Jump to content

ZTE V889S

myrsine22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 834
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι. Ορίστε και screenshot.

http://img51.imageshack.us/img51/5979/iy5d.png

Ερχεται.......:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Καλησπέρα σε όλους,

Όταν κάποιος μας καλεί στο 889 υπάρχουν 2 θεματάκια.

1. Αν στον αριθμό τηλ της επαφής εχει καταχωρηθεί το +30 πριν τον αριθμό τηλ, τότε το 889 δεν κάνει την σχετική αντιστοίχηση και δεν μπορούμε να δούμε το όνομα του καλούντος. Αν αντίθετα δεν έχει καταχωρηθεί το +30 τότε εμαφανίζεται το όνομα κανονικά.

2. Το άλλο θέμα είναι ότι το όνομα της επαφής που μας καλεί εμφανίζεται με μικρά γράμματα και είναι σχετικά δύσκολο να δει ο χρήστης εύκολα ποιός τον καλεί.

Γνωρίζει κάποιος τρόπο να λυθούν τα παραπάνω;

Ευχαριστώ

Καλησπέρα, σε όλους. Εγώ έχω πρόβλημα με τον ήχο κουδουνισματος. Δεν ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΛΆ . Κοίταξα όλεσ τισ ρυθμίσεις. Το έχω αγοράσει από το minideal. Mήπως φταίει η θήκη που ΄ταν στο πακέτο? Υπάρχει κάποιο δυνατό ringtone ?

Ερχεται.......:)

Μήπως ξέρεις τι θα γράφει όταν έχει φτάσει; Σήμερα κλείνει δεκαπενθήμερο, οπότε φαντάζομαι μέσα στην εβδομάδα θα το' χω.

Χε, χε, δες το δικό μου, έφτασε χθες στην Ελλάδα:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 30-11-2013 16:43 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 30-11-2013 14:16 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 12-11-2013 15:43 IPS

Χε, χε, δες το δικό μου, έφτασε χθες στην Ελλάδα:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 30-11-2013 16:43 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 30-11-2013 14:16 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 12-11-2013 15:43 IPS

Δηλαδή εμένα είναι ακόμα στο 1ο στάδιο :worry: ;

Εσένα απ' ότι βλέπω έκανε 18 μέρες, αλλά φαντάζομαι μένεις Αθήνα, γι' αυτό με το που ήρθε Ελλάδα το παρέλαβες.

Θεσσαλονίκη μένω. Δεν παρέλαβα ακόμα, απλά με το Tracking είδα ότι ήρθε Ελλάδα εχθές το μεσημέρι.

Εγω παντως θα παρω αλλο ενα σημερα......:)Απλα ξερει κανεις πως να δυναμωσω την ενταση του εξωτερικου ηχειου?Το θελω ενα κλικ πιο δυνατο.:)Οχι οτι εχει καποιο σοβαρο θεμα.

Θεσσαλονίκη μένω. Δεν παρέλαβα ακόμα, απλά με το Tracking είδα ότι ήρθε Ελλάδα εχθές το μεσημέρι.

Χμμ... νόμιζα πως οι 15 μέρες είναι 15 μέρες νταν :rolleyes:

Άντε, υπομονή....

γεια σας παιδια αγορασα αυτο το κινητο για τον αδερφο μου και ειναι ολα αψογα για την τιμη του το μονο προβλημα που αντιμετωπιζει ειναι με την μνημη , η οποια ειναι χωρισμενη σε 500 mb για εφαρμογες που δεν ειναι αρκετα και τα αλλα 2 gb εσωτερικο χωρο.θυμαμαι και το zte v970 στην αρχη και περασα ενα internal memory re-partition patchακι και φτιαχτηκε ,υπαρχει κατι αντιστοιχο για αυτο το κινητο ;

ευχαριστω πολυ

γεια σας παιδια αγορασα αυτο το κινητο για τον αδερφο μου και ειναι ολα αψογα για την τιμη του το μονο προβλημα που αντιμετωπιζει ειναι με την μνημη , η οποια ειναι χωρισμενη σε 500 mb για εφαρμογες που δεν ειναι αρκετα και τα αλλα 2 gb εσωτερικο χωρο.θυμαμαι και το zte v970 στην αρχη και περασα ενα internal memory re-partition patchακι και φτιαχτηκε ,υπαρχει κατι αντιστοιχο για αυτο το κινητο ;

ευχαριστω πολυ

Μακάρι να υπάρχει κάτι τέτοιο... όποιος γνωρίζει κάτι ας δώσει τα φώτα του pls!!!

Μακάρι να υπάρχει κάτι τέτοιο... όποιος γνωρίζει κάτι ας δώσει τα φώτα του pls!!!

Θεωρητικά υπάρχει τρόπος. ΕΔΩ υπάρχει κάτι αντίστοιχο για τα MT6589. Έχει βασιστεί στο http://chinamobiles.org/threads/internen-speicher-erweitern-mtk6589-mtk657x.35103/ που έχει αντίστοιχα και για το MT6577. Αν οι γνώσεις σας σας το επιτρέπουν κάντε το αλλά αν δεν είστε σίγουροι ότι τα καταλάβατε όλα και ότι θα τα κάνετε σωστά μην το επιχειρήσετε (φιλική συμβουλή).

Βλεπω οτι υπαρχει και ZTE V889Μ με μονο 3$ διαφορα στην τιμη,που εχει καλυτερη καμερα και φαινετε πιο καλη η ποιοτητα (εχει μεταλακη γυρο απο το τηλ. και πισω στην καμερα ),το Μ φοραει Android 4.0 ενω το S Android 4.1,και τα 2 τηλ. φορανε τον ιδιο επεξεργαστη τον MTK6577,δηλ. για εξηγηστε μου ποιος ο λογος να προτιμησει κανεις το 889S αντι του Μ?

(Υπαρχει η δυνατοτητα αν παρω το Μ να μπορεσω να το αναβαθμισω σε 4.1.2 η ακομη και σε 4.2.2?)

Βλεπω οτι υπαρχει και ZTE V889Μ με μονο 3$ διαφορα στην τιμη,που εχει καλυτερη καμερα και φαινετε πιο καλη η ποιοτητα (εχει μεταλακη γυρο απο το τηλ. και πισω στην καμερα ),το Μ φοραει Android 4.0 ενω το S Android 4.1,και τα 2 τηλ. φορανε τον ιδιο επεξεργαστη τον MTK6577,δηλ. για εξηγηστε μου ποιος ο λογος να προτιμησει κανεις το 889S αντι του Μ?

(Υπαρχει η δυνατοτητα αν παρω το Μ να μπορεσω να το αναβαθμισω σε 4.1.2 η ακομη και σε 4.2.2?)

Αυτο ειναι το πιο παλιο μοντελο φιλε μου.Το s ειναι το πιο φρεσκο μοντελο.Επι της ουσιας το Μ ειναι το blade3 που κυκλοφορει και στην Ελλαδα εδω και αρκετο καιρο.Λογικα θα εχει καποιες βελτιωσεις το s σε σχεση με το m.

Που τις βλέπεις τις βελτιωσεις φιλε γιατι εγω δεν βλεπω καμια,ισα ισα ειναι ολοιδια τα 2 τηλ. σε θεμα hardware αλλα ειναι και υποδιεστερο το S στην καμερα και στην ποιοτητα των υλικων συναρμολογισης,αν αυτες οι βελτιωσεις που λες μπορει να οφειλονται σε θεμα software γιατι το M εχει την 4.0.4 και το S την 4.1.2 γι'αυτο ρωτησα αν γινετε να περαστει η 4.1.2 και στο Μ?

Που τις βλέπεις τις βελτιωσεις φιλε γιατι εγω δεν βλεπω καμια,ισα ισα ειναι ολοιδια τα 2 τηλ. σε θεμα hardware αλλα ειναι και υποδιεστερο το S στην καμερα και στην ποιοτητα των υλικων συναρμολογισης,αν αυτες οι βελτιωσεις που λες μπορει να οφειλονται σε θεμα software γιατι το M εχει την 4.0.4 και το S την 4.1.2 γι'αυτο ρωτησα αν γινετε να περαστει η 4.1.2 και στο Μ?

Για αυτο ειπα και λογικα.τωρα που ακριβως ειναι,αλλα και ποιες ειναι οι βελτιωσεις δεν ξερω ακριβως.:)Η ουσια ειναι οτι το s σου δινει την αισθηση οτι ειναι πιο γρηγορο απο το m,βεβαια εδω μονο και μονο η rom παιζει μεγαλο ρολο.

Παρέλαβα κι εγώ σήμερα. 22 μέρες για Θεσσαλονίκη, από Minideal με Singpost. :)

Καλορίζικο φίλε και μόνο καλά νέα να ακούς από το τηλέφωνό σου.

Ψήθηκα και παράγγειλα κι εγώ σήμερα από minideal και πριν από μισή ώρα με ενημέρωσαν ότι το ταχυδρόμησαν. Εντυπωσιακό, αν λάβεις υπόψη ότι έπρεπε να του περάσουν κι Ελληνικά και να το κάνουν root.

Καλορίζικο φίλε και μόνο καλά νέα να ακούς από το τηλέφωνό σου.

Ψήθηκα και παράγγειλα κι εγώ σήμερα από minideal και πριν από μισή ώρα με ενημέρωσαν ότι το ταχυδρόμησαν. Εντυπωσιακό, αν λάβεις υπόψη ότι έπρεπε να του περάσουν κι Ελληνικά και να το κάνουν root.

Ευχαριστώ φίλε μου για τις ευχές. Ναι, είναι πολύ γρήγοροι.

Επιτέλους εξέλιξη στην παραγγελία. Σήμερα μου γράφει αυτό:

http://i.imgur.com/O3s7uxn.png

Αυτό σημαίνει πως μπορώ να το παραλάβω ή όχι; Μένω Ξάνθη και αν απλώς έχει φτάσει Ελλάδα θα χρειαστεί μέρες για να φτάσει εδώ. Άφιξη εννοεί στο ταχυδρομείο (Ξάνθης) ή στην Ελλάδα;

Edited by DaDiRa

Πολύ Ξάνθη τελευταία! :)

Ακόμα όχι δεν μπορείς, θα περιμένεις 1-2 ημέρες ακόμα. Να σου δώσω ένα παράδειγμα από την τελευταία μου παραγγελία εμφανίζει:

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΞΑΝΘΗΣ - ΕΛΤΑ 02-12-2013 08:09 ΞΑΝΘΗΣ - ΕΛΤΑ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 03-12-2013 08:38 ΞΑΝΘΗΣ - ΕΛΤΑ

Αν δεν σου το φέρει ο ταχυδρόμος στο σπίτι, θα σου αφήσει ειδοποιητήριο. Για τέτοιου είδους ζητήματα υπάρχει το παρακάτω θέμα:

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα

Πολύ Ξάνθη τελευταία! :)

Ακόμα όχι δεν μπορείς, θα περιμένεις 1-2 ημέρες ακόμα. Να σου δώσω ένα παράδειγμα από την τελευταία μου παραγγελία εμφανίζει:

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΞΑΝΘΗΣ - ΕΛΤΑ 02-12-2013 08:09 ΞΑΝΘΗΣ - ΕΛΤΑ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 03-12-2013 08:38 ΞΑΝΘΗΣ - ΕΛΤΑ

Αν δεν σου το φέρει ο ταχυδρόμος στο σπίτι, θα σου αφήσει ειδοποιητήριο. Για τέτοιου είδους ζητήματα υπάρχει το παρακάτω θέμα:

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα

Είμαστε πολλοί, μη κοιτάς που κρυβόμαστε :P

Ευχαριστώ πολύ. Θα περιμένω να μου βγάλει ότι έφτασε Ξάνθη.

μια χαρα... εμενα ειχε εξτρα δωρακι otg καλωδιο που τους ζητησα στο chat;; (ζηλια ψωρα :lol::p:rolleyes:;) )

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

• The title was changed to ZTE V889S