Chryssostomos Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 (edited) Σε αυτές τις συσκευές κατα τη γνώμη μου η HD ανάλυση αποτελεί τη χρυσή τομή. Καλά και εγώ αυτό πιστεύω,αλλά σε αυτή τι τιμή δε μπορείς να τα έχεις και όλα φαντάζομαι.Δε νομίζω να πιξελιάζει και πολύ. edit Μόλις έγινε η παραγγελία.Μαύρο με κόκκινη Nilkin θήκη,γιατί οι άλλες που είχε δε μου πολυάρεσαν. Καλή μου αναμονή λοιπόν! Edited November 25, 2013 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 (edited) To sgpost στο status description λέει "Received from customer" Την παραγγελιά την έκανα την παρασκευή! Είναι δυνατόν να έφτασε μέσα σε 3 μέρες και ενώ μεσολάβησε και ΣΚ? Kαπου διαβασα οτι μπορω να δω που ακριβως βρισκεται η παραγγελια! σε φαση "βρισκεται σε αεροπλανο πανω απ το Ιρακ" Ισχυει οτι μπορω να δω κατι τετοιο? Edited November 25, 2013 by Efthimis13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovoa850 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 ναι μπωρεις να δεις που ειναι το κιν. οχι ακριβως ομως. εχει ενα κωδικο στα ΕΛΤΑ απο εκει βλεπεις που ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 (edited) To sgpost στο status description λέει "Received from customer" Την παραγγελιά την έκανα την παρασκευή! Είναι δυνατόν να έφτασε μέσα σε 3 μέρες και ενώ μεσολάβησε και ΣΚ? Kαπου διαβασα οτι μπορω να δω που ακριβως βρισκεται η παραγγελια! σε φαση "βρισκεται σε αεροπλανο πανω απ το Ιρακ" Ισχυει οτι μπορω να δω κατι τετοιο? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Δες εδώ,έχει ολόκληρο θέμα. Δεν έχει φτάσει το κινητό φυσικά Ελλάδα.Σιγκαπούρη είναι ακόμα. Αν είναι δυνατόν,ας κρατηθεί το θέμα καθαρό από ερωτήσεις που είναι,πότε θα φτάσει το δέμα μου και τα σχετικά. Ας συγκεντρώνουμε μόνο πληροφορίες για την λειτουργία του κινητού,διάφορες γνώμες για rom,κολπάκια κλπ κλπ. Edited November 25, 2013 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axinak Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Για sms με 160 χαρακτήρες στα Ελληνικά τι κάνουμε ?Έψαξα όλες τις ρυθμίσεις στον contact manger το οποίο διαχειρίζεται μηνύματα κλήσεις άλλα δεν βρήκα πουθενά την ρύθμιση για unicode ή GSM .Έχει βρει κάποιος κάτι ??? Παράθεση Ζητείται κόρη βενζινοπώλη για σοβαρή σχέση !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 (edited) Για sms με 160 χαρακτήρες στα Ελληνικά τι κάνουμε ?Έψαξα όλες τις ρυθμίσεις στον contact manger το οποίο διαχειρίζεται μηνύματα κλήσεις άλλα δεν βρήκα πουθενά την ρύθμιση για unicode ή GSM .Έχει βρει κάποιος κάτι ??? Κατεβάζεις και εγκαθιστάς στο τηλέφωνο το Greek Keyboard από το Google Play. Το κάνεις από τις ρυθμίσεις προεπιλεγμένο πληκτρολόγιο. Όταν μπεις στα μνμτα και σου το εμφανίσει, πατάς το κουμπί SMS αριστερά από το space, σου κάνει όλα τα γράμματα μόνιμα κεφαλαία και τους διαθέσιμους χαρακτήρες τους κρατάει στους 160. Δοκιμασμένο στο δικό μου Α660 και σε Α800 της κουμπάρας. Δε βρίσκω το λόγο γιατί να μη δουλεύει και στο Α850... Δοκίμασέ το και μας λες. Edited November 27, 2013 by AndreasQTEK προσθήκη screenshot... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axinak Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Ευχαριστώ αλλά δεν έχει dictionary και Τ9 οπότε δεν μου κάνει .. Παράθεση Ζητείται κόρη βενζινοπώλη για σοβαρή σχέση !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 μπορείς να βάλεις το go sms Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axinak Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Το έχω βάλει αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά αυτή τη ρύθμιση ! Παράθεση Ζητείται κόρη βενζινοπώλη για σοβαρή σχέση !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Βάλε το Multiling Keyboard από το Play. Κάνει τα πάντα. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axinak Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Λοιπών αυτό που φταίει είναι ο sms manager και όχι το πληκτρολόγιο ..Βάζοντας το go sms πηγαίνεις ρυθμίσεις-προηγμένες-ρυθμίσεις αποστολής(send and receive settings)-υποστηριζόμενες γλώσσες και επιλέγετε τα ελληνικά .Μετά με όποιο πληκτρολόγιο και αν γράφεις είναι στους 160 χαρακτήρες τα sms . Κρίμα και μου άρεσε πολύ του Lenovo . Παράθεση Ζητείται κόρη βενζινοπώλη για σοβαρή σχέση !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Λοιπών αυτό που φταίει είναι ο sms manager και όχι το πληκτρολόγιο ..Βάζοντας το go sms πηγαίνεις ρυθμίσεις-προηγμένες-ρυθμίσεις αποστολής(send and receive settings)-υποστηριζόμενες γλώσσες και επιλέγετε τα ελληνικά .Μετά με όποιο πληκτρολόγιο και αν γράφεις είναι στους 160 χαρακτήρες τα sms . Κρίμα και μου άρεσε πολύ του Lenovo . Δε σου κρατάει τη ρύθμιση με το στοκ πληκτρολόγιο τo go sms? Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Εγω παντως χρησιμοποιω αυτο Handcent SMS https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handcent.nextsms&hl=el ειναι το καλυτερο κατα τη γνωμη μου! και σας το λεω ενω εχω δοκιμασει ΟΛΕΣ τις εφαρμογες μηνυματων! 160 χαρακτηρες απο μονο του χωρις ρυθμισεις...Μπορεις να βαλεις κωδικο για να μη μπαινει οποιος να ναι... Και γενικα στις ρυθμισεις μπορεις να δεις πολλα πραγματα που εχουν ενδιαφερον! Το ΥΠΕΡ συνιστώ! Υ.Σ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handcent.lang.nextsms.el&hl=el αυτο ειναι το ελληνικο Pack...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Εγω παντως χρησιμοποιω αυτο Handcent SMS https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handcent.nextsms&hl=el ειναι το καλυτερο κατα τη γνωμη μου! και σας το λεω ενω εχω δοκιμασει ΟΛΕΣ τις εφαρμογες μηνυματων! 160 χαρακτηρες απο μονο του χωρις ρυθμισεις...Μπορεις να βαλεις κωδικο για να μη μπαινει οποιος να ναι... Και γενικα στις ρυθμισεις μπορεις να δεις πολλα πραγματα που εχουν ενδιαφερον! Το ΥΠΕΡ συνιστώ! Υ.Σ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handcent.lang.nextsms.el&hl=el αυτο ειναι το ελληνικο Pack...! Καλό είναι και αυτό,αλλά στο Galaxy S που έχω,το Go sms στέλνει 160 χαρακτήρες με το στοκ πληκτρολόγιο! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Εγώ πάντως δεν έχω βρει πληκτρολόγιο με T9, 160 χαρακτήρες και να δουλεύει στη stock εφαρμογή των sms. Η εγκατάσταση ξεχωριστών εφαρμογών για sms είναι άλλο θέμα... Τέτοιες υπάρχουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Καλό είναι και αυτό,αλλά στο Galaxy S που έχω,το Go sms στέλνει 160 χαρακτήρες με το στοκ πληκτρολόγιο! To go SMS εχει απο μονο του 160,αλλα σε μενα και σε πολυ κοσμο (διαβαζοντας τα σχολια) μετα απο καμια δεκαρια γραμματα,αντι να παει 150,πηγαινει 50....! και δεν το χουν φτιαξει ακομα! Για κοιταξε το μηπως σου συμβαινει και δεν το χεις καταλαβει! (ειμαστε και λιγο offtopic) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 (edited) To go SMS εχει απο μονο του 160,αλλα σε μενα και σε πολυ κοσμο (διαβαζοντας τα σχολια) μετα απο καμια δεκαρια γραμματα,αντι να παει 150,πηγαινει 50....! και δεν το χουν φτιαξει ακομα! Για κοιταξε το μηπως σου συμβαινει και δεν το χεις καταλαβει! (ειμαστε και λιγο offtopic) δε το έχω το Α850 ακόμη.OFF topic δεν είμαστε.Για το κινητό γράφουμε,για την λειτουργία του. Πρέπει να δούμε τα πάντα και φυσικά να βρούμε πως θα στείλουμε 160 χαρακτήρες. όταν με το καλό το παραλάβω,κατά Δεκέμβρη μεριά δηλαδή,θα κάτσω να γράψω σχόλια και οδηγούς για ότι θα έχω βρει μέχρι τότε.Έτσι και αλλιώς δε βλέπω να το κάνει κανένας άλλος. Edited November 27, 2013 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 δε το έχω το Α850 ακόμη.OFF topic δεν είμαστε.Για το κινητό γράφουμε,για την λειτουργία του. Πρέπει να δούμε τα πάντα και φυσικά να βρούμε πως θα στείλουμε 160 χαρακτήρες. όταν με το καλό το παραλάβω,κατά Δεκέμβρη μεριά δηλαδή,θα κάτσω να γράψω σχόλια και οδηγούς για ότι θα έχω βρει μέχρι τότε.Έτσι και αλλιώς δε βλέπω να το κάνει κανένας άλλος. Περιμενω να μου ερθει! Εδω και 3 μερες η ΕΛΤΑ λεει "κλεισιμο απο ΙPS" Παντως πιστευω πως με μια τετοια εφαρμογουλα ειτε λεγεται Handcent ειτε goSMS,θα εισαι κομπλε με τους 160...! για ολα τα αλλα δεν ξερω...! Σχετικα με το κινητο,εχω διαβασει μετρια σχολια για καμερα και φλας...! Εχει κανεις γνωμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Περιμενω να μου ερθει! Εδω και 3 μερες η ΕΛΤΑ λεει "κλεισιμο απο ΙPS" Παντως πιστευω πως με μια τετοια εφαρμογουλα ειτε λεγεται Handcent ειτε goSMS,θα εισαι κομπλε με τους 160...! για ολα τα αλλα δεν ξερω...! Σχετικα με το κινητο,εχω διαβασει μετρια σχολια για καμερα και φλας...! Εχει κανεις γνωμη? Ε εντάξει από κάμερα και φλας μη περιμένεις θαύματα.Κλασσικού κινέζικου.130 ευρώ κοστίζει δε μπορεί να τα κάνει όλα τέλεια. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Απο το Neo V που εχω τωρα θα ειναι τουλαχιστον στα ιδια επιπεδα??? Χειροτερο δε θελω να ναι! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Απο το Neo V που εχω τωρα θα ειναι τουλαχιστον στα ιδια επιπεδα??? Χειροτερο δε θελω να ναι! :worry: χμ...Δε θέλω να σε απογοητεύσω,αλλά παίζει να είναι ένα κλικ χειρότερο.στα βίντεο που έχω δει είναι ικανοποιητικές μεν.αλλά δε μπορείς να βγάλεις και ασφαλή συμπεράσματα δε. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 χμ...Δε θέλω να σε απογοητεύσω,αλλά παίζει να είναι ένα κλικ χειρότερο.στα βίντεο που έχω δει είναι ικανοποιητικές μεν.αλλά δε μπορείς να βγάλεις και ασφαλή συμπεράσματα δε. Ασφαλη συμπερασματα οσο δεν το χουμε στα χερια μας??? Βιντεο μπορεις να μου στειλεις! Δεν εχω βρει κανενα που να δειχνει καμερα! Μηπως θα ηταν καλυτερη επιλογη το Α830 που εχει 8mp...? Aν και ειναι αργα πλεον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 (edited) Ασφαλη συμπερασματα οσο δεν το χουμε στα χερια μας??? Βιντεο μπορεις να μου στειλεις! Δεν εχω βρει κανενα που να δειχνει καμερα! Μηπως θα ηταν καλυτερη επιλογη το Α830 που εχει 8mp...? Aν και ειναι αργα πλεον! στο youtube θα βρείς όσα βίντεο θέλεις.και το 830 δε νομίζω να έχει και καλύτερη.τα περισσότερα κινέζικα έχουν 5άρα κάμερα και το 8 το κάνουν optimize ψηφιακά.Σε γενικές γραμμές καλές φωτό θα βγάζει,αλλά όχι βράδυ. Εδώ το sony ericsson xperia live with walkman που έχω,έχει 5αρα κάμερα με led φλας και το βράδυ είναι τραγικές οι φωτό που βγάζει. Edited November 27, 2013 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 στο youtube θα βρείς όσα βίντεο θέλεις.και το 830 δε νομίζω να έχει και καλύτερη.τα περισσότερα κινέζικα έχουν 5άρα κάμερα και το 8 το κάνουν optimize ψηφιακά.Σε γενικές γραμμές καλές φωτό θα βγάζει,αλλά όχι βράδυ. Εδώ το sony ericsson xperia live with walkman που έχω,έχει 5αρα κάμερα με led φλας και το βράδυ είναι τραγικές οι φωτό που βγάζει. το βραδυ δε βγαζει ουτε το Νεο Β...Δεν επιχειρώ καν να τραβηξω! Στο φως ημερας ή με φως δωματιου(πυρακτωσεως) λες να βγαινουν καλα??? Στο Νεο Β ειναι ΠΟΛΥ συμπαθητικες...!Στο ΠΣ φαινονται αψογες που τις βλεπω σε μεγαλο μεγεθος! Τα σκονακια που βγαζω φωτο για την εξεταστικη και με περνανε καθε εξαμηνο,θα τα καταφερω με το Α850??? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 το βραδυ δε βγαζει ουτε το Νεο Β...Δεν επιχειρώ καν να τραβηξω! Στο φως ημερας ή με φως δωματιου(πυρακτωσεως) λες να βγαινουν καλα??? Στο Νεο Β ειναι ΠΟΛΥ συμπαθητικες...!Στο ΠΣ φαινονται αψογες που τις βλεπω σε μεγαλο μεγεθος! Τα σκονακια που βγαζω φωτο για την εξεταστικη και με περνανε καθε εξαμηνο,θα τα καταφερω με το Α850??? :lol: Δε νομίζω,θα φαίνεται το α850 που να το κρύψεις;;;;!!!:lol::lol: Καλές θα είναι.Ας το πάρουμε και βλέπουμε,γιατί το σκίσαμε το θέμα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts