ! Thanks! To2c...... Με δωρεαν sp shiping Θα δειξει.... Παντως ειναι σφαιρατο. Εφαμειλο του s3 που ειχα σε ταχυτητα Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 (edited) Καλορίζικο. Για κοιτάξτε εδώ ρε παιδιά. http://www.minideal.net/lenovo-s939-smartphone-mtk6592-octa-core-1-7ghz-android-4-2-dual-sim-with-6-0-inch-hd-ips-screen-8-0mp.html Τι λέτε για το τέρας; τεράστιο ρε συ οι 6 ίντσες είναι πολλές.θα μου πεις είναι μισή ίντσα διαφορά μόνο,αλλά και το a850 είναι οριακό στο μέγεθος.. κατά τα άλλα,τούμπανο αλλά θα το ήθελα με 2gb ram. Edited December 31, 2013 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Συμφωνώ σε όλα Χρυσόστομε. Δεν ξέρω αλλά ψήνομαι. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 τι να σου ρε Γιώργο,ότι και να πω ψέμα θα είναι.... Δεν θα με χάλαγε βέβαια.σε 6 ίντσες μεταφέρεις άνετα 2 ποτήρια με νερό!!:lol::lol::lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Στην δουλεια ενας μου ελεγε για το s3, "Αμαν ρε ολη την ωρα με το ταψι" χαχα Εγω θα συγκρινα τις διαστασεις και των 2. Ισως να εκμεταλευτηκαν στο επακρο το σωμα και να μην εχει τεραστια διαφορα... Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 (edited) τέλος πάντων ας μη ξεφεύγουμε και αρχίζουμε τις συγκρίσεις με άλλα κινητά.Ας μείνουμε σε αυτό εδώ για να μην χανόμαστε τσάμοα σε τόσες σελίδες. Γιώργο πήρα το θάρρος να βάλω τον οδηγό σου για cwm στην υπογραφή μου,ελπίζω να μην σε πειράζει. Edited December 31, 2013 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Μόνο η φασολάδα με πειράζει Χρυσόστομε:lol: Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά σε όλους!!!!! Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Μόνο η φασολάδα με πειράζει Χρυσόστομε:lol: Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά σε όλους!!!!! χαχαχχαχαχαχα εμένα δε με πειράζει,για τους γύρω μου όμως δεν θα έλεγα το ίδιο!! καλή χρονιά με υγεία και αγάπη παίδες!!! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 καλη χρονια να εχουμε με υγεια πανω απ ολα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Επίσης παιδιά. Ότι επιθυμείτε να το πάθετε:p Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts